/spanien/barcelona/forum/20260.aspx/spanien/barcelona/forum/20260.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
----Messi----
1/21/2009 13:56
Nån som vet vilka kanaler som visar matachen. startelvan?
Barcelona BlueRed.
1/21/2009 13:55
Är det någon som vet hur man skapar harmoni i en klubb så är det väll ändå Guardiola. För mig finns det inte i världen att han skulle börja tjafsa med en spelare och göra honom ännu surare än vad han redan är.
Barcelona Rambla
1/21/2009 13:46
Criff & Qanii:

Ni får det att framstå som om Samus kontrakt går ut efter denna säsong. Så är inte fallet, utan han har kontrakt till 2010. Jag tror personligen att ni drar för stora växlar av den lilla "incidenten" på träningen. Pep vill ha full fokus och koncentration på alla träningar. De som för dagen inte har det och går omkring och lattjar får helt enkelt gå och duscha. Sånt där händer nästan dagligen och i alla klubbar. Media vill självklart hitta minsta lilla detalj som kan uppfattas som disharmoni i Barcelona. De gillar nämnligen att skriva ordet KRIS i sina artiklar.
Barcelona Cape
1/21/2009 13:42
Eto´o har sett väldigt harmonisk ut och leverar på plan som alla vet. Detta kom som en liten "chock" för mig, även om det inte verkar vara så allvarligt.

Notera att det står i artikeln att Eto´o var sur INNAN han kom till träningen, och när Guardiola inte gillade det så tände väl Eto´o till och gick av. Det måste ju ha hänt något i hans privatliv, så tror inte relationen Eto´o-Pep är i fara alls.
Barcelona Andreas
1/21/2009 13:02
Joanilson//

Håller med dig om Asenjo. Valdés är född 1982 vilket betyder att han fyller 27 år 2009. Och 27 år är ju verkligen ingen ålder för en målvakt. Rimligtvis bör Valdés ju kunna spela ca 6 år till på denna nivån. Asenjo lär ju inte sakna anbud om han bestämmer sig för att lämna Valladolid. Och tar vi honom inte nu så kommer någon annan göra det, läste att bla A. Madrid var intresserade av honom. Och tar vi honom kommer han (antaligen) nöta mycket bänk och inte utvecklas lika mycket. Man skulle ju kunna köpa honom och sen låna ut honom men ett år lär liksom inte räcka för då har situationen med Valdés inte förändrats särsklit mycket.
Barcelona Saman.
1/21/2009 13:01
Jo självklart jag uteslöt inte den möjligheten, dock tror jag denna incidenten (om man ens kan kalla det för incident) skulle leda till det.
Barcelona Qanii
1/21/2009 12:51
Ämne: Saman. Ja man ska vä....
Klart att chansen finns att lejonet spelar av sista halv året utav kontraktet för att sedan gå till en annan club. Men jag tror att den chansen är minimal att han skulle göra, i mina ögon så verkar lejonet verkligen brinna för barca. Etoo kommer alltid va etoo men han är inte lika egoistisk som för enligt mig. Han har kommit bort ifrån det tycker jag. Och jag tror att man förstorar det hela i och med att hans kontrakt kommer gå ut snart och att han va på väg bort i sommmras. Men vi får hoppas på det bästa.
Barcelona Joanilson
1/21/2009 12:46
angående att köpa sergio asenjo så tycker jag att det vore bra med en yngre reservmålvakt till Valdés. men samtidigt så är ju Valdés förstemålvakt i typ 7-10 år till (beroende på om han håller) och vore det inte synd ändå att placera spaniens näste stormålvakt på Barcas bänk?
så det kanske är bättre att ha lite äldre reservmålvakter tills det bara är några säsonger kvar tills Valdés slutar och då köpa en ung målvakt och utveckla honom.
Barcelona Barcelonito
1/21/2009 12:19
Undrar när Lahm nånsin får spela i Barcelona. Barcelona har i 3-4 år varit kopplade till honom och det är även hans favoritklubb. Han har även sagt att han gärna vill spela i en annan stor liga som La Liga och Barcelona. Hoppas att det är nån sanning i ryktet den här gången. Hans spelstil passar lagets, han kan spela både höger och vänsterback. Tänk så kan Alves vila lite oftare och då tvingas inte Puyol spela på högerbacken när Alves är borta.
Barcelona Criff
1/21/2009 11:33
Saman. Ja man ska väl inte dra några slutsatser innan Eto & Pep själv uttalat sig om saken, men med Eto`s ego och ett utgående kontrakt så vet man aldrig. Chansen finns ju att han nu med sin snvishet bara kommer spela av detta halvåret för att sen gå vidare.

Får hoppas han tar det på rätt sätt och kommer tillbaks ännu mer motiverad!
Barcelona Saman.
1/21/2009 11:30
Bra gjort av Pep om det är så som du säger Criff, man vill ju inte att halva laget ska börja slappa på träningen för att de inte ska spela den aktuella matchen.

Dock har tidningar en tendens att göra en Messi utav en Robben. Tror inte det ska vara något att ora sig för, då vi alla vet att Eto'o är lite envis på sitt speciella vis.
Barcelona Criff
1/21/2009 11:20
Rätt intressant den här Eto incidenten, det måste ju bero på att Eto vet om att han inte kommer spela idag mot Espanyol, därför slappade han på träningen.
Sen är då frågan om Guardiolas utspel kommer göra det bättre eller sämre?
Intressant vändningspunkt i Eto sagan, undrar vad som händer nu.
Barcelona Patrik_Barca
1/21/2009 11:20
Hej =). Jag tänkte åka ner och kolla på Barca - Osasuna, sista hemmamatchen för säsongen och jag har en fråga till erfarna barcafans.. Om barca redan har säkrat ligatiteln typ 5 omgångar innan den matchen eller så, kommer dem att få sina priser och sånt eller bli firade på ett speciellt sätt under sista hemmamatchen? Eller detta händer endast i sista matchen för säsongen, som är på bortaplan? ... Måste veta om det är värt att åka dit då eller inte:P.. Vill endast åka dit då om det e mycket firande =D
Barcelona Barcelonito
1/21/2009 10:51
Matchen ser jag på danska kanal sport 2 på tv :D
Barcelona petersays
1/21/2009 09:05
Synd att matchen inte visas. Handboll....vad fan är det? Och så måste ju Zzzzzzzzlatan gå först.
Barcelona Klint
1/21/2009 08:42
Verkar inte vara speciellt allvarligt.
Barcelona mbarca
1/21/2009 08:28
Läste att det har uppstått problem mellan PEP o ETOO på träningen o ETOO fick lämna träningen tidigt...vet nån nått mer om det?
Barcelona Para Siempre
1/21/2009 08:25
M79

Han säger att ligan är kontrollerad och han menar att dem endast tar en titel i år antingen ligan eller Champions League.
Barcelona M79
1/21/2009 08:07
Per Zander på fotbollskanalen tror inte Barca klarar liran och CL detta året...jag tror han har fel
Barcelona kallesiete
1/21/2009 07:31

Sänds inte matchen på någon tv-kanal ikväll?
Barcelona Culéé
1/21/2009 07:04
Criff

Helt rätt!
Barcelona D_ALVES_20
1/21/2009 05:30
Criff

Jag är tacksam för att du skrev bra fakta till Sherko, hoppas han kan komma på nåt bättre. Jag försökte komma någonstans med killen, men det gick åt helvete. Jag är trött på deras konstiga jämförelser, typ Messi & Rooben eller Pepe & Puyol.

I för sig du nämnde man mot man situationen, ett exe är om Fernando Torres skulle hamna mot en försvarare. Det blir katastrof, för såna som han tar sig förbi backen kvickt. Speciellt om mittbacken inte har tillräckligt med speed.
Barcelona Criff
1/21/2009 02:12
Sherko, och du har inte Real glasögon?

Du kan ju börja nämna vad Pepe har gjort för att få sätta sig i kategorier som de mittbackarna som nämndes?

Jag tror en dag att Pepe kan bli en stabil världsback. Han är det inte idag. Alldeles för mycket skador och spelavbrott.
Men när han väl spelar ser man hans potential.


EDIT: Kan också lägga till att Cannavaro har verkligen inte varit den backen han var i Italien och i landslaget, i Real Madrid.
Han är bättre än de flesta men knappast så dominant som han var i Italien.

Puyol har också varit med på alla utmärkelse listor dem senaste åren, år efter år så är han i drömelvor och listor av bästa spelare.

Pepe har nästan precis slagit igenom på den stora scenen. Så att jämföra dessa 2 vore dumdristigt fram tills den dag Pepe haft samma framgångar.


Rätt kul också ni Real fans som gnäller om att Barcelonas spel gör det lättare för våra backar, men sen inte nämna ert försvara med 9 man bakom bollen för att sen kontra?
Är inte det lättare för en back att spela på italienskt vis än något annat?
Ni kör ofta med 2 defensiva mittfältare också för den delen.

Barcelona har mycket boll, men också mycket folk högt upp i banan med offensiva ytterbackar, om dem tappar bollen finns där ytor att spela baseball på bakom dem, därför hamnar ofta backarna i en mot en läge.
Det är enligt mig svårare.
Barcelona Barcelonito
1/21/2009 02:03
Talas om att Valdes behöver hårdare konkurrens. Blir konkurrensen hård för en målvakt så brukar det oftast sluta illa. En målvakt SKA känna sig som säker etta och bygga på självförtroendet därefter. Finns flera flera exempel på målvakter med hård konkurrens som tappar form och självförtroende rejält. Bra exempel på det i ligan är Coupet och Franco i Atletico Madrid. 2 riktigt bra målvakter som gör fler o fler tabbar än vad de har gjort innan.

Valdes är den målvakten som har utvecklats mest i ligan och kanske i Europa. Det går inte att jämföra honom med det han var för 3 år sen. Så länge han förbättras extremt utan hårdare konkurrens så ska man låta honom vara den självklara ettan tycker jag.
Barcelona D_ALVES_20
1/21/2009 01:23
Ayaz

22:00 börjar matchen.
Barcelona Ayaz
1/21/2009 01:18
Grabbar.Vet inte om det är någon som har redan svarat på det här men när exakt börjar matchen?Det står lite olika överallt.Är det 21:00 eller 22:00?

Tack på förhand
Barcelona D_ALVES_20
1/21/2009 00:42
Vi behöver rätt ersättare till Valdes, Asenjo kan vara det säkert. Om han verkligen värd att köpa honom till Barca, vilket är troligt. Annars perfekt!
Barcelona Humphrey Bogart
1/21/2009 00:36
Heywood Jablome

Jag vet inte om jag vågar uttala mig kring det ämnet. Enligt mig är det lite väl ''kaxigt'' att börja tänka på en ny era och dylikt.

Jag personligen skulle inte bli sur om vi skulle åka ut ur CDR, men Pep satsar verkligen och vill det. Man löper stor risk med att satsa mycket på CDR då man har ligan och CL att tänka på.

Barcelona Humphrey Bogart
1/21/2009 00:31
Cape

Rubén Martínez han var tredjemålvakt efter Valdés och Jorquerra men numera spelar han i något Segunda B lag vill jag minnas.
Barcelona Heywood Jablome
1/21/2009 00:29
Hur bra är Barcelona? Rijkaards lag jämfördes med Cruyffs dreamteam. Är detta laget bättre än förra? Och vågar vi tro på en trippel?
Annons: