/spanien/barcelona/forum/19706.aspx/spanien/barcelona/forum/19706.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona PILMÀ (Kärlek & Respekt)
2009-04-21 13:07
Barca o Mort!

Benidorm CD hette laget och spelar nuvarande Segunda División B - Group 3.
Barcelona Barca o Mort!
2009-04-21 12:56
Xavi_Totalkontroll

Pep sa innan matchen i Copa Del Rey att man inte skulle underskatta det andra laget (minns inte namnet men något segunda, segunda B lag var det)

Så jag tror verkligen inte att han underskattar Chelsea..

Och Espanyol tycker inte jag iallafall att vi underskattade, de gjorde en väldigt match mot oss.
Barcelona Xavi_totalkontroll
2009-04-21 12:55
Men barcelona har fått oss och sig själva att underskatta alla lag, kolla vad som hände när vi mötte Espanyol !!! de krossar ju allt i sin väg
Barcelona PILMÀ (Kärlek & Respekt)
2009-04-21 12:52
Det sägs att Chelsea ska placera sin unge talang Mancienne (ifall ni hörde talas om honom förut )på vänstra kanten mot världens bästa spelare.
Mera i Länken.

Vet inte vad jag tycker om detta men ifall det skulle stämma så tycker jag att det är dåligt av Chelsea att sänka matchens spänning.

Varför kan de inte ställa upp sin starkast start elva?
bara för att man kommer att sakna A.Cole behöver man ju inte sänka spänning så lågt de kan lika gärna ställa upp så här.

Ivanovic---Calvalho---Alex--Terry.
Eller hur de vill, vill bara se dem ställa upp med denna backlinje position ska man inte bryr sig.

Ingen aning om Bisngwa är tillbaka men hoppas.
Barcelona walking legend
2009-04-21 12:51
är chelsea överhuvudtaget ett lag som borde underskattas?....för att inte gå långt ska vi ta ett steg i taget. själv om vi går ut från den svarta månaden med 10 pöäng och en final plats i CL kmr jag springa naken på gator :D haha
Barcelona DM1982
2009-04-21 12:40
Tyvärr är nivån alldeles för låg här,det skulle behövas aktivare moderatorer som rensar bort att strunt.

Hur som helst, viktig (som vanligt) match imorgon som jag faktiskt tror att Barca kommer fixa bra. Jag var bra mycket mer oroligare när Barca mötte Getafe, det är en skräckmotsåndare som vi lyckades vinna mot. Sevilla är lite skadeskjutet så de kommer inte vara så vassa. De spelar även en offensiv fotboll som faktiskt är rolig att se på och det passar Barca att möta ett sådant lag. Det blir alltid fina matcher mot Sevilla tyckar jag, två bollskickliga lag som vill spela fotboll.

Real möter en svår motståndare idag som de kanske kan förlora poäng mot. Det vore inte helt fel, de ligger på som en galen pitbull där bak och vägrar tappa poäng. Det är starkt av dem att trots allt göra så bra ifrån sig när det har varit så många skador och tjaffs med presidenten.

Hur som helst, hoppas på en bra match och att Barca tar tre poäng i morgon.
Barcelona Xavi_totalkontroll
2009-04-21 12:29
det som oroar mig är Chelsea matchen, hoppas de inte underskattar dem som de gjorde för några år sedan där Barca presterade nästan lika bra som nu och åkte ur champions, vi vann hemma med 2-1 och Chelsea vann hemma 4-2
Barcelona PILMÀ (Kärlek & Respekt)
2009-04-21 12:27
Eftersom Sevillas anfallare/spelare är rätt farliga på luftduellen så tror jag att Pep kommer fortsätta med Pique i mitten tillsammans med nån av Marquez eller Puyol, svårt att förutse men antar Rafan, för jag tycker att Puyol och Pique inte skulle passa ihop tillsammans som Marquez och Pique skulle göra.

Men jag tror att Pep kommer att ställa upp backlinjen så här.

-----Inget snack om saken----Marquez-----Puyol-----Abidal-----

Abidal ska matchas inför den tuffa spel scheman för han kommer att betyda oerhört mycket där.

Valde bort Pique för jag tycker att kaptenen kommer att vara given/viktig kugge tillsammans med Marquez i hela svarta månaden.
Barcelona J.Gamper
2009-04-21 12:25
Nivån på det här forumet har sjunkit sedan Barca börjat krossa i princip varje lag... Var väldigt bra nivå innan säsongen och i början på den. Nu blir det bara värre o värre känns det som.
Dani Alves.
2009-04-21 12:23

Någon som försöker leka rolig här...
Barcelona Barça! (MQUC3)
2009-04-21 12:16
Kan du sluta spamma? Det finns en knapp som heter editera...

"Vi har fått en ny "ANTIMADRIDSTAS"^...
Dani Alves.
2009-04-21 12:16

Pinsamt att varje gång man läser här så ser man folk här bara snacka skit och försöker läxa upp varandra, när ska man börja snacka fotboll här?
Barcelona Xavi_totalkontroll
2009-04-21 12:06
jaha ok imorgon spelas ytterligare matcher
Barcelona Xavi_totalkontroll
2009-04-21 12:03
Kunde inte hela ligan spelas istället då än bara 2 matcher ??
sebbaa
2009-04-21 12:00
Xavi osv..
Antagligen för att man inte skall behöva spela ligan ännu i juni? har ju varit lite (extra till och med p.g.a. VM-kval?) landslagsupphåll och sånt. Dessutom, är du inte glad att få titta på fotboll mitt i veckan också? :)
Barcelona Xavi_totalkontroll
2009-04-21 11:56
Varför spelas primera division idag ??? Real Madrid- Getafe ???
Barcelona Xavi_totalkontroll
2009-04-21 11:51
de svensktalande Barcafansen-s forum annars, Totalkontroll annars ;)försöker säga till alla som inte va med igår att inte försöka stå här och dömma i efterhand, och jaaaa jag har släppt det, kunde du inte kommentera det jag skrev om barca istället ???
sebbaa
2009-04-21 11:44
Xavi_totalkontroll
Släpp det. Och det är "vårt", de svensktalande Barcafansens forum, right?
Barcelona Xavi_totalkontroll
2009-04-21 11:39
Barca är på väg att vinna 3 titlar, vilken god sommar man skulle ha då grabbar ;) det är verkligen vad vi förtjänar efter såna resultat som vi presterat under sesongen, men det sjuka är att den svåraste perioden kommer nu där vi möter alla topplag, det är nu det gäller så vi får se, westinho vad menar du med vårt forum, är det ditt eller? + att du inte va med i igår så du borde inte ens uttrycka dig, du borde enbart prata om fotboll annars, knip igen
Visca el Barca
sebbaa
2009-04-21 11:31
Tycker det skulle vara trevligt med lite speltid åt Caceres idag, även om vi spelar mot Sevilla!
Barcelona Pichichi
2009-04-21 11:25
Wow.. har just läst kommentarerna nedanför.. Islam? Piskning? Prostution? hmmm...

I vilket fall, tuffa matcher framöver. Är inte oroad på hur vi ställer up i defensiven, utan offensivt sett.. Är det inte dags för Hleb at starta, och kanske vila Messi inför Valencia o Chelsea?
Barcelona Barça! (MQUC3)
2009-04-21 11:17
Tack Tarrak. Har saknat forumet hela morgonen :)

Finns ingen anledning att späda på detta grabbar/Tjejer, nu sätter vi . här.

Mvh
Barcelona westinho |
2009-04-21 11:16
Xavi_Totalkontroll, pokke, Siempre Redondo och Islam_bosna borde alla bannas för att ha förtört vårt forum. Fan vad pinsamma ni är allihopa.

Aja, dags att börja snacka fotboll på detta forum igen. Vem tycker ni ska starta som mittbackar mot Sevilla? Márquez-Piqué, Puyol-Piqué eller Márquez-Puyol? Med tanke på att Kanoute är lång och farlig i luftrummet.

Jag ser helst Alves-Márquez-Puyol-Abidal.
Barcelona tarrak
2009-04-21 11:14
Jag har vaken tid eller ork att rensa upp efter nattens intermezzo, men vi försöker öppna forumet igen. Skulle det vara så att ni inte kan sköta er och hålla er till fotbollsrelaterade diskussioner så stänger vi hela forumet igen. Det är erat val!
Real Madrid Emadinho
2009-04-21 02:06
Siempre_Redondo,

Är du helt från vettet eller? hur kan du döma en religion vars utövare överstiger 1,7 miljarder? Du behöver inte ändra åsikgt å klart får du ha den åsikt du vill, men det kan du inte uttrycka som du vill när det sårar folk.

Att du sedan kommer med dina fördomsfulla idier å tankar som inte grundar sig på nån sanning överhuvudtaget förlöjligar dig ännu mer. Ta och tänk efter hur du uttrycker dig bland civilicerat folk.

Slå upp ordet islam i ett lexikon så får du fram meningen till det, och om det nu finns folk som utövar sina traditioner i islams namn så måste du kunna skilja på det. Du är för fördomsfull för att vara san gubben.
Barcelona pokke
2009-04-21 02:03
Nu har du grabben verkligen blivit hjärntvättad av meningslös propaganda. Antingen är du påverkad av något slag eller så är du helt enkelt korkad. Lycka till i fortsättningen.

Som tur har vi frihet här i sverige och var o en får välja vilken religion de vill tillhöra och ingen ska ha någon rätt att hacka på någon bara för att de har en annan hudfärg eller religion som du gör.

Siempre Redondo, du som verkar vara mega kär i Franck Ribéry som brukar finnas i din FM-elva är för övrigt Muslim. Är inte han en äcklig, efterbliven jävel som är sjuk i huvudet eller? Likaså Mahamadou DIaara som brukar härja på Madrids mittfält.

Tänk dig en hel värld med samma fördomar som dig. Helt obegrlipligt att det finns människor som du.

Tack för mig och god natt alla.
Real Madrid Siempre Redondo
2009-04-21 01:58
Qanii

Ha egna öppettider i badhus anser du är att följa svenska seder eller? I Sverige badar män och kvinnor tillsammans vill man inte göra det så ska man inte gå och bada. I Sverige har man skolavslutining i kyrkan vill man inte gå in i en kyrka så kan man stanna hemma. Tycker du man ska ändra på det eller? I Sverige ska man få sjunga "den blomster tid nu kommer" tycker du att det är rätt att kräva att man ska sluta sjunga den eller?
Kommer man till Sverige så ska man följa svenska seder. Annars kan man bara hålla käften.
Redaktionen
2009-04-21 01:54
Det här forumet handlar inte om prostitution, kvinnosyn eller religion. Här diskuterar man klubben FC Barcelona! Eftersom att vi vill bespara våra fotbollsintresserade forumdeltagare erat tjafs, så stänger vi helt enkelt forumet tills vidare. Hoppas att ni är nöjda.
Barcelona kP.
2009-04-21 01:54
Siempre Redondo

Skämm ut dig mannen, gå o häng dig eller nåt!
Visste du att i koranen så står det att om din fru inte lyder dig så får du slå henne endast med en fjäder. Det vill säga du får ALDRIG slå henne.
Islam respekterar alla religioner och det skiljer sig lite från Islam, Kristendomen och Judendomen.
Endast bas faktan som skiljer sig åt...

Sedan allt anti-islam du ser och hör (det har ökat maximalt sedan 11 september 2001) är inte sant.

Ta reda på fakta innan du snackar en massa skit!
Barcelona Xavi_totalkontroll
2009-04-21 01:52
Till dom som tycker att vi borde piska prostituerade: Hunger-Inget hus... leder till döden.... Har man barn-har man ansvar...måste försörja, Ingen vill ansälla dig-ge dig mat eller hus, du kommer dööö.... Ingen vill dö!!! människan är skapad för att kunna överleva.... Måste göra nåt, finns inget, enda utvägen Prostitution..... resultat- överlevnad, räddar sina ungar...... läs den här diagnosen igen och tänk dig i deras sits hur de har det mannnen, ha ett hjärta för männskligheten, tänk på att de måste leva med det, phsykist och fysiskt... tro mig de har det inte så bra, deras hjärtan är krossade och de har ingen själ kvar.... DE var tvungna att göra det för överlevnad... God natt god folk, PEACE to all
Annons: