/spanien/barcelona/forum/1974.aspx/spanien/barcelona/forum/1974.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-01-26 18:11
Hur blir det med Neymar och Messi? Kommer dem starta imorgon?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2016-01-26 18:10
Det där med att vi inte får spendera mer än 4M förklarar varför vi måste låna Serie A:s strategi och låna först och sen ev köpa i sommar. Detta är alltså världens bästa klubb vi snackar om - hur kan någon ens försvara detta?

Under. All. Kritik.
Barcelona Katalano
2016-01-26 18:09
Åter till ordningen igen då. Tack MOD.

Returmöte imorn där vi har en 2-1 ledning från bortamatchen att gå på. Jag vill se en bra startelva för att säkra resultatet och helst få en ledning under första halvleken. Alves har fått vila en del på slutet så jag vill se han starta. vermaelen gjorde en riktigt dålig insats senast men om han får spela med Pique imorn och gör ett bra jobb så får han nog tillbaka självfortroendet igen. Eftersom jag inte vill se varken Mathieu eller Adriano på planen så vill jag ha Roberto på vänsterbacken. Munir har fåt till det på slutet så jag hoppas han kan rida på självförtroendet och få in en balja till redan imorn.

Ter Stegen
Alves-Pique-Vermaelen-Sergi Roberto
Rakitic-Busquets-iniesta
Messi-Suarez- Munir
Barcelona Mascherano #14 el Jefe
2016-01-26 18:04
Jag kommer ihåg en tid för inte alls längesedan att det fanns folk här inne som tyckte att Rosell/Barto och gänget hade styrt upp ekonomin i Barca till skillnad från den slösaktige Laporta. Vi har alltså svårt att ro hem en klausul på 18 millar. Vi är fucking Barcelona och har precis haft ett transferförbud, och vi ber om ett lån!? Det är pinsamt! Visst, skyll ni på att vi vann CL och att det kostade massa bonusar osv men man är bra jävla inkompetent om man fixar så att en CL-vinst sätter en i en sån här situation. Det finns INGET bra med denna skitjuntan!
Postat via SvenskaFans-appen
Mod.
2016-01-26 17:34
En ip-spärr, en del inlägg raderade. Kom ihåg gott folk, mata inte trollen.//Mod.
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-26 17:21
Messi-Neymar-Suarez have started all three in 13 of Barcelona's 36 games this season #fcblive Scored 69 of Barcelona's 93 goals [via lv]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-01-26 15:56
Barcelona and Celta presidents could in coming days get involved to unlock the transfer negotiations on Celta winger Nolito (29). [md] Coming days? Det är mindre än en vecka kvar av fönstret och de är fortfarande på ruta ett. Vilket fiasko när tränaren öppet har skrikit efter förstärkningar i flera månader. Vi har chansen att bli historiska men Bartos inkompetens kan komma att kosta oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-26 15:12
Enriques Presskonferens från idag.

Enrique är tydlig att det inte kommer ske nån underskattning från oss och vi går ut för att vinna. Det ska inte vara nån fara med Neymar, Skönt


“He’s fine. We won’t take any risks, but he’s been training and he’s in perfect condition.”-LE
Barcelona Bosketts
2016-01-26 15:05
Katalano

Jo. Men det hela handlar ju också om att Messi är Messi och Busquets är Busquets. Det vill säga bäst i världen på sin position. Redan vid genombrottet var de fantastiska spelare.Barcelona Katalano
2016-01-26 14:54
Bosketts

Visst har du rätt gällande konkurrenssituationen idag kontra den då messi och Busquets slog sig in i laget även om de också konkurrerade ut stora spelare. Idag har vi en del spelare som är självskrivna och som helt enkelt inte går att peta då de passar perfect in i laget. Pique, Busquets, Messi, Ney och Suarez är dessa spelare idag. Iniesta också men han börjar bli till åren nu så hans position kommer att öppna upp sig mer och mer de kommande säsongerna.
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-26 14:51
[QUOTE=Liunil Masse]Snart blir det B. -laget mot Bilbao. Vamos! [/QUOTE] Vafan, har någon lagt nåt i våra spelares mat eller vad är frågan om
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-01-26 14:31
Giuly hade en katastrofsäsong? Stämmer inte alls utan han var en tongivande spelare när vi vann ligan den säsongen och höll fortfarande hög klass vilket han bevisade 05/06 i Messis frånvaro. Larsson var absolut en spelare som konkurrerade och Ezquerro var en av Athletics bästa spelare innan han värvades till Barça. Poängen kvarstår, Messi hade ingen lätt uppgift att ta en plats i laget utan han fick chansen inledningsvis och VISADE att han var bättre. Man gav honom inget gratis. Likadant var det med Busquets samt Pedro som jag nämnde. De visade sig vara bättre än spelare som Yaya, Keite, Henry, Bojan, Ibra etc. De spelade bättre när de fick chansen och lyckades ta en plats trots en stenhård konkurrens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-26 14:23
@neymar JR:


Snart blir det B-laget mot Bilbao. Vamos!
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-26 14:03
@Skurhink:


Kanske vi lyckas med Nolito dem sista dagarna?;) iaf nåt o hoppas på...
Barcelona neymar JR
2016-01-26 13:47
Luis Enrique: "Will Neymar renew with Barça? Yes, I think he will."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-01-26 13:45
Vi får alltså gå in i februari, tuffa matcher i copan, shampions slutspel och ligan ska avgöras med Munir som backup/att rotera med! Vilka jä--a luffare vi har till ledning! Inte ens D,Suarez lyckas dom plocka hem! Nolito! Ge dom Sandro och låt Bartra gå på lån! Denis är ju förfaaan vår spelare! Vi har buyback! Ge dom Douglas och skicka Ter-stegen på lån till Villareal! Men agera!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-01-26 13:37
neymar JR

Onekligen. Och en välbehövlig humörhöjare efter mina negativa funderingar angående din namne.
Barcelona Gabriel
2016-01-26 13:32
Haha, Busquets handsome? Lol, good one Lucho!
Barcelona neymar JR
2016-01-26 13:32
Luis Enrique: "Which current player I'd like to be? Maybe Busquets - tall, handsome, great player... Any Barça or Sporting player in fact" Alla som har tränat honom säger det samma Odiskutabelt den mest underskattade spelaren någonsin
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-26 13:30
Valdes i Belgien, oj så fel det gick. Det där är inte värdigt honom Men som man bäddar får man ligga, nu har en ny utmaning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-01-26 13:30
@Vampíro:


+ Katalano

Visst. Det finns ingen position som är öppen i Barcelona (med undantag för mittbacksplatsen, just nu). Men det är ändå lite skillnad att ha världens bästa spelare genom tiderna eller världens bästa defensiva mittfältare med MÅNGA säsonger i ryggen.

Yaya Touré var bra. Inget snack om det. Men han var relativt ny och hade inte samma stjärnstatus som Busquets har idag. Dessutom användes han på flera olika positioner.

Guily var redan påväg ner och hade en katastrofsäsong i ryggen när Messi klev in och dominerade. Larsson var alltid en bänknötare och matchförändrare. Ezquerro minns jag som en flopp. Kom aldrig in i Barcatänket och var därför lätt att peta.

Inte riktigt rättvist i mina ögon att jämföra dagens EXTREMA konkurrens med gårdagens, där egentligen bara Ronaldinho, Xavi och Puyol var opetbara.
Barcelona neymar JR
2016-01-26 13:29
Då*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-26 13:23
Kröjff Du misstolkade jag dig, och ansåg att du syftade på en dynamisk duo som jagar papper
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-01-26 13:22
Messi hade dock Giuly och Larsson framför sig som etablerade spelare i A-laget samt en invärvad Ezquerro(hög status på den tiden) så det fanns definitivt konkurrens i anfallet. Sen att han var bättre är en annan femma men han fick knappast något gratis utan tog chansen när han väl fick speltid. Busquets hade också både Yaya som visat fin form under sin debutsäsong och nyförvärvet Keite under Peps första säsong. Han fick spela sig till sin position. I Barça kommer ungdommar oftast alltid få chansen och de som håller blir kvar. Kolla på Pedro som var lite av en nobody men han fick lira under försäsongen 09/10 och gjorde det såpass bra att han fick förtroende under inledningen och the rest is history.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-01-26 13:21
neymar JR Med "girigbukarna i Neymar Senior & Son" avsåg jag inte Neymar JR i egen hög person. Utan alla som livnär sig på varumärket ifråga. Sen ska man nog ha klart för sig att Neymar och dennes stab av rådgivare, inte valde Barca utifrån någon inbyggd klubbkänsla utan på grundval av ett noga övervägande om vilket klubbval som var det bästa för karriären vid en given punkt. Men nu när den trefaldigt tokhyllade guldbollvinnaren Cristiano Ronaldo befinner sig i brant utförsbacke och blir allt mer ifrågasatt, kanske Real Madrid anses vara rätt steg att ta i karriärstegen. Sen må culés kasta grishuvuden på brassen bäst dom vill. För en svinaktig förrädare i deras argusögon, blir nog mottagen som stor hjälte på Santiago Bernabeu. Ju värre desto bättre om man så säger, när allt kommer omkring i slutänden.
Barcelona Katalano
2016-01-26 13:06
@Bosketts:


Fast Musquets hade ju ändå Yaya Touré framför sig från början. Han konkurrerade däremot ut den sistnämnde otroligt snabbt och tog Barca med storm. Fördelen han hade var att Pep tränade honom i B-laget innan och redan visste vilken kvalité som Busquets hade när han plockades upp till A-laget.
Barcelona neymar JR
2016-01-26 12:58
Kröjff Nu är du lite hård mot neymar jr, den ende man ska oroa sig för är neymar SR. Ja utöver ledningen dock Sen ska vi börja kategorisera varenda spelare som girig pga löneförhandlingar så sitter väl 85% av våra spelare i samma båt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-01-26 12:58
Medan Newcastle köper den utfryste Andros Townsend och den lata Jonjo Shelvey för 12 miljoner pund vardera (motsvarar drygt 36 m euro), så sitter vår ledning och erbjuder Celta Vigo trisslotter för Nolito.
Barcelona Bosketts
2016-01-26 12:53
Den enda problemet med Halilovic och Samper är att det inte finns någon plats för dem.

Framför Samper finns orubbliga Busquets, och Halilovic gör sig bäst i Messis position.

Två roller som inte kommer bli tillgängliga inom de närmsta tre-fyra åren (om nu inte något oväntat händer).

Jämför detta med Messis eller Busquets genombrott. De hade egentligen inga spelare framför sig, och fick därför ordentligt med speltid.
Barcelona Kröjff
2016-01-26 12:53
Allt som handlar om Neymars klubbtillhörighet, berör givetvis FC Barcelona. Och även om rykten alltid ska tas med en nypa salt, så skulle jag inte vara så säker som somliga på att brassen - eller vår klubb som befinner sig i kniptång ekonomiskt för den delen- inte på några villkors vis skulle ta ett seriöst menat bud från våra ärkerivaler i allvarligt beaktande.

Bara den gigantiska publicitet som en sån kontroversiell övergång säkerligen skulle innebära, kommer nog locka girigbukarna i bolagsbildningen Neymar Senior & Son, att gnugga händerna under den nygamla devisen "all publicitet är bra publicitet". Så sista ordet är nog inte sagt. Därtill helvitt som hemma i Santos. Hmm. Tål att tänkas på.
Annons: