/spanien/barcelona/forum/20354.aspx/spanien/barcelona/forum/20354.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
J.Janerique
2008-09-05 16:16
Säg så här: Om nu Beckham hade gått till Barca, så hade historian varit en annan. Även om jag personligen tycker att Becks borde blivit världens bäste 99, så förstår jag dem som aldrig tyckte han var världens bäste. Ronaldinho i sin tur - Tog ju hem priset. Vad det säger oss är enkelt. Sen ska vi vara ärliga, det finns bara två klubbar i världen som kan ha en megaspelare, som Becks i sin klubb, och de är Barca och Real Madrid. De fostras i Manchester likt Cristiano - Sen är det dags för de största av scener.

Den som inte tycker Beckham är snygg måste vara blind.
Barcelona FCB_armin
2008-09-05 16:08
J.Janerique

Vackrast? Njae, det tror jag nog inte. Nu får du börja tänka realistiskt. Man är inte vackrast om man bara köper stjärnor, man är vackrast när ens egna supportrar kan gå ut och stolt säga:" Jag är en Blaugrana ". Eller vilket lag det nu är. För det finns inget lag som är "fult", eller "vackert". Det är upp till en som supporter. Men resultatmässigt får du hålla med om att du kanske bör omformulera ditt svar för det gick inte så bra dem åren, Comprende?
Barcelona _Barça_
2008-09-05 15:53
J.Janerique

Det är nåt jävla fel på dig, på vilket sätt spelar ni vackrast? Driver du eller?
Sluta snacka skit och om du inte har nåt vettigt att skriva, skriv aldrig!
Barcelona bearlakeyours86
2008-09-05 15:47
Barcelona måste sluta spela så himla "fint" gör skit målen och vinn med 1-0 tex. Snälla spela rakare!
Barcelona Messi(AH)
2008-09-05 15:34
J.Janerique

Vad fan snackar du om. Om du ska fortsätta med ditt löjliga bullshit talk så kan du knipa igen och dra till marängerna. Tror nog att varje människa på jorden tar El gaucho i form före modellen Beck.

På vilket sätt var ni vakrast?
Barcelona FCB_Alex
2008-09-05 15:02
Iniesta,

det måste vara Puyol han har sjukt mycket muskler!
Barcelona Iniesta -
2008-09-05 14:40
J.Janerique//

Okej.
Delarocha RIP Puerta
2008-09-05 14:12
Ok.
J.Janerique
2008-09-05 13:53
Faktum kvarstår att Barca skulle ha varit världens rikaste klubb, om dem hade fått Becks. Jag menar, det var ju inte som så att ni inte, försökte få han. Det var tider det, Beckham ska faktiskt jag som Madridista säga, var den enda som sprang en enda meter på plan, när vi hade ökenvandring i fyra år. Och ja, ni vann mer titlar. Men vi var vackrast.
Delarocha RIP Puerta
2008-09-05 13:20
Bojan.
Barcelona FC-Barcelona
2008-09-05 13:14
Jag tippar nog mer på Valdes =)
Barcelona Exclusive
2008-09-05 13:04
Lätt Puyol ;-)
Barcelona PILMÀ (Blaugrana en mi corazón)
2008-09-05 12:55
Ämne: Hej grabbar, detta k....
Yáya :S
Barcelona Iniesta -
2008-09-05 12:50
Hej grabbar, detta kanske är en ganska konstig fråga. Men vem tror ni är starkast i Barcelona på armbrytning?

Delarocha RIP Puerta
2008-09-05 12:28
_Barca_; Trots det har Real vunnit ligan två gånger i rad. Trots alla våra storstjärnor. Good on paper terrible on grass skulle man ju kunna säga om vårt lag än så länge.
Barcelona _Barça_
2008-09-05 11:04
Hej allihopa, skönt att man är tillbaka från semestern :)

J.Janerique

Vi har världsspelare som bla Messi, Alves, Eto´o och Henry. Varför skulle vi vara avundsjuka på Becham? Han är mer fotomodell än fotbollspelare.

Va har ni i Real? van nistelrooy, Raul och Guti som har sett yngre dagar och går snart i pension! Ni är avundsjuka på oss.

Barcelona Tompa
2008-09-05 09:41
FCB_armin:
Ronaldinho 2003-2006 spelade på en helt annan nivå än Beckham, det var verkligen klasskillnad. Beckham hade säkert genererat massor med pengar via prylförsäljning mm men på planen hade han aldrig blivit det lyft för laget som Dinho var.
Barcelona Tompa
2008-09-05 09:39
"Och en sak till, jag är säker på om Kun Aguero skulle välja att spela för mellan Barça & Real så skulle han välja Barça. riktigt riktigt säker på det."

Jag har också svårt att se Aguero flytta till marängerna. I ett val mellan Barca och Real Madrid väljer han Barca.
Barcelona FCB_armin
2008-09-05 09:36
Tompa

Håller med grovt. Iofs, vem vet vad Beckham hade åstadkommit, men med Ronnie var vi synnerligen lyckliga.
Barcelona Tompa
2008-09-05 09:26
"Barca är fortfarande avundsjuka på att de icke fick den gode David"

Det var bland det löjligaste jag hört på länge. För egen del är jag (tillsammans med många andra Barcavänner) väldigt glad att vi INTE fick Beckham utan Ronaldinho istället...
Barcelona PILMÀ (Blaugrana en mi corazón)
2008-09-05 09:07
Ämne: Aguero vore definiti....
Shit alltså hur kan visa av marängerna vara så där blinda?
Avundsjuka för att ni fick Beckham?
Vad fick för han?

vi fick för Ronaldinho= 2 Primera Division 1 Cl utsätts även gånger som världens bästa fotbollspelare 1 gång guldboll vinnare.
Vad mer begär man av en ådan spelare?

Det är ni som borde vara avundsjuka på att vi fick Dinho och inte tvärtom.

Och en sak till, jag är säker på om Kun Aguero skulle välja att spela för mellan Barça & Real så skulle han välja Barça. riktigt riktigt säker på det.
Så gå runt med det Janerique.
Barcelona Criff
2008-09-05 06:58
Vi fick också 2 ligasegrar & 1 CL titel, medans Real fick? 0.
Nej tack, vi är glada att ni fick Beckham :)
Barcelona Koeman_4
2008-09-05 06:41
Ämne: Aguero vore definiti....
"Barca är fortfarande avundsjuka på att de icke fick den gode David"....

Nej vi Fick världens bästa Ronaldinho istället.
Så jag tror inte det finns någon här inne som skulle byta.
J.Janerique
2008-09-05 01:53
Aguero vore definitivt ngt att satsa pengar på. För inte fan hamnar han i Real Madrid? Det vore värre än Figo. Om Figo fick ett grishuvud, så skulle Aguero få ett får! Men slakta den som slaktas ska, fan det är sent, men icke om vi lever i Los Angeles tid. Och ja, Barca är fortfarande avundsjuka på att de icke fick den gode David, när det begav sig. Ja, vi vet att ni försökte. Men lycka till denna säsong!
Delarocha RIP Puerta
2008-09-05 01:15
Pep.G. Håller med dig, hade varit en drömvärning och den känns defintivt inte orealistisk. Messi/Aguero och kanske Eto'o hade inte smakat illa. Aguero hade ju lätt kunnat ta hand om vänsterkanten på samma sätt som Messi har högerkanten i dagsläget. Det hade varit drömmen och inför nästa säsong hoppas jag att ledningen (förhoppningsvis en ny) försöker köpa Kun.
Barcelona Pep.G
2008-09-05 00:05
Skulle det inte vara härligt med o se Aguero med Barca tröjan nån dag. Det vattnas i munnen bara av tanken. Atlethico har haft en sådan tur med och ha dom kanske 2 bästa anfallarna just nu. Fernando Torres och Kun Aguero. O han har ju sagt att han aldrig skulle spela för Real Madrid så varför inte försöka locka över han till Barca nån dag.
Barcelona Tompa
2008-09-04 23:06
Captain Fantastic!:
Jag sover bra på nätterna med, så illa är det inte.

Men vad gäller pengakåta spelares inställning. Vill de absolut flytta så är klubbarna ändå mer eller mindre tvingade att sälja - hur många klubbar vill betala kanske 1 miljon spänn eller i veckan till en spelare som vägrar att spela? Inte många tror jag i alla fall.

Det ryktas om att araberna vill köpas Messi Jag tror Messi har så mycket klubbkänsla att han inte lockas av den fantasilön han skulle få. Skulle emellertid jag och (troligen) alla andra Barcafans ha fel om Messi är vi chanslösa. Vill sjejkerna absolut ha Messi och han vill flytta till City betalar de utköpesklausulen (tror den är 150 miljoner euro) och Barca kan inte göra ett dyft.

Men jag tror och hoppas att det inte blir verklighet vad gäller Messi. Om det FÖRMODAN blir så skulle bli väldigt besviken om han väljer arabernas pengar före Barca.
Barcelona Captain Fantastic!
2008-09-04 22:53
Tompa/

Spelarnas inställning ser jag som sekundärt. Oavsett hur mycket Robinho grinade illa så sket Calderon i det till sista stund, hade han jävlats med Robinho och behållt honom på bänken i ett halvår (och kanske även vägrat att sälja honom i Januari) så skulle Robinhos marknadvärde minska drastiskt och Shejken skulle efter ett år av att inte ha sett Robinho spela en fotbollsmatch ha minskat sitt intresse avsevärt.

Det beror helt enkelt på hur presidenterna vill göra och hur förjävliga de är. För man kan trots allt förstöra helt en fotbollsspelares karriär om man är tillräckligt sadistisk att göra det, man behåller honom endast på bänken till dess att hans kontrakt går ut, och för att inte riskera att spelaren köper ut sitt kontrakt så sätter man klausulen väldigt högt.

Men detta är då ett extremfall som jag tror att ingen president i världen skulle göra, inte ens Del Nido.

Och visst har vi sett exempel på superstjärnor som lämnar endast för pengar, men vi har även sett många som aldrig skulle göra det. Carrager, Zanetti, Raul, Puyol och många många andra.

Det är klart att denna utveckling är oroande, fotboll är en sport och en religion i många fall för världens befolkning, då en Billjardär kommer och ska leka Monopol med det hela så kommer många lida, det är ingen behaglig utveckling. Men jag tror att många kommer att stå emot denna utveckling, så det är inte som om jag står uppe om nätterna och fasar för det :D
Barcelona Tompa
2008-09-04 22:41
Captain Fantastic:
Helt avgörande för shejkernas möjligheter att lyckas är spelarnas inställning. I den bästa av världar säger alla etablerade superstjärnor nej, jag vill inte flytta till Manchester City. Då spelar det ingen roll hur mycket de än bjuder.

Visst kommer flera stjärnor att göra så (det tror jag absolut) men LÅNGT från alla och då är Barca, Milan, Juventus, Real Madrid etcetera chanslösa. Vi har redan sett exempel på superstjärnor som flyttat enbart för pengarnas skull - Sjevsjenko är det mest uppenbara exemplet.

Men som sagt, det är ine Citys araber jag orar mig mest för - det är istället att allt tyder på att de kommer följas av många fler.
Barcelona Tompa
2008-09-04 22:33
Shi:
"Det är inte fel bara för det möjligtvis är Madrid eller Barca som inte längre kommer kunna kontrollera marknaden, med andra ord vi kanske möter vår överman."

Grejen är ju det att det just inte bara slår mot Barca och Real Madrid. Multmiljardärernas (Adug nissarna är t.om BILJONÄRER) inträde slår mot ALLA lag som inte råkar ha sådana finansiärer. Och ju fler de blir desto värre inte bara för de berörda klubbarna utan även för sporten fotboll som jag ser det. Sportens själ urholkas totalt.

Jag är inte emot att dessa Krösusar bara för att det missgynnar Barca. Jag är framförallt emot dem därför att jag tycker:
1) Det är direkt osmakligt att superrika personer leker med miljardtals kr medans hundratals miljoner människor inte har mat för dagen.
2)De förstör fotbollen
3)Det är fullständigt orimligt att en klubb som Manchester City med en historia som är ljusår från Barcas, Real Madrid, Milan, Liverpool etcetera över en natt blir jordklotets överlägset rikaste klubb pga att ett antal ofattbart rika shejker med sitt jättelika investmentbolag bakom sig får för sig att de vill ha en engelsk fotbollsklubb som lekstuga.
Annons: