/spanien/barcelona/forum/20370.aspx/spanien/barcelona/forum/20370.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcadinho.
1/10/2009 19:46
Ja, Yaya får rubriker igen.

Att han vill ha högre lön kan man väl förstå. Så är det ofta när man tycker att man har skött sig extra bra. Och att han vågar och tänka på pengarna och inte bara på klubbmärken är också naturligt. De flesta gör det.

20 milj på banken efter en drygt 10 års karriär är mycket pengar, men det finns också utgifter. Det kostar att äga massa med hus och exklusiva lyx grejer.
Det finns också många exempel på sådana som har kommit in i affärsvärlden efter fotbollskarriären och de har förlorat allt och har hamnat i stora skulder istället.
Många sådana exempel. Man måste investera smart, men valet är inte alltid så lätt för någon som innerst inne kan fotboll, men inte affärsvärlden.

Men det finns en poäng i det hela som gör att jag INTE är säker alls att Yaya är kvar till sommaren.
Pengarna som City kan tänka sig o betala.
De sista ryktena säger 26 milj euro!

Det är mycket pengar och tänk att när kontraktet är slut 2011 så kan grabben röra sig gratis.
Det är ett ekonomiskt dilemma från klubbens sida här.
Och jag är inte alls säker på att man tackar nej till 26 milj.

Jag säger bara-
Den här såpan är långt ifrån slut och lite substans från alla rykten finns det nog.
Barcelona Culéé
1/10/2009 19:30
Okkapokka och Napao

Spelar ingen roll vilken plats dem ligger på i fairplay, när bottenlag känner att de har en liten kontroll över matchen så börjar man att maska, så är det bara för bottenlag.
Och när det gäller att skada spelare, det får domaren ta hand om eller Xavi som brukar flippa ett fler tal gånger nu.
Barcelona Napao
1/10/2009 19:27
Ämne: Napao

Skulle inte....
4 plats det kan man inte tro efter man läst det dom snackar om i artiklarna tex jag läst som den jag länka till.
Barcelona Okkapokka.
1/10/2009 19:21
Napao

Skulle inte vara helt säker på de. Osasuna ligger på 4:e plats i Liga BBVA när det gäller fairplay denna säsong.

Så länge vi visar den vilja och kämpaglöd som vi gjort under den här säsongen så kan det bara sluta på ett sätt, Och mönstrar Pep bästa möjliga så tror jag på en 4-0,5-0 seger faktiskt.
Barcelona Napao
1/10/2009 19:11
Ämne: Det lär nog bli ett ....
Japp och dom kommer nog spela fult som bara den.
Barcelona Blaugrana93
1/10/2009 19:04
Saman.

Håller med dig, ignorera mitt tippande:P. Kommer väl bli ett 70-30% bollinnehav av Barca om det räcker.
Barcelona Saman.
1/10/2009 18:53
Det lär nog bli ett totalförsvarande Osasuna imorgon. Ett lag som ligger sist kommer nog inte försöka finlira mot självaste Barcelona. Så förbered er på en match med mycket grisfotboll.
Barcelona Napao
1/10/2009 18:19
Klart agenten snackar han har ju ingen lag lojalitet han vill bara ha mycket cash men det är Yaya som måste visa att han vill stanna.
Länktips: www.sport.es
Barcelona Rambla
1/10/2009 18:19
tarrak:

De som tvivlar på att Yaya blir kvar, föga förvånande är det madridbaserade tidningar, vill mena på att Pep i Yaya inte ser någon storspelare utan bara en helt okej spelare och att han i själva verket vill satsa på Busquets framöver. Pep, Txiki och Laporta vill i själva verket sälja Yaya till sommaren. Detta enligt sanningsoraklet Marca. Det kommer väl knappast som någon överraskning för någon att tidningsdraken som vanligt är igång hitta all möjlig negativ skit de bara kan komma på för att störa Barcelona när allt verkar gå som på räls.

Det är bla tack vare dessa väldigt tvivelaktiga uppgifter som gjort att Yaya så ofta förekommit i värvningsryktena.
Barcelona The Reporter
1/10/2009 18:07
Vad var det för skada milito egentligen drog på sig ?
Barcelona tarrak
1/10/2009 17:46
Rambla

Det du skriver har jag helt missat och sätter hela saken i ett annat ljus. Samtidigt så kan jag förstå om ledningen vill avvakta utvecklingen efter Yayas ryggskada. Den här historien bör sluta lyckligt, då både tränare, publik och säkerligen ledning värdesätter honom högt.

Klint

Bra inför, men du kanske skall lägga in en varning i rubriken. Den där bilden är inget för känsliga personer.
Barcelona Culéé
1/10/2009 17:34
Rambla

Tror inte att vi behöver oroa oss för någonting.
Läste att Yaya sa till AS för nån månad sen att Barca är hans klubb, det borde väl ta slut dära?
Yaya tänker inte på pengarna, han är inte pengakåt.
Man ser det tydligt.

Det Man C har att erbjuda kommer Laporta att slänga i papperskorgen, pengar löser inte allting.
Titta bara på Tottenham!
Barcelona Pep.G
1/10/2009 17:25
Sylvinho imorn asså !
MessssiiTheOne!
1/10/2009 17:23

Culéé

Jaa det får vi hoppas :)
Barcelona Rambla
1/10/2009 17:22
När Yaya skrev på för Barcelona så lovade Txiki att hans kontrakt skulle omförhandlas efter säsongen, om det gick bra för Yaya. Det gick ju bra för honom men det blev inga titlar för klubben och det skyllde Txiki på inför den här säsongen när agenten påminde om "löftet". Då kan man ju förstå att agenten vill passa på nu när det ser ut som om Barcelona går mot en kanonsäsong (ja jag vet, inga titlar än men laget och Yaya spelar över förväntan). Med andra ord, vinner Barça en titel så lär de ju få höja hans lön om de vill behålla honom.

Ni förutsätter att Man City vill ge honom €6,5m i årslön. Vem påstår det? Är det klubben som hävdar detta eller är det lösgrundade tidningsrykten? Jag tror knappast att Man City har gått ut i media och sagt vad de vill ge Yaya i lön. De har ju inte ens kontaktat Barcelona om att de är intresserade av att köpa visade det sig.
Barcelona Culéé
1/10/2009 17:19
MessssiiTheOne!

Kan mycket väl hända! =)
Barcelona BeautifulBarca
1/10/2009 17:18
Cape

Tänkte inte på det sättet när jag sa att alla ska få det de förtjänar. Inte fan förtjänar spelare att få de summorna om man tittar på det stora hela. Men nu får de faktiskt astronomiska summor ändå. Det jag tänkte på var att lönenivån ska vara rättvist fördelad spelarna emellan i klubben, sett till deras prestationer.
MessssiiTheOne!
1/10/2009 17:11

Culéé

Jag tror ligan är redan körd nu faktist, Barca har visat att man spelar bra utan messi och klarat sig utan etoo oxå så håller sig dessa två spelare från skador spec messi så lär Ligan redan vara körd kan jag säga och det vet alla som kollar på La Liga, Det är Barcas år hoppas jag :) Ligan, och Cupen är Barcas sen får vi hoppas på CL oxå, en trippel ser inte orealistisk ut.
Barcelona Cape
1/10/2009 17:04
BeautifulBarca

Min poäng var att alla spelare inte är pengakåta. Det finns väldigt många som är det och vem tackar egentligen nej till ett megakontrakt från klubben man älskar?

Men du har nog rätt i att Xavi gärna skulle säkra en fet lönecheck ytterligare ett år, även om jag tvivlar starkt på att detta var hans avseende. Han vill spela för klubben han älskar så länge som möjligt, så är det bara.

Det är inte Adebayor vi snackar om här.. Och sen när du säger att alla spelare ska få så mycket de förtjänar.. det är ju bara löjligt. Spelarna i dagens fotboll får ofantligt mycket pengar varje månad, rekord sätts hela tiden i löner och bara man är tillräckligt duktig på fotboll blir man automatiskt ekonomiskt oberoende, ändå är det vissa som klagar.
Barcelona Culéé
1/10/2009 17:03
MessssiiTheOne!

Förlorar Real en match till och samtidigt som vi vinner så är ligan körd för deras del.
Tror att det kommer vara mellan Barca och Valencia/Vilarreal.
MessssiiTheOne!
1/10/2009 16:58
Något som inte är i eran disskusion men Osasuna som ligger sisst har släppt in 3 mål mindre än madrid haha
Barcelona BeautifulBarca
1/10/2009 16:31
Cape

Skojar du eller.
Xavi ville ha längre kontrakt än vad klubben först ville ge. Och visst har Xavi också fått ökning. Xavi vill behålla sin megalön tills han blir 34. Vem kan garantera att han fortsätter prestera så pass länge? Visst är det en fråga om pengar där också.

Det betyder inte att spelarna är pengarkåta. Snarare att alla vill ha det som de förtjänar och vill ge de bästa förutsättningarna för sitt eget fortsatta liv efter fotbollskarriären och för sin familj.
el capitano
1/10/2009 16:30
Joanilson

Känner du så mycket pengar per månad då har du hyra vanor också, pengarna försvinner på nya bilar, hus i olika länder, brudar/fruar som köper Dior och Gucci prylar varje dag m.m =)
Real Madrid Zizou_spars
1/10/2009 16:30
Man förstår ju på ett sätt att spelarna är ute efter mer pengar. Många utav oss har det som vår främsta hobby, att följa ett lag. Men man får inte glömma att spelarna som utgör laget har det som arbete, och vem strävar inte efter att tjäna så mycket som möjligt under sin karriär, som för dem är betydligt kortare än tex en doktors.

Sedan så kan ju inte vi dödliga riktigt förstå vad 50miljoner om året skulle göra för skillnad istället för 20miljoner om året. När vi ser det som att en välutbildad doktor på 50 år har väldigt bra lön, vad kan den snubben dra in, efter 20 år i yrket, kanske 1.5 miljoner om året.

Så visst förstår man strävan efter att tjäna så mycket som möjligt, det är ju dess karriär. Detsamma gäller klubbyte, visst beundrar man spelare som stannar hela sin karriär i en och samma klubb. Men kan man verkligen klanka ner på dem för att söka nya utmaningar, i dess karriär.

Så som sagt, strävan efter att tjäna så mycket som möjligt, nå så långt som möjligt kan man förstå. Men vad de ska med alla pengar till, det förstår man inte riktigt. Det är väl principen att tjäna mer och mer antar jag.
Barcelona Joanilson
1/10/2009 16:27
el capitano

så har jag också tänkt men det är ändå stora summor pengar:D
Barcelona Joanilson
1/10/2009 16:25
Barcelona Joanilson
1/10/2009 16:25
lite off-Barca men det känns som det finns många kurder eller liknande härinne.
men det är inte dåligt på nåt sätt:D
el capitano
1/10/2009 16:25
Joanilson

En fotbollspelare tjänar enorma summor varje månad tills han är max 35-37 år beroende på position han spelar sen måste han gå i pension och leva med det han har tjänat under sina "UNGA" dagar resten av livet utan att jobba.
Det är min teori iallafall..
MessssiiTheOne!
1/10/2009 16:22
Ingen fara Klint annars mycket bra skrivet tycker jag.
Barcelona hmmm...
1/10/2009 16:20
mycket snack om yaya toure. Jag tycker att hans agent gjorde rätt som hotade med en juventus flytt. Vem av er visste vem yaya toure var? när barca köpte honom blev han mannen som äger planen. han var både defnesiv och offensiv. han har teknik det visade han senaste mathcen. fina passningar det har han bevisat bl.a mot valencia från halvaplan en pass och henry e fri. dessutom att ifall han blir av med bollen jagar han bollen hela tiden. bevis senaste liga mathcen när han tabbade han kom före sanshez som var ca15m ifrån han. det är det bästa hos han tycker jag han har den viljan att jaga exakt som bl.a. henry och eto´o
Att man väljer en spelare som bousquet(stavning?) över yaya är sjukt. att en spelare som yaya petas i tre hela matcher är sjukare.
och om han inte får högre lön kan jag nästan lova er att nästa klubb e city för han
Annons: