/spanien/barcelona/forum/2048.aspx/spanien/barcelona/forum/2048.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Flavía
2016-01-04 21:24
Vinnarskallen Suárez Jag håller helt och hållet med dig vad gällande synen på Zidane. Han fick syna det röda kortet totalt 14 gånger under sin karriär och 11 av dessa var var p.g.a. våldsamheter från fransmannens sida. Kommer fortfarande ihåg när folk försvarade Zidane och försökte framställa Materazzi som boven när denne blev skallad av den förstnämnde. Hade folk tyckt ikadant om typ Ramos, Diego Costa eller någon annan fotbollsspelare med dåligt rykte gjort likadant som den "gode Zizou"? Knappast inte... Fransmannen var en djävla f***a på planen och det med all rätt.
Barcelona Barcelonistas
2016-01-04 21:18
Gabriel - Pep och Lucho tog över ett lag som hade en tydlig spelidén.från ungdomarna till A-laget. Går inte o jämföra med Zidane situationen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-04 21:15
Flavia - precis. Zidane är en av historiens mest överskattade spelare. Att han skulle va historiens bästa mittfältare enligt några är ju bara ett skämt. Så som både Xavi och Iniesta dominerat har Zidane aldrig varit i närheten av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-01-04 21:14
Man kan ju undra hur Florentino resonerar egentligen. Han sparkar alltså Benitez och anställer Zidane. Om man skulle gått den vägen så borde man väl isånnafall gett jobbet till Zidane redan i somras när han var så fast bestämd vid att Ancelotti skulle sparkas. Att ge Zidane en en sommar där han kan planera och strukturera allt i lugn och ordning med en ordentlig försäsong. Men nej, Zidane var inte redo i somras ansåg man (och även Zidane själv) men han har alltså på 6 månader hunnit att bli redo nu? Återstår att se men det är ett jäkla stort gamble. Zidane anställs inte för att man tror på honom helhjärtat, han anställs som en sista utväg, ett call for help, ett nödrop helt enkelt och det är är det sista draget Perez har kvar att ge, går det åt pipan så ryker han också. Jag tänker inte fullständigt döma ut Zidane som tränare så som de på andra sidan dömde ut Pep och även Lucho när vi anställde dem, för det kan mycket väl fungera och bli något bra. Problemet så som jag ser det är att Zidane har alldeles för många stora egon i klubben som han måste handskas med, för att inte tala om Ronaldo. Om man jämför med Pep så var han i en liknande situation när han anställdes, men han gjorde sig av med Deco och Ronaldinho och var egentligen deadset på att göra sig av med Samu redan första säsongen (även om Eto'o tillslut stannade en säsong till). Zidane kommer att ta lver ett felbalanserat lag mitt i säsongen där allt varit storm och turbulens. På den positiva sidan för Zidanes egna skull så kommer han att mer utrymme för misstag eftersom han tar över efter den största floppen Benitez - och de flesta madridistas är glada bara att han sparkades, men på den negativa sidan är att det är ännu inte är HANS lag så som han själv format det, samt att han bara har 6 månader på sig att utforma samt få sina idéer att fungera i en titelaspiration. Jag tror så här, behåller de Zidane kvar efter den här säsongen så blir jag på allvar orolig för Real Madrid i framtiden då jag tror att han kommer att göra sig av med Ronaldo och kanske även Bale. Det var Zidane som hämtade Varane och det var även Zidane som övertalade Florentino att köpa Isco, så Isco lär tyvärr stanna där nu. Det är som sagt en gamble, den kan gå hem men det kan också gå rakt åt helvete för Zidanes del och hans svåraste utmaning blir att få alla dessa stora egon att spela som ett lag för just honom. Slutligen, tack Rafa för allt. Det var en ära!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vinnarskallen Suarez
2016-01-04 21:10
Iniesta är en gentleman på plan och har alltid varit det. Ett utmärkt föredöme och ett utmärkt att ha som förebild och idol.

Zidane däremot stampade och skallade spelare. Han var en väldigt stor egoist på plan. Han klarade sig undan massor med gånger på grund av att han är Zidane och honom visar man inte ett rött kort hur som helst.

Zidane är ingen man kan se upp till och vara stolt över. Man kan inte se upp till någon som inte bryr sig om fair play alls.
Flavía
2016-01-04 21:06
Bara Zidane kunde få en snurrfint att värderas lika högt som ett hattrick och bli hyllad för det...

Barcelona Skurhink
2016-01-04 21:03
Halilovic bjuder på riktigt fotbollsgodis på viasat just nu! Satan i gatan vad mycket boll den Gossen har i sig! Sporting klacken älskar honom verkligen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-04 21:02
@Junta Dimision:

Med tanke på att Real spelar sitt sämsta säsong och är skakat samt ligger bara trea med 5 poäng bakom Barca och bortamatch i el clasico med 0-4 inbördes så ja, vinner Real ligan och vi dessutom fått nya spelare registrerade men slarvar bort ligan och gör Zidane till en jätte tränare så ska LE få sparken direkt
Barcelona Z_Z
2016-01-04 21:01
@Erik Satie:


Lite synd faktiskt att Isco inte hann lämna vilket nog var nära och troligtvis hade hänt i vinter om Benitez fått sitta kvar.

Blir helt klart intressant att se hur Zidane kommer fungera som tränare. Tror vi kan räkna med att spelarna kommer jobba hårdare kommande matcher åtminstone (vilket dock inte säger mycket eftersom de sett rejält usla ut och det kommer krävas mer än lite jobb).

Tror personligen inte han är i närheten av redo för denna uppgift och han har inte heller ett lag där han kan spelsystemet till 100% som Pep kunde med Barca. Därför kommer det bli väldigt svårt för honom, och när han sedan har några rejäla divor i laget som troligtvis inte kommer ändra sig så mycket så gör inte det de lättare.
Barcelona Barcelonistas
2016-01-04 21:00
Zidane var en bra spelare men han var otroligt ojämn. Spelare som Xavi och Iniesta dominerade verkligen vecka in och vecka ut. Nog om detta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-01-04 20:59
Bra för oss säger jag…

Jag tror att dem ger Zidane en alldeles för stor roll alldeles för tidigt.

Jag tror att han borde fått ett par år i en annan klubb likt Luchos tid utomlands för deras bästa..

Barcelona Barcelonistas
2016-01-04 20:58
Haha snubben på andra sidan svara på Mitt inlägg... Gubben Iniesta blev EMS Bästa Spelare 2012. Han låg bakom Alla Spaniens mål i utslagningsturneringar i VM 2012. 4 cl titlar där han varit den största bidragande faktorn. Zidane 1 cl titel. Argumenten " Ja men då e Arbeloa världens bästa eftersom denne vunnit dittan o dattan" ja fast nu var ju han knappst en stor bidragande faktor så som Iniesta var för Spaniens alla titlar. Den nivå som Iniesta höll framför allt under Pep Guardiola eran har Zidane aldrig varit i närheten av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-01-04 20:56
Om vi fokuserar på oss själva så blir det här en bra säsong oavsett vad Real hittar på. Nyckeln är att Messi blir den Messi han var förra våren. Vi har egentligen förutsättningar för att bli ännu bättre än förra säsongen. Enkos Det beror på hur spelet ser ut tycker jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-01-04 20:54
@enkos:

Nej, det tycker jag inte iallafall. Tycker du LE borde sparkas om han inte tar hem ligatiteln?
Barcelona enkos
2016-01-04 20:53
Om Zidane gör ett under och vinner ligan i år tycker ni då att LE borde sparkats?
Flavía
2016-01-04 20:49
@Mido:
Jämförelsen med Pep är en aning orättvist. Dels för att hela klubben faktiskt har en filosofi som löper igenom som en röd tråd från A-laget och ända ner till bland de allra minsta, men framförallt så gjorde katalanen ett djävligt bra jobb med Barca B vad gällande resultatmässigt och inte minst spelmässigt. Pep var iallafall beprövad innan han tog över oss, något som tyvärr inte kan sägas detsamma om fransmannen.
Barcelona Vinnarskallen Suarez
2016-01-04 20:47
@Erik Satie:


Tror jag inte. BBC plus James och Isco betyder fem spelare som är direkt dåliga på egen planhalva. Kommer fortsatt finnas stora hål i försvaret. Är svårt att försvara sig med fem spelare.
Barcelona wallmannen
2016-01-04 20:46
Jag har alltid gillat Zidane, fin spelare.. speciellt efter vm-finalen 98 då jag hade bettat på resultatet 3-0 till Frankrike. Köpte en DAT-bandspelare för pengarna, vilket visade sig vara en rätt så värdelös investering. Nu kommer ligan bli ännu mer intressant.
Barcelona Junta Dimision
2016-01-04 20:42
@Liunil Masse:

Zidane blev ju tränare för Castilla förra säsongen? Då var de redan i tredje divisionen, de åkte ner från Segundan två säsonger sedan.
Barcelona Erik Satie
2016-01-04 20:41
Nu lär James och Isco bli kontinuerliga startspelare vilket förbättrar deras chanser avsevärt. Skit också. :(
Barcelona Liunil Masse
2016-01-04 20:41
Real anställer alltså en tränare vars största merit som tränare är att åka ner en div med med deras B-lag? Helvete, vilken jävla risk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2016-01-04 20:37
Haha det blev alltså Zidane. Det blir onekligen en intressant vår. Man ska inte döma ut någon på förhand men jag tippar inte på att det kommer sluta bra för Real. Som några nämt här innan så lär det bli tufft för Zidane att hantera världsspelare med så lite rutin. Med erfarenhet och ålder så brukar respekten finnas där per automatik, vilket inte ligger till grund i det här fallet. Pep lyckades i Barca, men han gjorde otroliga framsteg med B-laget innan och han är bara en sån som man måste respektera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2016-01-04 20:34
Jag anser fortfarande att Real nådde sin peak med Ancelotti, tror inte Zidane kommer lyckas få Real till den nivån. Det kommer garanterat bli en rensning i deras trupp i sommar vilket betyder att Real återigen börjar på noll. Jag tycker att vi har väldigt bra läge nu att fortsätta plocka hem ligan och kuppen, nästa säsong också, men som sagt vi är vårat egna största fiende!
Flavía
2016-01-04 20:32
@enkos:


Casillas tackade dock nej och sade att Real Madrid var ett avslutat kapitel i hans karriär.
Barcelona Vinnarskallen Suarez
2016-01-04 20:31
Kvittar vilken manager dom anställer. Han blir kvar så lång tid som Ronaldo vill ha honom kvar.

Zidane kommer bli tvingad att bygga sin taktik runt Ronaldo och tvingas låta honom spela sin lat fotboll.

Kommer inte bli mer lagspel än det var med Benitez. Vad som i början kommer förändras är att vissa spelare, dock inte Ronaldo, kommer arbeta lite hårdare.

Spelare som Isco och James kommer gnälla om dom inte får tillräcklig speltid. Får dom det kommer andra spelare att gnälla eftersom dom då inte får spela tillräckligt mycket.

Kommer vara lugnt i någon månad sedan kommer kaoset tillbaka.

Maktspelet mellan Zidane och Ronaldo blir intressant att följa. Ingen av dom kommer vilja vika sig för den andra.
Barcelona enkos
2016-01-04 20:30
@Flavía:

Han vill också ha tillbaka Casilias
Barcelona Fuerza
2016-01-04 20:27
För 42 dagar sade Zidane att han var långtifrån redo för uppdraget. Nu har någon övertalat honom. För 42 dagar sedan lovades Benitez förtroende. Nu är han sparkad. Ska bli kul att se hur Zidane rör om i grytan. Det här är i vilket fall Real Madrids sista kort. Floppar kortet så kommer Perez aldrig mer bli välkomnad in i klubben och Zidane kommer lära sig hur unken klubben är.
Barcelona Vampíro
2016-01-04 20:26
So long Rafa, jag kommer alltid komma ihåg dessa 6 månader. Det var jävligt skoj så länge det varade. Annars är det skrämmande hur stor makt spelarna har numera. De kan enkelt få en tränare soarkad i storklubbarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2016-01-04 20:25
Nu när Zidane är deras tränare, så kommer Pérez att värva både Hazard och Pogba under sommaren.
Barcelona Mido
2016-01-04 20:25
Zidane kommer att införa lugn och glädje, motivation helt enkelt.. Vem trodde att PEP skulle vinna allt med A laget. Jag älskar Zidane oavsett som spelare och person. Framtiden får visa...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: