/spanien/barcelona/forum/20651.aspx/spanien/barcelona/forum/20651.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hadad
2008-07-21 21:15
ska Ronaldinho ha nr 80 i Milan ?
skojar dom eller ?

länktips!
Barcelona petersays
2008-07-21 20:47
Jag menade mest att man nu när man börjar titta på vilka spelare som blir värvade och hur diskussionerna går här och i media borde inse att blotta tanken på Elmander i Barca var totalt befängd från start.
Barcelona Salcini
2008-07-21 20:25
Ämne: Vad har förresten hä....
Han har ju gått till Bolton så då känns det inte vidare aktuellt att diskutera honom längre.
Barcelona Rambla
2008-07-21 20:15
Crosas har också fått ett förbättrat kontrakt men man fölängde det inte utan precis som tidigare så går hans kontrakt ut 2011. Skönt att han inte säljs utan istället lånas ut. Inom någon säsong eller två kan han vara mogen att ordentligt utmana om en mittfältsplats.
Barcelona petersays
2008-07-21 20:12
Sport hädvar att Crosas inte säljs utan lånas ut igen, antagligen till något lag i Primera. Hoppas det stämmer. Vore idiotiskt att sälja honom nu, han kan vara riktigt bra om 1-2 säsonger.
Barcelona Rambla
2008-07-21 20:05
Ämne: Endrit Jezerci

Ja....
Sen är han också en skitstövel.
Barcelona Barcelona #7
2008-07-21 20:03
Endrit Jezerci

Jag vet att han är bland dom bästa anfallarna i världen men jag tycker att hans ålder är ett problem och det är därför som jag anser att han inte borde värvas.
Barcelona Rambla
2008-07-21 19:58
Det var ett jäkla lipande dagligen av den där arsenal-skribenten om att Barcelona destabiliserar spelare. Gör han annat än skriver skit om andra klubbar? Hur vore det om han såg till sin egen klubb och att destabilisera spelare som Arsenal gör med unga spelare som ännu inte fyllt 16 år. För att inte tala om hur man gömmer spelare på hemlig ort som i fallet Merida. Hycklare.
Barcelona petersays
2008-07-21 19:55
Vad har förresten hänt med alla er som ville ha Elmander till Barca? ;)
Barcelona Endrit Jezerci
2008-07-21 19:51
Barcelona #7:

Varför skulle det vara en bra nyhet? Han är en av världens bästa anfallare och du vill att han ska inte komma till oss?
Barcelona Barcelona #7
2008-07-21 19:41
Smogen

Har du någon länk/Sida som det står att han sa det?
Skulle vara en bra nyhet om han stannade :D
Barcelona Smogen
2008-07-21 19:09
Förresten, Scolari har idag tydligen sagt att Drogba ska stanna i Chelsea....
Barcelona Smogen
2008-07-21 19:08
Visst finns det risk att det blir lite klent om man ska spela med Silva, Bojan och Messi samtidigt, men det är naturligtvis inte tänkt att det ska vara en ordinarie uppställning. Troligtvis blir det i ett 4-3-3 Henry som spelar de stora matcherna istället för Bojan, alternativt Eto'o eller hans ev. ersättare. Alltså ingen risk för någon "smurfkedja", utan snarare en kedja med två små snabba tekniker på var sin kant, bägge kan finta bort motståndare, göra mål själva och har ett bra passningsspel, medan vi sen har en starkare Henry i mitten.

Tror starkt på ett:

Silva, Henry, Messi
Barcelona barcadinho
2008-07-21 19:05
Ang Silva/

Jag har jätte svårt att "läsa" vilka ambitioner Valencia har till nästa säsong (samma sak med Sevilla föresten).

Å ena sidan sägs det att ingen är till salu och att laget ska vara med med sina bästa spelare till nästa säsong. Å andra sidan sägs det att man måste banta på utgifterna och få in pengar för att balansera ekonomin och nån/några stjärnor måste säljas.
Sen är det det nya stadium som ska bli färdigt till nästa- nästa säsong. Stadiumet kostar å ena sidan, men å andra sidan så bygger man inte ett stadium för 75 000 utan att ha stora ambitioner.

Om det är bara en stjärna som ska säljas så tror jag att det blir Joaquim. Man såg nästan på honom på de sista två säsongerna att han inte trivs riktigt. Alltid lika sur när han byts ut (mest besviken på sig själv och lite på tränaren).
Blir det en försäljning av flera så står det Villa och/eller Silva. Villa är närmare Bernabeu än Camp Nou tror jag.

Alltså - frågan är hur mycket vilja finns det hos klubben att sälja Silva. Fansen gillar inte alls idé och man har startat en namnsamling på nätet mot försäljningen av honom.

Kommer det dock ett tjockbud från barca så kommer man få smak i munnen.

Är Silva värd 35 milj euro? Jag vet inte. Han är väldig ung och har mycket potential så svaret är kanske Ja.

Vi behöver en till anfallare i vilket fall
(har inte med etoos situation att göra, utan beror på att vi har tappat två anfallare R10 och DS utan att värva en ny).
Barcelona FCB10
2008-07-21 18:54
Komiskt!!! haha

först skulle CR7 presenteras i madrid den 7:e sen den 28:e och nu säger dem att dem ska börja med affärerna den 29:e!! :P
Barcelona petersays
2008-07-21 18:46
Det är ingen direkt hemlighet att Sylvinho är en av mina favoriter i dagens lag. Instämmer helt.

Barcelona Tibidabo
2008-07-21 18:43
Å så kom jag tänka på Sylvinho, måste hylla honom lite.
Hans inhopp,i den bedrövliga maräng-matchen senast(om jag minns rätt), var det bästa i hela matchen. Han hann göra något inlägg och så pungsparken, hämningslöst, helt underbart;)
Kul att han är kvar!
Barcelona Tibidabo
2008-07-21 18:36
Tycker också det är kul när spelare från B-laget får en chans, än att slänga förmögenheter på "gamla" stjärnor. Om det ska köpas, hoppas man köper någon yngre.
Det där med "Smurf-kedja" är jag också lite orolig för(om man köper t.ex. Silva), vet att många inte håller med, men tror inte det är lyckat i alla lägen, man ska kunna göra mål på många sätt,det ska va lite blandat.
Helst hoppas jag Etoo stannar, om han trivs o.s.v.
Ciao!
Barcelona Rambla
2008-07-21 18:22
petersays:

Jag håller med angående Drogba och Henry. Satsa på någon yngre.

När det gäller Abidal så anser jag att han får lite för mycket kritik. Jag minns hur alla var lyriska över honom i början av säsongen då han flög fram utmed vänsterkanten. När sen resten av laget föll in i någon slags kollektiv koma så gjorde även Abidal och resten nyförvärven det. Abidal är väldigt beroende av sin fysik, när han under säsongens lopp såg allt mer otränad ut så märktes det tydligt i hans spel. Detta ska inte enbart Abidal klandras för utan Rijkaard med tränarstab och hela spelartruppen och kanske speciellt vissa spelare som inte längre finns kvar i klubben.
Barcelona petersays
2008-07-21 18:19
Rambla
Ok. Jag har ingen jättekoll på fotbollsekonomi, men det låter ju gott.

Vill man bygga lag som håller mer än en säsong är dock namn som Drogba och Henry inte att räkna med. De har inte många säsonger kvar i kroppen.

Om man nu vill spendera pengar så är det de unga och hungriga namnen man vill ha. Aguero, Huntelaar, Benzema. Alla tre verkar dock omöjliga denna sommar. Silva är jag inte säker på. Risk för smurfkedja med honom Bojan och Messi. Ett ungt, tungt, oväntat köp tack. Sedan är det självklart att vi ska plocka upp spelare från B-laget. Vi behöver absolut inte ha ett namnkunnigt lag, men just nu saknas något.

Ska bli kul att se hungriga spelare revanschera sig efter förra säsongen. Inte många som höll fanan högt då. Vill gärna kunna lite på Abidal och Valdes i varje match. Och se spelare som Xavi och Iniesta fungera 90 minuter. Och kanske har Henry en till toppsäsong i sig?
Barcelona Rambla
2008-07-21 18:10
petersays:

Tills nu med alla köp och försäljningar inräknade så har Barça spenderat ca €33m. Det är inget att höja på ögonbrynen över i en klubb som Barcelona. Speciellt inte när man säger att det handlar om att bygga om laget. Tunga namn har som sagt lämnat och värre kan det bli om/när Samu lämnar.

Ekonomiskt sett så är det som sagt inget att oroa sig över. Man har kalkylerat med att minst lägga ut €60m på spelarköp denna sommar. Räkna även in pengarna man kommer att få för Eto'o, så har man nästan den summan att handla för, trots att man redan handlat så mycket.
Barcelona Smogen
2008-07-21 18:07
Just nu tror högsta prioritet för Barcelona är en vänsteranfallare, i alla fall så länge som Etoó är kvar.
Har svårt att se att Hleb skulle vara inköpt som ordinarie vänsteranfallare utan snarare är han någon som kan gå in och spela ifall t.ex. Messi skulle bli skadad eller som ersättare på mitten om någon behöver vila, något som lär ske ganska ofta.

Därför tror och hoppas jag att rykterna stämmer, nämligen att Barcelona och Txiki lägger all kraft på att värva D.Silva. Som många här redan kommit fram till skulle han vara den perfekta spelaren på vänsterkanten. Han skulle vara en fantastisk fin ersättare för Ronaldinho.
Det blir svårt att få honom till Barcelona, men skulle man lyckas med detta har vi en underbar spelare som kan bli hur bra som helst.

Först den dagen jag ser bilder på Silva framför Barcelonamärket kommer jag med hopp, framtidstro och längtan se fram emot nästa säsong av La Liga...
Villarreal Fíll
2008-07-21 16:58
Ni har säkert redan sett den..
Sorgligt men sant!
Barcelona Oha789
2008-07-21 16:30
petersays

Du ska veta att Daniel Alves kan Backa upp Messis position om han är borta. Men jag håller med dig att vi måste börja köpa några spelar för det är allt för många som har lämnat. Men vi behöver inte heller ersätta alla med nya köp vi har en riktig bra B-lag och jag tror att Guardiola vill satsa på de istället för att köpa in reserver som Ezquero som aldrig får spela och det är inte roligt för laget och den spelaren att vara resever backom spelare som Messi och Etoo.

Lung det är mycket kvar i marknaden det kommer snart nåt ;)
Barcelona petersays
2008-07-21 16:15
Har Barca fler spelare på lån än Henrique och Crosas? Kan man inte se det nånstans på hemsidan? Antar att Barca Atletic har ett gäng spelare ute i andra divisioner också.

Om Oleg försvinner har vi alltså åtta backar i truppen, då räknar jag Marquez som back. Med tanke på hur många mittfältare vi har nu (Xavi, Iniesta, Yaya, Keita, Hleb, Guddy) kan jag inte tänka mig annat än att Marquez alternerar mittbacksposition med Caceres.

Guddy vara eller icke-vara är väl fortfarande ett frågetecken. Etoo likaså.

Det är fortfarande den där vänsterkanten som saknas. I dagsläget ser jag bara tre alternativ
1. Köra på Henry
2. Hårdskola Iniesta på den positionen
3. Köpa in en ny spelare

Usch..jag gillar inte riktigt läget. Vi behöver verkligen en snabb, hungrig och inläggsskicklig spelare på den kanten, som även kan göra mål! Fy för ovisshet. Och vem backar egentligen upp om Messi bli borta? Bojan?

Vi har redan spenderat en hel del pengar. Men jag skulle nog gärna se Guddy lämna för England och köpa in Neves som kan spela både mittfält och vänsteranfallare.

Synd att Aguero inte vill lämna.

Äh jag yrar bara. Men det är för att jag är så förvirrad över hur Pep tänkt använda spelarna och för att jag vill att säsongen ska komma igång already.
Barcelona FcBarcelona - FCB
2008-07-21 15:13
Barcelona har köpt 2 mitfältare , Hleb och Keita. Och nu tänker ledningen på ännu en mitfältare. Men va ska man göra med Iniesta , Xavi och Yaya Toure?

Tre mycker bra mitfältare. Xavi (em:s bästa spelare 2008) kan till och med vara andra kapten i Barcelona , nu när Ronaldinho är i Milan. Iniesta kan bli världen bästa spelare, ska han vara i bänken några matcher? Yaya Toure som jag tycker blev föra årets bästa nyförvärv i Barcelona som va mycket stark i mitfältet och va alltid 100 % i alla matcher.

Jag tycker vi redan har ett stark mitfält utan Ronaldinho. Hur ska man göra med mitfältet nu ???
Barcelona Ansgar Ylman
2008-07-21 15:05
Smacked

Vem vill du ska värvas då?
Barcelona Plaza_Catalunya
2008-07-21 14:56
Underbart och se Alves :)
Barcelona Smacked
2008-07-21 14:49
Bara jag som tycker att Silva är för,hm,ojämn? Ibland är han strålande fast ibland märks han inte av alls. Visst,alla spelare är sådana,men i hans fall är det något extremt:/
Barcelona Ansgar Ylman
2008-07-21 14:42
Angående Arshavin. Visst är det mycket pengar det handlar om, inget snack. Jag förstår helt oron om megaflopp när det i detta fallet skulle slängas ut så mycket pengar.

De flesta har nog i princip bara sett Arshavin i EM, och jämför hans situation med Milan Baros och hans skyttekung-EM 2004, eller som Plaza_Catalunya skriver, El Hadji Diouf och hans VM. Baros och Diouf har ju inte erövrat världen på sistone precis.

Arshavin är inte någon Baros, inte heller någon Diouf. Arshavin är en intelligent lagspelare som kan lira fotboll. Är man en riktig bollspelare och får spela bredvid Messi, Iniesta, Xavi m.fl, vad talar för att det ska gå fel?

Hiddink vet i alla fall vad han tycker om den lille Tsaren. Vem håller inte med om att Hiddink kan sin fotboll?

Om det inte märks så är jag övertygad om att Arshavin skulle lyckas i Barcelona. Han har ju HJÄRTA för det också, och söker inte bara en fet plånbok = perfekta värvningen. In med Arshavin (annars Silva) = kanske perfekt Silly Season.
Annons: