/spanien/barcelona/forum/2078.aspx/spanien/barcelona/forum/2078.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
1/23/2016 19:13
Barça were very lucky today. They couldn't handle Málaga's high press in the first half and were unable to build from the back I'm 100% in favour of rotating, but once again, I don't get why Luis Enrique doesn't go for balance in midfield when Piqué isn't playing As right central mid, Arda struggles positionally like Rakitic used to. Stays too wide and high up the pitch even when not in possession Barça break in two teams. There is no link between the forwards and the defenders, allowing the other team to press more effectively If you add the fact that the centre-backs, Busquets and Bravo were awful on the ball, what happened in the first half wasn't a surprise Klockrent.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
1/23/2016 19:13
@neymar JR:
Lek med tanken att du själv vore tränare för ett Barca som leder med endast 2-1 på bortaplan mot ett svårslaget Malaga och där framförallt försvarsspelet lämnar en hel del i övrigt att önska. På bänken sitter Rakitic och på planen har du Munir. Skulle du behöva någon lång betänketid, innan du då bestämde dig för ett byte mellan dom båda? Jag tror nog inte det. Så varför ska en tränare som Lucho med en trippel och ett par titlar till på sin CV, ha en tumme upp av LegendenN10 för nå´t så självklart?
Barcelona Stright outa Barca
1/23/2016 19:12
[QUOTE=neymar JR]Sen så förstår jag faktiskt att spelarna var chockade i första halvleken Malaga ställde sig högt upp och var aggressiva. Pressade bollhållaren varje gång, helt olikt hur dom brukar spela mot oss [/QUOTE] vad det inte så deras tränare sa inför matchen att de kommer ändra taktiken för Barca har läst det och förväntar sig samma
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/23/2016 19:11
@Barca4life98:
Arda ska aldrig byta Rakitic. . Arda ska bara byta Iniesta när denne behöver vilas. .med andra ord avlasta Iniesta. . Iniesta och Arda samtidigt på plan är värre än Busquets och Mascherano samtidigt på plan..
Barcelona Skurhink
1/23/2016 19:11
Någon som har koll på B-lagets 11 i derbyt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
1/23/2016 19:03
Dimitry Payet är överjävligt bra, man kan knappt tro att han var långtidsskadad precis.
Barcelona Barca4life98
1/23/2016 19:03
Wow folk börjar inse hur viktig Rakitic är nu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/23/2016 18:58
@I.Rakitic [FC Barcelona:

Rakitic borde ha spelat iställer för honom ..Arda spelar den typ av fotboll som man spelar inomhus med små steg och korta passningar. Arda saknar farten och att rycka ifrån .. är hittills besviken på honom. . Rakitic är starkare både framåt och bakåt och rakare med sitt spel ...
I.Rakitic [FC Barcelona]
1/23/2016 18:53
Arda var vår sämste spelare idag.
Barcelona LegendenN10
1/23/2016 18:53
Barcelona are now unbeaten for their last 24 games in all competitions #fcblive [via mrchip]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
1/23/2016 18:51
Sen så förstår jag faktiskt att spelarna var chockade i första halvleken Malaga ställde sig högt upp och var aggressiva. Pressade bollhållaren varje gång, helt olikt hur dom brukar spela mot oss
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
1/23/2016 18:49
Kröjff Det förklarar inte hela bytet, i själva verket bytte han arda med munir och fick in en boxtobox spelare på mittfältet. Så allt för defensivt vart det inte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
1/23/2016 18:38
@Fuerza:


Vermaelen var dock inget speciellt i Arsenal heller, blev överhypad för att han gjorde många mål för en försvarare(påminner det er om någon?). Men i defensiven var han ofta svag. Med det sagt duger han mot sämre lag för han har en ganska bra teknik och passningsspel.
Barcelona Neymar N11
1/23/2016 18:20
Messis mål var hans snyggaste hittills under årets la liga. 3 mycket viktiga poäng mot ett lag som brukar vara på hugget mot oss. Visca el barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
1/23/2016 18:19
[QUOTE=Rambla~]Liunil Masse Senaste bortamatchen på San Mames då? Förutsåg inte matchbilden där heller? Tycker nog Lucho förbereder matcherna på ett bra sätt. Problemet är nog spelarna som ibland tycks lämna kvar förnuft och logik i omklädningsrummet när de går ut på planen. De tar många gånger väldigt märkliga och korkade beslut kan jag tycka. [/QUOTE] notera "nästan alla". Espanyol borta var en bedrövlig första halvlek, finns många. Det är bara att kolla hur många mål vi gör i andra halvlek jämfört med första. En enorm skillnad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
1/23/2016 18:15
@LegendenN10:
Att ersätta en förhållandevis mycket endimensionell forward, med en arbetsmyra till mittfältare istället för att plocka bort någon mer anfallsinriktad mittfältare, brukade kallas för ett defensivt byte förr. I alla fall i den fotbollsvärld där jag själv växte upp .
Barcelona Andresito
1/23/2016 18:12
Luis Enrique: "Vermaelen subbed off at half-time? Did it because he had a yellow card."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
1/23/2016 18:12
Liunil Masse Senaste bortamatchen på San Mames då? Förutsåg inte matchbilden där heller? Tycker nog Lucho förbereder matcherna på ett bra sätt. Problemet är nog spelarna som ibland tycks lämna kvar förnuft och logik i omklädningsrummet när de går ut på planen. De tar många gånger väldigt märkliga och korkade beslut kan jag tycka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
1/23/2016 18:12
Real tappar aldrig mot Betis, aldrig. Inte i den "form" de är nu. Form inom citationstecken betyder i detta fall att det är en sorts alibi-form. De har ett enormt starkt självförtroende och glider fram på det en tid, med andra ord. Betis är inte tillräckligt starka.
Barcelona Liunil Masse
1/23/2016 18:11
[QUOTE=enkos]Mascherano är verkligen en krigare och lämnar hjärta på plan men gud vad han är naiv och slarvigt att han är en säkerhetsrisk. . varje gång han är sist och har bollen stannar min hjärta då man vet aldrig var och vem han ska passa till [/QUOTE] För mycket hjärta, för lite hjärna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
1/23/2016 18:09
nu måste vi snabbt ha in en ny forward t ex Nolito, som kan hota en backlinje likt Nyemar och Messi.Annars kommer det att bli jobbigt, såsongen är lång.
Barcelona Fuerza
1/23/2016 18:07
Försvaret blev stabilare med Mathieu som faktiskt kan förutse situationer och slåss i luftrummet. Sedan sticker han inte fram och stöter upp i planen helt huvudlöst som Mascherano kan göra. Vermaelen har varit borta i ett år från fotbollen och kommit till ett nytt land. Inte ens Neymar hade en strålande förstasäsong. Vermaelen är fortfarande lite vilsen vilket är förståeligt. Mascherano däremot ... han får obefogat mycket speltid och lär sig ändå ALDRIG av sina misstag. Han gör mig så jävla ursinnig att jag inte finner ord.
Barcelona Stright outa Barca
1/23/2016 18:06
Det är fan enklare att gå till Bernabeu och hämta tre poäng än borta mot malaga
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
1/23/2016 18:05
@enkos:

Det blev övertydligt idag varför Vermaelen inte har fått chansen förutom i hemmamatcher mot mindre lag när man är sysslolös mesta tiden av matchen. Stabbig, direkt svag i passningsspelet och sprider osäkerhet i största allmänhet. Tyvärr.
Barcelona Rambla~
1/23/2016 18:05
Har Adriano någonsin klarat att hålla sig fit från en match till nästa när han startat den föregående? Jag har i get minne av det. Hur kan det skilja så mycket på Alves och Adriano när det gäller fysiken? Brassar, liknande kroppsbyggnad osv. Dani Alves lite straffad idag och bänken pga tavlan i onsdags eller bara lite sedvanlig rotation a la Lius Enrique? Vad tror ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
1/23/2016 18:04
Atletico har Sevilla hemma i mon och Real har Betis borta. Vi har en chans att ryka ifrån. Känns som Atletico kmr vinna på nått konstigt sätt. Real tror jag däremot kmr tappa, är inte alls imponerad av Real och deras spel. Zidane har haft väldigt lätta matcher inledningsord. I mon är det hans första test. Även dom matcher som Zizou har vunnit så har jag inte blivit imponerad av Real. Benitez vann med 0-6 borta mot Espanyol och där imponerade som betydligt mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/23/2016 18:04
Mascherano är verkligen en krigare och lämnar hjärta på plan men gud vad han är naiv och slarvigt att han är en säkerhetsrisk. . varje gång han är sist och har bollen stannar min hjärta då man vet aldrig var och vem han ska passa till
Barcelona Liunil Masse
1/23/2016 18:03
Nu kommer lite kritik till Lucho. Varför i nästan alla bortamatcher gör vi dåliga första halvlekar? Är Lucho dålig på att förutse matchbilden o hur motståndaren kommer spela? Vi såg helt vilsna ut i första halvlek och det har hänt för många gånger i bortamatcher. Jag undrar verkligen varför alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
1/23/2016 18:02
Det var ju ändå ett ganska intelligent förslag att byta ut Lionel Messi i halvtid när man vill vinna fotbollsmatcher.
Barcelona Ribohn Fan
1/23/2016 18:02
Arda hade blivit utbytt om vi hade haft en annan forward av klass att byta in.
Annons: