/spanien/barcelona/forum/207.aspx/spanien/barcelona/forum/207.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bosketts
5/23/2017 16:13
el Flaco

Lägger allt mitt hopp på att Barto är involverad på något sätt.
Barcelona Kröjjff
5/23/2017 16:12
@Gabriel:
Därom är vi helt överens om du nu trott något annat. Kunde man nu få en så unik stjärntrio som Ronaldinho, Samuel Eto´o och Messi att fungera så oerhört väl ihop med övriga lagdelar, så kan jag inte se varför MSN med rätt man vid rodret skulle kunna göra det samma, om tränaren lade fokus på "rätt" spelsätt. Tror faktiskt jag nämnde Luchos betydelse, för att det har blivit som den "flygande holländaren" förutspådde.
Barcelona el Flaco
5/23/2017 16:11
Förutom Rosell har även hans fru, en libanesisk affärsman som köpte expresidentens företag Bonus Sport Marketing och två av Rosells affärspartner. Just nu håller polisen på att göra en husrannsakan i Rosells hem. Det verkar även ha blivit en internationellt ärende då AS skriver att USA har begärt Spanien att Rosell ska bli utlämnad då man misstänker att han ska vara involverad i korruption tillsammans med Ricardo Teixeira, brasilianska fotbollsförbundets expresident, i FIFAGate.
Barcelona Barca4life98
5/23/2017 16:10
Konstigt hela inlägget kom inte med... ------------------------ Messi Vill spela centralt och att man behöver en mer mobile spelare i så fall som kan agera ytter vid behov (teknisk o snabb) Sen handlar det mycket om att vi inte kan försvara med 8-man längre. Andra lag är mycket bättre med bollen jämfört med tidigare. Messi och Suarez tar inte det defensiva arbetet som krävs. Ironiskt nog så är nog Alexis Sanchez den spelaren jag skulle s öka efter, när han har mandat / självförtroende. Möjligtvis Griezmann.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
5/23/2017 16:06
Jag tycker att Suarez är den som borde lämna om man ska splittra på MSN. Vi behöver en mer mobile spelare bredvid Messi och Neymar i så fall. Jag baserar detta på att Messi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
5/23/2017 15:58
Reymar

Vi pratar ju om två helt olika saker.

Att Neymar och Messi fungerar bra ihop är det ju inget tvivel om, även om det historiskt sett är en dålig idé att ha två sådana spelare bredvid varandra.

Det vi andra pratar om gäller MSN som helhet, och hur svårt det är att få ett starkt lag när du har tre så starkt lysande stjärnor på topp. Och så har det ju också blivit. Sen håller jag med övriga talare, med Gabriel i spetsen, att det vore intressant med en tränare som kan få både LAGET och MSN att fungera. I symbios.

Sen tänker jag inte kommentera dina uppgifter på att Cruyff "ville ha Messi såld". För jag antar att det bara är slarvig läsningsförmåga från din sida..
Barcelona Katalano
5/23/2017 15:55
Reymar

Cruyff ville inte alls ha Messi såld. Du måste läsa lite noggrannare. Det är ofta du missförstår andra skribenter och i detta fall Johan Cruyff. Ofta så väljer du ut delar av citat också och ignorerar andra delar som ger dig svar på just din fråga.

"Är det verkligen så svårt att förstå"- Ja, tydligen... fast för dig.
Barcelona Kröjjff
5/23/2017 15:54
Själv har jag alltid trott att Cruyffs uttalande om att Barca kunde sälja Messi i och med Neymars ankomst, var en liten trevare för att att hjälpa sin lärjunge och nära vän Pep som hade flyttat till Tyskland, att få Lionel Messi att om möjligt börja tänka i samma banor. Vad jag vet är att Barcelonas styre inte stod högt i kurs hos Cruyff vid den aktuella tidpunkten. Varför säkerligen lojaliteten till Guardiola överskuggade hans känslor för FCB.
Barcelona Barcelonistas
5/23/2017 15:52
Hoppas barto blir avstängd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
5/23/2017 15:51
Enlist SPORT har Sandro Rosell precis blivit arresterad. Detta ska bli spännande..
Barcelona Reymar
5/23/2017 15:44
Following Barcelona's capture of the Santos star, Johan Cruyff cast a skeptical eye on the partnership of the Brazilian with Messi, saying, "I wouldn't put two captains on the same ship" (h/t Marca). He even went so far as to say that Barcelona might sell Messi now that they have Neymar.

Han påstod att det inte skulle funka med två superstjärnor i samma lag, är det verkligen så svårt att förstå?Han ville även ha Messi såld.
Barcelona Soko
5/23/2017 15:43
Juve köpte Cuadrado för 20 miljoner euro. Tänk om vi hade kunnig folk som kunde hitta bra spelare för extra pris?
En annan bra spelare är backen Mateo Musacchio från Villareal som Milan köpte för bara 18 miljoner euro.
Barcelona el Flaco
5/23/2017 15:41
Det är möjligt att Cruyff hade rätt i det han sa om MSN, men jag är mer inne i Gabriels spår att det borde inte heller vara omöjligt för en tränare att ordna ett välfungerande kollektivt spel samtidigt som man kan få ut max av topptrion.

Sen vet jag inte om Valverde är den tränaren. Ställer mig väldigt tveksam till hans kompetensnivå. Finns det någon här inne i forumet som har tycker motsatsen? Vore intressant att höra några argument som talar i Valverdes favör.
Barcelona Andresito | 94:39 & 91:47
5/23/2017 15:38
Hade varit kul att se en 4-4-1-1 eller 4-2-3-1 med Busquets och Rakitic/Roberto eller i bästa fall Verratti som sittande mittfältare med Messi framför. Ute till höger skulle vi då i bästa fall haft Dembele som ingett fart fläkt på högerkanten.

Alternativ till Dembele, förutom Deulofeu, är Bernardo Silva som skiftar position med Messi under matchens gång, risken är att det blir för kladdigt och statiskt med två liknande playmakers.

Till mittfältet verkar Seri väldigt intressant. En spelare som har Barça som favoritklubb och Xavi som idol. Han blev vald i Ligues 1 drömelva tilllsammans med Verratti och Silva på mittfältet. 6 mål och 9 assists på 33 matcher i ett icke-topplag på 33 matcher är helt klart godkänt för en spelare som har tempostyrning och passningsspel som sin främsta uppgift på plan.
Barcelona Gabriel
5/23/2017 15:31
Själv hade jag velat se MSN tränas av en bra tränare, något som Luis Enrique inte är, innan jag väljer att döma ut dem som "dåliga för laget som helhet".
Barcelona Kröjjff
5/23/2017 15:18
Vad Cruyff "pratade" om var vare sig MSN eller laget, utan både och. I så mening att laget som helhet skulle bli lidande av att vara så beroende av tre stora superstjärnor. Närmare bestämt "pratade han om att samspelet som tidigare inkluderat samtliga spelare, skulle bli begränsat till anfallslinjen på bekostnad av Barcas kännemärke: En för alla, alla för en.
Barcelona Bosketts
5/23/2017 15:12
Reymar Svårt att förstå vad du menar... Cruyff menade att MSN inte var en bra idé då LAGET skulle förlora på det i slutändan. Vilket också visat sig stämma. Sen kan de INDIVIDUELLT vara hur bra som helst. Men det spelar ingen som helst roll i sammanhanget. Du menar att han hade fel, eller?
Barcelona Reymar
5/23/2017 15:08
@Bosketts:

Nu pratade Crujff inte om laget utan om MSN. Han pratade om att det inte skulle funka med flera kaptener i en båt. MSN som numera rankas som tidernas bästa anfallstrio.
Barcelona Andresito | 94:39 & 91:47
5/23/2017 15:07
Sandro Rosell är förövrigt gripen. Det sägs att han tvättat pengar via tv-rättigheter i Brasilien. Detta ska ha skett innan han blev president i Barça, därför har klubben valt att inte göra ett uttalande.
Barcelona Andresito | 94:39 & 91:47
5/23/2017 15:01
På Sports framsida står det att Valverde redan jobbar för Barça. Han bestämmer vilka som kommer och lämnar. Han letar dessutom efter boende och skola till sina barn.
Barcelona Kröjjff
5/23/2017 14:49
Måste för för övrigt erkänna att jag efter att tagit ett återfall i jämförelser mellan Leo Messi och Cristiano Ronaldo härförleden, kom på mig själv med att rodna när jag av en ren slump upptäckte att Coach Pep redan dödat den "debatten" en gång för alla; i och med sin självlysande gästkrönika 22/12 2014 som tyvärr hade gått mig helt förbi men som tål att läsas om och om igen för den som till äventyrs tvivlar på "La Pulgas" gudomliga geni. Och vad Coach Pep skriver om fotbollens själ i sammanhanget och hur den reducerats till ytlighet, har om möjligt en större relevans nu än när den i dåtid aktuella gästkrönikan ursprungligen publicerades. Förutsägelser i klass med Cruyffs.
Barcelona Bosketts
5/23/2017 14:47
@Reymar:


Precis. Vilket han hade rätt i, och som togs upp av "Kröjjff" ett par inlägg ner...
Barcelona Reymar
5/23/2017 14:40
Crujff sa även att det inte skulle funka med MSN...
Barcelona Jaume Vila 1899
5/23/2017 14:18
@Bosketts:


Just det ja! Fick för mig att det fortf var oklart.
Barcelona Andresito | 94:39 & 91:47
5/23/2017 14:17
@Cule4life:


Slutade läsa efter första meningen.
Barcelona Bosketts
5/23/2017 14:09
Jaume Vila 1899

Monchi är sedan länge klar för Roma.
Barcelona Kröjjff
5/23/2017 14:08
Bosketts Håller med dig om att ledningen i den absoluta toppen av klubbhierarkin, utgör ett långt större aber än MSN- beroendet i ett större perspektiv. Är emellertid rädd för att Busquets är alltför spelintelligent för att vänta på att "Barto" byts ut och ansluter sig till Pep i Man City redan i sommar, under det att ropen efter PSG:s Verratti oförtrutet fortsätter skalla.
Barcelona Jaume Vila 1899
5/23/2017 14:03
Barcelonistas

Ja, backlinjen kanske är bra men är den världsklass? Är det en backlinje du kan dominera Europa och Spanien med. Jag säger njaa... Umtiti har potential till att bli världsklass men de andra. Vidal och Alba kan inte dominera kanter som Marcelo och Carvajal kan. Alba va bland de bästa VB i världen förr men nu? Jag är osäker om han kan hitta tillbaka. Vidals potential är jag osäker kring. Pique är bättre på att skriva roliga tweets som retar gallfeber på madridarna. Han börjar komma upp i ålder men kan fortfarande vara vädligt bra. Men jag håller med Åslund att utan en riktig försvarsledare som Puyol kommer Pique aldrig vara världsklass.
Barcelona Jaume Vila 1899
5/23/2017 13:59
Ska det vara så svårt att locka över Sevillas Monchi till oss?
Det skulle stärka våran ledning brutalt.
Barcelona Bosketts
5/23/2017 13:44
Kröjjff

Personligen tror jag att det bara är att bita ihop fram till 2021, då det vankas val.

Förhoppningsvis inser medlemmarna det stora misstaget att låta Sandro/Barto sköta klubben och röstar bort dem. In med Xavi som tränare och vi är på banan igen.
Annons: