/spanien/barcelona/forum/202.aspx/spanien/barcelona/forum/202.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2017-07-31 22:56
Varför köpa in en ersättare? Jag älskade det jag såg av D. Suarez under första träningsmatchen (enda jag såg och han spelade på Neymars position). Han utmanade, tog sig förbi, kombinerade sig förbi med andra. Varför inte ge honom en ordentlig chans på den positionen? Förutom D. Suarez har vi Alcacer som jag tycker förtjänar en ordentlig chans. Som många var inne på gjorde han bra ifrån sig på slutet förra säsongen bortsett från det är han löpvillig i både defensiv och offensiv. Sen har vi Arda, många här klagar på honom nu, men hur många klagade när han spelade på Neymars position när Neymar hade förlängd semester pga OS? Då var det inte många som kunde klaga, snarare så att många ville se honom peta Neymar. I en anfallsroll kommer Arda växa! Sedan har vi ju Deulofeu också. Man behöver inte tre världsstjärnor på topp för att vinna titlar det har vi sett tidigare. Spinner vidare med att påstå att jag är nöjd med vårt mittfält också. Vill inte se en spelare komma in som ska ta speltid från Samper, Gomes (ja, jag är seriös), Rpberto och Alena. Alena måste få alla chanser han kan få. Killen är unik och där har vi vår framtid på mittfältet. Av det jag sett av killen vill jag påstå att han borde vara första alternativet om iniesta eller Rakitic inte spelar. Jag kan vara helt vilse i mitt resonemang, men jag är hundra procent säker på att det inte är fel på truppen, det var Lucho som inte lyckades få ut det bästa av laget. Av det jag sett hittills på försäsongen verkar Valverde vara mannen för att göra det Lucho misslyckades med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-31 22:41
intressant.
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-31 22:39
Tillbaks igen efter ännu en spärr.
Jag som t ex knappt aldrig har gått över rödgubbe och aldrig varit uppkallad till rektorn i skolan. Nu åker jag på spärr efter spärr. Jäkligt pinsamt att en gammal gubbe som jag åker på spärrar på ett fotbollsforum och mest för att ha skrivit omogna inlägg. Som sagt jävligt pinsamt, nu får det vara slut.
Jag undrar själv varför jag skriver detta, för who cares.
Men det enklare att sluta med ett inlägg, annars risken att det bara forsätter.
Barca forever!!!!!!!!
Barcelona Diar Shekha
2017-07-31 22:22
Barcelonistas. Jag vill absolut inte ha Paulinho. Det finns ingen funktion med det köpet. Ge Paulinho's plats till Samper istället. Det finns alternativ. Man behöver inte alltid gå efter de dyraste spelarna, förra året köpte vi Samuel Umtiti för 25 miljoner euro (!). Killen är redan fantastisk och med många år framför sig. Det är inget fel på att köpa spelare som tex Renato Sanchz,Weigl,Seri,Eriksen osv.
Barcelona Cúles
2017-07-31 22:18
Enligt goal så kommer Neymar åka direkt tillbaka till Spanien, dvs han kommer inte att göra några medicinska tester i Qatar.

PSG uppges dock fortfarande vara optimistiska att transfern kommer bli av.

Jag vet vad jag hoppas på iaf....
Barcelona The Lionel King
2017-07-31 22:17
Ingen vill sälja för det blir ännu dyrare att ersätta verkar det som. Speciellt när klubbar vet att du har pengar efter en försäljning. Och det är ju alltid en chansning att värva, kolla Martial, mycket pengar i sjön där. Morata är en annan stor chansning.

PL klubbar som Liverpool har ju pengar också, de behöver ju inte den miljarden för att gå runt, snarare vill de etablera sig som ett topp fyra lag och CL-intäkter.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-31 22:16
Haha neymar sr kommer ej få sina pengar då neymar inte har spelat i klubben i ett år efter senaste förlängningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-07-31 22:15
Diar: Jag tror att det handlar om att man måste tänka helt nytt. Spelarna de hade planerat att köpa är inte längre prio, då prio nr 1 för ledningen är att ersätta Neymar. De vill förmodligen ersätta med ett stort namn så som Coutinho/Dybala, det är inte genomtänk men de vill göra fansen lyckliga/nöjda. Och helt ärligt så förstår jag deras tänk även om det kanske inte är det bästa för klubben. Ledningen har panik. Problemet är att ingen vill sälja, dels spelar dessa stjärnor i storlag som inte är säljande lag. Utöver det så vet hela fotbolls Europa att vi är desperata, de vet att vi snart får in 2.2 miljarder, de vill ha en bit av kakan. Tror att det kommer att komma nya mittfältare, det har bara dragit ut på tiden. Även om jag personligen tycker att vi ska satsa på Samper och Alena. Det här med att sälja spelare har dock aldrig varit vår starka sida, spelarna som är oönskade kommer nog bli utlånade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-31 22:05
Diar - ja men vem ska dom jaga? Vill du ha Paulinhos?


Veratti går inte

Coutinho går inte

vem ska vi värva?
Barcelona Diar Shekha
2017-07-31 22:03
II Barça II Våran ledning består inte bara av några enstaka personer. Man kan inte bara skylla på Neymar's situation. Vi behöver minst en mittfältare varje sig Neymar stannar eller ej? Var är de? Inte ens Paulinho har de lyckats värva så här långt trots att han är tänkt som rotationsspelare(hoppas jag iaf). När ska de göra sig av med ruttet kött aka Arda, Rafinha, Douglas, Vermaelen tex. Ska de riva deras kontrakt 30 augusti så att de skriver för vilka de vill dagen efter precis innan stängning? Sen förstår jag att det inte går att hitta en ersättare till Neymar genom att knäppa med fingrarna. Men de måste ha en plan. Det senaste är att Barcelona har fått ett bud nobbat på Coutinho på 100 miljoner euro(enl Mohamed Bouhafsi på tw). Liksom släpp honom då och jaga nästa man på listan.
Barcelona Z_Z
2017-07-31 22:02
@El Pistolero 9:


Tycker dock inte riktigt att Alexis användes helt rätt under sin tid här. Han har hittat sin position till vänster i anfallet, hos oss användes han till stor del som högerytter med Messi som falsk nia. Tror han skulle kunna komma att göra klart bättre ifrån sig på Neymars roll än han gjorde i sin senaste sejour.

Då han sitter på ett utgående kontrakt och inte verkar vilja förlänga så bör han inte vara lika hutlöst dyr som övriga toppspelare som det ryktas om.
Barcelona the cameroonians
2017-07-31 22:01
Senaste nytt angående Coutinho, Liverpool har förkastat ett förnyat bud från Barça på €100 miljoner. Angående Neymars lojalitetsbonus, buyouten var på 196 miljoner men ökades till 222 för att täcka bonusen. Barça kommer låta pengarna ligga i förvar med översyn från en notarie eftersom de hävdar att Neymar inte handlat i god tro när han skrev på kontraktet. Detta enligt MD.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-31 21:52
Håller med detta kom som en chock för alla i klubben. Att Neymar nu vill lämna gör det hela väldigt komplicerat för ledningen.


Så som allt håller på att utveckla sig så tar jag gärna den dealen där PSG inkluderar dom där spelarna. För jag kan inte se vem vi ska värva? Ingen vill ju sälja sina spelare?
Barcelona El Pistolero 9
2017-07-31 21:46
Gillar också alexis men vet inte om han passar vårat system dock han verkade ha problem att anpassa sig de åren han var i Barca. Men dåligt spelade han inte vilket visar vilken toppspelare han är genom att han kunde spela relativt bra trots att han verkade ha svårt att anpassa sig.
Barcelona II Barça II
2017-07-31 21:42
Varför är det horribelt skött av ledningen? Det är inte lätt att värva så stora stjärnor som Coutinho, framförallt när Liverpool inte vill sälja. Ledningen blev tagna i sängen, de, precis som oss fans, hade ingen aning om att Neymar skulle lämna. Handen på hjärtat, vem hade på känn att Neymar skulle lämna nu? Snubben förlängde i OKTOBER, det är 9 månader sen. Neymar härvan har förstört all vår värvningsplanering. Är övertygad om att vi hade värvat klart för nån vecka sen ifall det inte vore för Neymar. Visst, det hade säkert blivit Paulinho och nån mer snubbe, men vilka det hade blivit är inte relevant, det relevanta är allt ändrades när Neymar ville lämna. Man kan skylla mycket på ledningen, men just det här tycker jag enbart är Neymars fel. Visst man kan klaga på den låga utköps klausulen, men något säger mig att det var en summa som Neymar och hans hallick insisterade på. Förmodligen hade de redan kommit överens om summan med PSG innan de skrev kontraktet. Jag vet att det gör ont, men för ert eget bästa, inse fakta, Neymar är en orm, han är en f***a, han högg oss alla i ryggen. Han har förmodligen planerat detta i något år nu. Han ensam har förstört hela vår sommar och framtidsplaner. Det är tackvare Neymar vi inte vet vilka spelare vi ska värva. Ledningen hade aldrig räknat med att Neymar skulle lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-07-31 21:36
Alltså är den hugget i sten att Neymar lämnar nu i veckan? Är så yr av alla jävla rykten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2017-07-31 21:21
Lite spekulationer.
Om vi nu leker med tanken att Coutinho ej kommer vilket kan mycket väl bli så då Klopp är stensäker på sin sak. Vad är era åsikter för en återkomst av Alexis Sanchez?

Jag personligen har absolut inget emot det. Det är en fantastisk spelare, har utvecklats en hel del sen han lämnade och har inte så många år kvar på kontraktet.

-

Detta är dock så horribelt skött av våran ledning. Imorgon är det 1a augusti. Coutinho verkar stanna. Vem ska bli Neymar's ersättare? Vad finns det för alternativ som klubben har på agendan?
Barcelona Fcb88
2017-07-31 20:42
Nu räcker det med personangreppen. Spärr! /mod
Barcelona Barcelonistas
2017-07-31 19:40
En påminnelse till PSG. 2013 - kvartsfinal utslaget mot Barca 2015 - kvartsfinal utslaget mot Barca 2017 - åttondel utslaget mot Barca Inte ens när vi har ett mellan år + en 4-0 ledning klarar ni slå ut oss. Om högre makter hör mina böner så hoppas jag att Valverdes Barca ställa mot PSG igen så vi visar dom vilka vi är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-07-31 19:34
Att "andra" inte "respekterar" Barca har inget att göra med det ni snackar om. Barca är i princip världens största klubb när det fans troféer arena historia m.m osv.

Har ni inte istället tänk på att vi har skämt ut oss i CL dom 2 senaste åren? När vi tog trippeln 2014 så sket alla på sig om dom skulle möta Barca. Men säsongen 15/16 & 16/17 har vart skamligt i CL. Vi har åkt ut övertygande. Mot Juve senast var det inget snack. PSG visade ingen pardon i Paris, visserligen fick vi revansch men det höll inte ens match (Turin). Året innan det åkte vi också ut utan snack mot Chulo.

Barca har mkt att bevisa i CL i år. I la liga är vi fruktade.
Det har blivit omvända roller nu Barca va Real. Dom vill ha ligan och bi vill ha CL för att återta respekten ute i Europa.

Vi kmr ta ligan i år utan snack. Klanteriet mot smålagen kmr inte finnas denna säsongen. Vi kmr smiska dom andra storlagen i ligan. Det är IbCL resultaten måste komma.
Barcelona Andreas FCB
2017-07-31 19:31
Jag hoppas att Neymar läser igenom kontraktet väldigt noga så han inte blir en slav under PSG, precis som Veratti.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-07-31 19:29
Läs på egen risk. "Messi är snart slut" "Med Neymar är kan PSG utmana Real och Bayern på allvar" Låt mig bara andas lite, för jag ligger på golvet och skrattar ihjäl mig. En påminnelse: 6-1.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-07-31 19:27
[QUOTE=the cameroonians]Rambla Kan bara hålla med. Ingen röd tråd. Vad gör en mest orolig? Neymar i PSG eller €222 miljoner i händerna på sportledningen..? Hmmm [/QUOTE] Varför skulle Neymar i PSG göra en orolig? 222M för mr bolltapp 50 gånger per match. Taget, utan att tveka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2017-07-31 19:14
@Fcb88:
HerrGud, Varför ska ni alla vara emot Soko för, han kanske inte alltid har rätt men den här gången stämmer det, ingen har respekt för oss längre, vi är inte lika starka som för 5 år sen varken på marknaden eller för respekten, förr ville alla komma till oss även från Real Madrids sida, tillskilland från nu.. Folk överväger att komma till oss nu, även bänkspelare ...tragiskt!
Barcelona Rambla~
2017-07-31 19:05
En månad kvar av fönstret och alla andra transfers har varit on hold under denna Neymar-såpa. Barca har en del dödkött de behöver göra sig av med. Det kommer bli som vanligt, de kommer få jäkta på slutet och släppa iväg spelare till underpris. I bästa fall alltså, det lär bli ett och annat rivet kontrakt eller de sedvanliga utlåningarna. Marlboro rev man väl kontraktet för eller hur?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-07-31 19:00
Neymar signar ett kontrakt med VM i Qatar, Och nu vilket var nytt med Nike på 300m

Betalar sin egen klausul och blir därmed fri.

Signar med PSG som om han vore Bosman, får 30m om året

Grejen är nog Nike och VM, vilket är för knepigt att komma åt iom att det är sponsring, samt förmodligen alldeles för stora elefanter än vad FFP mäktar med.


Det är den info jag kommit över.
Orkar faktiskt inte leta igenom hela Twitter igen.

Som sagt, vänta 2 dagar så lär du nog tröttna av all info om denna affär. (PSG forum) ligger något i detta helt klart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-07-31 18:57
Valverde expects Neymar to appear in his morning training sessions on Wednesday. [Sport] Hahaha han är en bestämd jävel Valverde
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2017-07-31 18:53
Han har redan bestämt sig. Tror ni att det skulle pågå förhandlingar annars? Det som verkar återstå är hur många miljoner han och hans farsa ska sno åt sig under denna transfer samt hur dem ska kringgå regelverket. Han och hans farsa har redan PSG i tankarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-31 18:52
@Rambla~:
Därför säger jag att världen tappat respekt för oss och behandlar oss som skit. ps. Neymar har förödmjukat klubben som ingen annan tidigare och PSG visat att de är ekonomiskt starkare att de kan få vem de vill medan vi inte ens kan få Veratti.
Barcelona Rambla~
2017-07-31 18:50
Finns det ens en överenskommelse mellan klubbarna? Om inte, hur kan då Neymar tillåtas åka och träffa Nasser i Doha och dessutom göra sin medical? Är det klausulen som gäller? Well, show us the f*n money then! Jävla ledning, beter sig som en småklubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: