/spanien/barcelona/forum/19895.aspx/spanien/barcelona/forum/19895.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Okkapokka.
2008-12-28 16:39
Jag kom ihåg när vi var inne i dom sämre perioderna med Barcelona. Alla diskuterade bara om Barcelona, Vad ska bli bättre? Vart ligger felet? Vem ska den nya tränaren bli? Nya värvningar? Alla var oftast eniga och alla hade en väldigt hög nivå på deras inlägg, Visst kunde det komma in någon dum skrytande Madrista lite då och då, Men det får man alltid räkna med. Det var dom trogna culés som var kvar på forumet, Och glinen försvann efter försäljningen av Ronaldinho.

Nu däremot när det aldrig gått bättre för Barca så börjar allt skitsnack komma upp igen, Helt meningslösa inlägg och varje dag är det en ny användare som heter "Messi the god". Och på senare tid har den låga nivån tilltagit och alla culés som var trogna under sommaren har försvunnit. Om dom riktiga trogna culés förvsinner, vad finns då kvar? Jo, idioterna.

Sen om ni spärrar killen som skickar PM eller inte bryr jag mig inte ett dyft över. Jag vill bara säga att det här forumet är sämre än någonsin och diskussionerna handlar inte längre om Barcelona.

Det finns andra saker och göra, och det finns andra forum som har Barcelona som huvudämne och som är långt ifrån lika fientlig som denna sida. Jag avslutar med att vara lika dum själv och postar mina PM här nu:

Här är meddelande 1

TILL
Okkapokka.
2008-12-28 02:50:14

FRÅN
Cape
True

MEDDELANDE
Jag torkar mig i röven med dina åsikter.

Så startade det, Sen meddelande 2

TILL
Okkapokka.
2008-12-28 03:09:30

FRÅN
Cape
False

MEDDELANDE
Ja, du lär ju vara rätt bekant med käftsmällar. Kan tänka mig att din fula emoflickvän brukar slå tillbaka

Nu reagarade jag såklart tillbaka, Meddelande 3

Bottenskrap likt din tjej intresserar mig inte, men antar att du sätter ribban efter dina låga förutsättningar. Jag kanske inte skyltar med mitt privatliv i ett anonymt forum som dig.. Hehe.. horunge

De toginte slut här, Meddelande 4

TILL
Okkapokka.
2008-12-28 03:22:30

FRÅN
Cape
False

MEDDELANDE
Vänta nu.. fula tjejer? Finns väl ändå ingen anledning att klanka ner på din egen tjej?

Bög säger du? Jag undrade först om det var du på bilden ända tills jag såg att du hade med din tjej på kanonlistan vilket förklarade saken.

Där kom mitt första personpåhopp på han.. Inte så konstigt eller hur?

Som sagt när detta forum diskuterar 50% skit istället för Barcelona är detta forum inte värt att ödsla sin tid på.
Det finns andra saker och göra istället. Men jag tackar redaktionen för erat fantastiska jobb och eran mogna attitud på forumet.

Och nu förtjänar nog jag en spärr också.
Barcelona Heywood Jablome
2008-12-28 16:36
Den där Cape kommer bli spärrad från hela Svenskafans. Det behöver ingen oroa sig för. Men precis som Evička säger så måste ni rapportera till någon redaktion. Annars vinner dem och det vill vi ine.
Barcelona Pep.G
2008-12-28 16:30
"¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!" skrev detta via PM till mig om någon vars nick är "Cape".

Haha, kolla vad han skrev till mig Cape: ''FRÅN Cape True MEDDELANDE Det enda jag för via PM är det jag för in och ut ur din mamma. Det hade du väl ändå kunskap om? Du som brukar filma..'' Endast för att jag skrev att en 13 årig kille var medgångsfan och inte kunde stava ordentligt.


När jag blev medlem här i somras så fanns det inte folk som snackade skit om andras mammor, och jag hoppas att det PMet var bara en tillfällighet, annars kommer många fler att lämna !
Barcelona Evička
2008-12-28 16:20
Förresten, vi har haft såna här fall tidigare, och när det blir känt för oss vilka det handlar om - så brukar de inte tycka att vi är särskilt trevliga mot dem, om ni förstår vad jag menar. En del har fattat efter ett tag, medan andra har fått mer eller mindre livstidslånga spärrar.

M a o rapportera när det händer! Ni måste hjälpa oss med det. PM-kränknigar är fullständigt oacceptabla.

Och Okkapokka, du gör naturligtvis som du vill, men för din egen skull och för andras - så att vi kan få bort det här - rapportera det. De vinner annars, de små glina.
Barcelona Evička
2008-12-28 16:12
Kränkningar och påhopp via PM är ju något som vi inte kan ta itu med direkt eftersom vi inte ser dem. Det är inte tillåtet, lika lite som det är tillåtet att kränka andra via MSN, mejl, telefon, helt vanliga brev eller direkt öga mot öga.

Förutom att det är möjligt att spärra andra användare från att PM:a till en, så bör ni, om ni råkar ut för detta, ta upp det med oss i redaktionen, eller gå direkt till centralredaktionen. Ta inte bort PM:en, vi behöver veta vad som har sagts och av vem. Att spåra ett nick här är inte särskilt svårt och vi har tillgång till information om alla användare, bland annat för att man inte ska kunna gömma sig bakom ett anonymt nick och sedan säga vad som helst till någon annan.
Barcelona Heywood Jablome
2008-12-28 16:04
Det finns fler som förstör än som gör nytta. Personligen tappar man suget när värvningssnacket blossar upp.

Det enklaste hade varit om OkkaPokka meddelade någon i redaktionen så vi kan spärra personen i fråga.
Barcelona BlueRed.
2008-12-28 15:59
Synd att detta ska hända. Har gått överstyr dem här senaste veckorna och vi förlorar medlemmar som skriver något bra i varje inlägg. Att man skickar PM med påhopp och dylik gör detta ännu värre.

Okkapokka.
Jag måste hålla med dem flesta, låt inte idioterna få övertaget. Skit i och öppna PM om du inte vet vem det är som har skickat de. Är det allvarligare innehåll så ta det med redaktionen också. Vore synd om du lämnade på grund av att vissa inte kan behärska sig själva.
Barcelona Hetfield
2008-12-28 15:48
Okkapokka

Synd att du ska behöva lämna, men om du lämnar så låter du snorungarna få vinna
Barcelona Mojito
2008-12-28 15:48
Okkapokka

Det går att spärra medlemmar som skickar olämpliga PM.
Tycker inte du ska låta idioterna vinna genom att vara den som lämnar.

Det kommer alltid finnas personer som är helt besatta av sina egna åsikter och inte kan tolerera att andra personer inte delar dessa.

Men men, känner du att detta är den bästa vägen för dig Okkapokka, så ger jag dig full cred.

Hasta la vista
Barcelona Chileno
2008-12-28 15:38
Okkapokka

Tråkigt att du ska behöva lämna forumet pga några småglin som sitter bakom en skärm och gör personliga påhopp. Nu vet jag inte vad som hänt men hoppas inte du ska behöva lida för att du följer ett älskat lag med hjärtat.
Canaletes
2008-12-28 15:28
Jag vet inte om nån annan har skrivit det idag men idag i Spanien är de el día de los inocentes, Sveriges motsvarightet till 1 april

hahahaha, så tro inte allt som skrivs idag ;)
Barcelona Okkapokka.
2008-12-28 15:27
Detta kommer nog vara mitt näst sista inlägg här på SF så jag har några ord jag vill dela med mig.

Att man kan bryta mot alla regler som detta forumet har över PM så är det helt onödigt med regler. Man kan istället bara skicka ett meddelande till personen som man vill hoppa på och skriva förjävligt många personliga påhopp och dylikt.

Den här sidan har nog nått sin botten, Nivån är helt under isen och det är inte något jag vill vara med i. Så jag tackar alla som i alla fall vet vad dom skriver (Rambla, Heywood , Hetfield , Tarrak, Evika, BlueRed, el capitano, Klint, Kim, Braxingen, och sist men inte minst ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!.)

Hejdå
Barcelona FCB Més que un club
2008-12-28 15:22
PepGuardíola

Just precis. Det är bara dumt att värva in spelare under vintern nu när laget har spelat en fantastiskt fotboll. Vintervärvningar är för nödlösningar och det behövs verkligen ingen nödlösning i dagens barca, så varför tänka på att värva under vintern? Förstår inte själva vitsen.
Barcelona PepGuardíola
2008-12-28 15:19
FCB Més que un club

Som du säger Inför varje säsong är det bra att göra värvningar.

Men värvar man mitt i en säsong nya spelare till ett lag som spelar världens bästa fotboll och leder ligan storstilat så tror jag att det bara skickar dåliga signaler till truppen.
Barcelona PepGuardíola
2008-12-28 15:17
Det låter bra det.
Saken är ju också den att det ofta är dyrare att värva mitt under pågående säsong.
Värva enbart om Sylvinho lämnar tycker jag.
Barcelona FCB Més que un club
2008-12-28 15:16
Vill ge min åsikt kring nya värvningar. Grejen med nya värvningar är det att det kan bringa både positiva och negativa vibbar. Positiva är väl det att spelarna höjer ett snäpp och måste visa framfötterna, spelarna får en ny kick rättare sagt. Sedan kan det förstöra lagmoralen med. För om det inte värvas in spelare så lär dom som har en säker plats i startelvan löjla sig nästa gång eller inte ha samma motivation! Därför måste man värva in nya spelare som är hungriga och är villig att ta den platsen ifrån den personen som känner sig alldeles för säker. För är mig är minst 2 värvningar ett måste inför varje säsong.
Barcelona BlueRed.
2008-12-28 15:03
Enligt Txiki så ska det inte värvas spelare nu under vintern. Här är en bra analys om transfer fönstren av Ramzi inne på fcbtransfer bloggen.

Edit; Någonstans på samma sida så finns en länk till artikeln där Txiki säger att spelare inte kommer köpas in.

*Länk
Barcelona tarrak
2008-12-28 15:02
Mojito

Jo det ser nog ut att behövas en värvning utifrån då Pep inte verkar se Cacéres som ett gångbart alternativ som vänsterback. Tror nog att man kommer prioritera en spelare med stark defensiv så Alves kan fortsätta härja i anfallet.

Kom på att José Terron i Juvenil A kan spela till vänster, även om han är bäst som mittback. Han sågs som ett superlöfte, men har väl stannat av lite i utvecklingen och lär inte vara ett alternativ till nästa säsong.
Barcelona Mojito
2008-12-28 14:57
Tarrak

Okej, då kan det ju vara läge framöver att titta på en back-up till Abidal om Sylvinho lämnar.
Cacéres har ju inte fått förtroendet så här långt, men Pep kanske matchar in honom under våren?
Barcelona MESSII DA KING!!!
2008-12-28 14:56
Jag tycker att vi inte ska ändra på nånting under vinter, för att vi har en trupp som inget annat lag har.
Och dem spelar fotboll som Barca adrig har gjort för.
Så varför ändra på nåt som funkar helt perfekt...
Visst behöver vi en förstärkning til Abidals plats för att det har set liteknackigt ut, men dt ordnar sig killar.

Visca el Barca
Barcelona tarrak
2008-12-28 14:52
Mojito

Så vitt jag vet har vi inga större löften på den positionen, de försvarare som ser lovande ut spelar centralt. Joni López (som jag tror är på lån från Sporting Gijón) verkar vara förstavalet i Barça Atlètic.
Barcelona Mojito
2008-12-28 14:44
Vad har vi för någon från La Masia som spelar vänsterback?
Är han så pass bra att han kommer kunna axla positionen om ett par säsonger?
Barcelona Zne
2008-12-28 14:42
Håller med PepGuardíola, borde inte köpa in något nytt nu i vinter när vi spelar sån underbar fotboll. Känns som vi har bra backup på alla positioner. Till sommaren skulle det dock inte skada med några nödvändiga värvningar.
Barcelona PepGuardíola
2008-12-28 14:38
Culéé Tror nog han menar att eftersom så många verkar vilja ha in nya spelare så kan man ju tolka det som att man inte är nöjd med nuvarande trupp.
Men jag vet inte...
Barcelona Culéé
2008-12-28 14:34
Visca_Barca

Vem har sagt att vi inte är nöjda? något ja missat?
Barcelona PepGuardíola
2008-12-28 14:20
Gott att några till är nöjda med den trupp vi har.

Chileno du har däremot en poäng i det du säger om Sylvinho, där behövs ersättare och varför inte unge Gareth Bale? En ung talangfull britt(Walesare) med framtiden för sig.

Men i övrigt så kan vi vara nöjda och fortsätta njuta av att ha världens bästa trupp=).
Barcelona Squez
2008-12-28 14:15
Jag tror inte någon vill se några nya värvningar nu under vintern. Men lagom till nästa säsong, oavsett vilka titlar vi vinner, så vill iaf jag se nya namn i truppen :)

Men.. det bästa är väl att hålla sig till den pågående säsongen och njuta för fullt :D
Barcelona Visca_Barca
2008-12-28 14:14
som jag alltid har sagt så är vi barcafans aldrig nöjd med vårt lag. snälla tänk lite, vilket lag har messi-etoo-henry-bojan-? vilket lag har xavi-iniesta-keita-yaya-hleb? grabbar de spelarna vi har drömmer alla lag om. men ändå snackar ni om en ryss som är 27år eller en david villa som ör 27 år? varför?
Barcelona Doce
2008-12-28 14:14
PepGuardiola.
Håller med dig helt,varför ändra på något som redan fungerar perfekt.Tycker att vi ska lägga ner snacket om vilka vi ska värva,dessutom har vi massor med unga spelare som säkert kommerta sig upp i barcas a-lag, te x Gai,Jeffren med flera.
Barcelona Chileno
2008-12-28 14:13
Håller med dig helt PepGuardiola. Det enda som möjligvist skulle behövas förstärkas och försäkras är vänsterbackplatsen nu när Silvinho inte verkar vara i toppform (bortsett från Schaktar matchen] och åldern börjar ta ut sin rätt på honom. Men ett halvår till klarar han av.

Annons: