/spanien/barcelona/forum/20348.aspx/spanien/barcelona/forum/20348.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ElDuroDeFCB
2008-11-06 21:29
VizzlA

Tar du bort Hleb och kör med Busquets så borde det bli lite mer Pepalike, sen kan man aldrig vet, han kan lika gärna kunna köra ;

Guddy, Keita, Xavi
Hleb, Keita, Xavi
Toure, Keita, Xavi
Sergio, Keita, Xavi
Sergio, Guddy, Xavi
Osv osv osv...

Jag blir inte längre förvånad...han kan ju köra med exact vad som helst
Barcelona El Culé
2008-11-06 21:28
ElDuroDeFCB:

I dagsläget har Barcelona tre kvalitetsspelare på den positionen, Iniesta, Hleb samt Henry. Visserligen har Henry underpresterat, men att köpa ytterligare en spelare vore bara dumt.

Hleb har inte riktigt kommit in i det och har störts en aning av skador, men har nu en strålande chans att visa att han är en het kandidat till platsen.
el capitano
2008-11-06 21:28
ElDuroDeFCB

Jag tror att Real kommer att köpa Karim Benzema med rekordsumma som vanligt. Benzema har sagt själv att han vill spela för Barca eller Real.

Fan att vi inte värvade Thiago Neves, en grym spelare.

Mojito

Du skriver att Iniesta är tillbaka när januarifönstret öppnar och vi inte behöver värva en vänsterytter men tänk om Iniesta skadar sig igen! Va gör vi då?

Barcelona VizzlA
2008-11-06 21:21
startelva mot topplagen om inisesta inte är med tycker jag ska se ut ungefär så här:

Henry Etoo Messi

Hleb Xavi
Touré

abidal Marquez Puyol Alves

vad tycker ni?..
Barcelona ElDuroDeFCB
2008-11-06 21:21
El Culé

Behöver och behöver men vem vet...Jag har hela tiden påståt att vi saknade en värvning i sommar och det var en vänsterytter....Den spelare som jag helst hade sätt i barcas vänsterkant var ju Mancini, men tyvär spelar killen numera i Inter. Arshavin ser jag att någon tog upp, det hade jag inte heller tackat nej till och sen har vi Thiago Neves som köptes för små pengar egentligen, men som jag anser vara extrem duktig spelare med en härlig vänsterfot.

Men helt ärligt så kommer Barcelona inte att värva någon i Januari fönster, det brukar de aldrig göra, om det skulle bli kris så skulle Barca Athletic spelare skickas upp till A-laget...

Men inför nästa sommar, om inte Henry kommer igång (jag säger att han är på G om 3 matcher), så är det Karim benzema och ingen annan än Benzema som ska komma till oss...
Barcelona Mojito
2008-11-06 21:20
Iniesta är ju tillbaka när transferfönstret öppnar, därför ser jag ingen anledning till att värva en vänsterytter.
Kan tänka mig att vi köper en stabil/erfaren spelare som kan gå in och göra "jobbet" för att avlasta stjärnorna när schemat blir tufft till våren. Typ som vi gjorde med Albertini, Davids och Larsson.

Ska bli kul att se uppställningen på lördag..!
Tror inte Pep var så nöjd med inställningen mot Basel.
Barcelona El Culé
2008-11-06 21:12
Vi behöver ingen ny vänsterytter i dagens Barcelona eller?
el capitano
2008-11-06 21:11
Ämne: Vem av er skulle vil....
Dum fråga :)
Jag tror att de flesta härinne väljer Robinho. Killen är snabb, extrem bra med bollen och målfarlig. Men jag tror inte att City shejken släpper Robinho.
Barcelona Barçelona
2008-11-06 21:06
Vem av er skulle vilja byta Henry mot Robinho?
Barcelona VizzlA
2008-11-06 21:02
haha jonny p va du också på espanyol matchen :) kanske sågs där ;)
el capitano
2008-11-06 21:00
Jag tror att Arshavin hade lyckats bättre i Barca än dagens Henry.
Jag älskar Henry som en grym fotbollspelare, men han har inte kommit in i Barca systemet, spanska fotbollen passar inte honom känns det som.
Arshavin är en jävligt underskattat fotbollspelare men vi fick se i em vad killen kan på plan. Jag har en känsla att Barca stilen hade passat honom bra men det är bara jag.
Hoppas att vi värvar en ung och bra vänsterytter när januari-fönstret öppnar. Ska se om City lägger bud på Henry, City-shejken verkar vara G.
Barcelona Criff
2008-11-06 20:58
Till diskussionen lite längre ner om värvning utav en vänsterytter,
Ribery kommer inte gå billigt från Bayern, lita på det. Med andra ord lär inte Barcelona slänga upp de pengarna.
Jag tycker däremot att Guardado hade varit ett intressant alternativ. Kan både lira vänster back och vänsterytter och har härlig teknik. Ung är han också! Tror han har framtiden framför sig och vem kan lära honom bättre än Barcelona? :)
fRn
2008-11-06 20:49
Henry har underpresterat på vänsterkanten, när han väl får spela där så resulterar det inte.. han spelade till vänster i arsenal och gjorde det gång på gång riktigt bra, men aldrig gjort det riktiga henry-rycket som han är känd för.. men det kanske kommer, eller så är hans tid förbi.. han är ett ansikte utåt och ett namn som skapar oro för motståndarna, han är viktig för barcelona men det finns spelare som hade kunnat ta hans plats och göra det bättre.. men är ni barcafans, så bara låt det vara.. det ni skriver påverkar inte heller hur pep tar ut sitt lag.. de som presterar bäst på träning och match spelar helt enkelt, illa nog så verkar Henry vara den..

visca.
Barcelona Katten_86
2008-11-06 20:19
Ämne: Ämne: Jag ser....
Det jag ville säga vara att han är det bästa valet nu, inte alls att han är det optimala. Och allt det där att han inte har varit lika bra här som i arsenal håller jag med om. Jag kanske är lite orättvis mot hleb när jag dömer honom, som du säger har han varit skadad och inte alls matchtränad, jag kanske bör ha mer tålamod med honom och se hur han utvecklar sig. Kommer bli svårt det där med vänsterkanten.
Barcelona sölta
2008-11-06 20:14
Ämne: Ämne: Jag ser....
Jag tycker inte att han har levererat över huvud taget. Han har spelat lika mycket centralt som på kanten, men jag ser ingen förbättring när han spelar i mitten. Tycker faktiskt att han gör bättre ifrån sig på kanten eftersom han där kan utnyttja lite av den snabbhet han trots allt har kvar. Han lyckas ofta komma förbi sin back och slå in bollen på måfå med vänstern. 9 gånger av 10 går visserligen bollen ut till inkast på andra sidan eller rätt i famnen på målvakten, men ibland kan det bli något farligt av det.
Barcelona Humphrey Bogart
2008-11-06 19:56
Ämne: Jag ser helst att He....
Då kan jag konstatera att du inte har sett hur Henry har spelat på vänsterkanten? Bara för att han har ett tungt namn så måste du erkänna själv att han inte leverar åt vänsterkanten. Det har du sett i över ett år nu min vän.

Hur mycket har du sett av Hleb i Barcelona? Han har inte fått spela mycket och har varit skadad.
Barcelona El Culé
2008-11-06 19:55
Iniestas frånvaro är ett mycket stort avbräck. Henry har hittills enligt mig inte alls kommit till och varit väldigt frånvarande. Dock kan det vara ett smart drag att lira med honom i de stora matcherna då killen har grymt mycket rutin.

Måtte Pep lira med Yaya, Keita och Xavi på mitten iallfall!

Siempre!
Barcelona Katten_86
2008-11-06 19:45
Jag ser helst att Henry ersätter på vänsterkanten då han är det bästa vi har där utom just iniesta. Man kan tycka Hleb, men det jag har sett av honom så har han ju inte leverarat alls..
Canaletes
2008-11-06 19:44
DaniAlves

Hleb kan spela på hans position. Det var ju ski tmånga här som inte ville ha han i sommras för hans spelstil likande Iniestas. Annars kan vi lägga in Keita
Barcelona DaniAlves
2008-11-06 19:41
Canalates

Vem tycker du kan ersätta Iniesta?
Canaletes
2008-11-06 19:38
Iniesta är bättre. Men det Robbens skada påverkkar med madrid än Iniesta påverkar Barca.
Barca har liknande ersättare för Iniesta.

Vem ska ersätta Robben, Drenthe? Robben är den enda vänster dem har. Dumt av dem att sälja Robinho och Baptista.. HAHA!! :D
Barcelona Dizzy
2008-11-06 19:25
Katten_86

Jo håller med dig att Iniesta är mycket viktigt för Barca. Men vi får inte glömma att Robben är också viktig för Real han är väldigt farlig när han viker in i banan. Real kommer tappa mycket fart.

Men vi vinner med 3-1!
Barcelona Katten_86
2008-11-06 19:16
Angående skador på iniesta och robben, så undrar jag om vi går plus minus noll? Då båda är viktiga för sitt lag. Själv tycker jag att vi förlorar mer då iniesta är bättre än Robben, han är så sjukt bra och viktig för FCB.
Villarreal Grande Messi!
2008-11-06 18:50
chonchocorito

Clichy lämnar ej Arsenal...

Förresten, vad är det för fel på våra vänsterbackar? Abidal ordinarie, sen tycker jag att Sylvinho är hur bra som helst! Både defensivt och mkt teknisk. Sen gick han ju ut och sa innan säsongen att han inte har några planer på att lämna Barcelona, trots att han får begränsad speltid.
Villarreal Grande Messi!
2008-11-06 18:50
chonchocorito

Clichy lämnar ej Arsenal...
Förresten, vad är det för fel på våra vänsterbackar? Abidal ordinarie, sen tycker jag att Sylvinho är hur bra som helst! Både defensivt och mkt teknisk. Sen gick han ju ut och sa innan säsongen att han inte har några planer på att lämna Barcelona, trots att han får begränsad speltid.
Barcelona BlueRed.
2008-11-06 18:39
Ämne: Drömmvärvning inför ....
Nej tack till Lahm, hans defensiv är för dålig.
Real Madrid Costra_86
2008-11-06 17:48
Har en fråga angående El Classico.
Har det gått nångong de senaste 5 åren som inte våra spelare har varit skadad?
Alltså Real/Barca spelare och då menar jag de som tillhör start 11.
Barcelona Riiio!!
2008-11-06 17:41
Någon från Atletico , typ Maxi rodriguez, han måste ju ha blivit impad av barca i utklassningen =). Samtidigt blev ju jag impad av hans kanonskott och kanonskott utifrån staffområdet kan vi behöva. Vågar inte ens tänka på att te.x nu Xavi skulle gå sönder samtidigt som Iniesta redan e skadad. Hellre Maxi rod än gudjonsen te.x.
Barcelona true_barca_fan
2008-11-06 17:35
jag läste för ungefär en månad sen att barca var intreserad av Chelseas Kalou.

Är det någon som vet något
tack för svar
Barcelona true_barca_fan
2008-11-06 17:35
jag läste för ungefär en månad sen att barca var intreserad av Chelseas Kalou.

Är det någon som vet något
tack för svar
Annons: