/spanien/barcelona/forum/20798.aspx/spanien/barcelona/forum/20798.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Dedeffo
2008-12-15 15:00
Sancho (AC Milan)

Cacéres tillhörde Villarreal och inte Recreativo. Läs på innan.
Barcelona SaM__-
2008-12-15 15:00
Serie A är i min mening den absolut sämsta ligan av de tre stora. Själv vill jag nästan hävda att Franska snart är förbi till och med.

Det är en smaksak det där med ligan och vad för sorts fotboll man gillar. Jag personligen avskyr italensk fotboll då jag tycker det är den absolut tråkigaste ligan av dem tre. Sedan kan många Italien nissar komma hit och säga sina synpunker och visst, vi måste acceptera era åsikter och vi kommer säkerligen aldrig kunna ändra era uppfattningar. Men o andra sidan kommer vi som föredrar spansk fotboll aldrig tycka att ItaLensk fotboll är bättre än spansk.

Men en sak som vi alla kan konstatera att den officiella rankningen av UEFA visar att Spanska är bättre och det är inget ni italenare kan säga emot. Så är det bara.
Sancho (AC Milan)
2008-12-15 14:59
Ämne: Sancho (AC Milan)
....
Om du ska jämföra åldern så kan vi snacka om förra säsongens värvning från Barca och Milan (tex). Pato 17 år och Henry 30 år. Det är också skillnad.
Barcelona Dedeffo
2008-12-15 14:57
Sancho (AC Milan)

Ja det är rykten från skithemsidan Goal.com att Real ville ha mr floppmannen Quaresma.

Visste du att Barca ville ha Casillas, Zlatan, Adebayor, Drogba och Benzema förra säsongen? Om du inte tar rykten med en stor nypa salt så kan alla dessa värvningar vara realistiska.
Sancho (AC Milan)
2008-12-15 14:55
Dedeffo

Herregud, enligt mig var det mer dramatik, mer intressanta osv. Alla tycker inte som du, ok?
Sancho (AC Milan)
2008-12-15 14:53
Dedeffo

Haha, det var rykten att Inter var ute efter honom de värvade han til slut. Förstår inte vad du menar med rykten? ALlting är rykten.
Barcelona Dedeffo
2008-12-15 14:53
Sancho (AC Milan)

Mer dramatik? På vilket sätt, jag ser absolut ingen dramatik i Italien där det spelas tråkig fotboll och man tröttnar, resultaten ute i Europa visar tecken. Intressanta matcher? Jesus, det är hur tråkiga matcher som helst. Passionerad publik? Varje gång jag ser på Serie A så är det nästan helt tomt på läktarna. Det är endast fullt när det är moten som Juventus-Milan som igår, för övrigt så är det helt tomt annars.
Sancho (AC Milan)
2008-12-15 14:51
Ämne: Sancho (AC Milan)
....
Varför? Därför att jag tycker Serie A helt enkelt är bättre. Kan dra upp ett par anledningar: Mer dramatik, seriösare försvarspel (om man jämför med La Liga), mer intressanta matcher, passionerad publik... Det är några av anledningarna till att jag gillar Serie A.
Barcelona BlueRed.
2008-12-15 14:51
Sancho (AC Milan)

Det är skillnad på att värva en back som är 31 år och en som är 21. (Syftar på Mellberg och Caceres)
Barcelona Dedeffo
2008-12-15 14:50
Om du inte visste så värvades Cacéres från Villarreal och inte Recreativo. Leta fakta innan du argumenterar. Du kan inte ens motivera på vilket sätt Serie A är bättre.
Barcelona Dedeffo
2008-12-15 14:49
Sancho (AC Milan)

Varför ens nämna Quaresma? Real var inte ute efter floppen-Quaresma. Finns något som heter rykten vettu. Mancini och mr Quaresma har floppat totalt i Zlatans Inter.
Sancho (AC Milan)
2008-12-15 14:46
Deion

Jag tycker inte Serie A är bättre än Premier League, men däremot tycker jag att lgian är bättre än den spanska.

Sen har Inter egentligen vunnit ligan 2 gånger de senaste året och inte 3. Fjolårets Scudetto är ju den man egentligen kan kalla för en "riktig" Sucdetto.

"Supertalangerna i Italien spelar i topplagen, medans talangerna är desto mer utspridda bland lagen i Spanien och England "

Mauro Zarate (Lazio), Alexis Sanchez och Cristian Zapata (Udinese), Ezequiel Lavezzi, Fabiano Santacroce och Marek Hamsik (Napoli) och Edison Cavani (Palermo). Jag har ingen aning om hur du tänkte när du skrev det egentligen.

Sen så finns det även andra talanger (som du säkert inte känner igen) som många experter tippat bli världspelare. Tex Stevan Jovetic (Fiorentina).

"De vanliga La Liga och PL topplagen skulle sällan sällan värva från lagen utanför top 4 i Serie A, medans ni värvar medelmåttigaspelare till topplagen som tex Muntari från Portsmouth till Inter, Mellberg och Poulsen till Juventus,

Herregud. För att ta Barca som ett exempel så värvade dem Martin Caceres (Recreativo). Han är säkert inte så mycket bättre än Mellberg.

Muntari värvades ju enbart för att Lampard ville stanna i Chelsea. Varför tar du inte upp Quaresma istället? Som tex. Real Madrid var ute efter.

"de andra ligornas semi "rejects" som Riise, Baptista, Ronaldinho, Schevchenko tillbaka från flopp, Zarate gör succe medelbetyg i Birmingham osv"

Riise och Baptista "semi-rejects" förra säsongen? Ja, verkligen "semi-rejects".

Aja, alla har ju olika tankar så du kanske tänker annorlunda. Även om jag inte startade den här diskussionen så tycker jag vi borde avbryta den nu. Detta är ju Barcas forum.
Barcelona Dedeffo
2008-12-15 14:41
Sancho (AC Milan)

Visst du får tycka så det är din sak. Men det värsta är att du inte kan motivera VARFÖR Serie A är bättre, likaså 16-åringen som var inne igår natt här.
Barcelona Aubri
2008-12-15 14:40
Kan någon översätta? Google translate blir fett skum från spanska till svenska ibland att man blir mer förvirrad bara..

Messi lo confirmó: “Con el Benidorm tiré yo, pregunté, y me dijo que le tocaba a él”. Y Eto’o aseguró que “no pasa nada por fallar, lo importante es levantarse. Lo mejor siempre está por llegar”.
Barcelona haeger
2008-12-15 14:39
Mes Que un Club ! 3

Sluta överdriv så jävla mycket, i nästan varje inlägg om Italien skriver du om alla "gamlingar" som är i Serie A, skärp dig.
Barcelona Mes Que un Club ! 3
2008-12-15 14:29
Det är bara att inse, Avdankade floppar som inte är bra längre och fortfarande vill fylla plånboken går till Italien.
Barca08
2008-12-15 14:28
sancho (AC Milan), här inne diskuterar vi Barca och inget annat. Om du vill disskutera serie A, gå till Italiens forum och snacka.
Sancho (AC Milan)
2008-12-15 14:24
Dedeffo

Wtf? Har jag kritiserat Premier League och La Liga? Enligt mig är Serie A bättre än La Liga, men det kanske inte du tycker. Du får tycka hur du vill, men för mig är Serie A den bästa ligan.

1. Premier League
2. Serie A
3. La Liga
4. Bundesliga

Så rankar jag ligorna.
Barcelona Dedeffo
2008-12-15 14:21
Sancho (AC Milan)

Du har inget att göra här när du kritiserar Premier League och La Liga. Du själv vet att Serie A är sist och är fuskligan.
Atlético Deion
2008-12-15 14:12
JJ, Sancho och Fossati//

Jag vill gärna ge mig in lite i debatten. För det första vet alla att dragningskraften för att locka utländska storspelare i sina "bästa" år till Serie A är näst intill noll idag. Man måste antingen köpa in talanger eller semi "rejects" från andra ligor. Det är en aspekt som gör att Serie A hamnar sist bland de stora. Ska du sen kolla kvalitén på de inhemska spelarna så är det inget snack om att denna generation italienska spelare ligger sist. Hur många Italienare har vunnit Serie A de senaste 3 åren (se Inters trupp)? Och som det ser ut nu så kommer det vara 4 år. Jag tål inte Man U men deras ordinarie startelva som vunnit PL i två år och CL har iallafall 7 brittiska spelare från start. Samma gäller Real Madrids två senaste titlar, så man iallafall har haft ca 5 spanska spelare från start. Samma gäller Barcelona nu, de har många katalanska/spanska spelare från start. Den dagen ett Italiensk lag med så många inhemska spelare dominerar Serie A, dem dagen kan du tala om kvalité. Förra året i CL så möttes PL och Serie A i sammanlagt 6 matcher i åttondelsfinal och kvartsfinal.

Liverpool-Inter 2-0
Inter-Liverpool 0-1
Milan-Arsenal 0-2
Arsenal-Milan 0-0
Roma-Man U 0-2
Man U-Roma 1-0

Så inte nog med Serie A inte lyckades vinna en enda match mot PL, för att det blev 5 PL vinster och en oavgjord, Italienarna förlorade alla 3 hemmamatcherna med nästan utklassande spel, dessutom lyckades ni inte göra ett enda mål på 6 matcher, det är stenhårda fakta! Så att säga att Serie A är bättre än PL ska ni lägga ner på en gång om ni har någon heder, tills det har motbevisats. Supertalangerna i Italien spelar i topplagen, medans talangerna är desto mer utspridda bland lagen i Spanien och England över hela ligan vilket bidrara till berader kvalitet.
De vanliga La Liga och PL topplagen skulle sällan sällan värva från lagen utanför top 4 i Serie A, medans ni värvar medelmåttigaspelare till topplagen som tex Muntari från Portsmouth till Inter, Mellberg och Poulsen till Juventus, eller som sa jag nämnde tidigare, de andra ligornas semi "rejects" som Riise, Baptista, Ronaldinho, Schevchenko tillbaka från flopp, Zarate gör succe medelbetyg i Birmingham osv. Antingen har ni en lättare liga eller så är det något annat skumt. Det finns ett större mönster som dock ni inte kan se, men tittar ni noggrant så kanske allt blir glasklart.
Barcelona FCB_armin
2008-12-15 12:52
Sancho (AC Milan)

Nej, en mycket bra dag och det blir bara bättre och bättre. För er lär det inte vara samma sak, här inne diskuteras Barça och ingenting annat. Pys iväg till ditt egna forum, det var det jag menade.
Barcelona Squez
2008-12-15 12:39
Nå ..va tror ni om kommande matchen mot Villareal då? Enkel seger? Jag tror inte att det blir enkelt, utan vi lär få kämpa hårt om vi vill ha med oss alla 3 pinnar.

Vi har revansch att utkräva, då ubåten sänkte oss båda gångerna i ligan förra året :(
Sancho (AC Milan)
2008-12-15 12:36
FCB_armin

Dålig dag?
Barcelona FCB_armin
2008-12-15 12:19
Sancho (AC Milan)

Ytterst roligt att du kör med realtröja när dem är kalkon i din profil. Stick tillbaka och pussa Silvios skor...
Barcelona Visca_Barca
2008-12-15 12:17
fan vad ni är tröga , detta är barca forum inte fan Serie A . vem bryr sig om Serie a ärlit?

lägg ner nu och prata om barca
Barcelona el Flaco
2008-12-15 11:02
FCB_armin/

Både Cannavaro och Sneijder sägs ha möjligheter att kunna spela mot Valencia på lördag.
Barcelona FCB_armin
2008-12-15 10:27
Eftersom Puertan fortfarande är stängd får jag väl ta det här. Är det någon som vet om Cannavaro blev skadad vid 2-0 målet?
Barcelona Mojito
2008-12-15 10:21
true_barca_fan

Capello sparkades ju delvis för att han inte spelade "tillräckligt fin fotboll".
Undrar om det är annat ljud i skällan nu när Ramos har valt ne defensiv linje (eller om det bara var mot oslagbara Barca).
Barcelona true_barca_fan
2008-12-15 10:06
Lite roligt titta hur många tränare Real madrid har sparkad under dom senaste åren
Sancho (AC Milan)
2008-12-15 09:44
Dedeffo

Italien är inte längre en fusk liga. Calciopoli är över och alla fuskare är numera avstängda från il calcio.

På tal om fusk, sånt finns väll i La Liga nuförtiden? Jag läste om det förr några veckor sedan. Se länk!
Annons: