/spanien/barcelona/forum/20554.aspx/spanien/barcelona/forum/20554.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid obbe
2009-01-19 23:55
¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón//


"medelmåtta", heh klart jag diskuterar vidare om något inte känns rätt, jag måste försvara mina intressen, heh.

Men a måste faktiskt lägga mig nu.

Kul att diskutera med de Cules, som ville diksutera.
Real Madrid Valdebebas
2009-01-19 23:55
¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!

Sedan när hade medelmåttor något att hämta inom världsfotbollen? Och i synnerhet en spelare du tidigare idag sade att Real Madrid var kraftigt beroende av.

Har du kontakt mellan hjärnan och dina fingrar på tangentbordet?
Delarocha RIP Puerta
2009-01-19 23:54
Valdebas; kalla inte någon för lille vän i ett försök att verka smart. Det rimmar illa med dina inlägg.
Barcelona SaM__-
2009-01-19 23:53
Obbe:

Själv finner jag ingen charm i den här diskussionen. Den är för det första helt ointressant och för det andra är den ju absolut inte aktuell. Låt oss säga då att Robben skulle vara bättre i ett lag som föredrar en fotbolls- filosofi likt Barca, so what?

Sedan så måste jag hålla med Rambla om Robbens spelstil. Personligen anser jag att den spelstil Real Madrid har idag, med kontringar dvs, passar Robben utmärkt. Han har haft den tidigare, i bla Chelsea, och ärligt talat så tror jag det är hans främsta styrka, dvs kontra.
Barcelona Cape
2009-01-19 23:53
Pep.G, Rambla med flera?

Nu är det så att efter att ha läst era inlägg så har jag fått uppfattningen att ni tror att teknik är att stå och göra 20 000 överstegsfinter á la Robinho. Eller att komma förbi motståndaren genom att göra flip-flap finten á la Ronaldinho.

Detta har ni ju klart fått om bakfoten! Robben har grymt bra teknik. Teknik är många saker, exempelvis både Robbens och Messis största kvalité. Att springa i full fart förbi motståndaren och ändå ha bollen i kontroll? Försök göra det fler gånger under en Liga BBVA-match själva? Som SaM__- tar upp så blandar de flesta här inne på forumet ihop teknik med finess. Teknik är även att ha ett bra första tillslag på bollen.

Eller som Pep.G uttrycker det: Robben har ingen underbar teknik. Han "löper" förbi sina motstånade.

Hela det inlägget bevisar ju bara hur lite koll du har.

Så du tror verkligen att det är som att gå ut och jogga? Man ser en som joggar lite långsammare längre fram också löper man bara förbi? Bullshit.
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2009-01-19 23:53
Detta är inte första gången du försöker få Real Madrid att framstå som änglar eller dylikt.

Har gång på gång sedan säsongen började stöttat på dina patetiska inlägg inne på Puerta-forumet där du kritiserar Barcelona hit och dit.
Real Madrid obbe
2009-01-19 23:52
Rambla//

M precis du förstår. det är i stort sett det jag är ute efter, vissa förstår vad jag menar och att det var en hypotetisk fråga till en början, och ingen anledning att brusa upp sig över.
Real Madrid Valdebebas
2009-01-19 23:52
Rambla

Haha jo, det är mycket du tycker är skrattretande. Jag skulle inte vilja kalla dig detsamma, retar mig inte på dina inlägg alls, tvärtom - det är ofta rätt humoristiskt.

Tycker bara det är kul att läsa hur du i din desperation ska nedvärdera Real Madrids mer framträdande spelare just för att de är framträdande för Real Madrid.

Robben har varken spelsinne, teknik, ödmjukhet, halvtaskigt passningsspel om man får tro på dig, detta sagt då Robben befinner sig i väldigt bra form - somsagt: humor.

Sedan kan jag ju tala om för dig att teknik inte bara innefattar hur bra man är på att dribbla utan även hur man tar emot en boll, hur man tar ner en boll och hur man behandlar en boll - även en passning kan innefatta teknik. Det är så det ligger till, lille vän..
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2009-01-19 23:52
Herregud obbe, att du orkar..

Robben är enligt mig en medelmåtta som blixtrar till ibland.
Real Madrid obbe
2009-01-19 23:50
Jag skulle nog säga att skillnaden mellan Robben och Messi är tajmingen i det han gör, samt till viss grad balansen och det är inte så lite heller, så det kan jag gå med på. Än sålänge ska tilläggas, heh.

Men trodde först du "rambla" sa att han hade rentav dålig teknik, men då är jag med på vad du ville få fram.
Barcelona Para Siempre
2009-01-19 23:50
Rambla

Om han vinner Champions League. Jag tror inte ens Real Madrid slår ut Liverpool, Liverpool trivs mot spanska lag och dem trivs speciellt i Champions League.
Delarocha RIP Puerta
2009-01-19 23:49
Obbe;

Tror du själv på det du skriver? Låter det bra i dina öron?
Helt otroligt att du kan fortsätta mala om detta när det inte finns en chans att Robben är i närheten av Messi. Robben har varit bra nu i 4-5 matcher. Låt honom hålla den här nivån en säsong eller två innan du ens kan börja snacka om att jämföra dem. Det du skriver nu är bara pinsamt.

Intressant att du även skriver att du inte vill ha svar. Du ställer bara en hypotetisk fråga. Då kan du väl lika gärna ställa den i ditt huvud och bespara oss dina inlägg?
Barcelona Rambla
2009-01-19 23:48
¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!:

Jag tror inte att obbe var ute för att klargöra att Robben hade klarat sig bättre än Messi i Barcelona, utan han hade en teori att Robben kanske hade klarat sig än bättre i ett lag som spelar som Barça. Om jag ny tolkade honom rätt?
Barcelona Rambla
2009-01-19 23:47
Ämne: Rambla//

Det håll....
Jag tror tyvärr inte att Ramos får fortsatt förtroendfe i och med att det stundar ett presidentval till sommaren. Det skulle vara om han lyckades vinna CL i maj. Då får han kanske vara kvar. ;)
Real Madrid obbe
2009-01-19 23:45
Rambla//

Det håller jag med om angående Ramos och säger inte emot det, dock är det inte hans filosofi direkt och tror inte det är menat så, framtiden får utvisa hur hans prägel blir, om han får tid utöver hans överenskommelse d.v.s.
Barcelona Rambla
2009-01-19 23:44
Jag kanske ska tillägga att SaM_ förklarar det mycket bättre än jag gjorde. Jag får det nästan att låta som om Robben hade kass teknik och spelförståelse, och det var verkligen inte min mening.
Real Madrid obbe
2009-01-19 23:44
¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!//

Heh du har inte fattat, jag vill inte har något svar, ej eller vil jag ha det bekräftat, det är en hypotetisk fråga, som man är självgod att kunna skratta åt, jag gör det inte, jag håller det på en bra nivå.

För en diskussion behöver inte alltid sluta med ett definitivt svar, det är det charmiga med det hela.
Real Madrid obbe
2009-01-19 23:42
Rambla//

Jag menade då med det uttalandet och på sidan av planen, vet inte riktigt hur man är ödmjuk på planen, du kansek syftar på hans filmningar då, och visst det är fel.

Men jag ger mig inte, såklart han har bra teknik, sen kan man ju inte direkt dribbla stillastpende, alla använder sig av snabbhet när de ska göra något på ett elelr annat sätt, Robben har klarat sig ur situationer från stillastående, precis som Messi för att ta det tacksamma exemplet igen.

Såklart har Robben bra teknik, de kan alla erkänna i stort sett.

Ljungberg levde på sin snabbhet, han hade en funktionell teknik, detsamma med Nedvevd lite. Dock krävs det oerhörd teknik och bollbehandling för att ha kontroll på en boll i den farten han har, det är svårt.
Barcelona Pep.G
2009-01-19 23:42
Valdebebas

Han blir tillfrågad vem som är bäst av dem två, och då svarar Robben " Messi är från en annan planet".. då menar han att Messi är mycket, MYCKET bättre än vad han själv är..
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2009-01-19 23:41
Det obbe vill komma fram till är följande:

* Hade Robben spelat i Barcelona hade han gjort ett bättre jobb än Messi ( tillåt mig skratta ).

* Det är lättare att dribbla av flera personer i ett tätt försvar än en kontring.

Mr obbe, tror du inte MEssi är där nere när tom Etoo springer där nere i försvaret och hjälper till?


Jag fattar inte hur man kan jämföra världens bästa spelare med en medelmåtta som Robben..
Barcelona Rambla
2009-01-19 23:41
obbe:

Det är inte rättvist att bedöma Ramos än så länge. Han har inte fått coacha laget under en hel försäsong och inte riktigt fått tid att sätta alla sina idéer i verket. Hans främsta kortsiktiga uppgift är ju att haka på titelstriden och att försöka gå så långt som möjligt i CL. Han har inte råde med för stora förändringar i nulägt, vilket nog också är sunt.
Barcelona SaM__-
2009-01-19 23:40
Pep.g :

Jag tror du blandar ihop teknik med finess något många här inne angående robben/messi diskussionen har gjort. Att ha en bra teknik visar att man är behärskad med bollen. Messis teknik är ut över det vanliga då han kan ha kontroll på bollen i så pass hög fart, vilket förövrigt Robben också kan men inte i samma utsträckning som Messi. Sedan CR7 har en helt annan spelstil. Visst har han en god teknik men det du påpekar är all den finess han bjuder på, som även Ronaldinho gjorde udner sin storhetstid, och det är en radikal skillnad med teknik.

Messi må inte vara finessrik, även om han många gånger har bjudit på några fantastiska finter. Men visst är han ingen finess maskin som CR7 eller Ronaldinho men hans teknik och kontroll med bollen i högfart är utöver det vanliga och det kan inte Robben heller mäta sig med.
Barcelona Rambla
2009-01-19 23:38
Valdebebas:

Kul för dig. Jag tycker allt som oftast att du är skrattretande. Vad blir det? 1-1?
Real Madrid obbe
2009-01-19 23:37
Rambla//

Jo håller med, som sagt man kan inte veta, dock vet jag inte om det är så medvetet att vi ska spela kontringsspel, J.Ramos sägs ju vilja spela offensivt främst och har alltid velat att sina lag ska ha ett eget spel och föra spelet, det försöker man med, men kvaliten i passningarna är för dåliga och vi lyckas aldrig etablera press.

Så det är ett frågetecken, jag är rätt övertygad om att vi inte är ute efter att spela på kontringar, men många spelare är ur form, samtidigt som det varit mycket turbulens i klubben, så det kan skapa en osäkerhet som sen smittar av sig på spelet. Min åsikt.
Barcelona Rambla
2009-01-19 23:37
obbe:

Tyvärr obbe, enligt mig så är Robben allt annan än ödmjuk. Åtminstone inte på planen. Och att han skulle ha bollen klistrad vid fötterna håller jag inte heller riktigt med om. Han dribblar sig inte förbi spelare på det sätt som spelare som Iniesta, Messi, Silva och Villa, utan han springer ifrån dem när de inte har hunnit få upp farten och han redan har farten uppe med riktningsförändringar. Se honom stillastående istället, då är det en helt annan sak, ingen vidare teknik alls.
Real Madrid Valdebebas
2009-01-19 23:35
Rambla

"Han är varken speciellt teknisk eller har någon vidare spelintelligens. Att jämföra honom med spelintelligenta spelare om Iniesta, Messi, Villa, Silva osv är enligt mig skrattretande."

Robben sa det bäst själv i en intervju att Messi är från en annan planet, för han tyckte själv till slut att jämförelsen blev pinsam.

Haha, intressanta iakttagelser det där. Måste vara ytterst pinsamt att ha en spelare som ens befattat sig i jämförelser med en så skrattretande och pinsam spelare.

Förövrigt fick Robben frågan om vad han tyckte om Messi och svarade att han var som från en annan planet. Han svarade helt enkelt bara på en fråga, han nedvärderade inte sig själv direkt.
Barcelona Pep.G
2009-01-19 23:34
Cape

Robben har ingen underbar teknik. Han "löper" förbi sina motstånade.

Messi å andra sidan är inte heller så teknisk men han är jävligt kvick. Han brukar vänta tills motståndaren lägger foten för att senare peta iväg bollen.

C.R är däremot riktigt teknisk. Det är därför det tar längre tid för han att gå görbi sina spelare än t.ex Messi. Han är tvungen att göra en fint för att senare gå förbi till skillnad från Messi som "sicksackar" förbi sina motståndare...

Barcelona Rambla
2009-01-19 23:32
Ämne: Rambla

Kan inte r....
Jag måste ha missat den tekniken då. Anser att hans förstatouch är allt annat än bra, hans splitvision och passningspel håller heller inte högsta klass. Självklart ska man inte hårddra det, jag påstår inte att hans touch är dålig i varje situation, eller att hans passningsspel alltid är dåligt osv.
Real Madrid obbe
2009-01-19 23:32
Rambla//

Jo Robben är ödmjuk, vilket man ska vara, alla riktigt stora män är ödmjuka och något som kännetecknar Real som fotbollsklubb. Visst Calderon kanske inte var så direkt ödmjuk för att ta ett exempel, men han är borta nu, sånt händer.

Men att du säger att Robben bara lever på sin snabbhet, är väl och ta i, visst är det viktigt för han, mest visst har han en fantastiskt teknik också, dribblingsteknik, kom igen, det vet du. Kolla hur tät han har bollen kring fötterna vid hög hastighet, de kan bara spelare med bra teknik ha, det vet du också.

Så såklart har Robben bra teknik. Verkligen synd att han är så skadebenägen.
Barcelona Para Siempre
2009-01-19 23:31
Cape

Jag tycker att de Rambla säger är helt korrekt för jag har aldrig funnit teknik hos Robben då han bara springer från sina motståndare.
Annons: