/spanien/barcelona/forum/1974.aspx/spanien/barcelona/forum/1974.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-09-25 22:09
Ja, de har väl fullt upp med att städa undan bevis på sina kontor... Skulle inte förvåna mig om de råkar radera Barças ansökan samtidigt, haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-09-25 22:06
[QUOTE=the cameroonians]Jaha, så FIFA meddelar Barcelona att en registrering av Arda "kan möjligtvis vara emot FIFAs regler". Men hallå, kan man inte vara mer konkret än så anser jag att man ska köra på och registrera honom, särskilt som RFEF anser att transfer-banen är avslutad per den 31/8. [/QUOTE] Pinsamt av FIFA att inte kunna vara mer konkreta, en rättsinstans ska inte sväva som de gör. Antingen är det mot reglerna eller så är det inte det. Men som jag skrev innan, de kommer säkert hitta på en regel för att förhindra registrering av Arda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-09-25 21:15
Jaha, så FIFA meddelar Barcelona att en registrering av Arda "kan möjligtvis vara emot FIFAs regler".

Men hallå, kan man inte vara mer konkret än så anser jag att man ska köra på och registrera honom, särskilt som RFEF anser att transfer-banen är avslutad per den 31/8.
Barcelona Barca4life98
2015-09-25 20:53
Hahaha nu är det jul igen och nu är det jul igen... Herregud ska man skratta eller gråta...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-09-25 20:46
Enligt ett par journalister på Twitter är klubben i färd med att sätta samman ett uttalande när det gäller beslutet från FIFA angående möjligheten att registrera Arda/Vidal i stället för den skadade Rafinha. Väntar spänt...
Barcelona the cameroonians
2015-09-25 19:58
Helt sjukt att Juan Carlos Valeron fortfarande spelar la Liga.fotboll trots att han fyllde 40 i somras. Får se om han får göra entré på Camp Nou i morgon.

I las Palmas spelar för övrigt Sergio Araujo som tidigare representerat Barcelona B under ett par säsonger. Gör mycket mål och är bra i luften, så vårt försvar får trots allt se upp i morgon när argentinaren tillsammans med Jonathan Vieira går till anfall.

Det är en debutant i la Liga-sammanhang som dömer i morgon. Promotades till denna säsong och har dömt i 3 av 5 omgångar så långt.
Namnet? Ricardo de Burgos Bengoetxea
Verkar inte vara rädd för att ta upp det röda kortet heller, vilket han gjort i två av matcherna.

Ska bli intressant att se om det blir några rotationer i morgon från Luchos sida. Framför allt försvarslinjen. Bartra istället för Masche? Alves kvar i startelvan?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-09-25 19:07
@neymar JR:


Det måste väl vara den mest logiska förklaringen. Barto och company är lika korrupta som FIFA.

Eftersom alla odds talar för Barca om de tog det här till domstol och stämde FIFA. Eller, eller åtminstone krävde att FIFA ska utreda sin egen korrupta organisation och lägga alla kort på bordet innan Barca accepterar att utredas utav dem. Stället så tar Barto den i alla hål.

Det finns inte bättre tid nu när FBI och andra organisationer har avslöjat det alla redan visste om. FIFA är korrupta och de av alla borde inte ens tänka tanken att peka finger.

Man får tacka medlemmarna som har röstat på Barto. klubben får vad förtjänar men synd att de enda som blir drabbade är barnen.

Barcelona neymar JR
2015-09-25 18:41
Barto är tyst som en mus för att det finns mer i det dolda som dom inte vill ska bli officiellt. Blir inte förvånad om han och rosell själva har betalat mutor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-09-25 18:36
@Culé hasta la muerte:


Den dagen Barto skulle säga dessa ord till FIFA.

Varför håller han tyst som en liten mus. Barca borde inte acceptera nånting från FIFA förrän de städar sin hus.

Jag har en känsla av att om Simeone var president i Barca skulle han gå krig mot FIFA.

Barca måste sluta sitta på knä och svälja FIFA's *******.


När man ser hur Barca blir behandlade tycker man nästan att det är rätt åt dem. Jag menar, de står ju inte upp för klubben. Är det någon tillfälle man skulle kunna kriga mot FIFA och faktiskt köra över dem så är det rätt tillfälle nu när all korruption har kommit fram.
Barcelona neymar JR
2015-09-25 18:28
Nu har det kommit uppgifter om att Platini har tagit emot miljoner i mutor. Host* Madrid Nej men det är dags att skrota både FIFA och Uefa. Att ersätta fåtal personer kommer inte hjälpa, korruptionen sitter så långt inne hos dessa kostymnissar att man aldrig blir av det Starta nytt och ingen som har jobbat för FIFA eller Uefa får vara i närheten. Trots att oskyldiga drabbas så måste man gå så hårt åt för att stoppa dom Dra med vår ledning i skiten med så är jag nöjd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé hasta la muerte
2015-09-25 17:30
FIFA kanske ska städa i eget hus innan de sitter och leker duktiga med att dela ut straff och trycka ner klubbar.

Att de ens tas beslut därifrån är löjeväckande. Skiten skulle lösts upp för att bilda ett nytt trovärdigt och förhoppningsvis icke-korrupt förbund..
Barcelona enkos
2015-09-25 17:03
VM 21 nov - 18 dec är ju inte vinter hos oss utan höst. Vinter börjar 21 december. .Jag ser fram emot att se på alla matcher utan att stressa som man gör på sommarna då vädret är fint och man sitter inne och kollar på fotboll... ungefär blir det som att se dagens matcher i olika ligor och CL
Barcelona neymar JR
2015-09-25 16:54
Dm1982 Kanske något positivt? FIFA kommer gå i konkurs när dom ska betala för alla lönerna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-09-25 16:52
Samtidigt så är det kanske inte så konstigt att man nu lägger VM på vintern. Det är ju bättre än att folk dör av värmen. Med det sagt så är naturligtvis VM i Quatar redan en av de största och värsta skandalerna i idrottens historia. 4000 arbetare har redan dött under bygget. Så sjukt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2015-09-25 16:49
@Coach Pep.:
Vilken idiot! Solklar rött kort där! Frågan är hur Pep tillåter sånt? han brukar inte tycka om onödiga risker.
Barcelona neymar JR
2015-09-25 16:35
Nej när man håller på såhär med fotbollens heligaste turnering ja då är mycket förlorat Kanske ska man börja kolla på rugby istället....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-09-25 16:26
EXCLUSIVE: Fifa president Sepp Blatter being questioned by representatives of Swiss Attorney General in Zurich right now. Swiss Attorney Geneal opens proceedings against Sepp Blatter on "suspicion of criminal mismanagement" Trevligt, och inte en dag för tidigt...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-09-25 16:01
S-Eto - det är inte acceptabelt visst men knappast något man bör vara orolig över. Mot Valencia borta i höstas vann vi med 0-1 men vi kunde ha förlorat med ett par bollar där också.


Det är för tidigt, skulle vi släppa in 3-4 bollar under januari månad ja då bör vi vara oroliga.
Barcelona Coach Pep.
2015-09-25 15:57
Alltså, har ni sett vilken idiot Neuer är? Bara för att folk snackar om hans utrusningar som om han uppfann dem så måste han försöka visa upp sig varje gång. Så här håller han på med egoistiska högrisktagande aktioner som inte gagnar laget. Kolla på tacklingen t.ex. Det är solklart rött kort. Tänk er om vår Valdes skulle gjort något sånt. Hur mobbad hade han inte blivit efter det? Men när Neuer gör det så är han banbrytande "cool", fast han är en dåre.

Det värsta är att Neuers dårskap verkar ha negativ inverkan på Ter Stegen som försöker kopiera Neuers knäppheter.
Barcelona S.Eto'o
2015-09-25 15:54
Barcelonistas Jag förstår dig men du måste ändå ha i tanke att 3-1, 0-1 förluster händer men att släppa in 4 mål (!) tre gånger på en månad är absolut inte acceptabelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-09-25 15:41
[QUOTE=neymar JR]@barcastuff: Fifa have announced that the World Cup in Qatar will be played from 21 November to 18 December 2022 #fcblive Har inga ord för detta [/QUOTE] Yes då vet jag när jag ska sluta följa sporten. R.I.P. Fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-09-25 15:32
[QUOTE=neymar JR]@barcastuff: Fifa have announced that the World Cup in Qatar will be played from 21 November to 18 December 2022 #fcblive Har inga ord för detta [/QUOTE] Qatar 2022 FIFA World Cup to last 28 days. No World Cup has been played over such a short duration since 1978 (25), when it was 16 teams. Lycka till säger jag till alla spelare, sjukstugan kommer vara full.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-09-25 15:22
@barcastuff: Fifa have announced that the World Cup in Qatar will be played from 21 November to 18 December 2022 #fcblive Har inga ord för detta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-09-25 15:21
Luis Enrique: "Sergio Roberto is a very interesting player for any coach. he can play as attacking or midfielder, full back..." #fcblive Nej han kan bara spela som ytterback. Lucho sov tydligen under matchen mot Celta. Roberto är en bedrövlig mittfältare för fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-09-25 15:02
Enkos - krossar Real alla? Man har knappast imponerat speciellt mycket heller. Man spelade 0-0 borta mot Sporting. Man slog Granada med 1-0 på Bernabeu där man hade flytet på sin sida, och en 1-2 seger borta mot Bilbao en match som hade kunnat sluta hur som helst.


Sen fanns det inget som talade för att vi ens skulle vinna trippeln föra säsongen med tanke på den dåliga höst som vi gjorde. Real supportrarna hävdade att Luchos Barca är det sämsta Barca på väldigt länge och att tom Tatas Barca var bättre. Detta sades under hösten där vi spelade dåligt.Det är för tidigt att dra sådana slutsatser som du gör. Om spelet ser ut så här under våre stundtals då bör vi vara väldigt oroliga. Men inte när vi bara har spelat 6 matcher i ligan det är för tok för tidigt.
Barcelona enkos
2015-09-25 14:52
Real har halva laget borta men ändå krossar alla. . Nu i raden är det Pepe som är skadad och missar Malaga. . Han behöver ju inte Heller då pinsama Malaga hat inte gjort ett enda mål på fem matcher
Barcelona enkos
2015-09-25 14:47
Barcelonistas

Jag är orolig för att vi är mycket sämre än i fjol och har inte den hunger som ifjol heller. Förra året släppte vi aldrig 4 mål i en match på hela säsongen. I år har vi redan släppt det minst tre gånger och det mot inte topplag precis, Sevilla Celta och Bilbao. ..
Barcelona Liunil Masse
2015-09-25 14:46
Laget är hur förberett som helst mot Altetico och vi dominerar och vinner på Calderon. Sen möter vi Celta borta och ser ut som ett gäng sopor. Vad fan? Vill veta vad som gick fel alltså. Var laget inte förberedda på Celtas press eller vad var det frågan om? Alla såg yra ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-09-25 14:38
Helt ärligt förstår jag inte hur ni ens kan vara oroliga? Att de andra forumen dömmer ut oss visar bara hur naiva dom är. Man dömmer inte ut ett lag som vunnit 5 ligatitlar på 7 år och 3 Cl titlar på 6 år.


Real 3-1 Barca
Barcelona 0-1 Celta Vigo
Barcelona 0-1 Malaga


Bara några resultat från föra säsongens höst. Att räkna ut oss är ett stort misstag framför allt när man vet vilken högsta nivå det här laget har. En trio som gjorde 120 mål. Nej vi är favoriter till alla titlar igen.


Real har startat säsongen bra rent resultat mässigt och man ser ut att jobba på sin defensiv. 1 insläppt mål i ligan talar sitt tydliga språk. Jag trodde inte alls på Benitez men han har överraskat lite, tror fortfarande inte att han kmr kunna göra detta till ett bättre lag än vad Mou och Carlo gjorde.
Barcelona Liunil Masse
2015-09-25 14:32
Messi (14) has created the 2nd most chances in the Liga 15/16, after Nolito (17).
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: