/spanien/barcelona/forum/2081.aspx/spanien/barcelona/forum/2081.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-03-04 14:41
@Antintrogen:


Tack. Uppskattar det verkligen. Alla härligheter och analyser är fan på spanska sen skyller de på att Pl får mer pengar än La liga. Hur svårt är det för de att åtminstone fixa engsub för resten av världen. Bara för att de härskade i Latinamerika en gång i tiden och majoriteten pratar Spanska där betyder ju inte att resten av världen gör det.
Barcelona Smogen
2016-03-04 14:36
Reymar Asså, du försvarar ditt nick, som Kröjif något oprovocerat hoppade på, med att säga att det inte har något med Madrid att göra. Detta då det är en förkortning av "Rey" och "Neymar" och ingenting annat. Rey, som på spanska betyder kung. Detta som ett fan av ett lag där allt med spanska kungligheter hatas o det grövsta och där ärkerivalerna heter Kungliga (dvs. Real) Madrid. Förstår jag dig rätt nu, eller missuppfattar jag? ps. sorry för detta ämne, du får naturligtvis heta precis vad du vill, blev bara lite nyfiken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-03-04 14:36
Reymar

Minns tillbaka för några säsonger sen när City och Psg ville ha Messi då det gick lite dålig för Barca. Om du var sportchef vid den tiden så hade du nog sålt Messi.

Du påstår att du har sett Busi's storhet men när jag läser från dig.

*citat* Får man in ett bud på över 100M för Busquets som värderas till hälften av den summa samtidigt som han själv inte utesluter en flytt till City och Pep ja då blir slutsatsen som den blir *citat*

Så slår jag mig i pannan och bestämmer att det är inte värt att diskutera det här ämnet med dig.

Om Pogba är värderad för miljard så är *Busi utan tvekan värd för Barca, spanska landslaget och för oss inte mindre än 2 miljarder.

Han är hjärtat och hjärnan i laget. Det som stör mig ännu mer är inte att Busi är mest underskattade spelaren sen det här spelet som kallas fotboll skapades. Det som stör mig mest av allting är att du underskattar och förminskar en spelare som Busi medan du säger att du har följt honom dag in och dag sen han debuterade för A-laget.

Jag får inte ihop den ekvationen. En spelare som Busi kommer fram var 50:e år. Man säljer inte en sån spelare för några pengar i världen.

Bara min åsikt..
Barcelona Katalano
2016-03-04 14:35
@Reymar:
Du säger att du inte har problem med att se Busquets storhet men i samma veva så pratar du om hans marknadspris som det värde han har för oss i Barcelona. Detta är beviset på att du inte alls ser Busquets storhet då han är värd bra mycket mer än marknadspriset för oss. Du förstår helt enkelt inte hur vi andra tänker eftersom du saknar den insikten. Sen menar du att Samper om han hade fått spela kontinuerligt hade haft en ordinarie plats på mittfältet. Ännu ett "bevis" på att du inte förstår Busquets storhet. Nog för att jag respekterar folks åsikter, men det du visar här är bara okunskap. Lägg till detta med att du häromdagen kallade Marquinhos för pengakåt h**a och därefter försäkte läxa upp någon som ville lägga 500M på en mittback (vårt största behov idag) genom att säga att den personen borde uppsöka vårdcentral om den ansåg detta. är du 13 år eller? Dags att växa upp, vårda språket och argumentera som folk.
Barcelona Liunil Masse
2016-03-04 14:23
Reymar Men för helvete. Du måste förstå att vissa spelare i ett lag är oersättliga, kvittar hur mycket pengar man får för den spelaren. Ingen annan mittfältare kan göra det lika bra som Busquets och då kommer vi bli försämrade som lag, logiskt. Hur bra har Liverpool ersatt Suarez t ex? De fick närmare en miljard för honom och de sjönk ändå som ett skepp, där ser du.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Antintrogen
2016-03-04 14:14
Till er som undrade vad dom sa i klippet där Ronaldo grinar på i princip alla i laget, kort sammanfattning: "I 31a minuten reducerar Levante och fet retar Ronaldo, sen pratar han med Lucas, sen klagar han på James men han verkar inte fatta vad Ronaldo pratar om. Dock verkar detta ögonblicket med Pepe var ögonblicket som mest retar Ronaldo. Leventes skott till hörna får Ronaldo att säga någon och först rycker Pepe bara på axlarna sen säger han någon svordom om hans mamma. Sen säger Pepe, vi kan inte hålla på så här, vi kan inte det. Ronaldo svarar; vi är efter allihopa, varenda en. Till sist vänder sig Pepe mot Ronaldo och säger något som tros vara; vilket lag tillhör du egentligen?"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2016-03-04 14:13
Det var något av det dummaste jag har läst i år. Sälja busquets för vadå? 100 mille? Ska man då ta in pogba för den summan? Eller kanske i fickan? Det är en fotbollsklubb man driver, inte ett FM lag.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Reymar
2016-03-04 14:04
Kröjff

Jag har följt Busquets vecka in och vecka ut sen han debuterade och att jag inte skulle se storheten i honom är bara dumheter! Får man in ett bud på över 100M för Busquets som värderas till hälften av den summa samtidigt som han själv inte utesluter en flytt till City och Pep ja då blir slutsatsen som den blir.

Barcaholic

Svaret är kontuinitet. Minns att Samper imponerade stort i pivote rollen i CL förra säsongen mot Apoel och har för mig att han blev Motm. Vad hände efter hans imponerande debut? Ja han fick återvända till B-laget för att sedan inte bli uppkallad och en viss Gumbau gick före honom av någon anledning. Hade Pep varit tränare så är jag helt säker på att Samper hade varit ordinarie i mittfältet.

Junta dimision

Nja eftersom Neymar redan kan rankas som tidernas dyraste efter allt skattefiffel och pengar under bordet. I Busquets fall går vi 100 miljoner rent då han inte kosta klubben något. Ett bud på 250M skulle kunna övertyga.
Barcelona Junta Dimision
2016-03-04 13:34
Reymar

Av ren nyfikenhet, om någon budade på Neymar som skulle göra honom till den dyraste försäljningen i världen, hade du velat att klubben sålde då? Lär va dyrare än Busquets och betydligt lättare att ersätta.
Barcelona enkos
2016-03-04 13:29
Nu är det klart att Ceh missar returen mot Barca. Jag som ville att han skulle stå :(
Barcelona Kröjff
2016-03-04 13:17
Reymar Jag ber givetvis om ursäkt i fall jag är så fånig att jag felaktigt beskyller dig för att vara en "maräng" på Barcas domäner. Men du måste samtidigt förstå att jag bara försöker finna en någorlunda logisk förklaring, till hur nån kan sträcka sig så långt, att denne agerar egenmäktig auktionsutropare och skriker "Sälj! Sälj" , när Sergio Busquets namn nämns. Det enkla förklaringen är kanske att du inte riktigt förstått hans storhet eller förmår uppskatta honom efter förstjänst . Synd om dig i så fall eftersom en av världens bäste mittfältare på år och dag, verkar gå dig helt förbi när du följer ditt favoritlag. Glömde jag skriva "defensiva"? Nej, det gjorde jag faktiskt inte. Han är mycket mer än så.
Barcelona Liunil Masse
2016-03-04 13:16
[QUOTE=Katalano]Ja man kan ju inte sätta dem åt sidan i en straffläggning heller antar jag med tanke på alternativen. Jag håller Iniesta och Ter Stegen framför både Neymar och Suarez i en straffläggning, men sen vet jag inte vem mer förutom Messi som bör vara bland de 5 uttagna. Nån som har koll på hur Rakitic och Arda är på straffar? [/QUOTE] Messi Iniesta Ter stegen Rakitic Busquets Rakitic tog straffar i Sevilla o gjorde det bra. Busquets tror jag hade varit ett bra alternativ också. Mannen har inga nerver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-03-04 13:16
Kollar på andra halvleken.

Jag fullkomligen älskar att Suarez styr spelarna när laget Pressar. Han pekar åt var Messi ska pressa och säger till de andra att stänga spelarna. Man får varm känsla i magen när spelarna som Messi, Neymar, Busi följer orderna.

Man blir också glad för Mathiue som har gått från klarhet till klarhet senaste 8 matcher. Laget behöver det.

Barcelona Barcaholic
2016-03-04 13:06
Reymar En enklare fråga, vad tyder på att Samper kan ens bli hälften så bra som Busquets? I princip varje gång Samper fått chansen har han svikit en medan Busquets imponerade för varje gång Guardiola ersatte honom för Yaya.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-03-04 13:06
@Liunil Masse:


Ja man kan ju inte sätta dem åt sidan i en straffläggning heller antar jag med tanke på alternativen. Jag håller Iniesta och Ter Stegen framför både Neymar och Suarez i en straffläggning, men sen vet jag inte vem mer förutom Messi som bör vara bland de 5 uttagna. Nån som har koll på hur Rakitic och Arda är på straffar?
Barcelona enkos
2016-03-04 13:05
Flest mål under månaden : 48 Zara (januari) 47 Messi (mars ) 45 Zara (november)  43 Di Stefano (oktober)  42 Messi (januari)  41 Cesar (oktober).  Mars månad är alltså Messis favorit månad och med tanke på att den precis börjat kommer han säkert upp i 60 mål.
Barcelona Liunil Masse
2016-03-04 13:02
Messi är bättre på frisparkar än på straffar. Wtf alltså haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-03-04 13:01
Pique säger att man ville att Mascherano skulle ta straffen mot Rayo igår men att Masken inte hade mod för det och tackade nej. Mascherano har aldrig gjort mål för Barca och därför ville spelarna att han tar den.
Barcelona Erik Satie
2016-03-04 12:49
20 mål på 16 matcher är Messi bästa start NÅGONSIN på ett kalenderår.
Barcelona Liunil Masse
2016-03-04 12:45
Tänk ett möjligt scenario där vi möter Bayern i CL och det går till straffläggning. Hur fan vinner vi det med spelare som missar fler straffar än vad de sätter? Tre utav världens bästa spelare och alla är usla på straffar. Något så enkelt är det enda dom suger på, helt otroligt egentligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-03-04 12:41
Kröjff

Självklart är Busquets en väldigt viktig spelare i vårt lag men att han skulle kunna bli tidernas dyraste värvning är ju något som lät lockande och som är något sällsynt för en defensiv spelare. Varför skulle Samper inte kunna bli minst lika bra som Busquets? För inte trodde du att en spinkig och mager Busi skulle bli bäst i världen på sin position.

Sen att du drar slutsatsen att mitt nick skulle vara en förkortning av Real och Neymar är bland de fånigaste jag läst! Jag hoppas att du vet att du vet vad Rey betyder? Din sista mening tar jag som provokation och gjorde mig så spyfärdig att jag nästan spydde på min blåröda tröja som jag nu bär och inte är jag den personen som försvann efter Clasico vinsten för att senare spy galla på Lucho. Hmmm helvit hjärta passar nog bättre på dig efter allt.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-03-04 12:34
@El Tridente:


Vad säger dem?

Någon som kan tolka lite snabbt.

Vi vill också förstå :-(
Barcelona Barcadinho.
2016-03-04 11:26
Busquets har ännu större betydelse än bara det sportliga. Han är född i Barcelona, han är andra generation Busquets i klubben, han är La Masia produkt, han är allt vad vi "romantiker" önskar jämt av fotbollen i allmänheten, klubb känsla o identitet.
Han är våra framtids kapten.
Barcelona Felix-Forca Barca!
2016-03-04 11:16
@El Tridente:

För den som inte kan spanska, vad säger spelarna till varandra? Ser ju onekligen irriterat ut.... Ronaldo bitter för att realfansen vill ha vår Neymar mer än CR ...? :)
Barcelona Kröjff
2016-03-04 11:00
@Reymar:
Reymar Den person som helt uppriktigt inte begriper sig på Sergio Busquets helt oersättliga storhet, förstår inte fotboll i allmänhet och sportens finstilta finess i synnerhet. Eller också är han/hon så pass införstådd, att hen inser att Busquets inte så sällan kan visa sig vara skillnaden mellan vinst och förlust i avgörande skeden under en å annan match, på samma sätt som Messi. Men snarare i spelet utan boll än med; och båda behövs! I ditt fall rör det sig kanske om en kombination. För visst är det väl så att du vill ha bort Sergio Busquets från FC Barcelona, i försämringssyfte? Och samtidigt önskar se Neymar JR i Real Madrid? Något säger mig nämligen att ditt nick är en förkortning av Real respektive Neymar. Och att du av hela ditt helvita hjärta hoppas att brassen fortsätter på den inslagna vägen och framhärdar i att ta felbeslut, även när det väl kommer till kontraktsskrivande...
Barcelona El Tridente
2016-03-04 10:49

Det är bra att se hur Ronaldo sänker sitt lag istället för att lyfta upp det.

Barcelona Mdawg
2016-03-04 10:20
@socccerfan1:


Var han?
Barcelona neymar JR
2016-03-04 10:18
Finns inga ursäkter, det är bara att trumma på. Laget är bra förberedda och vet vad som gäller. Dem kan spela matcher varannan dag utan att gnälla.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-03-04 10:07
Vi kommer att spela tre raka ligamatcher som börjar 16:00, en tid som nog kommer rubba rytmen för våra spelare tyvärr....
Barcelona Andresito
2016-03-04 09:33
En positiv nyhet för laget och samtidigt en negativ nyhet för oss. Matchen mot Eibar på söndag avslutar den otroligt långa perioden med två matcher i veckan. Det blir en välbehövlig 5-dagarsvila framförallt för Messi och Suárez med tanke på att Neymar är avstängd i helgen. Efter vilan blir det en mjukstart med Getafe på hemmaplan och därefter blir det full fart med Arsenal, Villarreal, tuffa kvalmatcher med landslagen, El Clasico och förhoppningsvis ytterligare CL-matcher därefter. Så se till att vila huvudet och hjärtat nästa vecka. Vi går in i slutspurten av säsongen och det är då kampen om titlarna avgörs. Det lär utan tvekan bli ett och annat spänningsmoment. Visca!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: