/spanien/barcelona/forum/20888.aspx/spanien/barcelona/forum/20888.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smacked
2008-07-18 02:42
Har en jobbig känsla av att Gio kommer att utvecklas något enormt nu i Spurs.
Barcelona Barca_PXM
2008-07-18 02:42
A.Gaudi

det kan fortsätta på den vägen, det känns lite att etoo blir piskad. även om jag kallar det straffad genom att bli såld trots han gjorde en bra prestation plus 16 mål, etoo spelade som en av teamet och inte missskött sig som ronaldinho.
Barcelona A.Gaudi
2008-07-18 02:30
Jag tror ledningen är medvetna om det där. förmodligen säljer dom väl inte etoo förens en striker har blivit klar för klubben.

Själv är jag väldigt positiv till berbatov. en riktig klassspelare. Sen kan vi nog få honom enklare än väntat. då han verkar vara inställd på att lämna klubben och jag tror tottenham skulle föredra barca över MAn Utd, som verkar vara de klart största konkurrenterna om honom.

Hade han bara fått spela i CL tror jag berbatov hade värderats till runt 350-400 miljoner. han har verkligen potentialen att bli en av de bästa anfallarna.
Barcelona Barca_PXM
2008-07-18 02:28
Gaucho_10

du har en poäng där, vet inte vad jag ska säga men i sånt fall barca e påväg att värva en ny anfallare. antingen blir det en tankanfallare, inte omöjligt berbatov eller någon annan. hoppas på nån med klass, som david villa men jag ser mycket framemot david silva i barca.
Barcelona Gaucho_10
2008-07-18 02:08
Barca_PXM

Vad händer när Henry blir skadad..?

Då har vi ingen striker , förutom Bojan (Vi får nog räkna med att eto'o försvinner :(

Ser jävligt magert ut just nu
Barcelona FCB :)
2008-07-18 01:54
ÅH , vad man längtar till Liga starten! Så otroligt tråkigt att inte ha ngt att ägna sig åt på helgerna . ängtar speciellt till él clásico :) Dags att visa vilka som egentligen är bäst. Förhoppningsvis med Eto'o i laget. Kommer aldrig förlåta Laporta om han släpper Eto'o. Han har mycket mer att ge i Barca!
Barcelona Barca_PXM
2008-07-18 01:54
dröm värvning är david silva för barca, henry kommer få ansvaret för att göra mål. det kommer vara hans jobb, det e faktiskt dags för honom att visa vem han e i sitt andra säsong.
Barcelona En_Gång_Barca_Altid_Barca
2008-07-18 01:48
Jag tycker inte att Bojan är startmaterial än. Kanske om 1 till 3 år men inte nu. Drömvärvningen för mig skulle vara Torres eller D.Villa

Visca Barca !!!
Barcelona Sersari
2008-07-18 01:28
Adebayor kanske haha:P
Vet inte, känns som att Pep ändå är rätt så nöjd, men självklart kan man hoppas.
Barcelona Barca_PXM
2008-07-18 01:26
det enda jag vill att barca värvar bara david silva, hoppas att det händer.
Barcelona Gaucho_10
2008-07-18 01:25
Bojan, Henry , Messi...ser jävligt magert ut

Varav en är 17 år, kan knappast lägga alltför mycket ansvar på hans späda axlar, den andra är ständigt småskadad och vi kan inte helt enkelt lita på att han ska göra 30 mål.

Vi behöver en till striker som kan hoppa in ifall Henry blir skadad, en stor och stark anfallare
Barcelona Sersari
2008-07-18 01:22
Gaucho_10

Sant, men det är inte min idé utan vår tokiga ledning som vill kasta ut Samu, om jag fick välja så stannar Eto'o och då behövs det inga fler värvningar.

Silva är grym, undrar om ledningen tänker satsa all in på honom nu men tror inte det i och med värvningen av Hleb. David Villa är också en jävel man hade velat se i Barça, men Pep verkar vara nöjd med Thierry bara..
Barcelona Gaucho_10
2008-07-18 01:18
Om vi nu förmodar att vi det går, och vi byter eto'o+40 milj= C.Ronaldo , är det värt det?
Byta världens bästa striker mot Ronaldo PLUS 40 milj....

Jag skulle vilja se Silva , killen är bara 22 år och han är sjukt bra, MEN drömvärvningen är Fernando Torres eller David Villa men ser inte att Torres kommer hit.

Tror att Valencia måste släppa Villa eller Silva föratt betala skulderna hur det än går, så det är dags att agera
Barcelona Bojan.Messi.Etoo
2008-07-18 01:14
det angående etoo så ligger det ingen sanning i det... Det är falska rykten etoo kommer inte lämna för det kassa laget så ni vett.
Barcelona Sersari
2008-07-18 01:10
Gaucho_10

Precis, det är inte alls trovärdigt vilket jag försökt tala om tidigare. Men, Eto'o mot Ronaldo + X antal pengar och vips så behöver man inte lägga upp en miljard som United begär, plus att Cristiano inte vill vara kvar i klubben längre, och att Man U behöver en striker, och där kommer Samu in i bilden..och ledningen vill skaffa en stjärna och Ronaldo vill till Spanien men främst till Madrid..det tar aldrig slut denna sk elefant-cirkus.
Men det är med stor sannolikhet att Ronaldo- Eto'o inte blir av. Vet du vad, det räcker med Messi, jag är nöjd ändå=)

By the way, vem vill du se som den "nya" stjärnan i Barça ifall Arshavin inte kommer?
Barcelona Barca Barca
2008-07-18 01:05
Camparn på nou//

Helt riktigt. Men jag tror många här har missförstått mig, har mig själv att skylla då jag inte uttryckte mig riktigt=)

Jag menar inte att vi ska peta Xavi för Hleb. Jag lekte lite med tanken och undrade hur vi skulle ställa upp ifall vi nu skulle värva Silva eller någon annan vänsteranfallare, det var därför jag ställde ett frågetecken bakom Xavi i mitt första inlägg som startade den diskutionen.

Pep lär gå runt på dessa tre mittfältarna framför pivote som Keita och Yaya kommer gå runt på. En lång säsong, många skador och trötta ben.
Barcelona Gaucho_10
2008-07-18 01:05
Sesari

Jag hatar inte killen, men vill inte se honom i Barca, sen så måste man fråga sig : Är det realistiskt att han kommer just hit, och att vi lägger SÅ mycket pengar på honom, och att Man U släpper honom?

Enligt mig så är svaret på alla 3 frågor : NEJ!
Barcelona Sersari
2008-07-18 01:01
Gaucho_10

Vadå, gillar inte du honom haha?
Det kanske är ett av ledningens alternativ om de nu jagar en världsstjärna, och då är det inte upp till dig om han kommer eller inte. Jag tycker också att han har några svagheter och fulheter, men med hans styrkor kan man överse det. Det är nog många namn på ledningens lista, det ryktas om de allra största spelarna..vilket det nästan alltid gör med Barcelona. Men Pep verkar ju ändå rätt så nöjd med sin trupp som den ser ut just nu, så det spelar inte så stor roll kanske, det kan lika gärna sluta med att ingen stjärna kommer, bryr mig inte så länge vi har Messi, det räcker gott och väl;-)
Barcelona *
2008-07-18 01:01
Ämne: Ngn som har länk til....
s
Barcelona *
2008-07-18 01:00
Ämne: Ngn som har länk til....
s
Barcelona *
2008-07-18 00:59
Ämne: Ngn som har länk til....
.
Barcelona Barca_PXM
2008-07-18 00:51
Barca Barca

om berbatov kommer då ska han starta för han e värd det, han går inte med att sitta på bänken. barca har henry som i princip har sin plats i startelvan, bebatov e bra anfallare och ger mycket nytta men han saknar teknik. jag skulle hellre satsa på henry.
Barcelona Camparn på nou
2008-07-18 00:50
Barca Barca

Du skulle alltså peta Xavi nyligen utsedd till EMs bästa spelare. En av klubbens ikoner för Hleb eller Touré...löjeväckande

Hleb går knappast in i startelvan han är inköpt som en komplementspelare som kan hoppa in lite varsomhelst på mittfältet och även i nödfall anfallet.


Du skriver "Yaya som pivote Keita som städgumma" med det verkar du tro att Keita är den defensivare, mindre spelskickligare av de två vilket är helt fel.
Båda två är defensiva mittfältare men Keita är den med de bästa offensiva kvalitéer.
Även fast Yaya har en hästspark till skott han med.
Jag ser fram emot att se de två tillsammans med en utpräglad offensivmittfältare i ett mera defensivt dynamiskt mittfält vilket vi säkert kommer få se i en del matcher.

Men främst kommer de konkurrera med varandra om en mittfältsplats tillsammans med två offensiv där jag skulle tippa Keita att ligga bäst till.

Iniesta-Keita/Touré-Xavi
två offensiva och en defensiv mittfältare.
Barcelona Gaucho_10
2008-07-18 00:47
Sersari

Du, om barca vill spendera en hel del pengar på att köpa en superstjärna så finns det gott om stjärnor där ute, INTE C.Ronaldo iaf

Några namn som poppar upp är: Torres, Villa, Silva, hellre de än C.Ronaldo
Barcelona Barca Barca
2008-07-18 00:44
Ride_The_Big_One(6)//

Jag har säkert mycket fel, men det är vad jag tror=)

Så som Hleb spelat i Arsenal lär han, om han nu bänkas första matcherna, ta startplats ganska tidigt på säsongen. Nu ska vi egentligen inte sitta här o leka att vi kan, jag vet att vi diskuterar men det är en diskution som vi kan hålla på med ända till ligastarten utan att veta vem som startar och vart den o den ska spela. Men men alltid kul i leka med startevlor när nya spelare kommer...

Det börjar blåsas upp nya rykten, nu verkar Berbatov vara ett hett alternativ, vad säger ni?
Barcelona FCB10
2008-07-18 00:42
Ronaldo skulle få mer pengar i Barca tror jag eftersom vi också är sponsrade av Nike precis som han.
Beckham gick ju till Madrid istället för Barca eftersom Madrid var sponsrad av Adidas.

Nike ville ju se Ronaldinho i Inter istället för Milan...

Barcelona Ordem e Progresso
2008-07-18 00:42
Ngn som har länk till ngn av spelarpresentationerna? Har inte lyckats se en enda...
Barcelona Sersari
2008-07-18 00:41
Gaucho_10

Jag är klarvaken;-) Jag vet att Arshavin vill komma hit, men Barça verkar inte gå in 100% för att hämta honom till Katalonien, samma med Ronaldo(dels pga det är en jävligt svår affär, och för lite intresse från ledningens sida), men Barça och Laporta vill köpa sig en storstjärna dels för att Laporta vill vinna tillbaka fansens förtroende, så det är nog mest för egen vinning Laporta gör det OM Barça handlar in en världsspelare. Arshavin är en grym spelare, hade inte sagt nej till honom men han har inte den statusen som det ryktas om att ledningen vill införsskaffa. Han var grym i EM och i Uefa-cupen, sen då? Ronaldo är 23, Arshavin 27. Jag gillar båda två och för mig spelar det ingen roll vem som kommer(om nu någon gör det). Påpekade bara att denna möjlighet fanns men det är som jag sa tidigare, inte så värst trovärdigt.


B.G

Ingen aning, eftersom att jag inte vet vad Pep har tänkt sig för spelsystem. Ronaldinhos position kanske i ett 4-3-3(om Pep använder sig utav det), vad vet jag. Delade bara med mig lite tankar.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-07-18 00:41
Dízzy

Det undrar vi alla. Kommer han att komponera hemma och borta taktiken?

Spännande =)
Barcelona Barca_PXM
2008-07-18 00:37
iden låter inte dum att ha c.ronaldo, viktigast att barca har ett lag vinner titlar. etoo förtjänar vara kvar, men han blir behandlad så pga stora besvikelsen som klubben hade i 2 år. jag tror inte pga etoo e mätt barca gör så, helt enkelt saker ska förändras för att nå framgång.
Annons: