/spanien/barcelona/forum/2066.aspx/spanien/barcelona/forum/2066.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4life98
2015-10-29 14:10
Van Gaal sa ju i nån intervju att Depay och Blind bänkas på grund av det som hände Holland i EM-kvalet. Man undrar ju om Van Gaal kollar på matcherna ens, Depay var Hollands överlägset bästa spelare i dom matcherna. neymar JR Har du koll på om El Ghazi nån utköpsklausul? Hur långt kontrakt han sitter på?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2015-10-29 14:08
Enligt många katalanska källor så har Pedro ångrat sig flytten, och att skulle kunna komma tillbaka till Barcelona krypande
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-10-29 14:06
Joan Laporta: "Messi kommer aldrig lämna Barcelona, han är emblemet i Barcelonas hjärta. Däremot så kommer Neymar förmodligen att lämna."
"Den ekonomiska situationen i klubben är väldigt dålig, Bartomeu kommer försöka förbättra den och det bästa sättet är förmodligen att sälja bra spelare


Kan inte du ta och hålla käften. Han har snackat mer nu efter valet än vad han gjorde under valet. Vrf skapa en massa onödig drama? Vadå Neymar lämna? Är det därför klubben vill förlänga kontraktet redan nu? sbfc laporta!.
Barcelona neymar JR
2015-10-29 14:01
Nu är det inte så att depay bänkas pga sina prestationer på plan utan hans prestationer på nattklubbarna Rooney är en spelare man aldrig bänkar, även om han inte gör mål så spelar han med hjärtat! Det i längden gör mycket gott för laget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-29 13:48
Wait what..? Enligt Cadena Ser skadade sig Douglas tidigt i gårdagens match och ville byta men fick inte. Kommer ihåg tacklingen och hur han låg kvar, men sen spelade han ju på. Helt sjukt om Lucho inte tillät honom att byta om han nu kände att något var fel. Spelar ingen roll hur dålig han är eller att han utan problem kan undvaras, men det känns ju inte helt moraliskt rätt att behandla någon så. Förhoppningsvis är det bara ett missförstånd, men... EDIT: eller så bet brassen ihop och insåg att detta var den enda speltid han skulle få på länge ändå så...
Barcelona Katalano
2015-10-29 13:45
Junta Dimision

Nu instämmer jag inte. Memphis Depay har varit bra mycket bättre än Rooney i United. Rooney har inte ens hållit PL nivå hittills i år. Han spelar bara tack vare sitt namn just nu. Därför inte rätt att bänka Depay utan bänken ska tillhöra Rooney. Sedan ska Martial spela centralt där bakom.
Barcelona the cameroonians
2015-10-29 13:41
nej nej nej - skadeeländet fortsätter...

Nu är Lord Douglas borta i upp till 8 veckor. Hur ska vi klara oss...
Barcelona the cameroonians
2015-10-29 13:36
Junta

Det var snack om det, men det var nog ett försök ifrån Porto att tjäna pengar genom att låta Barcelona blockera affären.
Tello är inte och har aldrig varit en spelare Porto står och faller med.
Barcelona Junta Dimision
2015-10-29 13:15
The Cameroonians

Jaha, fick för mig att han köptes loss i somras, nåväl han hade gjort mer nytta än vad Munir och Sandro gör i dagsläget.

Barca4life98

Memphis är inte bänkad för sakens skull, han har presterat väldigt dåligt på sistone och det är inte mer än rätt att han bänkas i dagsläget. Lär inte vara approachable trots att han är bänkad och han lär inte vara så sugen på att flytta från en bänk till en annan.
Barcelona Barca4life98
2015-10-29 13:08
En spelare som vi borde testa att gå för är Memphis Depay! Han är bänkad nu utav diktatorn Van Gaal...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-29 13:07
Junta Nix, ett lån på två år med option för båda Porto att köpa loss honom efter det första som Barcelona hade möjlighet att blocka genom att betala en liten summa.
Barcelona the cameroonians
2015-10-29 13:05
Orobitg (agent Tello): "His future is not at Barça. He doesn't want to go back. And Barça wouldn't want players who don't want to be there."

Orobitg (agent Tello): "He wants to stay at Porto. He likes the club a lot. He's playing less now, but he knows it can change again" [ojogo]
Barcelona Junta Dimision
2015-10-29 13:03
@neymar JR:

Köptes inte han loss av Porto?
Barcelona neymar JR
2015-10-29 13:00
@barcastuff: Orobitg (agent Tello): "His future is not at Barça. He doesn't want to go back. And Barça wouldn't want players who don't want to be there." Har du testat att hålla käft och ta detta bakom stängda dörrar speciellt när tello har kontrakt med sin arbetsgivare din pajas
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-29 13:00
Hmm, gräset är inte alltid grönare på andra sidan vilket en viss Pedro Rodriguez nu ska ha insett efter sin flytt till PL och Chelsea;

Enligt brittisk och spansk media ska han ha sagt följande till sin närmaste krets;
"Jag skulle utan att blinka återvända till Barcelona för vare sig Premier League eller Chelsea har levt upp till förväntningarna och kan inte mäta sig med Barca"
Barcelona the cameroonians
2015-10-29 12:55
Idag var Mascherano i rätten angående anklagelserna om att ha undanhållit skatt för bildrättigheter under 2011-12. Argentinaren förklarade sig skyldig till "brottet" och därmed blev det inget förhör.

I september betalade el Jefecito in €1,5 miljoner + ränta till skatteverket vilket troligen gör att han, tillsammans med sitt erkännande, kommer få ett lindrigt straff.
Barcelona S.Eto'o
2015-10-29 12:45
Haha vad fan gör Aubemayang i den där listan? Han skulle kosta minst 40 miljoner euro samt aldrig någonsin vara bänk spelare bakom MSN. Trodde klubben hade 10 miljoner euro att spendera nästa övergångsfönster
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mr Culé
2015-10-29 11:49
Andresito: Men om du har märkt t.ex så gillar PSG:s president att hota andra lag genom att försöka köpa deras spelare så fort det laget visar intresse för någon PSG-spelare. Ta bara fallet med Thiago Silva när vi visade intresse för honom, då började PSG:s president hota oss om att betala Messis utköpklausul osv. Därför gillar jag inte honom han tror han får köpa vilken spelare som helst, samtidigt som ingen får röra PSG:s nyckelspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-29 11:42
Han är ganska "komplett" forward som kan spela på alla 3 positionerna. Skjuter med bägge fötterna men allra viktigaste så vill han synas och tar ansvar. Han påminner en hel del om en ung suarez med lite fler trix i rockärmen Ro hem honom och skeppa iväg munir på lån till Ajax hade gjort oss gott.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-10-29 11:19
neymar JR Av dom spelarna så måste jag säga att Berardi, Nolito och Vela alla går före El Ghazi enligt min åsikt, av det jag har sett. Men har du bra koll på El Ghazi? Du har säkert följt honom mer än mig...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-10-29 11:09
[QUOTE=Mr Culé]Strigth Outa Barca: Stör mig också jäkligt mycket på deras president, han tror att han kan få alla, men kommer han inte att få Neymar för han är inte till salu enligt mig. Citerar Neymar när han skrev på oss: "Pengar är viktigt, men glädje är ännu viktigare". [/QUOTE] Varför är det fel att ha ambitioner som PSGs president i detta fallet? PSG får alltså endast värva spelare som de vet är tillgängliga, alltså typ Cheryshev och Munir, kanske Lucas Leiva om de har tur. Alla klubbar vill ha spelare, United gjorde ett litet försök med Neymar, Barca har gjort samma sak med Marquinhos. Inget är omöjligt i fotbollsvärlden. Vem trodde att Özil skulle gå till Arsenal? Wenger lovade vissa saker och vips så var Mesut i London.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2015-10-29 10:47
Wilfrid Kaptoum i länktips, mina damer och herrar.

Riktig talang, hade velat se både han och Samper promotad till A-laget, de imponerade på mig i gårdagens match.
Barcelona neymar JR
2015-10-29 10:14
@barcastuff: Forward options Barcelona for January transfer window: Nolito, Van Persie, Vela, Negredo, Kuyt, El Ghazi, Sanabria, Berardi, Aubemeyang [md] Ge mig el ghazi, den killen kan bli fantastisk. Inte helt olik suarez i spelstilen, och känner till Barca modellen då han spelar i Ajax.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mr Culé
2015-10-29 10:00
Strigth Outa Barca: Stör mig också jäkligt mycket på deras president, han tror att han kan få alla, men kommer han inte att få Neymar för han är inte till salu enligt mig. Citerar Neymar när han skrev på oss: "Pengar är viktigt, men glädje är ännu viktigare".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-29 09:26
Som ni kanske känner till pågår det två olika juridiska processer när det gäller Neymar-affären.

Det första handlar om själva hanteringen av affären där det ff är oklart om vissa delsummor ska anses som lön och beskattas annorlunda. Det handlar i princip om skattebrott och bedrägeri. Detta "case" är flyttat till en regional domstol i Barcelona och just nu går domaren igenom de skriftliga förklaringar han begärt in från parterna.

Det andra "caset" är en av de förra delägarna i Neymars varumärke, DIS, som lämnat in en stämningsansökan då de anser att vissa delar i avtalet, t ex träningsmatcher och optioner på andra spelare (totalt €12,4 miljoner), ska anses som en del av transfersumman viket man då är berättigad 40% av.

I det andra fallet lät igår den nationella domstolen meddela att den de går på DIS linje och anser att man kan tolka kontraktsupprättandet som kriminellt. De avslår därmed den överklagan som Santos, Barcelona, Barto/Rosell samt Neymar och hans pappa lämnat in.

Något som förmodligen talat emot klubbarna är att de i kontraktet skrivit in att eventuella kostnader för just krav från DIS ska delas 50/50 mellan parterna. Detta kan tolkas som att man var medvetna om upplägget, medan Bartomeu hänvisar till att man alltid skriver in sådana klausuler i alla kontrakt som upprättas.

Under förra säsongen spenderade Barcelona cirka €1,5 miljoner i rättegångs- och advokatkostnader. Den summan lär eskalera ytterligare när nu båda fallen går in i nya faser.
Barcelona Stright outa Barca
2015-10-29 09:04
Neymar (23) is the main alternative option for French club PSG if they can't sign Real Madrid player Ronaldo next summer. [l'equipe] stör mig verkligen på den har franska laget asså. araben tror att det går o köpa vilken spelare som helst liksom. fan ska Neymar göra där
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-10-29 07:21
[QUOTE=the cameroonians]Ja, såklart. Skillnaden är att de inte är lika stora nu och sysslar med betydligt mindre namn. Åtminstone om man ska lita på det jag läst. [/QUOTE] Även om Keirrison floppade i Barca så fanns det ju ändå logik i att han värvades. Han vann skytteligan året innan som 20-åring. Värvningen av Douglas har ju 0 sportslig logik däremot..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-10-29 07:15
[QUOTE=Barclasico]Vrf inte värva Pato i januari? Riktig bra backup, dessutom jävligt bra pris ? [/QUOTE] En från början väldigt stor talang som drabbades tungt av skador verkar nu ha fått fart på sin karriär igen. Tvivlar på att han ville spendera sin tid på Barças bänk då han säkerligen kan vara ordinarie i ett CL-lag istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2015-10-29 07:03
@Barca4life98:
Rambla var för snabb ;)
Barcelona Barclasico
2015-10-29 04:53
Vrf inte värva Pato i januari? Riktig bra backup, dessutom jävligt bra pris ?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: