/spanien/barcelona/forum/2006.aspx/spanien/barcelona/forum/2006.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
2015-11-18 14:02
Nu är nästan alla tillbaka i träning förutom Neymar Masken och Alves
Barcelona enkos
2015-11-18 13:57
Spaniens inrikesminister bekräftar att El clasico kommer att spelas som planerat
Barcelona enkos
2015-11-18 13:53
Tror det har blivit missförstånd kring Neymars pappas uttalande. Som jag nu läser I så handlar allt om att Neymars pappa hotar att Neymar ska lämna Spanien om nu spanska skattemyndigheter inte slutar att förfölja Neymar och hans familj..
Barcelona Gabriel
2015-11-18 13:18
Kröjf Mitt syfte var aldrig att "sjunka" till någons nivå eller likande - DET ENDA jag ville var att få skriva ner min frustration kring vad jag just då kände (och fortfarande gör) angående hela Neymar soppan med förlängning av hans kontrakt osv. Jag skrev dessutom vid ett flertal gånger att jag inte var helt säker och att du mer än gärna var välkommen att rätta mig om jag hade fel - något du också gjorde, så då ber jag givetvis om ursäkt för mitt felaktiga påstående. Jag förstår inte riktigt vad ditt mål eller syfte var med hela grejen att skriva till mig. Känns bara oerhört omoget och lite fjortis kring det hela men det kliar väl olika på olika människor I guess. Tack och väl mött, igen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-11-18 12:45
I El Classico kan allt hända. Alla vet att formen spelar ingen roll.

Är det bara jag som är så orolig för Alves faktorn?
Hade varit så fantastisk om Roberto tog hans plats stället.

Hur ska jag klara av titta på matchen om Alves får härja på högerbacks positionen? Det blir svårt.

Det sista jag hoppas på är att Messi sparas eller får hoppa in max de sista 20 minuterna..
Barcelona Junta Dimision
2015-11-18 10:39
@Barcelonistas:
En av de största profilerna genom tiderna i FC Barcelonas historia och enligt dig är han inte ens en fis i rymden. Jösses.
Barcelona Skurhink
2015-11-18 10:26
Där är ju landskamper åxå inräknade o Sverige spelar ju 8/10 landskamper mot San marino så då blir de ju såklart några baljor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona rANDOMhERO
2015-11-18 10:26
Barcelonismo Hur skulle du ranka motståndet som Sverige möter jämfört med Argentina? Känns som att Sverige får möta San Marino i alla kval t.ex. Fast Zlatan har ju visat att han gör mål mot bättre lag också, England bland annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-18 10:23
Både Zlatan och Penaldo är i stort sett ensamma "stjärnor" i sina landslag medan Messi trots att han är bäst så finns det i Argentinas landslags flera som kan avgöra därför inte Messi som utmärker sig ensam där... är säker att Messi hade snittat bättre än Zlatan om han spelat för Sverige och mött lag som Lichtenstein Luxemburg mf dåliga lag som Messi aldrig har chansen att möta . Istället är det brutala lag i Sydamerika Messi måste möta hela tiden och på 3000 m höjd också
Barcelona rANDOMhERO
2015-11-18 10:22
[QUOTE=Barcelonismo]Intressanta siffror kring hur Zlatan, Cristiano och Messi har presterat i landslagssammanhang sedan 2012 och fram till idag. Zlatan 36 matcher - 34 mål
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonismo
2015-11-18 10:15
Intressanta siffror kring hur Zlatan, Cristiano och Messi har presterat i landslagssammanhang sedan 2012 och fram till idag.

Zlatan 36 matcher - 34 mål & 8 assist

Ronaldo 34 matcher - 23 mål & 6 assist

Messi 37 matcher - 28 mål & 12 assist

Källa: Transfermarkt

---

Säga vad man vill om den långe, men ingen kan ta ifrån att han är bättre än Cristiano och (tyvärr) Leo. Framförallt om man tänker på vilket jävla uselt landslag som Sverige faktiskt är i dagsläget. Jävligt tveksamt om Messi, Cristiano eller för delen någon annan världsklasspelare hade kunnat prestera med lagkamrater som Berg, Forsberg o.s.v.
Barcelona Kröjf
2015-11-18 09:54
Gabriel Jag förlåter dig för att du svarar i nattmössan. Men inte desto mindre sjunker du precis det jag uttryckte förhoppning om att du inte skulle göra - nämligen ner till neymar JR:s nivå genom att lägga ord i "munnen" på mig. Och sen utgå från dessa för att få rätt i sak för egen del. En gång i tiden fanns det ett nick vid namn Neymar11 härinne, som hade för vana att förvränga "allt" jag skrev om Neymar till oigenkännlighet. Till slut tröttnade jag på tricket och återgav ett antal citat av mig själv i vilka jag framförallt i otvetydigt positiva och berömmande ordalag beskrev samspelet mellan brassen och argentinaren när dessa gång på gång "sågade" sig genom motståndarnas försvar och straffområden. Eftersom Neymar11 med sitt tydligen totalt fria tolkningsföreträde påstått sig bli otroligt irriterad på mina sågningar av hans namne, så avslutade jag min citatsamling med "otroligt irriterande"? Ja, jag använder enkom mitt minne nu, eftersom och vilket jag även tidigare "sagt", vare sig sparar vad jag eller andra skriver härinne (få om ens några inlägg är något för eftervärlden att gräva ned sig i). Till saken, i nattmössan skrev du: "Mitt minne må inte vara lika gott som ditt, så du får som sagt väldigt gärna rätta mig om jag har fel, men om jag inte missminner mig så har du sagt ngt i stil med att Neymar snarare lever på Messis storhet i att kunna förvalta hans räkmakor (se smörpassningar). Med det sagt så kan man ju i så fall konstatera att det hitills varit ett felaktigt påstående eftersom Neymar varit den som faktiskt burit laget på sina axlar i Messis frånvaro (dåligt motstånd eller inte)." Visst, det är mycket riktigt ett felaktigt påstående. Det vill säga att jag skulle skrivit att Neymar lever på Messis storhet i att kunna förvalta hans räkmackor (se smörpassningar)". Därför blir slutklämmen smått komisk: "Med det sagt så kan man ju i så fall konstatera att det hitills varit ett felaktigt påstående eftersom Neymar varit den som faktiskt burit laget på sina axlar i Messis frånvaro (dåligt motstånd eller inte)." Du behöver inte besvära dig med att svara. Jag tar nämligen min Mats ur den här lekskolan nu, lågmält och stilla. Hög tid att börja samla på vuxenpoäng istället mellan firandet av födelsedagar; grattis i efterhand förresten. Tack för mig.
Barcelona enkos
2015-11-18 09:48
Ni kan önska andra bredvid Piqué men ett är 100% säkert att det blir Masken. .
LE uttalade sig direkt efter Maskens röda kort att det vore katastrof om han misdade El clasico. Masken är en av LE-s största favoriter
Är ganska säker att LE ställer upp med denna elvan:
............Bravo..........
Alves Piqué Masken Alba
Roberto Busken Iniesta
Messi Suarez Neymar
Barcelona Katalano
2015-11-18 09:33
neymar JR

Messi kommer för långt ifrån målet med den uppställning du nämner tycker jag. I framtiden tror jag att han kommer att ta en roll på mittfältet, men idag så är han alldeles för snabb och målfarlig för att man ska vilja flytta ner honom i planen och bort från mål då hans roll skulle bli för defensiv.

Hur motiverar du att du vill ha Vermaelen som mittback mot Real Madrid? Han har väl aldrig spelat ihop med Pique innan. Jag skulle föredra en Mascherano, Bartra eller till och med Mathieu som mittback i denna match av denna anledning.
Barcelona enkos
2015-11-18 09:29
Skulle vi lyckas vinna nu på lördag kan jag med säkerhet säga att vi vann ligan trots det är många matcher kvar då vi spelat alla svåra bortamatcher redan (Valencia kvar) och med 6 poäng försprång samt El clasico på hemmaplan.. ja luften ur Real hade också gått ut att de sedan skulle skita i ligan och satsat allt på CL och cupen..
Barcelona neymar JR
2015-11-18 08:54
Januari kommer ju arda och Vidal trilla in och det kommer ge lucho fantastiska valmöjligheter Vi kan ha ett mittfält med; Messi-busken-iniesta Ett anfall med; neymar-suarez-arda Det måste väl ändå vara det bästa balanserade offensiven någon gång? Kreativitet i överflöde
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-18 08:51
Messi ska och bör starta i helgen, vi ska inte visa dom jävlarna någon nåd och gå in för att sänka dom. 6 poängs ledning och kalabalik i Madrid hade varit guldvärd Neymar, iniesta och busken har visat strålande form på senare tid och en spelsugen Messi gör det hela mer lovande. Jag vill ha Messi närmare iniesta-busken för att verkligen kunna rulla ut deras mittfält Roberto/(Alves) pique vermaelen Alba . Busken . Rakitic. iniesta . Messi . Suarez neymar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
2015-11-18 08:40
Nej, aldrig haha. Endast straffar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-11-18 07:33
Straight out of Barca Det har han, men aldrig i ligaspelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-11-18 02:02
Har Ronaldo aldrig gjort spel mål mot oss i Santiago Bernabeu eller? läst i sport att alla mål han gjort mot där är straffar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-11-18 01:45
Alves är ju helt slut.... Måste bänkas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2015-11-18 01:24
.
Barcelona Davids3
2015-11-18 01:24
Kommande El Classico är den första på 15 år utan varken Casillas eller Xavi.

Barcelona Stright outa Barca
2015-11-18 01:20
Brasilien är så jävla usla måste vara tidernas sämsta Brasilianska landslag assså
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-11-18 00:55
Kröjf Det är sent i nattmössan och jag är inte allt för klar i huvudet, det med en aning ångestfylld känsla av att jag fyller år idag (snart är man fan gubbe) så gör det att mitt fokus försvinner och jag har rätt så svårt att hänga med på vad du menar. Jag ville hur som helst aldrig påbörja en "du sade/Jag sade - ät nu upp dina ord" diskussion, utan snarare att min känsla för stunden är besvikelse när ämnet Neymar tas upp (istället för att prata hans fotbollskvalitéer). Mitt minne må inte vara lika gott som ditt, så du får som sagt väldigt gärna rätta mig om jag har fel, men om jag inte missminner mig så har du sagt ngt i stil med att Neymar snarare lever på Messis storhet i att kunna förvalta hans räkmakor (se smörpassningar). Med det sagt så kan man ju i så fall konstatera att det hitills varit ett felaktigt påstående eftersom Neymar varit den som faktiskt burit laget på sina axlar i Messis frånvaro (dåligt motstånd eller inte). Nu var det som sagt inte det fotbollsmässiga kring Neymar jag ville diskutera men det blev så trots allt då ditt inlägg till mig gjorde att jag kände mig illa tvungen att försvara mitt tidigare försvarande av brassen. Sen förstår jag inte riktigt vad skribenten "Neymar JR" har med vår diskussion o göra men det kanske går upp för mig när jag fått några timmars sömn. Nu är det läggdags som gäller för mig, väl mött amigo!
Barcelona Barcelonistas
2015-11-18 00:51
Folk kan inte släppa Pep eran. Jag orkar inte ens skriva ner mina tankar då jag har gjort det 100 tals gånger. Det fanns ett Barca innan Pep och det kmr finnas ett Barba efter Pep. WHO the fuck is Pep? Den mannen är inte ens en fis i rymden. Han e bara en liten del av vår historia.
Postat via SvenskaFans-appen
BlackPanther
2015-11-18 00:36
@Barcelona ViV:


Nej, det är Messi som är kung. Gör om, gör rätt.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-11-18 00:26
Litar mer på Borbalan än någon annan spansk domare trots att han emellanåt tror att kvällen till ära är hans sweet sixteen och allt cirkulerar runt hans skalliga huvud. "Spanska domarsjukan" helt enkelt.

Men väljer helt klart den med ett öga bland de blinda att döma helgens match.
Barcelona enkos
2015-11-18 00:04
Imorgon kommer säkerhetsansvariga i Madrid att mötas för att bedöma om El clasico kommer att spelas eller inte
Barcelona Kröjf
2015-11-18 00:04
@Gabriel:
Gabriel Du skriver angående Neymar att jag "har varit hårt kritiserande mot honom även som FOTBOLLSSPELAREN". Trots mitt "superminne"kan jag dock inte komma ihåg annat än att jag inte sett honom som världens bäste spelare och inte trott honom om att bli vald till det heller. Åtminstone inte inom den korta tidsrymd som vissa med 100 procents säkerhet slagit fast. Om det är "hårt kritiserande", så har du givetvis helt rätt. Annars är det falsk ryktesspridning som du faktiskt gör bäst i att bevisa med ett belysande exempel. Jag väntar. Men gör det inte så enkelt för dig som att hänvisa till neymar JR:s egen lilla lista, utan citationstecken. Den får stå för andra eller rentav honom själv, eftersom han så sent som igår hittar på saker som folk ska ha påstått härinne, för att skaffa sig själv skäl att gå till grundlösa personangrepp. Och från skillnad till honom kan jag återge ett citat istället för en samling sammanhangslösa omskrivningar: "Jisses att folk inte kan släppa Pep eran fortfarande, samma folk som intalar sig att Barcelona alltid har spelat sådär. Detsamma individer som påstår sig ha varit cule innan dom lärde sig gå....". Vem har påstått sig var culé innan han lärt sig gå? Mig veterligen är det bara neymar JR själv som påstår det. Att nån skulle påstått så alltså. Dålig "stil". Hoppas på bättre.
Annons: