/spanien/barcelona/forum/2072.aspx/spanien/barcelona/forum/2072.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Xaviesta
1/26/2016 00:48
Liunel Masse Världens bästa klubb är tyvärr misskött sedan flera år tillbaka. På marknaden är vi finansiellt schack matt av en rad andra klubbar även om vi definitivt har störst attraktionkraft när det vankas värvningar. Ingen spelare tackar nej till oss samtidigt som vi, för att balans och resultaträkna bokslutet enligt dom tomma vallöftena, inte har dom ekonomiska musklerna som behövs på dagens marknad för att hämta hem spelare som vill spela hos oss - trots alla extraintäkter vi drar in av CL pengarna och ligavinsterna, men där vi motverkar detta genom bl a usla försäljningar Tack vare en inkompetent tidigare sportchef i Zubi och sedermera allt och alla som har en relation till Bartomeu och som har en hand i värvningar in OCH ut. Vi har skapat en slags paradox för oss själva där more innebär less, tyvärr. Men allt det här visste du redan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
1/26/2016 00:46
Kolla här så som Neymar testar sina nya skor hahaha. Han äger helt klart. http://www.101greatgoals.com/101ggvideos/skills/neymar-tests-out-new-nike-boots-in-street-match-wows-with-rainbow-flick-video/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
1/25/2016 23:45
With Mignolet's low performance, Liverpool offered €13M to sign Ter Stegen. Barcelona turned down the offer. Haha är dom fulla?!? Inte ens 40 miljoner är okej
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
1/25/2016 23:44
FCB will not make a better offer. If Celta does not accept selling Nolito for 2mi now and the rest in the summer, no deal. #catradio Pålitlig källa. Tror inte de accepterar men man får hoppas. Helt ofattbart att vi inte kan köpa honom. Fucking Sunderland kan lägga de pengarna men världens bästa klubb hoppas att de acceptera ett lånebud...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
1/25/2016 23:01
Piqué fick idag pris som årets katalanska idrottsman. I länktips är hans emotionella tacktal där han tackar sina föräldrar.

"I dedicate this trophy to my parents. They always complain that I don't dedicate my goals to them."
Barcelona Katalano
1/25/2016 22:48
@Santiago Cazorla:


Tack för länken. Bra gjord Video!
Barcelona Katalano
1/25/2016 22:41
@[Carles Puyol 5:


Förtydliga gärna vad som är skämtet.. att han inte kom högre upp eller att han ens kom med? Jag tycker i alla fall att andra förtjänar det mer. inte minst u21 landslaget.
Barcelona neymar JR
1/25/2016 22:23
Santiago Svårt att se honom hinna ifatt dessa herrar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
1/25/2016 22:20
@neymar JR:


Därav 'om han fortsätter som han har gjort'. Möjligt att jag är lite biased då jag alltid har varit svag för Suarez och blev väldigt glad när han kom till Barcelona men tycker det är få anfallare som är lika kompletta som honom och kan göra lika mycket som han gör. Det han gjorde med försvararna i PL borde nästan varit olagligt.
Barcelona [Carles Puyol 5]
1/25/2016 22:10
Hahaha Zlatan kom trea Sverige som land är ett skämt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
1/25/2016 22:08
Enligt den albanska kanalen Supersport så missade Busquets och Arda dagens träning, båda är tveksamma till spel mot Bilbao. Kan bli tufft utan Busquets. Ardas position har vi täckning för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
1/25/2016 22:08
Players like Munir, Sandro or Samper could be included in the deal on Celta winger Nolito (29). They agreed to possibly joining Celta. [md] Desperata ?!? Ja visst En utlåning för samper till celta hade dock varit optimalt. Perfekt klubb för honom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
1/25/2016 22:00
@Smogen:
Vann allt han kunde utom CL med PSG och var deras bästa spelare, men jag skulle säga att han är topp 3 för playoff-matcherna mot Danmark där han faktiskt var helt briljant, håller dock fullständigt med om att U21 laget ska vara med i topp tre för Jerringpriset :).
Barcelona neymar JR
1/25/2016 21:59
Santiago Den listan kan göras bra lång innan jag ser suarez. Har funnits en oändligt många fantastiskt duktiga anfallare med ett bra bättre cv än suarez Henry, Raul, del Piero, Ronaldo, eto är bara några av från den "moderna" fotbollen som suarez inte petar ner
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
1/25/2016 21:57
off-topic men hur fan kan inte u21-landslaget vara topp tre i Jerringpriset? Zlatan är grym, men att han är med topp tre i år är ju ett skämt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
1/25/2016 21:35
Fan vad man är tacksam för att man får uppleva denna trion live.
Barcelona Santiago Cazorla
1/25/2016 21:20
Känns ändå som att Suarez fortfarande är fruktansvärt underskattad i världen. Det han har gjort i Liverpool och Barcelona är helt otroligt och om han fortsätter som han har gjort i Barcelona måste han väl ändå ses som en av de bästa anfallarna någonsin? Imponerande också hur ödmjuk i spelstilen han har blivit i Barcelona, framförallt i de första säsongerna i Liverpool kunde han väl bli lite självisk vid vissa lägen men den sidan har helt försvunnit nu.
Barcelona Katalano
1/25/2016 20:51
@Deulofeu:


Du tar orden ur munnen på mig. Jag resonerar på precis samma sätt som du.
Barcelona Deulofeu
1/25/2016 20:45
Jag vet inte om det diskuterats här tidigare men tydligen är City och Pep intresserade av Bravo och Liverpool och klopp av Ter Stegen!

Hur bör vi göra anser ni?

Just nu verkar båda vara lite missnöjda fast de leverererar fantastiskt bra.

Är det inte dags att välja en av dem som står i alla matcher iallafall cl och ligan!

Bravo är fantastisk på alla sätt och vis men jag är så svag för Ter Stegen han är ju som gjord för oss!

Behåller vi Bravo får vi leta ersättare om ett par år igen... Jag skulle hellre se att vi släpper superBravo! Hur tänker ni?
Barcelona the cameroonians
1/25/2016 20:34
Official: Liga and ESP federation explain that winter transfer window ends on Monday 1 February at 23:59

Kan någon vidarebefordra detta till Real Madrids fax, tack!?! :P
Barcelona Vampíro
1/25/2016 20:25
[QUOTE=Mido]Barcelonas officiella twitter konto skrev att en överraskning väntar alla fans ikväll, hmmm? Nolito kanske? [/QUOTE] Är ganska säker på att överraskningen var att de visade upp Neymars nya skor. Yeah I know...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
1/25/2016 20:22
Barcelonas officiella twitter konto skrev att en överraskning väntar alla fans ikväll, hmmm? Nolito kanske?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
1/25/2016 18:11
Steven Gerrard (ex-Liverpool): "Luis Suarez is the best player I have played with." [bbc via sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
1/25/2016 17:57
Lite rykten om Nolito, klubben ska ha skickat in ett slutgiltigt bud till Celta, hur budet ser ut skiljer sig dock mellan tidningarna. Sport hävdar att klubben inte betalar något nu men går med på en köpoption på €18M till sommaren. En annan tidning katalanska lesportiu hävdar att vi betalar €3M-€4M nu för själva lånet och sedan resten i sommar, totalt omkring €21M. Jag har svårt att se att Celta går med på det förstnämnda, ska nog vara alternativ 2 om vi ska få hit Nolito. Frågan är om klubbens kassa just nu tillåter det, just nu är kassavalvet tomt sedan trippeln, löner och storvärvningar. I sommar blir det välfyllt igen, men det är ju nu vi hade behövt Nolito.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
1/25/2016 17:24
Neymars pannband under firande vid cl-vinsten blev cencurerad - 100% Jesus- Iaf bilderna i efterhand Men likt förbannad borde det vara striktare regler när det gäller det. Speciellt när Messi inte fick hedra sin farmor på en t-shirt och dryga böter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
1/25/2016 17:03
@Kröjff:


Tack för utförligt svar. Som svar på din fråga om Neymar här ovan så är svaret nej. Har aldrig sett honom göra det och jag är emot religion i sportsammanhang. Jag tycker att korsrörelsen som du nämner är OK och alla är tillåtna att dyrka sin religion på mest lämpliga sätt, men jag anser att marknadsföring av religion självklart ska vara förbjudet och att Brasilien borde blivit bestraffade efter den situation som du skriver om nedan där de hade jesuströjor på sig. Detsamma gäller Neymar för pannbandet.
Barcelona Kröjff
1/25/2016 16:50
Katalano Glömde i farten bifoga länken till den aktuella artikeln. Har du förresten någonsin sett Neymar göra korstecknet, som det vanligtvis anstår varje "god" katolik på och utanför fotbollsplanen?
Barcelona Federer
1/25/2016 16:42
Gud vad glad jag är att Real köpte Danilo och inte vi. Vilken urusel spelare han är.
Barcelona Kröjff
1/25/2016 16:35
@Katalano:


Som svar på din fråga väljer jag delvis mot forumreglerna, att återge ett utrag ur en text av Henrik Brandáo Jönsson; som gör sig fan så mycket bättre i skrift än i TV-soffan under VM.

"Jag vet inte om ni såg finalen i söndags i Confederation Cup i Sydafrika..... Som vanligt samlades truppen i en ring på gräsmattan för att tacka gudarna som hjälpt Brasilien att ta sin tredje raka vinst i Confederation Cup. De satte sig på knä, höll varandra i händerna och mumlade. När kameran zoomade in ringen gick det att se att något hade förändrats.

Spelarna höll inte i några madonnafigurer eller voododockor. Spelarna hade dragit en vit t-shirt över sin gula landslagsdräkt med texten « I Love Jesus». Den dyraste stjärnan i laget, Real Madrids Kaká, gick ett steg längre. På hans tröja stod det «I belong to Jesus».

Den evangeliska väckelserörelsen, som sköljer över Brasilien, har nått landslaget. Hälften av spelarna i startelvan är nu pingstvänner.

Tänk om Egypten i stället vunnit Confederation Cup i Sydafrika. Och tänk om halva startelvan bestått av medlemmar i det muslimska brödraskapet som efter vinst vänt sig mot Mecka, kliat sig i skägget och sträckt upp händerna i luften. TV-kamerorna hade zoomat in tröjorna där det stått «I Love Allah» och «I belong to Allah». Tror ni inte att Fifa använt sig av sitt tydliga regelverk då? Det tror jag.

I Brasilien är pingströrelsen lika fundamentalistisk som muslimska brödraskapet i Egypten. De fördömer andra religioner, straffar andra religioner och ägnar sig åt hatbrott. Förra året skändade radikala medlemmar i den brasilianska pingstkyrkan ett afrobrasilianskt tempel i mina kvarter i Rio. Motiveringen var att templet tillbad djävulen. Männen är i dag fängslade för brott mot landets religionsfrihet.

Hur kan då det brasilianska fotbollsförbundet tillåta att deras spelare gör reklam för en väckelserörelse? När Dunga blev ny förbundskapten anställde han Jorginho, back i guldlaget från 1994, som assisterande tränare. Förutom att Jorginho är en av Brasiliens bästa högerbackar någonsin är han pingstpastor i sin egen kyrka Atletas de Cristo, Kristus atleter. I kyrkans stadgar står det att frälsta fotbollsspelare ska marknadsföra «in every way possible, the proclamation of the Gospel through sports».
Att fotboll är religion i Brasilien har fått en ny innebörd". (slut på citat).

Och tro inte för ett ögonblick att det var en tillfällighet eller plötslig ingivelse, att Neymar JR firade CL - segern mot Juventus och rusade runt arenan med sitt vita pannband på vilket det stod "100 % Jesus".
Barcelona Katalano
1/25/2016 16:13
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Han var ju avstängd från allt spel fram tills nu i januari pga vår transfer-ban. Det är antagligen därför du inte funnit något. Han får spela igen nu men har nog inte hunnit lira så mycket. Jag har inte koll på om/hur mycket/hur bra han spelat nu i Januari dock.
Annons: