/spanien/barcelona/forum/20394.aspx/spanien/barcelona/forum/20394.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Jr. Honken
1/8/2009 18:55
Nu har Ronaldo kraschat sin Ferrari också! HAHAHA!

Där är ännu ett bevis på att Messi skulle ha fått Ballon d'Or. Ett annat är att han helt enkelt är BÄST!
Barcelona Lionel_
1/8/2009 18:54
Valdebebas:

Som sagt, man ser på saker på olika sätt.

När kommer han tillbaka i spel förresten, Diarra?
Barcelona el Flaco
1/8/2009 18:53
Diarra och Touré är på ungefär samma nivå som spelare. Den enda lilla skillnaden är möjligtvis att att Touré har bättre bollkänsla. Är jag rätt ute eller partiskt i min analys?
Barcelona tarrak
1/8/2009 18:51
Jag förstår inte varför Calderon & co fortsätter att skämma ut sig genom sin kamp att få registrera Lass och Hunter. Reglerna är solklara och det finns redan prejudikat som ger dem fel, ändå fortsätter de att banka huvudet i väggen. Hela deras "case" verkar byggt på att man är kompis med Platini och anse sig stå över lagar som andra måste följa. Pinsamt!
Barcelona Okkapokka.
1/8/2009 18:48
Ett citat från Ramzi Tanzani

- "He is a good ball distributer, but lets make it clear, he is not a Xavi, neither a Xavi heir by any mean, Fabri has the passing skills of a typical Masia graduate (something like MIT graduates in IT), some countries are known in football by their dribbling skills, others by their tactical discipline, and so on…Spain is well known by ball distribution skills in football, Catalans are an upgraded version of that, so Fabri is a “Masia” brand, while Xavi is a “Masia++” the closest to that Quality is Iniesta, call his model as “Masia+” if you like. So we already have Xavi successor, or at least one of them, because till Xavi retire, God knows how many Xavis that academy will pump in the first team veins."

Jag gillar hans utdelning av plus ;)
Real Madrid Valdebebas
1/8/2009 18:47
Lionel_

Jag tycker att Diarra är bättre defensivt och Touré bättre offensivt. Frågan är dock vems respektive styrka som väger tyngst.

Ska samtidigt betonas att Diarra inte är dålig offensivt, utan det handlar bara om att han har en väldigt tillbakadragen grundposition. När man ser honom i Malis landslag t.ex så är han betydligt offensivare.
Barcelona Lionel_
1/8/2009 18:42
Valdebebas:

Tycker dem har samma defensiva kvaliteter, Toure är dock ljusår bättre offensivt, och just de offensiva kvaliteterna är nog väldigt erkänt.

Länk: Yaya i Monaco.
1/8/2009 18:38
Och så ber vi att få påminna om att omotiverade startelvor/drömelvor är förbjudna. Läs reglerna innan ni postar. Inlägg raderade. /Red
Real Madrid Valdebebas
1/8/2009 18:35
2bbbe

Sedan när var den ena erkänt bättre än den andra? Åsikter är ytterst subjektiva och kan inte tas för fakta, hur bestämd du än är med dina åsikter.
Barcelona 2bbbe
1/8/2009 18:20
#Luiz Nazario de Lima"//

Sen när har diarra blivit bättre än Yaya och sen när har Sneijder blvit bättre än Iniesta? Ändå försökte jag vara så pass ödmjuk som möjligt i min bedömning.
Barcelona petersays
1/8/2009 18:10
"För du har redan Abidal som kan slå inlägg."

Det måste jag ha missat för jag har inte sett Abidal slå särskilt bra inlägg. Sylvinho har en hästlängder bättre inläggsfot än Abidal. Jag tycker faktiskt att det är hans absolut svagaste kvalitet - och något jag verkligen saknar när Sylvinho inte spelar.
Barcelona Pep.G
1/8/2009 17:58
Klint

Jag skulle inte vilja ha någon vänsterfotad vänsterytter om jag ska vara ärlig. Okej om han hade kunnat använda både fötterna så som Hleb, men annars inte.

En högerfotad vänsterytter och en vänsterfotad högerytter har varit "Barcas mottot" i ett par säsonger nu.

T.ex så kan inte Van Persie skära in i mitten så som Henry och Iniesta gör, och där tycker jag att vi skulle ha tappat mycket. För du har redan Abidal som kan slå inlägg. Du behöver inte en ytterligare vänsterfot..


Var det där "Riijkards taktik", eller fanns det andra tränare som använda den taktiken innan Riijkard ?
Barcelona FCB Més que un club
1/8/2009 17:17
Vad härligt! Rafael Nadal (världsetta i tennis) förlora precis i kvartsfinal!
Barcelona Klint
1/8/2009 16:58
Pep.G

Jag menar enbart med tanke på hans spelmässiga sida och inte med tanke på hur truppen ser ut. Som vänsterfotad teknisk spelare hade vänsterytterrollen (långt ord) varit klippt och skuren för honom. MEN då vi har Iniesta och Henry där och till vis mån Hleb finns det ingen plats för honom i dagens läge
Barcelona Pep.G
1/8/2009 16:51
Klint

Kan du förklara hur Van Persie skulle passa i Barca ?

På nåt sätt så känns det som om vi har för många "startspelare"..
Barcelona Klint
1/8/2009 16:46
Om man bara ser till det fotbollsmässiga hade van Persie passat in ypperligt i Barcelona. Han har dock för vana att skapa rubriker utanför planen och vara en allmänt disorienterad själ. Ofta kallad problembarn. Ställer man spelet på planen mot agerandet utanför väger nog det senare tyngre och en övergång hade känts sådär.
Barcelona LaBarca
1/8/2009 16:39
Har ni hört att hela laget gick och besökte sjukhuset i Barcelona igår. Barnen fick träffa sina idoler, och dom spelarna skrev autografer och sånt :P.
Barcelona The Reporter
1/8/2009 16:38
Pedro eller Bojan ?

Jag vet att Pedro är ett par år äldren Bojan, och att Bojan är Central o Pedro ytter menmen.. :)
Delarocha RIP Puerta
1/8/2009 16:35
bearlakeyours86; om du kallar Van Persie för sopa är det bara ett bevis på hur lite du kan om fotboll. Han är en riktigt duktig fotbollspelare som dock är skadad alltför mycket för att få visa det.
Barcelona Pep.G
1/8/2009 16:28
----Messi----

Haha skrattetande ? Bojan är hur duktig som helst. Han har ett underbart tillslag på bollen, han kan vårda boll och han har ett jävligt gött spelsinna.

Enda problemet med Bojan är att han väger lite FÖR lätt.

Grejer som kan fixas hur snabbt som helst.
Barcelona petersays
1/8/2009 16:27
Ang. Messis drömelva så fick han väl bara välja spelare från en lista, och bara ha med två eller tre barcelonaspelare.


Ang. Caceres. Visst, för att ha spelat så lite så var det en godkänd insats och rosten försvinner bara med spel. Men det var inga stordåd han uträttade. Man måste väl jämföra honom med ordinarie backar.

Ang. Van Persie och Fabregas. Inte en suck nån av dem lämnar. Två av Arsenals yckelspelare nu och för framtiden. Fabregas har nyss förlängt till 2014 och är fucking kapten och är ordinarie, det skulle han antagligen inte vara här. Om några år kanske han flyttar, men inte än.

Van Persie gillar jag helt enkelt inte som spelare, han skulle platsa bättre i marängerna. Smågrinig holländare med lite divakvaliteter.
Barcelona bearlakeyours86
1/8/2009 16:26
Angående notiserna, vad ska vi med robin vp till?
vilken sopa.
Barcelona Ciao-V
1/8/2009 16:01
Följande citats innehåll tycker jag är klockrent, precis som jag ser det, när det gäller Barcas filosofi och nuvarande Madrid spelarnas och J. Ramos spelmentalitet.
Citatet är hämtat från en intervju med Xavi.

Citatet med den fråga som ställdes till Xavi:

“They played poorly at the Camp Nou?
Barça has a clear philosophy, that starts with ball possession. Their philosophy is to win no matter how, we want to win by playing well. We're never gonna change that and a coach with a different philosophy won't join the club”.

Hela intervjun, se länken.

Att vinna matcher är värd guld men det ska spelas vackert också…
Barcelona basaric
1/8/2009 15:45
Härligt att C.Ronaldo kan köra bil.
Barcelona A.Gaudi
1/8/2009 15:07
jo blir intressant att se hur bojan går. men för mig känns det självklart att låna ut honom nästa säsong. som det är nu ruttnar han bara bort. han är helt enkelt för dålig för att spela i ett lag som hoppas vinna både ligan och CL, just nu.

han måste få tid och utvecklas i ett annat lag.
----Messi----
1/8/2009 14:33
Skrattretande med folk som har Bojan i sina framtidselvor :)
Barcelona A.Gaudi
1/8/2009 14:11
Hoppas inte klubben köper varken van persie eller fabregas. den siste känns först aktuell när xavi nått sitt bäst före datum och Van persie vet jag inte riktig om jag gillar. han är väldigt duktig men jag tyckeri nte han är så väldigt effektiv. notera dock att jag inte har följt arsenal förutom i text och via CL så har inte sett SÅ mycket av honom. men av det lilla jag sett skulle jag hellre leta efter andra spelare.

Van Persie känns mer som en glammig joga bonito lirare. då föredrar jag heller lite fler "killers" till laget. Messi och etoo typer tänker jag på som bara går kortaste vägen till mål och drämmer dit den. en till ren striker ser jag helst(då henry lämnar för eller senare).
Real Madrid Allmän fotboll
1/8/2009 12:45
Sorry för lite off topic sak:(

Är jävligt intresserade av att skapa en riktigt fotbolls hemsida så finns det Någon/några som är intresserade av att skapa en ny fotbolls hemsida med mig?:D

Iså fall kan du/ni kontakta mig via PM.

Ha det så bra

Viva Lá fotboll.
Barcelona Mojito
1/8/2009 11:29
Nya rykten av engelska blaskor...eller?

Kanske till sommaren..?

Vem ska de peta, ser ju båda som startspelare och inga direkta bänknötare.
Barcelona Wesley (Red)
1/8/2009 05:51
Pep.G:

Glöm inte Thiago Alcantara i framtidens startelva :D
Annons: