/spanien/barcelona/forum/20329.aspx/spanien/barcelona/forum/20329.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Tompa
2009-01-04 11:57
Visca_Barca:
Ta det lugnt, vi vann ju matchen! Visst, ingen av Barcas bättre matcher den här säsongen men ändå seger och det är det viktigaste. Det är orimligt och förvänta sig att Barca ska spela drömfotboll varje match. Och jag tror faktiskt vi hade vunnit matchen även utan det tveksamma
2-1 målet.

Vad gäller Mallorcas mål var det klantigt att släppa in det. Yaya får till stor del ta på sig det efter sitt dåliga ingripande på mittplanen. Men han revanscherade sig efterhand och gjorde ett riktigt viljemål vid 3-1 målet.
Delarocha RIP Puerta
2009-01-04 09:58
Visca_Barca, Kan du seriöst hålla käft? Börjar bli otroligt trött på ditt jävla gnäll. Vi vann matchen enkelt. Men ändå ska du klaga? Förstår inte grejen. De bästa spelarna kan INTE spela alla matcher. Ska vi spela med bästa 11:an hela tiden kommer du ju se hur slitna spelarna kommer vara och då tvivlar jag på att vi tar en enda titel i år. Det kanske funkar på FM men all fotbollskunskap går inte att få från det spelet. Sluta gnäll nu. Du är bara jobbig.
Barcelona DM1982
2009-01-04 09:23
Ämne: Nu har jag en fråga ....
Det ska inte var några problem, jag har laddad ner mycket därifrån utan att det har hänt något. Det enda problemet nu är att sidan tjaffsar om att jag har Adblock och att jag måset avaktivera den men det funkar ändå inte.
Barcelona Barcamartin
2009-01-04 09:19
Nu har jag en fråga igen :D

Är det nån som vet om det är riskfritt att ladda ner från Z-share? Det är den sidan som länkas från barcastartsidan. Det är nämligen så att jag har ny dator och vill inte sabba den det första jag gör, genom att ladda ner nåt från en virussida
Andreas-
2009-01-04 07:08
Jag ser absolut inga problem med att Pep spelade med Sanchez idag. Visst, han kanske inte gör det bra vid 1-0 målet men att låta talangerna få speltid är viktigt i det långa loppet. När vi dessutom ändå vann matchen så anser jag att det inte finns så mycket att gnälla över. Att spara på Alvés till exempel kommer bli nyttigt för oss senare under säsongen. Det är mening att vi ska gå långt i cupen och CL. Det kommer bli många matcher och Alvés som springer upp o ner hela matcherna mår bra av att vila ibland. Eller vissa kanske anser att vi ska vila Alvés i en viktig CL-match istället för mot en motståndare i ligan som vi ska slå även om Sanchez eller Alvés spelar?

Utan Pep hade aldrig en viss 88a fått chansen. Alla culés vet vem jag pratar om. Total succé och en man som kan bli hur bra som helst, ge han fem år till sen kanske han är en av våra viktigaste spelare. Han blommade bara ut för att Pep gav han chansen. Rijkaard gav till exempel Messí chansen väldigt tidigt, vem är Messí idag? Jo, världens bästa fotbollsspelare..
Barcelona D_ALVES_20
2009-01-04 05:09
Visca_Barca

Jag kan förstå dig till en viss grad men gå inte för långt, men alla tränare utan undantag provar någon gång. Det finns alltid risk att en match går fel, även om du har världens bästa trupp (dream team).

Jag vill inte försvara Pep, om han ska ta risker. Då han får göra det på rätt sätt, vad säger om det här. När Maldini debuterade för Italien, då han gjorde själv mål i sin första match.

Men kolla vilken legend Maldini blev, förresten Pep rättade till problemet. Han löste det på rätt sätt, killen fattade att Sanchez inte ger tillräckligt nytta och bytade ut honom. Glöm inte heller att Mallorca spelarna kan sin sak, Mallorca har inte amatörer och jag kan tänka mig att Mallorca vinner allsvenskan.

Jag håller med att andra målet var offside, men alla lag vinner någon gång tack vare tur. Glöm inte även om andra målet räknades bort, åndå Barca hade kunnat sätta in andra målet lite senare. Jag tycker inte att det är jävligt svårt, vem vet kanske 2 mål på 5 min.
Barcelona Criff
2009-01-04 04:25
Visca_Barca, återigen igen, Pep har tränat Victor Sanchez under 1½ år, hur många gånger har du sett honom?
Vem tror du känner spelaren bäst och vad han är kapabel till? Du eller Pep?

Självklart trodde jag på vinst, Mallorca gjorde mål i 15e minuten, kanske om det hade varit förra året med Rijkaard som tränare så hade redan hoppet övergett mig, men med dagens Barcelona finns det inga totala kolapser och de fortsätter spela med samma spel och mod.

Målen kommer ju förr eller senare om man inte har extrem otur.

Tycker snarare det var skönt att vi klarade av matchen utan att trötta ut spelare som Messi & Alves för att sen komma ännu starkare mot Ateltico i CDR med utvilade stjärnor mot ett slitet Atletico som blev utspelade på Mestalla.

Och det ser jag som en stor fördel!

Nej nu ska jag nanna!
Bona nit a tothom!
Barcelona Culéé
2009-01-04 04:25
Pep.G

Jag håller med dig.
Vi borde inte kritisera den trupp Guardiola tog ut, tvärtom vi borde hylla han och truppen!

Godnatt.
Barcelona Visca_Barca
2009-01-04 04:18
Criff

Hur många gånger behöver Mr Victor visa att han är sämst föratt pep ska fatta det är fel o ha honom på plan?

criff vad ärlig nu, när mallorca gjorde mål trodde du på vinst? grabben vi gjorde mål i 76minuten eller va det va och det va offside, be gud att vi fick godkänd , denna match gick från säker till osäkert tack vara pep chansningar
Barcelona Criff
2009-01-04 04:14
Visca_Barca, Sitter du med en spåkula eller? Inte en chans att du kan veta om det hade blivit kryss. Kanske en större chans men att det skulle vara säkert går inte att säga.
Vilda spekulationer.

Inga matcher är lätta, vi vann md 4 - 0 över Valencia, men vi spelade 1 - 1 mot Getafe.
Vårt lag har svårare att spela mot mindre lag eftersom dem krymper ytorna med 10 man bakom bollen.

Mot bollförande lag får vi det lättare då det skapar mer yta.

Tro mig du kommer få se mer sådana här matcher som kommer sluta i kryss eller förlust. Och du kommer få se märkliga startelvor och annat.
Det är det som är charmen med Pep!

Med Rijkaard kunde man gissa startelvan ett halvår innan matchen spelades.

Uppskatta Pep istället.
Barcelona Visca_Barca
2009-01-04 04:11
Pep

om jag vet bara pep, då är mn fråga till dej , när blev du hans livvakt?
Barcelona Visca_Barca
2009-01-04 04:10
Criff
Tro mig iniestas mål va offside och blev godkänd annars hade det vart kryss. hemmaplan mot mallorca och det ska sluta på det sättet. han chansar bara o det är inte bra. spelar man dålig första halvlek då är det bara och kolla på några ändringar. hur va gudy tsm med Mr victor? Pep trodde att mallorca är FCZ .

jag är stolt och glad att vi vann men jag erkänner att det va svårt fast det va lätt än de flesta matcher
Barcelona Pep.G
2009-01-04 04:06
Visca_Barca

Att du kritiserar Pep för det där med Caceres och Sanchez är bedrövligt. Du vet la inte mer än Pep !?

Sen att Guddy var katastrofal vet jag inte var du fick det ifrån. Gudjohnsen gör alltid en bra match. Han kanske inte har bollen ofta, men han kämpar som åsna varje match. Dessutom så skulle vi ha kvitterat långt tidigare om Guddys skott hade gått ribba in och inte ribba ut.

Hur orkar du klaga egentligen !?
Barcelona Criff
2009-01-04 04:06
Visca_Barca, han hade säkert någon anledning till det, t.ex att Sanchez uppspelnings förmåga är starkare än Caceres, då man fick se Sanchez springa upp med bollen ganska mycket och föra den.
Tro mig, han vet vad han gör. Han är ett taktiskt geni. Han vann matchen, och vi är obesegrade i x antal matcher, men ändå ska du lära upp Guardiola hur han ska coacha?
kom igen nu, kom ner på jorden igen.
Barcelona Visca_Barca
2009-01-04 04:02
Criff

jo det fattar jag. men gudy visade att han kommer va katastrof idag , så vafan väntade pep på? vf inte kasta in keita? ska Mr victor spela och en spelare som Martin C på läktarna? wow
Barcelona Criff
2009-01-04 03:59
Visca_Barca, man kan inte spela med den bästa elvan konstant hela tiden. Spelare måste vilas, spelare måste roteras. Om du inte förstått det vid det här laget råder jag dig att titta intensivare och mer taktiskt på fotboll i framtiden.
Barcelona Criff
2009-01-04 03:58
Hahahahaha!
Barcelona Visca_Barca
2009-01-04 03:54
Criff

jag har kollat mer på fotboll än va du själv har gjort.
varför leka att vi vann coolt? de bästa ska spela så enkelt är det. vi hade tur att ineistas mål blev godkänd annars hade matchen lätt varit kryss.
Barcelona Criff
2009-01-04 03:40
Haha shit!! Så bäst detta programmet är, har någon hört talas om det innan?

Sorry för spam, men klippen är fotbollsrelaterade :P
Barcelona Criff
2009-01-04 03:35
Hahaha klockrent målfirande utav Osasuna tränaren :)
Barcelona Criff
2009-01-04 03:30
Hittade denna grabbar hahaha. Så jävla pinsamt!!

För er som förstår spanska.
Barcelona Okkapokka.
2009-01-04 03:23
Visca_Barca

Heöt obegripligt att du klagar i överhuvudtaget, Pep vann matchen åt oss eller hur?

Spelar ingen roll vilka är på planen så länge man vinner matchen.
Barcelona Criff
2009-01-04 03:22
Okkapokka, det är ingen hemlighet att Rijkaard gillar att röka på. Eller någon holländare för den delen hehe.

Visca_Barca, Matchen idag var svår, med eller utan Sanchez. Vi hade nästan orginell startelva men hade ändå problem med Mallorcas tighta försvarande i mitten.
Det funkar inte att vinna med 4 - 0 i varje match. Det kommer gå upp och ner. Hur länge har du tittat på fotboll egentligen?
Väldigt lite verkar det som.
Barcelona gorditoelgrande
2009-01-04 03:18
Håller med dig om att victor var värdelös och att han inte borde ha spelat. Men tycker ändå att pep gjorde rätt med alves, som inte var menad att spela, men eftersom att matchen blev så svår ville han få lite nytt offensivt kraft i den sista delen av matchen.
Barcelona Visca_Barca
2009-01-04 03:10
Allså jag fattade inte pep idag. hade gjorde mallorca matchen riktig svårt för oss fast det va lätt. varför fick inte keita spela? varför spelade alves andra halvleken? kom han försent så får han antingen vila hela matchen eller fan spela från start. den där victor är världesn sämsta spelare i mina ögon. pep gjorde det så svårt. o jag kan säga att vi spelade ej bra idag.

vi måste fan döda matchen tidigt inte fan spela svårt som idag.
Canaletes
2009-01-04 02:34
Okkapokka.

haha. han kommer ju från Holland :P
Men här har du en video när Rijkaard försöker dölja sin cigar ;)
sebbaa
2009-01-04 02:28
VizzlA

Antagligen så gjorde han som mig, förstod att vi skulle värva David Silva, vänsterback
och sedan Glichy eller någon. ;) men eftersom de står som det skall vara och som du antagligen menar så borde nog allting ha vart på klart för alla. Till och med jag fattade detta då. ;)
Barcelona VizzlA
2009-01-04 02:22
Ämne: VizzlA

enda probl....
vart ser du att jag lagt silva som back!..klart som f+an jag vet vilken position han har.
Barcelona D_ALVES_20
2009-01-04 02:18
Jag tror inte att Pep skulle ha problem med att kunna motivera spelarna, även om vi säger så att Barca vinner trippel. Visst risken ökar, jag håller med. Idag vi har ett Barca som spelar precis lagfotboll, alla för en och en för alla.

Trots att XAvi, Puyol och Iniesta är Europa mästarna, de har varit riktigt motiverade under säsongen. Även Etoo som innerst inne är en diva spelare, jag menar inte diva på extrem nivå. Alves är små diva och Messi är diva stjärna men han fungerar som lagspelare, men Messi levererar när det behövs.

Ändå Pep tvingar hela laget att käka tillsammans för att uppleva lag anda och skapa mer gemenskap för spelarna, det finns säkert många metoder för att förbättra det. Men Pep är den här tränaren driver laget som ett lag, det är vad jag har sett.
Barcelona Okkapokka.
2009-01-04 02:12
Culéé

Tack för svaret, Detta är dock något jag missat faktiskt.
Annons: