/spanien/barcelona/forum/19735.aspx/spanien/barcelona/forum/19735.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Delarocha RIP Puerta
2009-02-17 18:07
Varför snackar Eurotalk om Raul vecka efter vecka? Är han så intressant?
Barcelona Okkapokka.
2009-02-17 18:06
The Reporter

Yes, derbymatchen mot Aspanyol är på lördag 20:00.
Barcelona The Reporter
2009-02-17 18:05
Är matchen mot Espanyol på lördag?
Barcelona Okkapokka.
2009-02-17 18:02
Barca ska enligt Sport möta Arsenal i en välgörenhetsmatch (Unicef) i Strasburg. Det ska ha nåtts en verbal överenskommelse också. Matchen kommer spelas den 13 Juni alltså.

Härligt att Barcelona förtsätter med välgörenhetsgrejer och hjläper Unicef.
Canaletes
2009-02-17 17:55
Koeman_4

Dem kommer med största sannoklikhet visa Barca matchen! :D

Det är ju förfan derby!
Barcelona Koeman_4
2009-02-17 17:40
Hmm, ingen Madrid match på 4sport denna helgen heller?

Barcelona The Reporter
2009-02-17 17:17
Gud är störst,

Kan du berätta vad det handlar om?
Barcelona Cape
2009-02-17 17:16
"The fact that he is not going to renew right now does not mean that he will not do so," Mesalles explained to Sport. "You can only score 23 goals by this stage of the season if you are at a club where you feel happy.”

Eto´os agent Josep Maria Mesalles.
Barcelona Cape
2009-02-17 17:13
Som jag fattar det, så vill både Eto´o och ledningen förhandla om nytt kontrakt efter säsongen. Jag tycker det nästan är en självklarhet att man inte förhandlar under pågående säsong.

Eto´o har dessutom inte gjort någon antydan till att lämna klubben. Läs hela intervjun istället för att lita på ex. fotbollskanalen.se. Angående Yaya så har han sagt att han trivs mycket bra i klubben och att han vill stanna. Agenten verkar inte förstå det där med att inte förhandla under säsong.
Barcelona Messidinho_10
2009-02-17 17:11
Ämne: Ämne: Om Eto ....
Han kan inte gå ut o snacka skit om Barca i pressen typ hans hjärta är i Mallorca o grejer.
Barcelona Rambla
2009-02-17 17:02
Ämne: Om Eto bara kunde hå....
Och vad är det som har hänt då? Det enda jag kan komma på är att personer på ett svenskt internetforum drar förhastade slutsatser.
Barcelona Messidinho_10
2009-02-17 16:49
Om Eto bara kunde hålla käften så hade detta aldrig hänt.
Barcelona Gud är störst!
2009-02-17 16:47
Ska dra nu men vill bara avsluta med den här länken. VARFÖR ska bra spelare ha så pengar-hungriga agenter, fyfan jag spyr på den där agenten han äcklar mig. Varför ska han gå och snacka sådär istället för Yaya och agenten säger själv i intervjun Yaya är lugn men varför ska han gå och ge ut såna intervjuer då. Pajas!
Barcelona Gud är störst!
2009-02-17 16:44
TACK RAMBLA!

Fyfan vad bra sagt, det var som att jag ville säga exakt sådär men kunde inte få ut det. Hehe
Barcelona Okkapokka.
2009-02-17 16:42
Rambla

Jag känner precis som du. Men jag tycker ändå inte att Eto'o behöver gå ut i media med det här. Han får givetvis tycka som han vill det bryr jag inte mig nämnvärt mycket om, och jag respekterar allt han gjort för klubben. Men han borde nog vara tyst om sånt här egentligen, även om han är så ärlig som han är.

Hoppas det här snacket går över snabbt nu så det inte skapas någon negativ stämmning i laget eller klubben.
Barcelona Rambla
2009-02-17 16:26
Om vi istället skulle komma till kärnpunkten av det så kallade problemet. Det vissa tycks ha problem med är att Samu inte älskar Barcelona mer än Mallorca? För visst är det väl där som skon klämmer?

Personligen är jag övertygad om att Samu hyser väldigt stora känslor för Barcelona som klubb, fansen och framför allt lagkamrater som Xavi, Valdes, Puyi, Messi, Iniesta, Bojan osv.

Häng inte upp er på en intervju i en fransk tidning, för det är vad det är och inte något uttalande. Han har långt tidigare sagt att kontrakt tar vi efter säsongen. Nu får han en fråga under en intervju. Vad ska han säga? Det är inte han som har kallat till någon presskonferens för att snacka om kontrakt precis.

Ok, skulle han välja att pröva lyckan någon annanstans så är det fine by me. Det är hans ensak och ingen ska för det kasta skit på honom. Han har gjort tillräckligt för den här klubben och ska inte behöva bli kallad svikare eller annat om han vill lämna.
Barcelona BlueRed.
2009-02-17 16:21
Jag säger så här får att få ett avslut på mina inlägg då jag har annat och göra.

Att Eto'o gick ut och sa att Barca bara är ett jobb(om det nu var det enda han sa!), så är det inte det bästa kanske. Men det går inte bara och skylla det på Eto'o. När en klubb inte längre vill ha en spelare så börjar dem själva känna att det bara har varit ett jobb för dem där. Där kommer Eto'os ärlighet in i bilden, istället för att säga att han älskar klubben mer än allt, vilket hade varit en lögn, så är han ärlig och säger som det är.

Dilemma eller vad?
Barcelona Mojito
2009-02-17 16:20
Personligen tycker jag det är idiotiskt att göra ett uttalande som det Eto´o nu gjort. Det skapar bara en massa rubriker och snack som kan skada klubben.
Dessutom, är hans mål att driva upp sin egen lön och grunda för sin personliga räkenskap är det än mer galet.
Han representerar i första hand Barcelona och ska därmed tala om saker utan att skapa rubriker. "Jag har redan bestämt mig" sa han visst. Så om han bestämt sig för att stanna, kommer han då att gå med på vilken lön som helst? Nej, självklart inte, hans agent kommer inte sitta nöjd förrän han tjänar minst lika mycket som Messi, eller?
Och jämför man då med Xavi (där uppståndelsen var lika stor när det ryktades att han begärde 8-9 miljoner Euro i årslön) så är även detta ett för högt pris att betala.

Jaja, den som väntar får se, själv är jag sugen på derby om några dagar och sen drar äntligen CL igång igen!
el capitano
2009-02-17 16:17
BlueRed.

Nu när jag har läst era positiva inlägg om lejonet så börjar jag också förlåta honom. Men jag måste erkänna att jag blev besviken på honom efter hans uttalande, Eto'o är en ärlig människa som säger det han tänker och i vissa fall är det inte så smart att han spottar ut en massa saker som kan såra fansen, skada laget och göra ledningen förbannad.
Barcelona Okkapokka.
2009-02-17 16:16
Aja, helvete vilket liv de skulle bli. Om han har hjärta eller inte för klubben vet knappast jag men jag bryr mig ärligt talat inte. Så länge han har ett målsnitt på ett mål per match och presterar så är jag jävligt nöjd att han spelar i Barcelona.

Skulle aldrig någonsin kunna tänka mig att byta Eto'o mot Villa, Aldrig.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-02-17 16:16
Ämne: Maxi Lopez till Grem....
Jag gillade också han skarpt, han var väl inte riktigt bra nog för en topp klubb men vilken match han gjorde mot chelsea.

Kommer fortfarande ihåg vilka rysningar jag fick när han gjorde assist samt mål mot de.
=)

Han hade styrkan vilket var ovant att se som forward hos barca, skrällar vi med att ta hit lorrente månne?
el capitano
2009-02-17 16:12
Messidinho_10

Du är bara ett barn som springer till Valencia forum och skriver hur mycket Villa kan kosta eftersom "VI" kommer att lägga bud på honom snart.
Han förhandlar med Valencia forumet som om han vore självate Laporta!
Barcelona BlueRed.
2009-02-17 16:12
el capitano

Men jämfört med C.Ronaldo så har Eto'o bestämt sig och sagt att han vill prata kontrakt efter säsongen. Och en skillnad till är att han vet vad han vill och har dessutom bestämt sig.

Robinho såpan går inte ihop med Eto'os. Eto'o gjorde det omvänt. När klubben ville bli av med honom, så krigade han till sig en plats.

Eto'o har dessutom gjort mer än vad Robinho gjorde för Real samt vad Ronaldo gjort för Man.U. Så om han väljer och lämna så tittar jag hellre tillbaka på vad han har gjort för klubben och hyllar honom för det, istället för att hata honom för att han lämnar.
Barcelona BlueRed.
2009-02-17 16:07
Messidinho_10

Att du ens har hjärta nog och skriva att han ska dra åt helvete... Tänk på allt han har gjort i den blå röda tröjan. Utan honom så skulle vi kanske inte ha vår CL titel.
Barcelona Dizzy
2009-02-17 16:03
Barca=Etoo

Visca Etoo!
el capitano
2009-02-17 15:59
BlueRed.

Jag är rädd att det ska bli Robinho/C Ronaldo soppa av det hela. Jag tycker om en spelare vill lämna klubben då ska de göra det på ett schysst sätt utan att leka med fansens känslor eller ledningens tålamod som nån skrev här.
Barcelona BlueRed.
2009-02-17 15:59
DM1982

Precis, han gör sitt jobb. Dessutom så tycker han inte om Real Madrid, vilket alla har märkt. ;)

Han kanske pratar för mycket, men han är i alla fall ärlig.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-02-17 15:55
Messidinho

Hur kan du uttala dig på detta vis mot våran lejon, uttal hit och uttal dit vem sliter lika mycket som eto?

Eto försker bara få ett bättre kontrakt, det är min teori om det hela. Det är han fan värd, han visade förra säsongen att han ville vara kvar att han inte tillhör den dära eran som är mätt, och det vi sett denna säsong bevisar bara vilken proffesional fotboll spelare han är.

Sluta vara så dramatisk, eto älskar laget och laget samt fansen älskar honom, ett förhållande jag inte tror kommer brytas på många säsonger framöver.

Mallorca är hans moderklubb mer eller mindre, dem gjorde han till den spelare han är idag, klart som fan att han har starka känslor för dem.

Ditt inlägg äcklar mig, lejonet förtjänar fan cred. Han må vara frispråkig men ger alltid 110%.

Bluered/el capitano

Har ni någon länk och hur trovärdig är sidan om jag får fråga?

Det går inte ihop för mig, inte fan ger man sitt yttersta i varje match man spelar i om man inte älskar laget?
Eto sliter bokstavligen som ett djur för att hjälpa laget match efter match, om inte det är hjärta så vette fan vad ordet har för innebörd.

Stämmer inte alls in på eto, hade länken varit om dinho eller deco hade man ju inte höjt ögonbryna, missförstå mig inte jag älskade dem men det var ett jobb för dem och inget annat.

Det är möjligt att ha hjärta för 2 lag, hade inte trott det förut men eto är bevis på det. Behöver jag verkligen försvara hans dedikation när han så klart visar upp det i varje match?

Han kanske lämnar en dag, men han är kommer alltid att vara en legend.
Barcelona BlueRed.
2009-02-17 15:55
el capitano

Han gör i alla fall sitt jobb. Det är bara att acceptera att alla spelare inte går till en klubb för att han älskar klubben mer än allt. Dem kommer och gör sitt jobb samt vinner titlar. Både vi och spelarna tjänar på det, så enkelt är det. Man kan inte tro att alla spelare som kommer till Barca ska stanna karriären ut, så enkelt är det inte.

Dessutom så är det svårt och veta exakt vad han sa, inte säkert att han bara sa att Barca var ett jobb.
Barcelona Gud är störst!
2009-02-17 15:45
Messidinho_10

Men du kan fan ta och draåt helvete själv då.
Annons: