/spanien/barcelona/forum/20294.aspx/spanien/barcelona/forum/20294.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barca08
2009-01-09 12:48
bilder på barca spelare, när de besöker sjuka barn.
Real Madrid Valdebebas
2009-01-09 11:27
I övrigt tycker jag att Oha789's jämförelse mellan Bruce Lee/Jackie Chan och Ronaldinho/Messi låter logisk. Väntar med spänning på krönikan..
Barcelona el Flaco
2009-01-09 11:26
Valdebabas/

Du gick verkligen på djupet i den Jet Li/Robben/Van Damme metaforen.
Barcelona Barcelonista! :D
2009-01-09 11:22
Ska jag skratta ? ha.ha.ha

eller var du seriös ? hahahhha nu gick det mkt lättare att skratta
Real Madrid Valdebebas
2009-01-09 11:18
Barcelona Mojito
2009-01-09 10:53
Oha789

Glöm inte liknelsen mellan Robben och Jet Li i din krönika.
Jet Li vill gärna efterträda Jackie Chan som den stora stjärnan, men har inte samma härliga personlighet och begåvning, precis som med Robben och Messi ;-)

Om Valdebebas, maräng, läser detta så är det återigen lite ironi med i bilden...
Barcelona Mojito
2009-01-09 10:14
Kunde inte hålla mig längre så idag bokade jag en resa till Barcelona 21-23 april för att se matchen mot Sevilla.

Är det fler som är inne på samma linje kan ni ju höra av er via PM. Vore kul med "rätt" sällskap, och då menar jag fler culés.
Jag åker från Arlanda.
Biljetter till matchen köper jag på plats.
Barcelona Culéé
2009-01-09 07:38
Koeman!!

Jag har gnällt på det jag med.
Kanske du har tiden att skriva?
jag har däremot skola så ciaao!
Barcelona Barca o Mort!
2009-01-09 06:38
Koeman!!


Föreslår att du skriver och skickar in dem till Red. om du vill ha dem dit. Redaktionen har det ganska tufft som det är redan.
Barcelona Oha789
2009-01-09 06:11
Det var i sommras jag skrev min första krönika och jag tycker den var helt okey, men kunde ha blivit bättre, som sakt jag är amatör och jobbar mig upp men tycker ändå att det är kul att skriva krönikör...

jag håller nu på att skriva en krönika då jag inte kan vänta med att säga det!:d

Det är en krönika som handlar om Ronaldinho och Messi..
Deras liv påminer mig väldig mycket om Bruce Lee o Jackie Chan.

Då både dom två karate killarna visat stor underhållning.. då vi börjar med Bruce Lee och när han dör så kommer en ny underhållare.. :d

Exakt så tycker jag att Messi och Ronaldinho har gjort..

vi blev alldelse för bortskämda med Ronaldonhos trix och fix på plan och kunde aldrig äns i drömarna tro om nån kunde ta hans plats i fotboll.. Så enkelt kan jag säga att Bruce Lee ( Ronaldinho) bästa tid i fotboll är över.

Men det tog inte långt tid innan Jacki Chan (Lionel Messi)kom till fotbollen.

Hoppas ni förstår mig om inte så vänta till jag skrivit klar min krönika :D

Barcelona Koeman!!
2009-01-09 02:53
Jag ser fortfarande inte Deco eller ronaldinho på ELS CRACKS sidan. Dags att lägga in dem eftersom dem har gjort så mkt för klubben.
Barcelona Barcelonito
2009-01-09 02:20
Vart står det att Marquez är avstängd? Han deltog inte i cupmatchen mot Atletico och i Spanien gäller avstängningar i både ligan och cupen. Så om han hade samlat på sig 5 kort senast i ligan mot Mallorca så var han avstängd mot Atletico och inte Osasuna.
Barcelona petersays
2009-01-09 00:51
Det är väl inte omöjligt att vi får starta med Alves-Caceres-Pique-Sylvinho igen. Abidal och Puyol är väl tveksamma och Marquez avstängd eller skadad.

Edit: Såg nu att Puyol var tillbaka. Men varifrån fick vi att Abidal och Vazques var tveksamma? JAg lyssnar bara på vad ni skrivit tidigare utan att källforska själv : P
Barcelona Klint
2009-01-09 00:24
Pinsamt så bra koll man har. Då skiter vi i den analysen och säger Puyol i mitten med gamlingen till vänster istället =).
Barcelona el Flaco
2009-01-09 00:21
Klint/

Marquez är avstängd.
Barcelona tarrak
2009-01-09 00:11
Mars är väl den bästa prognosen, det finns mycket som pekar på april och när prognosen ligger så långt fram i tiden, samtidigt som comebacken hela tiden skjuts upp, finns det nog risk att det blir än senare. Då han haft problem i knät tidigare skulle det inte förvåna mig om skadan är karriärshotande. Oavsett, så har du rätt i att hans speltid lär bli begränsad. Det är bara att hoppas på fortsatta framgångar, så att vi inte behöver gå för max i ligaavslutningen.
Barcelona Klint
2009-01-09 00:10
Tveksamt om Milito lirar denna säsong över huvud taget. Första rapporterna sa december, andra sa februari och nu är det alltså mars som gäller. För övrigt. Är Milito registrerad för Champions League spel? Har för mig att han är det.

Om vi blickar mot helgens match. Vem kommer lira till vänster om nu inte Abidal kan spela, Cáceres eller Sylvinho? Svaret tror jag är Puyol. El Capitan till vänster, Márquez & Piqué i mitten ackompanjerade av Dani Alves till höger.
Barcelona el Flaco
2009-01-09 00:03
tarrak/

Jag läste att han kanske är komplett rehabiliterad runt mars månad. Men jag tror nog han inte lär få spela mycket under våren med tanke på att det är slutspurten och Pep kommer använda sig av de spelarna som är i matchtempo.
Barcelona tarrak
2009-01-08 23:57
el Flaco

Jag förstår dig. Det är inte lätt att välja bort en spelare man verkligen gillar, för en spelare som Henrique, som man knappt sett spela och inte ens har debuterat för klubben. Men som du säger så har vi ingen anledning att misstro Peps omdöme, så han kommer säkert fram till en smart lösning. Det är trots allt mer än ett halvår tills transferfönstret öppnar. Frågan är om Gaby hinner komma tillbaka till spel, innan dess?
Barcelona el Flaco
2009-01-08 23:48
tarrak/

Jag måste faktiskt välja att avstå att svara på den frågan eftersom jag inte sitter inne med svaret. När det gäller Milito känner jag att det är mer av känslomässiga skäl än något annat som gör att jag vill att han ska fortsätta eftersom jag (precis som du) finner honom sympatisk. Men jag vet inte som sagt. Jag hoppas bara att Pep och Txiki vet hur laget ska se ut inför nästa säsong.
Barcelona nemo
2009-01-08 23:39
Hejsan!

Jag köpte en hemmatröja nere i Barcelona i somras men är nu sugen på att även köpa en bortatröja. Någon som vet om supporterspalace säljer äkta tröjor? Länktips.
Barcelona tarrak
2009-01-08 23:22
el Flaco

Milito är en grym spelare som ger ett väldigt sympatiskt intryck, så det skulle kännas väldigt tufft att slänga ut honom efter hans oändliga rehabilitering, vilket inte är klubbens stil heller. Jorquera fick ju ett nytt kontrakt för att man ville "belöna" honom efter hans tuffa rehab. Men någon måste bort, antingen genom lån eller försäljning, och jag ser Milito som den mest försumbara. Vem skulle du vilja sälja eller tycker du att vi ska behålla hela kompaniet?
Barcelona Barcadinho.
2009-01-08 23:19
tarrak/

Ja, jag tänkte på den här varianten med.
Att Milito ligger sämst till.

Jag skulle föredra att Milito försvinner, om det är så att någon måste sluta.
Pga som du säger skador och ålder, samt att han är aldelles för lik Poyuls spelstil.

Jag tycker faktiskt att det funkade sisådär när båda Puyol+Milito spelade ihop. Jag i alla fall var inte riktigt nöjd med dessa två tillsammans.

(nu ska jag lägga mig)
Barcelona tarrak
2009-01-08 23:14
Jag såg Osasunas match och efter en händelsefattig första halva, var de det bättre laget i den andra. Var nära 2-0 flera gånger, innan Llorente kvitterade i slutsekunderna. Utan att vara dåliga, skall det här inte vara något problem för Barcelona.
Canaletes
2009-01-08 23:14
Barcadinho

Bilbao gjorde mål på sista försöket! Sjuukt! (hade 1:a) Men vi kommer lätt ta dem nu, dem lär va trötta och mår psykisk dåliga nu efter 1-1 i sista minuten.
Barcelona el Flaco
2009-01-08 23:10
tarrak/

Å andra sidan gick Pep och hälsade på honom på sjukhuset när han först skrev på som huvudtränare för Barcelona och tidningarna skrev att detta var ett tecken på Pep räknade med honom i framtiden och även att Milito uppskattade den gesten från Guardiola. Jag personligen skulle vilja se Milito fortsätta i klubben. Men jag litar som vanligt på att Pep har lösningen till mittbacksproblemet.
(Ironiskt, detta måste vara första gången under min tid som culé som Barcelona ståtar med ett överflöd av duktiga mittbackar)
Barcelona Barcadinho.
2009-01-08 23:09
Föresten.
Osasunas match mot Bilbao slutade 1-1.
Andra gången i rad som Osasuna fixar ett oavgjort resultat (sist i Sevilla).

Betyder det att de är en aning mer stabila nu?
Jag vet inte.
Vi måste vinna matchen lätt i vilket fall.

(godnatt)
Barcelona tarrak
2009-01-08 23:06
Barcadinho

Det är ett litet mysterium vad ledningen planerat att göra med alla dessa mittbackar, men jag tror nog att Milito är den som ligger sämst till. Hans knä verkar aldrig läka och det är tveksamt vilken nivå han kommer nå tillbaka till. Hans spelstil och ålder talar också till hans nackdel.
Barcelona Barcadinho.
2009-01-08 23:00
Jag funderade igår ganska länge på Cáceres situaion i klubben överhuvudtaget.
Jag var glad för hans skull sista matchen, men jag funderade på om saker o ting kommer att funka för honom.

Sylvinho kommer att sluta nu till sommaren. Det är jag 100 % säker på. Hans kontrakt går ut och han kan söka vart han vill (Celtic?). Han går föresten gratis. Så Sylvinho försvinner.

Men Milito kommer tillbaka så småningom och kommer att kunkurera om en plats, säkert nästa säsong.
Sen vet jag inte hur klubben kommer att göra med Henrique som är utlånad till Leverkusen för en säsong.
Om båda Milito och Henrique är med nästa säsong, så undrar jag hur Caceres situaion ser ut.
Det kommer förstås bli tuffare för honom, tuffare än den här säsongen.

Så det känns inte riktigt säkert med honom och jag blir besviken om man säljer honom redan efter en säsong (som dessutom kommer att betraktas misslyckad i så fall).

Jag tror inte att han eller klubben blir intreesserad av lån. Han har redan varit utlånad en gång (från villarreal) och säkerligen inte så sugen på nytt.

Det är en stor frågetecken kring honom.
Från alla backspelare är det han som står sist i väntelistan.
Det var kanske missräkningar med Pique. Man trodde inte riktigt att han skulle vara så bra redan första säsongen.

Tiden kommer att visa hut det slutar.
Barcelona Joanilson
2009-01-08 22:57
inte för att vara taskig på nåt sätt men det är alltid roligt att läsa alla inlägg när Valdebebas går in i diskutioner för det blir nästan alltid lite irriterat verkar det som.

förresten så är det väl inte så konstigt om det haglar in provokationer på ert forum när ni öppnar det, för så illa dom flesta skriver om Barcaspelare och så opartiska de flesta är så skulle jag också bli jävligt förbannad.
Annons: