/spanien/barcelona/forum/20898.aspx/spanien/barcelona/forum/20898.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona speedy
2008-05-18 13:30
är det sant att Keita o alves e nästan klara för Barca????
Barcelona Rambla
2008-05-18 13:27
Goda nyheter. En av Barças största försvarslöften kommer att fortsätta att träna på La Masia i många år framöver. José Carlos Terrón, som flera engelska klubbar ryckt i, framför allt Arsenal, har bestämt sig för att stanna kvar i Barcelona. Klubben kommer inte att lyssna på bud på honom. Det enda sättet han kan lämna, är om någon klubb löser hans utköpsklausul.
Barcelona Cristocea
2008-05-18 13:19
Chivu och Huntelaar kopplas återigen till Barcelona.
Barcelona PILMÀ
2008-05-18 12:37
Ämne: Nån som har en länk ....
Okka

Där har alla mål och engelska kommentarer.
Barcelona FCB-messi
2008-05-18 12:22
OkkaPokka1
här har du målen.
Barcelona Kallé
2008-05-18 11:43
"Soppa med Laporta.." Har vi inte vunnit massa titlar med Laporta + Frank? Klart att det inte har funkat på sistonde och vi behöver förnyelse men tror inte att det är Laportas och Franks fel utan det är bara som vi behöver förnyelse för sakens skull...

Mot 08/09 !
Barcelona OkkaPokka1
2008-05-18 11:33
Nån som har en länk som man kan ladda ner målen från igår? Tack på förhand!
Barcelona Tompa
2008-05-18 10:38
Blir en väldigt spännande Silly season för Barcas del och ännu mer spännande och se hur Guardiola kommer lycas i tränarrollen. Han är orutinerad som tränare på den högsta nivån men det finns ingen anledning att såga vare sig Laporta för valet av Pep än, det finns ett flertal exempel på orutinerade tränare som lyckats väldigt bra. Vill det sig väl kan det bli dundersuccé.
Barcelona Tompa
2008-05-18 10:27
En bedrövlig säsong är äntligen till ända. Skönt ändå att säsongen avslutades med en seger och kul att Giovani får göra 3 mål. Förhoppningsvis innebär det ett rejält lyft för hans självförtroende inför nästa säsong.

Frank Rijkaard - tack för titlarna och lycka till i framtiden. Kanske du motbevisar mig i din nästa klubb och att du var värd att få en chans till att vinna titlar med Barca.
Barcelona FCB_armin
2008-05-18 09:54
Äntligen över! Vi hade 5 vunna bortamatcher, av 19!! Det måste bli en ändring, sant som Nemo säger, bara EM kvar. Men annars är det att gå ut med bollen själv.
Tots Units Fem Força!
Barcelona Gudabenådad
2008-05-18 09:11
Och så var säsongen slut. Tur att man har EM att se fram emot. Det är väldigt svårt att vara utan fotboll från juni till augusti.

Pep är kanske orutinerad när de gäller att vara tränare, men att han har blivit drillad av en av de bästa tränarna i Barcelonas historia kanske är mer värt än 10 år för någon klubb. Jag tror Pep är säker på de han gör. Det märker man på hans uttalande.
Barcelona Ciao-V
2008-05-18 03:38
Ämne: Det va nog aldrig Ri....Nämen...
Lägg av, det är ingen fel på Laporta... Han är ett geni på många sätt, enligt mitt tycke.
Det är, som många har påpekat, spelet som inte har fungerat för FC Barcelona. Vi är bäste på papper men vi fungerade inte som ett lag. Fungerar man inte som ett lag kan man bli slagen av vilket lag som helst. Det är ett faktum, hur duktiga individuella spelare man än har i laget.
Real Madrid El Merengue
2008-05-18 02:08
Det va nog aldrig Rikaard det var fel på....felet ligger hos Laporta & co.

Om ni inte gör er av med han kommer det att bli samma soppa som det blev för oss med Florentino Perez.
Barcelona Dizzy
2008-05-18 01:47
Tack för allt Rijkaard!

Visca Barca!!
Barcelona Messi-Lona
2008-05-18 01:16
Ämne: Messi-Lona //

Tv....
aa men han försökte och han har haft mycket svårare spelchema än real som misslyckades med cl och cdr.

Matchen mot real var betdelselöss poängmässigt och du och alla andra vet hur många spelare vi saknade.. roligt att du inte tog upp man u matchen där barca i dålig form mot man u i sin bästa form fick Man U att se ut som division 3 lag.

aaa ja men vackert för mig kanske inte är vackert för dig.. föresten jag hatar jay z han kan inte rappa , lyssna på tupac .. peace

Rijkaard är bäst ,, kommer att sakna han..
Barcelona OkkaPokka1
2008-05-18 01:05
Jaa om ens Giovani hade nån liten tanke på att flyta innan den här matchen så är nog den som bortblåst nu. Hat trick i sista omgången. Men ja tror inte att han hade tänkt flytta ändå. Men fortfarande.

Jag har varit inne på samma spår som Captain Fantasic hela tiden att Giovani utvecklas i en långsam bana. Och inte en snabb a la Messi y Bojan. Hoppas han fortsätter leverara i nästa säsong också.

TACL RIJKARD! TACK!
Barcelona Kim
2008-05-18 00:58
Josep Guardiola har själv spelat under storheten själv på tränarbänken, Johann Cruyff. Pep var den som handplockades från ungdomslagen för att leda den stora aktören inom totalfotbollen framåt. Josep blev navet i hela laget.

Xavi skulle bli hans ersättare. I Peps frånvaro har Xavi inte blivit den han var tänkt att vara. Jag är fullständigt övertygad om att vi kommer få se en revolution på mittfältet, där Xavi och Iniesta kommer lyfta laget en dimension till. Är det någon som vet hur en central balansspelare ska agera, så är det vår Guardiola.

Jag ser med en positiv syn på den fotboll som jag hoppas kommer spelas på Camp Nou de närmaste åren.
Barcelona Jay-z
2008-05-18 00:57
Messi-Lona //

Två mitten lag har vänt mot oss från 2-0 till 3-2 och du snackar om att vi spelar vackert. Real Madrid van över oss på borta och förnedra oss på hemma plan och du snackar om att vi spelar vackert.

Fan har folk för problem alltså jag känner ingen sympati för Rejkard alls. Visst han vann mycket när det gick bra och spelarna var motiverade. Men när spelarna är mätta, omotiverade det börjar gå dåligt så gör han inget. Men vill hälst glömma den här säsongen och tänka på allt bra han har gjort.

Men jag VÄLKOMMNAR Guardiola med öppna armar. Så länge vi slipper bli förnedrade utav maränger och mitten lag så är jag nöjd.
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-05-18 00:39
Messi-Lona

Det är nog ganska så säkert att Guardiola kommer spela på samma sätt.
Kanske inte exakt samma formationer men glad, offensiv fotboll kommer han nog spela.
Barcelona Messi-Lona
2008-05-18 00:32
å där var sista machen .. nu får man vänta några månader för att se sådan fotboll igen.

jag bryr mig inte om vem som lämmnar oss eller att vi inte vann någon titel. det värsta är att rijkaard ska gå nu och det finns inga garantier att nya tränaren kommer spela så här vckert
Barcelona Rambla
2008-05-18 00:24
Ämne: Rambla:

Det sköna....
Äsch, Man City, Chelsea och nu Tottenham, är skitrykten som några bloggare har hittat på. Han själv vill stanna, det sa han senast i veckan.

Giovani ska ges tålamod och inte få för mycket press på sig. Han kan bli en perfekt backup för det offensiva mittfältet. Sen att han kan avändas även på kanterna är inte precis någon nackdel. Som sagt, tålamod och låta han få utvecklas i den takt han trivs bäst i själv.
Barcelona Captain Fantastic!
2008-05-18 00:17
Rambla:

Det sköna är också att det är en sån karaktär vi behöver på mittfältet, en Messi/Deco/Gattuso/Van Bommel snubbe. En kille som har farten á la Messi, tekniken att dribbla av flera spelare i taget, lite utav Decos sköna överblick över spelet, Gattusos ettrighet och lite utav Van Bommels löpningar.

Vi ska absolut inte sälja honom, men samtidigt ska alla här inte tro att man nästa säsong ska spela honom på bortaplan i en viktig CL match. Giovani är en som blommar ut lite saktare (lite som Iniesta) och som behöver bli bekväm på sin position. Spela in honom mot de mindre lagen på den positionen och höj svårighetsgraden stegvis.

Men Giovani ska fan inte till en klubb som Manchester City, som det alltid ryktas om.
Barcelona Gonzalez_Barca
2008-05-18 00:17
RONALDINHOOOOO!!!!!

Då kan lika gärna Pep Guardiola agera spelande manager..
Barcelona Jugador
2008-05-18 00:15
Fin vinst ikväll. Ännu skönare när Giovanni fick göra ett hat-trick, att se Rijkaard le.

Tack för alla fina år Rijkaard, du glöms aldrig.

Gracies Rijkaard!
Barcelona Rambla
2008-05-18 00:09
Captain Fantastic!:

Helt rätt. Giovani är en offensiv inre mittfältare som trots det jobbar hem väldigt bra bakåt. Han är bara att sätta press på moståndare och är tjurig som fan, ger sig aldrig. Hans djupledslöpningar kan bli guld värda. Bara att hoppas att han används på den positionen istället för att enbart ställa ut honom på en kant där han allt som oftast är felvänd.
Barcelona PILMÀ
2008-05-18 00:08
Gracias Rijkaard
Tack för allt, Tack för 2 La Liga + 1 Cl tack för allt Frank.

Kan ni tänka er att alla som har vart i matchen på sista tiden var från La Masia endaste 3 var från andra lag.
Eto'o Pinto, Abidal. F* F** vad man känner sig stolt över att vara Culé just nu.
Hoppas att PEP fortsätter med det bygg vidare.

VISCA EL BARÇA, Frank Y LA MASIA .
Barcelona RONALDINHOO!!!!
2008-05-18 00:07
Grabbar varför inte satsa på att köpa tillbaka Henke Larsson? Han har ju tackat ja till EM. Han kanske vill tillbaka till proffsfotbollen!!
Barcelona Rambla
2008-05-18 00:04
Víll passa på att tack Rijkaard för allt han gjort. Det är tack vare honom vi spelade sådan här fotboll när allt fungerade som det var tänkt. Vilka tider!

Gràcies Frank!

Mai Fumarás sol (You'll never smoke alone)!
Barcelona Captain Fantastic!
2008-05-18 00:03
Giovani Giovani GIOVANI!

Yes, så skönt att han ikväll motbevisat alla er belackare där ute som tvivlat på hans talang, som ville ha honom såld och som tyckte att han var oduglig!

Om Laporta och gänget säljer honom efter kvällens föreställning så förtjänar de att skjutas!

Så jävla skönt att Rijkaard till slut hittade hans rätta position, han var idag en Kaka/Messi på mittfältet, en spelare som tar fart, gör bort några spelare och sätter fart på Barcelonas anfall. Han ska helt klart användas på mittfältet där han kan agera vår egna lilla Kaka. Hoppas Guardiola nu kan bygga vidare på detta :)

Och vad mäktigt att se så många egan produkter på banan under slutet, de enda som kom från en annan klubb var Eto'o, Abidal och Pinto.

Tack för allt Rijkaard, men främst för talangutvecklingen! Du har gett vår klubb sin identitet tillbaka efter de förfärliga Gaspart åren och köp-allt-som-rör-sig-och-kommer-från-Holland kulturen.

MUCHISIMAS GRACIAS MISTER!
Barcelona RONALDINHOO!!!!
2008-05-18 00:03
Minns ni boxen:D

Visca Barca Y Rijkaard
Annons: