/spanien/barcelona/forum/19696.aspx/spanien/barcelona/forum/19696.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona D_ALVES_20
2009-02-04 18:52
obbe

Nej tack gör det med dina egna vänner i Puerta.
Barcelona Rambla
2009-02-04 18:51
Ämne: Vilken plats ska Ces....Snälla, tror du på fullaste allvar att Cesc vill till Madrid om han har chansen att komma hem till Barcelona? Nästan så man vill skratta åt det.

För övrigt tror jag att han nog vill stanna i Arsenal i några säsonger till.

Laporta har inte ens uttalat sig om Cesc och en eventuell återkomst. Den enda som uttalat sig är Txiki och då sa han bla att det är vansinne att betala fantasibelopp för spelare som man själv fostrat i canteran. Vilka belopp som anses som fantasier nämnde han inte ens. Resten har media kokat ihop.
Real Madrid obbe
2009-02-04 18:50
D_ALVES_20//

diskutera?
Real Madrid obbe
2009-02-04 18:49
Vilken plats ska Cesc ta då da?

Med Iniesta,Xavi,Y.Toure,Keita,Busquets där.

Vi har också många alternativ på mitten, men blir Perez våran president, så finns det nog en risk att vi också skulle vara ute efter han för att slipa till. Cesc har ju velat komma till oss förut.

Dock så kanske han föredrar att koma till där han hade sin fotbollsutbildning.

Men har inte Laporta sagt att ni inte kommer betala höga belopp för honom, en spelare som lämnade klubben. Eller något i den stilen.
Barcelona D_ALVES_20
2009-02-04 18:46
obbe

Vad är du ute efter? Och hur kan du kalla Barcas trupp för "hyfsad trupp", med dessa namn Alves, Marquez, Puyol, Abidal, Valdes, Xavi, Iniesta, Yaya, Guddy, Busquets, Messi, Etoo och till slut Henry. Kallar du det för hyfsad trupp?

Varenda jävel av de har en historia bakom sig, till och med Bojan spelar för Spaniens U17 samt tackade nej till EM. Och Busquets kommer vara med i landskamp för Spanien vet du det, om det finns en hyfsad trupp då är det Reals trupp.

Ni behöver renovera ordentligt i sommar, tack vare Juande Ramos ni ligger 2a. För han är smart och kan få ihog ett lag att fungera bra, ni torskade mot Getafe, Sevillia, Deportivo i prem, Valladolid, Barca och till slut dubbelmöte med Juve.

Sen du låter som om Pep inte duger, även om han ligger på amatör nivå. Men med det han har gjort ingen kan säga nåt, och enligt mig Pep är La Ligas bästa tränare just nu. Och om vi är ingenting utan Messi då är real ingenting utan Van Nistelrooy, när man läser dina inlägg även om du inte har avsikt att provocera. Då antagligen du vet inte vad du gör.
el capitano
2009-02-04 18:44
Tror ni att Cesc kommer till oss redan i sommar?

*Länk
Real Madrid obbe
2009-02-04 18:39
Criff//

Jo jag sa ju just, några inlägg längre ner, att vi spelar nästan som ett italienskt lag, blandat med engelska tjongbollar i bland, sen under några glimtar ur matchen, visdar vi våran riktiga potential, d.v.s. Riktigt snabbt, rappt spel och mycket rörlighet, det är under desa korta perioder vi också gör mål.

Det behövs att vi är effektiva under dessa stunder, och vi har haft gåvan att vara så, senaste matcherna, för inte radar vi direkt upp chanser.

Dock har defensiven blivit stabilare.
el capitano
2009-02-04 18:37
Jag har alltid gillat Pep, både som spelare och nu tränare.
Han är väldigt smart och har dessutom fötterna på jorden.
Barcelona Culéé
2009-02-04 18:37
el Flaco

Håller med, tycker att ifall det finns en klubb som är svårast att träna, så är det Barca.
Barca ska inte ENDAST vinna, utan också kunna bjuda på det som kallas för fotbollsgodis.
Jag menar man ser ju Real köra långbollar på Santiago och engelska lag köra med en anfallare och inte få något gjort.

Eller kanske jag har fel, vad tycker ni?
Real Madrid obbe
2009-02-04 18:36
Culéé//

Som spelare är han väldigt fysiskt stark, snabb, bra skott, inlägg, och kan även dra sin gubbe. Dock kan han komma ur matcher lite, vilket han gjorde b.la. Mycket de få gånger han hann lira i PL för west Ham, var ju lite skadebenägen.

I bordeux dock, så var han en av franska ligans bättre spelare, Lite av en profil.

Det är väl i korta drag det jag kan säga, och hoppas det blir ett lyckat köp för oss.

Jag personligen tror attvi inte kommer köra med två yttrar, utan vi kommer köra vidare med tre egenbtligen centrala mittfältare, och Robben på högern, sen om Robben råkar gå sönder, så Är Faubert backupen, men jag kan givetvis ha fel.

Man vill bredda truppen med en till ytter, främst för CL, i fall Robben skulle gå sönder, så står vi där med en för närvarande helt ur form och självförtroende Drenthe, och det är inte optimalt. Så Faubert fyller profilen, och kommer säkert vara okej för oss, dock osäkert om vi väljer utnyttja köpoptionen på ca 70 miljoner kr i sommar, ma får se.
Barcelona Rambla
2009-02-04 18:35
Barcelona B gjorde fiasko under Quiche Costa och ramlade ur Segunda B. Pep kom in som ny tränare och byggde upp nästan ett helt nytt lag med spelare från Juvenil som stomme. Är det något Pep är bra på så är det att sätta ihop ett lag där alla strävar mot samma mål. Det har han bevisat redan i Barcelona B, det spelar ingen roll att det var i lägre divisioner.
Barcelona el Flaco
2009-02-04 18:34
obbe/

Tycker Guardiola har redan nu bevisat att han är en bra tränare. Sen för att komma upp på Ferguson/Cruyff/Capello nivå måste han visa att han kan leverera säsong efter säsong. Förhoppningsvis stannar han hos oss under en längre tid för att kunna komma upp till den nivån.
Barcelona Criff
2009-02-04 18:33
obbe, Rätt intressant du kritiserar den italienska ligan för att spela för defensivt, då Real just nu spelar som ett italienskt lag.
Har du ingen kritik till dem?
Delarocha RIP Puerta
2009-02-04 18:32
obbe; och då svarade Criff med att han vann ligan med Barca B... Det dög inte?
Real Madrid obbe
2009-02-04 18:31
Delarocha RIP Puerta//

Då missuppfattade väl jag dig, eller du mig.

Jag kritiserar ingen liga, eller jo, italienska i bland, för att fortfraande är det många lag som är defensivt inriktade.

Det jag sa var i slutändan, det skulle vaar kul att se Pep träna ett "mindre" lag någongång i framtiden, för att se om han verkligen är en bra tränare. Såklart han är riktigt bra, det har vi fått bevisat, men du förstår.
Barcelona LeoMessi10
2009-02-04 18:30
hur tror ni vi ställer upp imoron mot mallorca? har läst att xavi kanske inte spelar eftersom han har feber.
Barcelona Culéé
2009-02-04 18:30
obbe

Kan du förklara lite bättre om Faubert?
Har ni tänkt er att använda honom mycket eller som backup på bänken?
Och när väntas Nistelrooy bli klar för spel?
Barcelona Criff
2009-02-04 18:29
obbe, Lägg av, dina inlägg ska alltid kritisera något.
Du började först med att du tycker att Pep lever lite på spelarmaterialet och skulle vilja se honom i ett sämre lag.

Jag nämnde Barca B som är ett sämre lag, då helt plötsligt påpekar du att det ligger i en alldeles för låg liga.

Kom igen för fan, då ber du bara om att någon ska bli irriterad.
Real Madrid obbe
2009-02-04 18:27
Rambla//


Det är sant, men en gång var det extremt när man kom in här en gång, Messi hit och messi ditt i nickname över hela sidan, men sak samma.

Jag menar en del som heter Raul madrid, Ruud Madrid inne hos oss också, så är det ju lite. Dock i slutäöndan är såklart laget större en en spelare.
Delarocha RIP Puerta
2009-02-04 18:26
Obbe; Jag skrev som sagt; "det lät som". Varför skulle du annars ens nämna "Barca B spelar väl i ligan under Castilla?" i ett enskilt inlägg?

Sen vet jag inte vad du får La Liga ifrån när Barca B spelar i Segunda B eller något liknande.
Real Madrid obbe
2009-02-04 18:24


"det vi söker är ett svar på varför ligan barca
spelar skulle spela någon roll i och med att du bestämt tog upp detta. Det lät som en bortförklaring till att inte hylla Pep och istället kritisera ligan laget låg i."

Du är lite väl neurotisk, min vän. Det du skriver är dina egna påhittade saker, av vad du tror att jag ville säga. Men hur kan du veta vad jag vill säga, när jag bara själv vet det?

Det kan du inte svara på, och ska inte svara på, för du kommer i stort sett alltid ha fel, sannolikheten är inte så stor.

Varför skulle jag kritisera La liga, världens bästa liga?
Barcelona Rambla
2009-02-04 18:22
Ämne: madrid stick härifrå....Sluta nu! Han har inte gjort något fel.


Culéé:

Varför ska han det? För att alla i nästa stund ska be honom sluta diskutera Real Madrid här inne, vilket har skett förr?

Ni behöver ju inte hyperventilera så fort obbe skriver här inne.
Barcelona Culéé
2009-02-04 18:22
obbe

Det börjar bli lite irriterande när du skriver en massa goja, kanske du ska gå och diskutera lånet/köpet av Faubert?
Kan du förklara varför ni köpte honom?
Barcelona Rambla
2009-02-04 18:22
obbe:

Du har nämnt det mer än en gång inne på puertan, vilket självklart är din fulla rätt. Det som är konstigt med det resonemanget är att Barça har 4 spelare som i år ingick i Fifas Top 10. Det säger allt.

Att personer har Messilona som nick är kanske lite komiskt, det handlar nog om att Leo är en idol för många. Det har väl inget med att göra hur beroende Barcelona är av Messi?
ThierryHenry
2009-02-04 18:20
madrid stick härifrån
Delarocha RIP Puerta
2009-02-04 18:19
det vi söker är ett svar på varför ligan Barca B spelar i skulle spela någon roll i och med att du bestämt tog upp detta. Det lät som en bortförklaring till att inte hylla Pep och istället kritisera ligan laget låg i.

Folk heter saker med Robben på ert forum; är ni lika beroende av Robben då eller? Eller vad är det för argument till att det skulle stämma? Antagligen gillar folk Messi för att han är bäst i världen.
Real Madrid obbe
2009-02-04 18:17
Rambla//

Ni har en bra trupp på pappret, men ja, jag anser att ni är beroende av Messi, precis som inter är av Zlatan, och vi av vissa spelare os.v.

Jag har väl personligen inte sagt meningen, ni är ingenting utan Messi, nånting är ni.

Men det är lite kul, när många härinne heter Messilona, talar ju lite om hasn betydelse för klubben åtminstone.
Barcelona Culéé
2009-02-04 18:16
Först säger alla att Barca är ingenting utan Messi sen ändras historien till att Messi är inget utan hans kompisar på plan?
Själv tycker jag att alla har en roll i laget, och Messi har anledningen till att ha den viktigaste, jo han är världens bästa.
Vi klarar oss utan Messi, vi är så vana att passa till en typ som Messi/Ronaldinho så att när dem är borta så kan inte Eto´o och Henry göra magiska grejer, det funkar inte så.
Barcelona Smogen
2009-02-04 18:14
Till nästa säsong värvas nog en vänsterback ja, troligtvis blir det väl P.Lahm som kommer, vad jag vet kan han även spela som högerback, något som verkligen behövs då man annars är lite väl beroende av Alves just nu....
Barcelona Rambla
2009-02-04 18:14
obbe;

Men obbe, det går ju stick i stäv med vad nästan varje madridista påstår. Barça är ju ingenting utan Messi. Hur kan vi då ha en hyfsad trupp?


Pep är ligans bästa tränare redan nu vågar jag sticka ut hakan med och påstå.
Annons: