/spanien/barcelona/forum/2068.aspx/spanien/barcelona/forum/2068.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bosketts
2016-01-13 13:18
@Barcelonistas:


Att komma med påståenden kring att du, "och ingen annan", är en större supporter än alla andra är ingenting som höjer nivån här inne. Eller tycker du det på allvar?

Och, så bra att du varit supporter sedan 2004. Själv började jag följa Barcelona 1996, men det är inget som gör mig till en större supporter än någon annan.

Höj nivån. Var ödmjuk, diskutera Barcelona och var glad att vi har historiens bästa spelare i truppen. Hur svårt kan det vara?
Barcelona Smogen
2016-01-13 13:17
[QUOTE=Junta Dimision]Juninho, really? Snälla sluta förminska en legend som Zidane bara för att han spelade i huvudstaden. Sen förstår jag inte varför du måste hålla dig som en större supporter än någon annan i forumet, vi alla hejar på Barca i slutändan och du säger det som om det vore fakta. [/QUOTE] Fast nu var ju Barcelonistas vettig och ödmjuk och skrev att Andresito är en större supporter än vad han själv är. "Du och ingen annan här är en större supporter än mig". ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-01-13 13:06
@Barcelonistas:

Juninho, really? Snälla sluta förminska en legend som Zidane bara för att han spelade i huvudstaden. Sen förstår jag inte varför du måste hålla dig som en större supporter än någon annan i forumet, vi alla hejar på Barca i slutändan och du säger det som om det vore fakta.
Barcelona Barcelonistas
2016-01-13 13:03
på tal om annat. Det är väldigt många som säger att Balon dor tappat värdet osv senaste åren. Förlåt men skojar ni som säger det? Priset var snarare ett stort skämt för då kunde vem som helst få det i princip. Det var sällan som den absolut bästa spelaren fick priset. Ronaldinho borde vunnit guldbollen 2006 men istället gick den till en Cannavaro... Tom en medelmåtta som Michael Owen lyckades på nått skumt sätt vinna guldbollen. Priset ska gå till världens bästa spelare var Cannavaro och Owen bäst i världen? Folk nämner att spelare och förbundskaptener röstar som idioter. Ja, det håller jag med om men slutresultatet blir ändå korrekt oavsett hur folk röstar. Undantaget är la 2013 där korruption låg bakom. Men utöver 2013 så har det varit rättvist. Messi borde haft en Guldboll till den från 2013 vet vi ju hur Ronaldo vann.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-01-13 12:57
Grym video om Messi och hans resa tillbaka till toppen, magisterial!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-01-13 12:57
@Lionel "Rey" Messi:

Vilken position spelar han ?
Barcelona Barcelonistas
2016-01-13 12:52
Andresito - jag tycker jag håller en hög nivå här. Jag är en forum räv här, varit Barca supporter sen 2004. Du och ingen annan här är större supporter än mig. Jag skrev att Carlos va överskattad? Whats big deal? Jag såg aldrig Carlos och Zidanes storhet tycker inte dom imponerade alls. Iniesta,Xavi,Ronaldinho,Deco, juninho, alla dom va bättre än Zidane.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2016-01-13 12:19
Tycker att Sané-värvningen är intressant. En grym talang. Men passar han i Barcelona månne?
Barcelona Junta Dimision
2016-01-13 12:12
OT:

Rudi Garcia har fått sparken som tränare för Roma och den gamle Roma tränaren Luciano Spaletti tar över laget. Låt oss hoppas att de får en nytändning och ger marängerna en rejäl fight i åttondelsfinalen, för kvalité finns i den truppen!
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-13 12:12
Denna Sanè vilken position spelar han i? Jag tar allt som inte är Munir och Sandro har aldrig skådat sämre talanger i Barca sen jag började följa Barca 2004
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-13 12:08
Sané är en stor stor talang, som har haft lekstuga i real. Men det är en enorm chansning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-01-13 12:07

Barcelona to pay €37 million Sane release clause

Barcelona are set to pay Leroy Sane's €37 million Schalke release clause, amid interest from Manchester City and Liverpool. Reports suggest that the 20-year-old may have already agree a six-year deal with Barca.

Source: L'Equipe

Vad säger ni om det här? L'Equipe är en tillförlitlig källa.
Barcelona Junta Dimision
2016-01-13 12:01
@Vampíro:
Suarez avstängning är väl upphävd? EDIT: Tydligen inte.
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-13 11:56
UPPDATERING: Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-01-13 11:48
Spekulerades en del om att Sandro skulle få starta men han blev inte ens uttagen trots att Suárez är borta. Känslan är att LE inte har något förtroende för honom och Munir längre, de verkar ha förbrukat sina chanser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-01-13 11:44
@Blaugrana91:


Personligen ser jag det tvärtom. Förhoppningsvis så stämmer det inte för jag tycker inte det är befogat att lägga de pengarna på en backup som (om MSN är frisk) kommer få extremt lite speltid. Med såväl Vidal som Arda nu med så tycker jag personligen vi kan få till klart konkurrenskraftiga lag även om någon i topptrion behöver vilas. Vi kommer inte längre att stå där med Sandro eller Munir som enda alternativ vid en sådan situation.

Att därför köpa in Nolita känns lite som inköpet av Mathieu på nytt. Visst, Nolito håller en klart högre nivå än fransmannen men likväl är det ett felköp.

Hur blir det till sommaren när vi har Rafinha tillbaka, Halilovic kanske tillbaka i truppen. Hur ska dessa då få speltid när vår backup i anfallet, som egentligen är bra nog att starta i princip i vilket lag som helst, inte får det.

Barcelona Blaugrana91
2016-01-13 11:22
Både MD och Sport skriver att klubben är nära att värva Nolito, man hänvisar till radiokanalen Onda Cero. Förhoppningsvis stämmer det, får vi in honom har vi fantastiskt bredd till alla lagdelar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-13 11:20
Katalano Alba är inte uppkallad så räkna med någon av dom kommer att starta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-13 11:15
@neymar JR:


Jo, eftersom jag inte ens nämnt Adriano i sammanhanget så förstår du kanske min ståndpunkt i den frågan. Snacka om pest eller kolera. Vi måste få in någon ny som kan spela vänsterback känner jag.

Wallmannen

Jag håller med dig. Vill också stänga matchen och därför inte ställa upp med ett alltför svagt lag, dock med viss rotation.
Barcelona wallmannen
2016-01-13 11:04
Viss rotatation är väl nödvändig, men annars ska Barca ställa upp med en stark elva. Dubbelmötet ska stängas i första halvlek. Antingen via egna mål eller att man bekvämt håller ett 0-0 resultat, typ.
Barcelona neymar JR
2016-01-13 10:57
Katalano Det är bara att välja team matheiu eller team adriano haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-13 10:55
neymar JR

Jag instämmer till viss del med dig. Vill gärna se Bartra och Vermaelen spela men vill för allt i världen inte se Mathieu spela på vänsterkantan. Åh andra sidan vet jag inte vem som skulle avlasta Alba isåfall så man kanske måste acceptera att se Mathieu där ibland trots allt.

Gällande Munir och Sandro så har jag själv gett upp hoppet på dem i nuläget. Med mer speltid i b-laget, vid utlåning eller liknande så kan de kanske utvecklas till dugliga spelare, men i dagsläget så fyller de egentligen ingen funktion att ha på planen i Barcelona. De har inte kvalité nog utan det blir som att vi spelar med en spelare mindre på planen. Nog kan vi starta matchen med en av dem, men möjligen skulle vi då behöva byta in en mer kvalitativ spelare senare i matchen.
Barcelona Junta Dimision
2016-01-13 10:41
Xaviesta Tack för dina otroligt välskrivna inlägg, vi verkar hänga på samma båt :). Barcelonistas Att Zidane inte var bra mot Brasilien är är lika sant som att Messi var dålig i 5-0 El Clasicot 2010. För mig var det en av de mest dominanta insatserna jag sett i landslagssammanhang om inte den mest dominanta (var inte född när Maradona spelade VM 86) och det gjorde han som en 34-årig gubbe som skulle pensionera sig?!
Barcelona neymar JR
2016-01-13 10:39
Katalano Därför är det trots allt bättre att spela spelare som har motivationen och behöver speltid. Vidal & arda ska vara givna då dom behöver speltid Bartra/matheiu/vermaelen behöver alla dom med speltid, perfekt match för dom. Inte ens espanyol tror på en vändning När var det sist munir/sandro fick speltid? Otacksamt att låta dom ruttna helt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-01-13 10:26
Detta inlägg handlar inte om Barcelona i sig, utan om Les Rambles som vi alla så kärt besöker så ofta. Xaviesta får med allt som behöver sägas. Jag tvivlar dock på att dem det faktiskt berör har hjärnkapacitet att läsa så långa inlägg eller att förstå sig på sarkasm. Vårt forum håller en riktigt låg nivå, vilket alla egentligen borde tycka. Det är alltid samma 2-3 skribenter som anklagas för att dra ner nivån och jag undrar egentligen vad de själva tycker om det? Ni behöver inte svara då jag inte kommer nämna namn förutom er första bokstav ifall ni är så blinda att inte se era problem (e och B), men tänk efter och fråga er själva, vad fan bidrar jag med i forumet som helhet? Och nej, pajkastning på Real Madrid är ingen bra sak. Ibland kommer det bra inlägg från er, men oftast så är det provokationer. Jag vet att forumet har många bra skribenter, men bland dessa så finns ett fåtal som skriver inlägg som sprider sig som virus i forumet, och till slut hamnar vi här. Det är inte konstigt att flera duktiga skribenter försvinner, antingen genom att inte skriva alls eller att deras inlägg drunknar i vågen med all negativitet om Real Madrid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-13 10:21
@neymar JR:


Om spelarna och tränaren har samma inställning som du så är det upplagt för en skräll dock och då kan allt hända. Ställer vi upp med för dåligt lag eller inställning så kan vi snabbt släppa in 2 mål och helt plötsligt är matchen då öppen och Espanyol kan ha vind i seglen. Jag vågar inte ta ut något i förskott men självklart så borde dubbelmötet i praktiken vara avgjort redan.
Barcelona Funeral Canticle
2016-01-13 10:21
Någon som har koll på Barcelona b, har ungdomarna inte fått den utvecklingen man hoppats på?

Barcelona neymar JR
2016-01-13 10:11
Katalano Eh avgörande är den icke då dubbelmötet är redan vunnet. Finns inte på kartan att Espanyol skulle kunna vända detta Vi ska bara rulla ut dom, inte ta ut oss och undvika skador Hade gärna sett neymar/Messi på bänken riktigt onödigt att riskera någon av dom samt så behöver dom vila Vidal-sandro/munir- arda i anfallet hade varit kul Roberto-masken-rakitic/iniesta på mitten Alves-bartra-vermaelen-matheiu i försvaret
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-13 09:36
@Mascherano#14 el Jefecito:


Du klarade dig inte länge i tävlingen du inte. Men med tanke på att du länkade belöningen till spelaren. Well done Sir.
Barcelona Katalano
2016-01-13 09:33
Avgörande match ikväll där vi har ett försprång i form av en 4-1 ledning. Hur vill ni att vi ställer upp laget? Det är viktigt att gå vidare ur detta dubbelmöte och därför ser jag gärna en uppställning där vi har hög kvalité även om jag vill se vissa spelare vila. Suarez är ju avstängd så han får sin vila vare sig ahn vill eller inte, men i övrigt ser jag gärna att vi vilar någon eller några av Pique, Alba, Rakitic, Messi och Neymar. Dels eftersom vi har ett späckat spelchema och dels eftersom jag förväntar mig en väldigt tuff match och vill undvika skador. Busquets och Iniesta vilade förra matchen och jag ser dem därför gärna starta. Arda behöver mer speltid för att komma in i matchform och var väldigt duktig i senaste matchen. Mitt största problem är att jag gärna vill vila Alba men samtidigt inte vill se Mathieu på vänsterbackspositionen där han varit under all kritik.

Min uppställning:

Ter Stegen
Alves- Mascherano-Vermaelen- Alba
Iniesta-Busquets-Arda
Sergi Roberto- Messi- Sandro/Munir
Annons: