/spanien/barcelona/forum/19744.aspx/spanien/barcelona/forum/19744.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla
2009-02-26 16:24
el Flaco:

Du minns boken du rekommenderade? Där nämner författaren något väldigt intressant. Culés har genom historien inte kännt något speciellt hat gentemot Madrids supportrar utan det är i första hand klubben Real Madrid de avskyr. Ungefär så känner väl jag också. Ja, förutom då några icke nämnda personer här på SF som inte verkar ha alla hästar i stallet. Fast hat eller avsky är inte känslan inför dom.
Real Madrid VetShi
2009-02-26 16:23
¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
Sista inlägget i SF nu, nej jag är ingen maräng din pajas.Man ser på ditt inlägg att du vill provocera.
Real Madrid VetShi
2009-02-26 16:21
¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
Börja med att hålla din käft, trodde någon kunde hjälpa mig med min situation hade visst fel, ses orkar inte med vissa barnungar i SF.
Barcelona el Flaco
2009-02-26 16:20
Jag personligen har aldrig förstått mig på det här "hatet" mellan Rambles och Puertan. Själv har jag många Madrid-kompisar och vi brukar t.o.m. kolla på Clásicos tillsammans och hittills har vi lyckats från att döda varandra utan problem. Förstår inte varför folk ska leka tuffa och skriva en massa hot bakom en datorskräm. Jag har alltid upplevt rivaliteten mellan Barça - Madrid på en klubbnivå, inte en supporternivå. Personligen så ogillar jag ingen madridista (Ultra Sur undantag).
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2009-02-26 16:18
VetShi

Är du Shi som har på sig en vit tröja eller vad? Om du nu gillar Real Madrid så mycket så kan du börja med att byta färg på tröjan.

Edit: Ganska uppenbart att du är en maräng som vill jävlas. Please come again ( Indisk accent).
Real Madrid VetShi
2009-02-26 16:16
Miggee

Om du hade varit i min situation så hade du nog förstått, men du är en barnunge som inte förstår något, sluta provocera. Jag håller på att lämna Barca nu när dom är i en bra form, jag håller inte på att bli Real-Fan för att dom vann över Betis med 6-1 eller så.. Jag vill bli Real fan för att jag känner för det.

Real Madrid Shi
2009-02-26 16:13
el Flaco

Som sagt finns det alltid personer som till skillnad från andra HAR alla hästar hemma och kan bidra till att diskussionsklimatet blir bättre, för om man inte går runt och hatar varandra så kan man istället för att få "STICK TILLBAKA TILL DITT FORUM!" på sant främlingsfientligt manér få ett vettigt svar tillbaka istället, personen behöver inte hålla med i resonemanget men så länge diskussionen håller en stabil nivå så spelar det ingen roll vad ämnet är, så länge respekt visas.
Barcelona Miggee
2009-02-26 16:11
Att du tror att du är mer mogen är bara skrattretande. Att skriva inlägg som att "jag håller på att bli ett real-fan" visar ju hur mogen du är.
Real Madrid Shi
2009-02-26 16:09
Klint

Det blir lätt så när entusiastiska personer hamnar i extas. :)
Barcelona el Flaco
2009-02-26 16:09
Shi/

Jag håller med dig och jag co-signar inte inlägg där folk skriver "ReAl MaDrId SuGeR k*K, dOm Är SäMsT i VäRlDeN!11!!!!" á la Caps Lock. Det är ganska störigt att läsa sånt men som tur finns det bra moderator här på Les Rambles som tar tag i sånt. Du vet nog själv att de mer mognare culés här inne håller inte på och skriver såna inlägg.
Real Madrid Puta La BarcaVisca Da Madrido
2009-02-26 16:07
Miggee

Jag är Barca Fan.Men vill nämna en sak att det finns vissa här inne som verkligen är omogna som Miggee.
Barcelona Klint
2009-02-26 16:06
Shi

Det roligaste med dessa kommentarer är hur man kan misslyckas med att hålla nere shifttangeten när man ska göra flera utropstecken i rad.
Barcelona Miggee
2009-02-26 16:05
Puta La BarcaVista Da Madrido, förskolan börjar i Augusti igen, du är på fel plats.
Real Madrid Shi
2009-02-26 16:05
el Flaco

Det hör till med lite skadeglädje och pikar till konkurrenterna men det bör ske med glimten i ögat och på en skön nivå.

Komentarer som "FUCK BAJSELONA HAHAHAHA!!!1!! HOPPAS DOM DÖR" och "ReAl MaDrId SuGeR k*K, dOm Är SäMsT i VäRlDeN!11!!!!" är väldigt onödiga komentarer som inte bidrar med något annat en en hatisk stämning.
Real Madrid Puta La BarcaVisca Da Madrido
2009-02-26 16:04
Klint

Kan nog bero på att alla vänner jag känner som gillar fotboll är Real fans.
Barcelona Klint
2009-02-26 16:02
Ämne: Ska börja med att sä....
Psyket?
Barcelona el Flaco
2009-02-26 16:01
Bara för att Olof Lundh gick ut och sa att ligan är avgjord så innebär det inte att vi culés får samma uppfattning. Senast jag checkade så var det ingen som tog något han säger på allvar. Däremot har Laporta, Pep och spelarna gått ut och varnat att inget är vunnet än. Jag väljer att gå den vägen.

Sen så är det väl klart att det skrevs ganska mycket om Madrid här på forumet med tanke på att ni förlorade, plus att vi själva inte spelade samma dag. Lite skadeglädje måste man få ut ur systemet. Kan tänka mig att det funkar likadant inne på Puertan.
Real Madrid Puta La BarcaVisca Da Madrido
2009-02-26 16:01
Ska börja med att säga nicken o det har min bror skrivit, funkar inte att byta, jag är Barca Fan så ni vet. Jag vill bara ha hjälp med en grej om någon är schyst o hjälper, jag har gillat Barca sen jag va 7 år, men det känns som jag vill bli Real Supporter, kan någon hjälpa mig att ta bort den känslan, älskar Barca från hela härtat.
Barcelona Mes Que un Club ! 3 - Puff :)
2009-02-26 15:56
Har aldrig nämnt att ligan är avgjord? - Att några fjortisar gör det här inne innebär ju inte att vi med lite mer vett innanför pannbenet tycker så. Kanske inte bör dra alla över en kam :)
Real Madrid Shi
2009-02-26 15:55
el Flaco

Givetvis drar jag inte alla över en kant. Men det är väl kanske klart att stämningen bland MAJORITETEN culés och så kallade "experter" var att det är helt kört, kan inte säga annat än att jag själv började också bli uppgiven. Men är det något jag hatar så är det att ropa hej innan man kommit över ån.

Som sagt ligan är icke avgjord även om det är stor fördel Barca, eller som Xavi sa: "Om det är något lag som skall klara av det så är det Real Madrid, hade det varit vi så hade vi trott att det var kört."
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2009-02-26 15:53
Tyvärr så är Puertan stängd och varit det sen Oktober(?).
Barcelona el Flaco
2009-02-26 15:51
Shi: "...dock måste jag erkänna att jag drog på smilbanden när jag såg er förlora, då ligatiteln redan hade börjat firas."

Jag kan bara tala för mig själv och jag har alltid sagt at ligan är långt ifrån avgjord och att mycket kan hända. Så vilka culés syftar du på med den meningen?
Real Madrid Shi
2009-02-26 15:49
Canaletes

Som sagt om du inte gillar någon artikel så maila gärna den som skrivit den, håller med er om att bland annat artikeln om att Liverpool och Barca skall va rädda för oss är pinsam. Sånt skit håller man inte på med om man håller på Real Madrid, en Raúl är imagen av Real Madrid inte en Cassano.

Mes Que un Club ! 3 - Puff :)

Läs mitt svar till, ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!

Barcelona wellpap
2009-02-26 15:48
Tror att Henke L måste göra comeback!
Barcelona Mes Que un Club ! 3 - Puff :)
2009-02-26 15:47
Ibland känns det som att vissa fans njuter mer av att se Real Madrid förlora än av att Barca vinner. Visst blir vi alla glada när motståndaren förlorar men jag förstår inte hur man kan snacka lika mycket om Real Madrids förlust här som det görs i Puertan och Liverpools forum.


Hahahahha, goddag dubbelmoral.

Är det någon som festar och härjar när vi förlorar så är det ni.

skärpning för fan.
Real Madrid Shi
2009-02-26 15:46
¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!

Du anklagar mig för dubbelmoral, men jag tror du är lite förvirrad, det är knappast så att det är jag som är alla användarna + Kviborg inne i Puertan, du kan kolla upp mina inlägg och vad jag minns så är det inga hatiska inlägg. Så nån dubbelmoral är det inte då jag inte yttrat min skadeglädje på något forum, dock måste jag erkänna att jag drog på smilbanden när jag såg er förlora, då ligatiteln redan hade börjat firas.

Som sagt har du nått problem med Puertan och dess dryga komentarer så gå gärna in där och berätta det på ett sympatiskt och intelligent vis så bör de personer där inne med något i skallen bättra sig till nästa gång.
Canaletes
2009-02-26 15:43
Shi

För mig är anledningen för att ni är så j'vla kaxiga!! de bara läsa erat forum när ni vann mot Betis, när vi X:a mot Lyon eller torskade mot Espanyol. Ni tror ni ska vinna med 3-0, som eran president sa.

Sen era artiklar.. ouff! Ni lägger bild på Figo, varför?
Iván De la Peña 5

Anonym på Bernabéu men kung på Camp Nou - vilken lirare, vilka mål! Tack för hjälpen säger vi till Espanyol och den "lille Buddhan".

Barcelona J.Gamper
2009-02-26 15:41
Ämne: Ibland känns det som....
Håller med totalt. Min kusin är en riktig Real fan och jag en Barcafan inte ens vid el clasico hånar vi varandra, men däremot finns det en mängd fjortisar som gillar att vara kaxiga, och som du sa visar man respekt så får man respekt.

Men det är just pga av era så himla kaxiga fans som
Barcelona J.Gamper
2009-02-26 15:41
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2009-02-26 15:40
Shi

Hej på dig och dubbelmoral på dig. Är det någon som njuter oerhört mycket av förluster mer än när Real vinner är det just ni på Puerta. Clownen Kviborg la tom till De La Peña på spelarbetygen och någon annan Real skribent gjorde krönikor, artiklar och gud vet vad när vi förlorade. Och alla 14-åriga Madridistas på Puerta började jubbla.
Annons: