/spanien/barcelona/forum/20667.aspx/spanien/barcelona/forum/20667.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Latino#10
2008-09-03 20:16
Kolla in Messis nya frilla:D hahaa
Barcelona A.Gaudi
2008-09-03 20:14
tyckte det var en rätt rolig artikel, jag hade inte fattat att robinhos flytt skapade sådana känslor.

"Jose Fernandos, Santos manager said: "We are ashamed at having produced such a player."


Tur att vi är en klubb ägd av supportrarna. jag hoppas fler klubbar följer exemplet. Serie A lär börjas köpa upp snart det också, där många lag har ju en väldigt dålig ekonomi och finns säkert klubbar som är tvugna att sälja. det enda är väl att Serie A och la Liga inte är lika "flashigt" som Premier League.
Barcelona Hetfield
2008-09-03 19:29
FCBTilIDie

Killen var fan vänsterback i Lyon, han borde fan klara av det i Barcelona
Barcelona FCBTilIDie
2008-09-03 18:57
Vet inte om någon har tagit upp det här, men Barca har aldrig vunnit mot Numancia på bortaplan.
Barcelona FCBTilIDie
2008-09-03 18:56
Ämne: Kan alla sluta klaga....
Du säger att alla ska sluta klaga på Henry, pga att han spelar på fel position.. Sen klagar du själv på Abidal som inte heller spelar på sin favoritposition
Barcelona Messi#10
2008-09-03 18:42
vi får väll se hur pep tänker nu inför mötet mot racing och vi får hoppas att han kör 4-4-2 eller nått liknande så henry spelar på den position han vill och där han är som bäst.

men abidal är ett stort problem som kan orsaka många förluster så dags för pep att spela med sylvinho eller caceres.

eller varför inte sanchez som har flyttats upp till a-laget från barca athletic
Barcelona Hetfield
2008-09-03 18:37
Kan alla sluta klaga på Henry, killen spelar som vänsterytter , det är fan inte ens hans position, hur bra skulle xavi vara som högerback? Eller Puyol som playmaker?

Ge killen en chans, om Pep fattar att 4-3-3 inte funkar längre och börjar köra 4-4-2 så kommer Henry att lyckas

Håller med om att vi behöver köpa en vänsterback för det håller inte med Abidal, är så jävligt usel offensivt och han blir allt för ofta vilsen
Barcelona Messi#10
2008-09-03 18:28
vill inte att fönstret ska vara stängt för barca borde köpt zhyrkov som är en riktigt bra vänsterback som skulle passa in i barca.

men vi får hoppas att barca köper in 1 ny vänster back och så kommer henrique in också. å så säljer vi abidal och sylvinho kommer säkert sluta.

sen henry säljs och så flyttar vi upp gai assulin eller köper in aguero

Barcelona A.Gaudi
2008-09-03 18:09
Läste lite på aftonbladet att City ville ha henry. Lite synd kanske att karln enbart skulle spela för Arsenal om han gick till PL, då city nog mer än gärna pumpat ut ett överpris.
Barcelona Tompa
2008-09-03 18:04
Det vi fick bevittna mot Numancia var givetvis långt från godkänt. Var skeptisk mot utnämningen av Guardiola som tränare redan från början men nu tycker jag ändå vi ska låta Pep få lite arbetsro under hösten innan vi tar fram motorsågen. Men har det inte blivit någon förbättring framåt vårkanten är det bara och konstatera att Guardiola inte är rätt man för jobbet.

Sen vad gäller spelsystem har jag många gånger sagt att ma borde pröva något anat spelsystem än 4-3-3. Det har nästan blivit som en naturlag att vi ska spela 4-3-3 och det kan jag inte köpa. Det är hur uppenbart som helst att våra motståndare kan Barcas sätt att spela utan och innan.
Barcelona A.Gaudi
2008-09-03 17:35
dom flesta håller nog med dig Smacked. vi var många som trodde att guardiola skulle vända upp och ned på rijkaards gamla taktikter men av att döma ser det nästan likadant ut.

vi får se hur nästa matchbild ser ut, men vi kan inte fortsätta att förlora poäng på exakt samma sätt i nästan 3 säsonger.
Barcelona Smacked
2008-09-03 17:11
Kommit att tänka på detta mycket sistone. Vi spelar ett 4-3-3 system och har så gjort det under en mycket lång tid. Vad vi skulle behöva vore en ny laguppställning,4-4-2,eller en 4-1-2-1-2 diamant formation. Jag menar,det är inte direkt svårt att läsa vårat spel och hur det är uppbyggt. Släng in Henry i ett 4-4-2 så blir det lite förändringar.Om inte,sälj fanskapet som inte ens platsar som bänkvärmare efter dennes prestationer.Gör detsamma med Abidal,snälla. Sälj honom för struntsummor istället för Crosas och Iago. Vi behöver mer kreativitet,det funkar inte längre med att hålla bollen 60-70% av matchen och försöka nöta ut det andra laget. Dom har anpassat sig. Släng upp några krossbollar,spring på djupet eller vadsomhelst. Det behövs en plan B eller C,för plan A fungerar inte som den ska längre.
Barcelona Rambla
2008-09-03 16:10
J.Janerique:

Det är inte pga att de är klassiska klubbar utan klubbarnas stadgar förbjuder att en privat investerare tar över klubbarna då båda är medlemsägda klubbar.

För mig så får Henry gärna dra. Får klubben bara rimligt betalt så varsågod. Hans lön är lite i saftigaste laget med tanke på vad han presterar på planen.
Barcelona Barcafan
2008-09-03 16:07
Ämne: Ichi:

Det står mi....
Ja, dom måste verkligen se till att ändra reglerna i Spanien. Har för mig att man inte kan skriva proffskontrakt i Spanien förrän man är 18år och i England och Italien kan man skriva tidigare. Det var ju därför som Fabregas lämnade. Kanske så har jag fel men har för mig att det var pga det.
Barcelona Rambla
2008-09-03 16:04
Ichi:

Det står mig upp i halsen. De kan likväl lägga ner verksamheten i La Masia om de ska hålla på och släppa spelare som enligt andra är de mest lovande i Spanien. Det samma gäller Real Madrid, de släpper också talanger de borde värna mer om.

Den där j-a Juande Ramos ska nu tydligen också propsa på att få Giovanis lillebror Jonathan Dos Santos i januarifönstret. Gubbtjuv, ge fan i våra talanger.
Spanien Ichi
2008-09-03 15:50
Rambla: Det är samma i våran klubb, köper dyrt och säljer för reapris, eller släpper gratis. Trogen tjänst osv i all ära men ibland är det over the line.
J.Janerique
2008-09-03 15:49
Om Henry ska till Man City så gärna. Men Bara om Barca får Arshavin då. Då kvittar det om Les Bleus-mannen drar för cash.

Premier Leauge är en bra och oberoende ekonomisk liga. Jag hävdar att La Liga går samma framtid till mötes, där investerare äger klubbarna.

Förutom Barca och Real då, vi är för klassiska för sån s''t...
Barcelona Tompa
2008-09-03 15:48
Messi-Lona:
Alla spelare kommer naturligtvis inte att hamna i City, oavsett hur mycket pengar Adug nissarna plöjer ner i klubben, det förstår jag mycket väl. Men såvida inte spelaren/spelarna man är intresserade av vägrar att flytta till Manchester City kommer man att kunna köpa precis vem de vill. Ingen klubb kan säga nej till en miljard spänn eller mer om spelaren i fråga är sugen på en saftig löneförhöjning.

Men det är inte Adug i sig som är det största hotet som jag ser det. Som jag skrev innan tror jag att shejken och hans vänner kommer att följas av fler bottenlöst rika personer från Mellanöstern och nyrika kineser och Indier. Inom en snar framtid kommer säkerligen flertalet av jordens rikaste människor (bortsett från arabiska oljekungar och fastighetsbaroner) att vara kineser eller indier. Det kommer att bli spiral där transfersummor och löner accerelerar i en väldigt snabb takt. De klubbar som inte råkar ha multmiljardärer eller biljonärer som ägare kommer inte ha en chans på transfermarknaden.

Barcelona Jay-z
2008-09-03 15:41
Allltså allvarligt Barca sälj Henry till City i Januari jag ber dig Pep. Ta chansen medan den finns Barca lär få mer Pengar för han än vad vi spendera när vi köpte han.

Henry har vart et riktigt slöseri ekonomiskt. Inte nog med de, han har tagit en plats som nån annan spelare skulle göra bra i från sig.
Barcelona Messi#10
2008-09-03 15:33
city är intresserade av henry.

kolla länktips
Barcelona Rambla
2008-09-03 15:31
Ämne: Ämne: Vi bord....
Nej precis, för Barças ledning ska jämt envisas med att vara så förbannat schysta mot spelarna som lämnar. De låter tom spelare som har proffskontrakt bryta deet och låter dem istället gå gratis som i Iagos fall. Skrattretande.
Barcelona Barcafan
2008-09-03 15:17
Ämne: Vi borde ha väntat m....
City la ett bud på Ronaldinho som var mycket högre än vad Milan erbjöd. Men man sålde ändå till milan pga Ronaldinho ville dit. Så tror inte det spelat någon roll om Shjejken hade kommit dit tidigare.
Barcelona Rambla
2008-09-03 14:57
En källa inom ADUG säger:
- De här killarnas avsikt är att göra City till det nya Chelsea. Tänk Roman Abramovitj och multiplicera med tio.

Haha, sick...
Barcelona marcus
2008-09-03 14:46
Det hade inte heller varit fel med ett värvningstak per säsong. säg 100 miljoner Euro. Det är enormt mycket pengar men samtidigt inte en fantasisumma för en hel del klubbar idag.

Tyvärr kommer detta aldrig hända. Men kanske behövs det?
Barcelona Myrran
2008-09-03 14:29
Det ända som skulle funka i längden för fotbollen, i och med att PL har blivit en FM-liga nu, i Europa är att skapa en Europa liga. Med lönetak etc likt det som finns i NHL, NBA och NFL. Annars kommer det laget med största investerare få alla spelare nästan. Aja vad jag tycker men kommer aldrig hända...
----Messi----
2008-09-03 14:14
Vi borde ha väntat med att sälja R10 och Deco. Shejken hade nog betalat stora summor för dem.

De ryktas om att han bjöd hej vilt på alla spelare runt om i världen.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2008-09-03 14:10
Varför är inte Dani Alves borta med Brasiliens landslag nu?
Barcelona Messi-Lona
2008-09-03 13:45
Tompa

Om citys ägare har ensam överlägset mest pengar att spendera på spelare så är det inte någon garanti att han får flera stora spelare och även om dom skulle få det så har vi redan sätt att det inte fungerar med hur många stjärnor som helst i ett lag utan det måste finnas balans .. Det finns ett talssätt som jag inte minns riktigt men det är något med om förr många kockar i ett kök blir bara fel eller nåt.. Jag menar det finns gränser och någonstans kommer det att gå snett.. Men jag förstår vad du menar att spelar priserna kommer att höjas och många lag kommer ha svårt att köpa..

Jag läste precis om Araben/ Araberna , dom verkar vara många att dom har en förmögenhet på
-----SJU TUSEN MILJARDER KRONOR------ Kan det stämma plus att varje olje fat som höjs med En dollar så får dom en dags inkomst på 3 Miljarder

Men jag tror inte att det stämmer
Barcelona Tompa
2008-09-03 12:49
Messi-Lona:
Jag förstår din poäng men jag är som sagt mer pessimistisk än du.

"Men om du har rätt kan det bli så att t ex om ca 5 år kanske real ,barca, milan , inter mf oxå ägs av multimiljadärer.. Om inte vi får in en rik ägare så har vi ingen chans ekonomiskt att få hit stora spelare."

Det är det jag är rädd för. Fortsätter den här utvecklingen kommer Barca som en medlemsägd klubb inte ha en chans att hävda sig, såvida man inte sänker ambitionsnivån och nöjer sig med att vara en klubb strax under det absoluta toppskiktet i Europa.

vad beträffar Citys nya ägare så framstår alla andra superika personer som köpt fotbollsklubbar som rena fattiglappar i jämförelse och desvärre tror jag de kommer följas av fler ofattbart rika figurer från Mellanöstern.

Vart är fotbollen på väg?
Barcelona Klint
2008-09-03 12:37
Motta är klubblös för närvarande. Hade varit kul om han hade återvänt till Barcelona. Alltid var lite av en personlig favorit hos mig.
Annons: