/spanien/barcelona/forum/2018.aspx/spanien/barcelona/forum/2018.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid BB-Barceloneta
2016-03-27 15:28
Följ @rakimode på Twitter!
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-03-27 13:21
Barcelona the cameroonians
2016-03-27 10:46
Extremt viktig match idag för B-laget som måste greppa alla resterande halmstrån för att kunna nå kvalstrecket och kvalet upp till Segundan. Efter två raka förluster har laget ramlat ner till en 11-plats, 10 poäng från play-off. I senaste matchen drog fick laget 3 varningar på frisparkar under de första 20 minuterna vilket fick tränaren Gerard Lopez att gå bärsärkagång. Han sparkade vattenflaskor och skrek & gestikulerade mot domaren vilket gjorde att han själv fick rött kort. Därefter beslutade domarnämnden att han inte får coacha laget de fem kommande matcherna. Därför är det andretränaren Garcia Pimienta som kommer att leda laget från linjen idag. Anfallaren Dani Romera blev utvisad senast och är nu avstängd. Som ersättare kallas Rafa Mujica upp från Juvenil A. Att det inte blir Lee eller Carles Perez som tidigare fått chansen vet jag inte, men Juvenil A har visserligen toppmatch mot CF Damm idag också. Kanske därför. Även backarna Fali och Moi är borta vilket gör att ytterligare en Juvenil kallas upp - vänsternacken Enriq. Däremot verkar det som att den mångsidige försvararen Godswill hunnit tillbaka efter att ha spelat U23-match för Nigeria mot Brasilien (1-0). En del omändringar och en prövning för laget och Pimienta. "Tur" då att nästjumbon står för motståndet? Avspark 12.00.
Barcelona the cameroonians
2016-03-27 10:30
Mina två cents i diskussionen ang Ter Stegen;

Jag tolkar inte hans uttalande som något ultimatum, snarare som att han är intresserad av att hitta en lösning på "problemet" genom en dialog. Han kanske själv vill bli utlånad, vad vet vi?

Saken är ju den att han blev klar långt tidigare än Bravo och, om än inte lovad, så åtminstone invaggad i att han skulle bli förstavalet mellan stolparna.

Men sen kom Lucho, och särskilt Unzue, in i bilden och ville ha även Bravo - vilket Zubi ordnade. Där och då uppstod en konkurrenssituation som tysken troligtvis inte hade förväntat sig.

Det är ju i grund och botten som vilket jobb som helst. Du har vissa förväntningar på hur det ska vara och levs de inte upp till måste man föra en dialog med sin arbetsgivare om hur man kan ändra på situationen.

MAtS är, om inte nutiden, så definitivt framtiden. Inte många målvakter som har förmågan att kombinera ett fulländat passningsspel med övriga förväntade målvaktsegenskaper som tysken. Det gör att han är som klippt och skuren för att spela i Barcelona.

Sen kan man alltid diskutera hur mycket en spelare ska snacka i media, i det här fallet anser jag att Bravo och ter Stegen är lika goda "kålsupare".

Vad som händer framöver kan vi bara spekulera i, men jag tror att båda målvakterna stannar även nästa säsong. Därefter kommer det att avgöras i och med OM Lucho förlänger sitt kontrakt. Om så blir fallet kommer MAtS troligen att lämna. Brasklappen är väl om det går åt helvete med titlarna denna säsong, då kan det nog hända andra saker som får effekter på situationen. Men de vill jag eg inte ens spekulera i av ren självbevarelsedrift...
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-03-27 06:21
Chelsea hamnade i samma sits i somras. Och dom vågade släppa Cech för att satsa på Courtois. LE måste våga ta det steget o släppa Bravo. Han måste tänka på barcas framtid och inte bara nu. Tycker att det är det tråkiga med LE. Han tänker bara på dagen inte framtiden. Och i en klubb som barca så måste han göra det. Vägrar han så får nån från ledningen markera att det inte är gratis att värva världsmålvakter o speciellt inte som Ter stgen. Killen är gjord för barca.
Barcelona Gio Style
2016-03-27 01:39
Det var då fan vad förstående vissa var till att Mats ställer ett ultimatum.
När Bravo sa att han självklart ville och siktade på att spela så mycket som möjligt så var det uttalandet för extremt.
Och då var det väl inte ens tal om att han skulle lämna om han inte fick som han ville?
Då sågade man hans personlighet och många valde att tolka hans uttalanden så att det passade deras agenda.

Sagt det förr och säger det igen, man ska inte leka duktig och korrekt när man ändå bedömer uttalanden olika beroende på vem det kommer ifrån, det finns svart på vitt även om vissa försökt påstå annat tidigare.

Låna ut eller alternativt sälj honom.
I Barca jobbar vi inte med ultimatum, speciellt inte från en ungtupp som bevisligen presterat ojämnare än sin konkurrent.

Tro mig, jag ser hans storhet. Han har faktiskt imponerat mer och mer på mig allt eftersom. Börjar ge ett stabilare intryck osv.
Vill ogärna att klubben förlorar en sån talang men han har egentligen presterat jack shit för att kunna sätta sån press på världens just nu bästa klubb.

Han köptes väl för runt 12 miljoner euros?
Bravo håller lätt 2-3 år till, sälj ter Stegen med vinst och en vidareförsäljningsklausul så hittar vi säkert en lösning när det väl är dags igen.

I en intervju med Canal+ från i år uttalar sig Bravo såhär om Ter Stegen:
"Jag vill också spela så mycket som möjligt och det är det jag jobbar för men i slutändan är det coachens beslut och jag kommer aldrig att skapa en negativ stämning för att jag inte får spela. När man inte får spela så får man stötta laget istället.
Min relation med ter Stegen är professionell och kamratlig. Man har försökt ta saker ur kontext (?) för att skapa kontroverser."

Bravo är lagkaptensmaterial, kanske inte i Barcelona där han är ny och det finns andra "ledare" i laget men han är det i landslaget och han va det ibland i Real Sociedad.
Han är ett proffs och vet hur man ska agera.
Det vet jag då jag följt honom länge och bildar mig inte en uppfattning utefter ett citat som jag väljer att tolka som det passar mig.

Ge Ter Stegen en ordentlig tillsägelse och låna ut honom.
Alternativt sälj Ter Stegen, kör på Bravo och Värva De Gea 2019 när hans kontrakt med Utd tar slut. Winning :)

PS: Att Pique börjat använda Periscope kan vara det bästa som har hänt :)
Vlom
2016-03-27 00:27
Att många i Puertan innerst inne är avundsjuka och vill vara som Pique är gammalt men inga inlägg från dem postas härinne.//Mod.
Länktips: Mod.
Vlom
2016-03-27 00:02
Gerard Pique to Casillas in Periscope: "Nobody wants elections at Real Madrid - it's great as it is." Piqué on Real Madrid's 4th CL-title: "Of course I suffered, Iker. Come on, I wanted you to lose, no matter what. When Sergio scored, I thought for fuck sake... I broke a TV in Los Angeles when Ramos' goal went in". Källor: Sport & Marca
Barcelona Liunil Masse
2016-03-26 23:41
Barcelona in the Clasicos of the 21st century: - at the Camp Nou: 8 wins and 34 goals scored - at the Bernabeu: 9 wins and 42 goals scored Hehe.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-03-26 23:36
Godín har återvänt till träningen och Tiago likaså, Savic förväntas dessutom vara spelklar mot Real Betis under nästa vecka enligt MD.
Barcelona Liunil Masse
2016-03-26 23:33
Atléti's possible centre-back options from their squad: Godín: Injured Giménez: Injured Savic: Injured Lucas: Injured Saúl: Injured. Woah...
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-03-26 23:19
Riktigt snyggt mål från Vardy mot självaste Tyskalnd.
Vlom
2016-03-26 23:10
@Junta Dimision:


Eller så har det kanske helt enkelt att göra med att Vigge faktiskt inte fick en ärlig chans att visa vad han gick för medan Lisandro Lopez och framförallt Luisão har svajat? Får väl ses som en skänk från ovan att dessa blev skadade så att svensken faktiskt fick visa sina framfötter.

Och på tal om Giménez så har han ej varit så bra såsom vissa få det till. Jag skulle ej ha något emot ifall om Simeone valde att använde honom mot oss istället för Savic, en mittback som är betydligt bättre än uruguayanen.
Barcelona Rambla~
2016-03-26 22:48
Grimaldo får ju åtminstone chansen av Benfica att anpassa sig något klubben han växte upp i inte gjorde. Där var det viktigare att satsa på framtidsnamn som Adriano som dessutom råkar vara en trevlig prick i omklädningsrummet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-03-26 22:39
Angående Grimaldo så är det just anpassning som gäller. Det är uppenbart att han är tänkt att ta över efter Eliseu vars kontrakt går ut i sommar. Ge inte upp hoppet än om Alex.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-03-26 22:35
@Vlom:

Visserligen sant, men säsongen i sig har ändå varit en anpassningsperiod för honom till A-laget vågar jag ändå påstå.
Vlom
2016-03-26 22:29
@Junta Dimision:


Vigge fick dock speltid som startspelare efter att bägge av Benficas ordinarie mittbackar (varav en är lagkapten) blev skadade. Att han sedan visat sig vara jävligt bra är en annan femma, återstår att se ifall om deras tränare väljer att fortsätta prioritera Vigge även när två av deras återvänder från sina skador.
Barcelona Barcelonistas
2016-03-26 22:18
Fuerza - den frisparken hade inte ens Neuer tagit. Herregud vilken jävla träff pojken fick.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-03-26 22:11
@Liunil Masse:

Dåligt och dåligt, han ska ju anpassa sig i förstahand oavsett hur lång tid det tar. Gimenez i Atletico fick ju inte spela en enda match under sitt första år just för att han skulle anpassa sig och det visade ju sig vara bra. Nilsson Lindelöf som fick A-lagskontrakt med Benfica inför denna säsong men fick inte spela sin första match från start förrän några veckor sen.
Vlom
2016-03-26 21:41
För tre dagar sedan hade den London-baserade tidningen "The New Arab" en exklusiv intervju med självaste Barça-legendaren Xavi.

Spanjoren delar med sig av sina åsikter kring hur han hans vistelse i Qatar har varit, hans bästa El Clasico minnen, hur vissa fotbollsspelare från Mellanöstern/Nordafrika (Salah, Mahrez) presterar i de europeiska toppligorna o.s.v.

I samma intervju, fick Xavi även frågan vad som är skillnaden mellan Leo och Cristiano och såhär svarade spanjoren:

"Ronaldo är en målskytt, och även Messi är en målskytt. Men Messi är även en mycket bättre lagspelare än Ronaldo. Jag tycker att Messi är världens bäste fotbollsspelare. Inom fotboll, finns det två viktiga egenskaper: Fitness och intelligens. Ronaldo är väldigt fit men även Messi har fitness samt besitter intelligens. Så den sistnämnde är helt enkelt bättre."
Barcelona DM1982
2016-03-26 21:17
[QUOTE=Fuerza]Ingen som kollar på Barca's ungdomslag? De äger Real Madrid i finalen. Real-spelarna spelar smutsigt och drar i våra spelare regelbundet. Kolla länktips. Bara minuter kvar! :D [/QUOTE] Grabbarna vet hur man ska agera när matchen är slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-03-26 21:15
[QUOTE=Junta Dimision]Du kan väl inte förvänta dig att en spelare som kommer mitt i säsongen ska ta en startplats i Portugals bästa lag? Sen är det sällan man byter ut ytterbackar under matcher. [/QUOTE] Det har jag väl inte sagt? Men en ynka match är jävligt dåligt eller hur?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-03-26 21:10
@Liunil Masse:

Du kan väl inte förvänta dig att en spelare som kommer mitt i säsongen ska ta en startplats i Portugals bästa lag? Sen är det sällan man byter ut ytterbackar under matcher.
Vlom
2016-03-26 21:05
Idag öppnade klubben portarna till Camp Nou för att högtidlighålla en minnesstund för den nyligen bortgångne Johan och som ska vara ända fram till tisdagen (om jag minns nu det hela rätt).

Btw, det var nämligen väldigt fint av Florentino Pérez (samt även medlemmarna från Espanyols ledning) att faktiskt vara med och hylla Johan.
Barcelona Liunil Masse
2016-03-26 20:44
Álex Grimaldo (Benfica): • Deal agreed to leave on 30th Dec • 1 league appearance so far Så bra är han?
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2016-03-26 20:30
Vinst 2-0! Visca Barca!

Otroligt lovande knattar.
Fuerza
2016-03-26 20:27
Ingen som kollar på Barca's ungdomslag? De äger Real Madrid i finalen. Real-spelarna spelar smutsigt och drar i våra spelare regelbundet. Kolla länktips. Bara minuter kvar! :D
Barcelona Andresito
2016-03-26 18:29
Robert är endast inlånad till sommaren. Men visst, det luktar Douglas all over med tanke på att säsongen snart är slut och han inte tillfört ett skit till laget.
Barcelona Barca Barca
2016-03-26 17:37
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Haha, det verkar finnas en junta i klubben som försörjer sig på konstiga brasse värvningar, pengar under bordet, konstiga värvningar, en sak e säker den juntan som härjar i klubben skiter fullständigt i dom sportsliga framgångarna och tänker endast på att mjölka ur klubbens kassa för att tjäna sina egna pengar, för om man vill klubbens bästa så värvar man inte en överviktig brasse som "råka" passera läkarundersökningen.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-03-26 17:31
@DM1982:


Om jag skulle gissa så där på rak arm skulle jag säga att killarna som signade den här ROberto är samma som värvade vår högerback som jag inte minns namnet på.

Var jag nära? :-)
Annons: