/spanien/barcelona/forum/20104.aspx/spanien/barcelona/forum/20104.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona petersays
2009-03-05 00:57
Det här med kreatör ja. Synd att man inte kan se Atletic-matcherna online. Vore grymt att ha bättre koll på b-laget och se vilka spelare som finns där. Inte för att vara bakåtsträvare men satan vad jag saknar Deco. Hans sista säsong var usel, och hans spel i Chelsea inte på topp heller. Men alltså som hans spel var under guldåren. Bättre kreatör kan man inte önska sig. Trollandet med fötterna, djupledpassningarna, dribblingarna och så ett bra skott och grymma frisparkar. Han var verkligen en fulländad fotbollsspelare när han spelade bra. Hur går det egentligen med kloningsprocessen i världens alla laboratorier?
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2009-03-05 00:57
Shi

Om du frågar mig så vill jag gärna att ni går vidare men tänker man efter så är det Liverpool vi pratar om och inte på vilken arena som helst. Tänker man efter ännu en gång så har Real chans.

SaM

Väldigt pinsamt att Baloo Gonzalez är moderator på SvenskFans. Det är trots allt Puerta vi pratar om och hans attityd och svenska passar in utmärkt där. Vi alla vet vad Puerta bidrar med.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-03-05 00:56
Björnen baloo trodde jag till en början var en fjortis, sättet han skrev och barnsliga nivån han förde med sig stämde bra med att vara en 15 åring, till min överraskning så ska han föreställa en vuxen man.

Att han inte skriver eller pratar flytande svenska är helt okej, alla är inte födda i Sverige, men att betee sig som en unge och ofta föra dagisnivå nivå med sin enögda syn på fotbollen är skrattretande.
Barcelona Rambla
2009-03-05 00:56
SaM:

Det var nog den här intervjun som Barcadinho syftade på. Det finns några fler intervjuer med Keita förutom denna på den sidan.
Barcelona SaM__-
2009-03-05 00:54
Ämne: Då var man tillbaka.....
och då drar jag mig tillbaka.

Bona nit!
Barcelona ihefsu
2009-03-05 00:54
Ämne: Då var man tillbaka.....
Jag hade föredragit att se Barca-Real i en CL-final, och att Barca då vinner trippeln.

Wie!
Barcelona petersays
2009-03-05 00:53
Rambla
Håller med dig om mycket. Caceres är som sagt ett stort löfta och hans närkampsspel och brytning bitvis mycket bra, och jag tror att han säkerligen kommer kunna vara en nyckelspelare för barcelona i framtiden. Jag tycker bara inte att han hör hemma på vänsterkanten, utan i mitten.
Barcelona Shi
2009-03-05 00:52
Då var man tillbaka.

Tror ni detta är vändningen nu? Vad föredrar ni, att Real går vidare mot Liverpool så man har ett tvåfrontskrig eller att vi åker ut, dock så satsar man då 100% på ligan?
Barcelona Napao
2009-03-05 00:50
Mr Baloo Gonzalez
Barcelona SaM__-
2009-03-05 00:48
Barcadinho:

Vet inte riktigt hur du resonerar där då vi har Xavi, Iniesta och även Hleb klarar av den rollen. Sedan när det gäller mittbackarna så känner jag i alla fall att Marquez är helt fantastisk och oerhört stabil att ha där bak. Härlig känsla med bollen, brytningssäker, bra huvudspel. Ända som saknas är väl snabbheten?
Stolt Israel
2009-03-05 00:47
Napao; vem är inte intressant att läsa?
Barcelona Barcadinho.
2009-03-05 00:45
V. Valdes/

Kämpiga mittfältare har vi många. Vi behöver en kreator. Det är det som fattas.

Mittbackar är mer långsiktigt. Men inte så bråttom som du skriver.

Milito och Puyol ihop funkade inte bra förra säsongen (eller väldigt dåligt egentligen) och Marquez får säga tack o hejdå om en säsong till.
Barcelona Napao
2009-03-05 00:45
Ämne: SaM och vem det nu m....
Det han skriver är inte ens värt att läsa.
Barcelona Barcaholic
2009-03-05 00:44
SaM__-:

Här är länken som du frågade barcadinho om, den som handlar om vad Keita sa :).
Barcelona SaM__-
2009-03-05 00:43
Ämne: SaM och vem det nu m....
Håller med helt och hållet. Därför skulle det vara intressant och se intervjun som Barcadinho berättade nyss om där Pep hade sagt till Keita att sluta springa överallt på plan som han brukade göra i Sevilla. Visst menar Pep väl och vill få ut andra kvalitér också men om han har sagt något sådant är det inte så konstigt att Keita har sett lite förvirrad ut på senare tid.
Barcelona Rambla
2009-03-05 00:43
¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!:

Jag håller med och har väldigt svårt för honom jag också, speciellt när han ideligen försöker förringa Barcelona som klubb och deras prestationer. Det tyder på stor bitterhet och framför allt missunsamhet mot vår klubb. Snackar mer skit om vår klubb än bra om sin egen klubb. Jobbigt med sådana personer.
Barcelona Rambla
2009-03-05 00:41
SaM och vem det nu mer var som diskuterade Keita:

Ibland kan jag tycka att Pep lite för mycket försöker ändra på vissa spelartyper för de ska passa in i "the Barcelona way". Låt Keita vara som han var i Sevilla. Löpa, kriga och köra över allt som kommer i hans väg. Vi behöver faktiskt även sådana spelartyper. Kanske inte i alla matcher under en säsong men trots allt i en del matcher.
Barcelona SaM__-
2009-03-05 00:40
Mr Baloo Gonzalez är ett stort skämt och det är absurt i mina ögon att han kan få vara moderator på ett forum i en sån pass seriös community som SF. Skriver massa skit som han inte har stöd för och har en personlighet som gör mig irriterad då han kommer in på Les Rambles för att skriva något han tycker eller håller med om för att sedan i Puertan skriva motsatsen, barnslig nivå.
Barcelona Barcadinho.
2009-03-05 00:40
Caceres och Sylvinho får ta hand om vänsterkanten tills Abidal är tillbaka.

Och Caceres ska få mer speltid än Sylvinho, eftersom han är bättre defensiv, snabbare och har betydligt bättre kondition.

Han är den bästa lösning för tillfället i Abidals position.
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2009-03-05 00:39
Rambla

Man är allt annat än frisk när man är över 30 år sitter inne hela dagen lång på Puerta och smutskastar. Hans svenska är inte hans starka sida,
Barcelona V.Valdes (L)
2009-03-05 00:37
Barcadinho.

Vi kan inte bara värva spelare hur som helst. Guddy får gärna stanna i Barca. Han är en sån spelare som behövs i ett lag som Barca. Han är inte teknisk som Ronaldinho eller kvick som Messi, men han har ett stort hjärta och sånna spelare behövs i ett storlag. Ta Fletcher i Man Utd som ett exempel. JAG är nog en bättre fotbollspelare än han men grabben har ett jävligt stort hjärta och kolla hur mycket han betyder för United.

Backar kan vi inte bara värva. Glöm inte att du kommer få en duktig mittback direkt från Bayer Leverkusen snart. Henrique. Jag tror vi har backar så det räcker för nästa säsong. Kanske en ung vänsterback ? Jag vet vad dem flesta här anser om G.Bale men jag är svag för den typen av spelare. Han är dessutom en duktig frisparkskytt.
Barcelona SaM__-
2009-03-05 00:37
Barcadinho:

Du har inte möjligtvis källa för intervjun? Vore intressant att läsa tänkte jag:)

Barcaholic:

Visst är det skillnad på Iniesta och Henry när de driver in från vänsterkanten. Själv är jag en stor beundrade av el vampiro och ser honom bland de absolut bästa i Barcelona men ärligt talat så är han bedrövlig på att göra mål och när det kommer till avslutslägen. Där är Henry fortfarande bättre.
Barcelona Rambla
2009-03-05 00:37
Ämne: Stolt Israel

Öppn....
Inte sjuk i huvudet, det är elakt att skriva så, men riktigt pinsamma är hans kommentarer ibland och så äckligt färgade. Lite barnslig för att vara över 30 år.
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2009-03-05 00:35
Stolt Israel

Öppna upp ögonen så ser du att Keita är riktigt grym och fungerar utmärkt som 2 väggsspelare. När han kom in mot Lyon såg det tom bättre ut.

Edit: Glöm inte heller hans löpningar, skott ( som vi inte sett mycket av i Barca än ) och huvud.
Den där Baloo Gonzalez på Puerta sitter och pratar dynga igen. Det svider i hans hjärta att se oss i finalen. Men gud vad Baloo Gonzalez är sjuk i huvudet.
Barcelona petersays
2009-03-05 00:34
Henry är lite av en "one trick pony", men så länge det funkar är det väl ok.
Barcelona Rambla
2009-03-05 00:33
petersays:

Det känns bara någorlunda tryggt med Sylvinho när hela laget är i bra form. När det går sämre är han en otrolig säkerhetsrisk anser jag.

Cacéres har inte den tekniska biten som Sylvinho har och jag håller med om att han slår bort för mycket passningar men det är inte bara hans fel för när laget inte fungerar så har han inga lätta passningsalternativ och till slut så kan han inte med att för 10:e gången i rad slå en sidledspassning till Puyol utan försöker istället vara kreativ. Spelarna är då markerade och det blir genast svårare för honom.

Jag anser dock att hans närkampsspel, snabbhet och framför allt hans brytningar är mer än välbehövda i såna här matcher. Han är en krigare som behövs när det blir tuff. Utvisningen idag är olycklig och ska man vara rättvis är det väl ändå Puyol som klantar till det i momentet innan och Cacéres kanske får lite panik och försöker chansbryta.
Barcelona Barcadinho.
2009-03-05 00:33
Keita var bra under hösten (inte strålande, men bra). Sen kom en skada och det förstörde formen lite.

Men problemet ligger lite på Pep.

Keita berättade på en intervju att Pep sa till honom att sluta springa överallt på plan som han brukade göra i Sevilla.
Keita berättade att Pep sa "det är bollen som ska flyta sig inte du".

Jag tror att Keita är lite förvirrad med de nya instruktionerna från Pep.

Vadå inte springa överallt, tänker han nog.
Är det inte just det som jag ska göra?

Han vet inte riktigt vad han ska göra.
Barcelona Barcaholic
2009-03-05 00:33
SaM__-:

Ska jag vara ärlig så tycker jag inte om Henry så mycket heller. Okej han gör många mål, viktiga mål osv men tycker han har tappat speeden riktigt mycket och det enda han försöker är att springa på kanten och göra inlägg som nästan aldrig leder till mål. Det är ju så stor skillnad när Henry och Iniesta spelar. Men tycker endån att Henry gjort en bra säsong hitills.
Barcelona SaM__-
2009-03-05 00:30
Stolt Israel:

Nja, där får man nog dra personliga tolkningar och åsikter om hur vida Keita har presterat. Visst finns det mer att hämta, men hans jobb på planen under hösten var i mina ögon ovärderligt. Men under senaste månaden har det gått tyngre för honom.
Barcelona westinhoblaugrana
2009-03-05 00:29

Alltså den straffräddningen var så oerhört vacker :). Så kaxigt gjort, den väger upp allt dåligt han gjort hittills :P.

Man kan se den hur många ggr som helst, länktips!
Annons: