/spanien/barcelona/forum/19648.aspx/spanien/barcelona/forum/19648.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona tarrak
2009-01-15 19:46
Inför Saviolas sista säsong i Barcelona så fick Saviola minst 12 konkreta bud från andra klubbar. Men trots att ledningen förklarat att han skulle få tillbringa sitt sista år på läktaren vägrade han klubbyte eftersom han inte ville gå ner en krona i lön. Därför var det givet att han gick till Madrid, som var den klubb som betalade bäst, trots dåliga förutsikter till speltid. Om Saviola är en pesetero? Sover påven på rygg? Skiter Dolly Parton i skogen?
Barcelona el Flaco
2009-01-15 19:29
Valdebedas/

Har du möjligtvis någon annan teori till varför Saviola stack till Madrid? Under sin tid i Barcelona hade han en otroligt hög lön och i Madrid ska jag ha förstått att han tjänade mer än t.ex. Robinho (!). Saviola sa ju att han ville lämna Barça för att få mer speltid och det har han ju knappast fått i Madrid (snarare mindre). Minns inte faktiskt om det var någon annan klubb som erbjöd honom ett konkret kontrakt, även om jag har ett svagt minne att vissa spanska klubbar va efter honom. Men som sagt, jag väntar på din egen teori. I mina ögon kommer han för alltid förbli en pesetero. Och tro inte att jag är avundsjuk att han lämnade för er.
Barcelona Vampíro
2009-01-15 19:24
Robben är inte ens i närheten av Iniesta när det gäller teknik, passningsspel och spelförståelse. Robben må vara snabbare men ändå så är Iniesta minst lika bra på att utmana och komma förbi sin försvarare. Robben har varit bra för Madrid i några matcher nu medans Iniesta har varit världsklass i 4-5 år.

Missförstå mig inte Arjen Robben är en mycket bra fotbollsspelare men Iniesta är just nu top 10 i världen.
Barcelona Miggee
2009-01-15 19:01
Bluered.

Tack för svaret.

Förstår fortfarande inte hur Saviola tänkte där, har han ens lirat något denna säsong för dem?

Villarreal Grande Messi!
2009-01-15 18:58
Hej Valdebebas, är du här igen :)

Barcelona iGGi
2009-01-15 18:57
Robbens högsta nivå är riktig grymm, men eftersom han ofta är skadad och sällan i full form måste jag säga att Iniesta är bättre spelare. Detta tack vare att han är jämnare och sällan skadad.
Men jag skulle inte tacka nej till Robben i barca som kantspelare på båda sidorna.
Real Madrid Valdebebas
2009-01-15 18:55
Miiigee //

Lugn i stormen, du har en tendens att dra ut svängarna lite rejält då du först säger att Kviborg inte är någonting och sedan kallar mina inlägg för skit och får det till att jag vill vara(?) culé.

Det var inget negativt riktat mot dig, delade inte din mening gällande Kvibrg bara.

LaBarca //

De är bra på olika saker och känns därför väldigt svårjämförda. Men båda är väldigt bra på det dem är bäst så.

Det är en sak att jämföra Messi och Robben som ändå påminner om varann i spelstilen, dock är det svårare att dra paralleller mellan Robben och Iniesta i spelstilen.

el Flaco //

Är du så säker på att pengar var den främsta anledningen till att han flyttade? Han fick trots allt inte förlängt med Barca och Real var då den enda storklubb som var intresserade.

Ska nämnas att han tjänar rätt bra i Real, dock har jag svårt att få ihop det hur man väljer att flytta till en storklubb bara för pengarna. Men jag förstår dig, om en spelare lämnade oss för värsta konkurrenten hade jag gärna också velat tro att det var för pengarna.
Barcelona Blaugrana93
2009-01-15 18:43
En bra video med highlights från matchen igår, om ni har problem att hitta eller inte orkar ladda ner. Riktigt bra kvalité dessutom.

Jag vill passa på att hylla en viss vitryss, tyckte han slet som en varg( är det rätt
uttryck?:S ) och som spelade vackert på samma gång.
Barcelona BlueRed.
2009-01-15 18:32
snälla lämna detta forum då ingen egentligen vill läsa dina skit inlägg.

Du frågade dessutom om han kunde skriva vart du bodde, tog mig friheten och gå in på din profil och vips så såg man att det stod Småland.

--------------------------

Saviola trodde väll att han skulle få speltid. Visade sig ha fel. Lite svårt och tacka nej till ett kontrakt med Real kanske.
Barcelona el Flaco
2009-01-15 18:32
Miggee/

Du sa det själv, det var pengarna som lockade.
Saviola = pesetero

Grande Messi!/

Hehe, glöm inte att Iniesta är alldeles för blek för att bli ett riktigt världsstjärna. Vi borde nog sälja honom och satsa på en solbränd (brun utan sol) C. Ronaldo istället.
Canaletes
2009-01-15 18:31
LaBarca

Jeffren! Han var ju tjock grym under försäsongen! Och nån mer kanske..
Barcelona Miggee
2009-01-15 18:29
Någon mer än jag som undrade varför Saviola drog till R.Madrid?Pengarna?

Vad har han att göra där egentligen, han platsade inte i Barca och självklart så skulle han inte platsa i Madrid heller.
Villarreal Grande Messi!
2009-01-15 18:28
el Flaco

Precis :D Och när vi väl är igång med att hylla Robben så kan vi likagärna snacka lite skit om Iniesta. Iniesta suger! Urusel!
Barcelona el Flaco
2009-01-15 18:27
George Looney/

Jag tycker att Guddy skötte sig bra under hösten men från och med el Clásico hamnade han i en formsvacka som han fortfarande inte tagit sig ut ur riktigt ordentligt. Tycker ändå han visar med sin inställning och vilja att han har förbättrar sig jämfört med de tidigare säsongerna.

Sen så tycker jag inte Barcelona hade någon looser-mentalitet under Rijkaards två sista säsonger utan snarare att man hade en allmänt lat attityd där ingen tog tag i trådarna när det gick dåligt. Nu tar spelarna tag i det när spelet inte flyter på och när vi hamnar i underläge. Därför har det gått så pass bra som det gått hittills. Sen är det väl inget fel med att vara ödmjuk? Det är klart att efter en så pass kraftigt bakslag som 06/07 var så blir ju man automatiskt lite försiktigare. Ser dock inget fel med det. Jag följer Peps exempel. Det har gett resultat än så länge.
Barcelona LaBarca
2009-01-15 18:22
Vilka talanger hoppas ni flyttas upp till A-Laget nästa säsong?
Barcelona Barcamartin
2009-01-15 18:19
LaBarca

Om jag skulle välja vem jag helst vill se i barca så väljer jag helt klart Iniesta. Jag väljer Iniesta eftersom Robben inte klarar att spela mer än ca 1/4 av matcherna. Den fördel jag skulle vilja ge Robben är att han skjuter lite bättre än Iniesta, men eftersom jag tycker att Iniesta har bättre teknik på små ytor, samt ett mycket bättre passningspel och spelförståelse, så var det inget svårt val. När Iniesta dessutom placerar sig på topp 10 i världen så blir det hela ännu enklare.

Fast för att försöka behålla lugnet på de maränger som mer än gärna tränger sig på, så är ROBBEN BÄST!

Visca Iniesta y Visca Barca
Barcelona el Flaco
2009-01-15 18:17
Dizzy/

I hoppet om att inga maränger (läs Valdebedas) ska komma in och försvara Robben så håller jag med dig, Robben är bäst.

Barcelona George Looney
2009-01-15 18:16
Är Gudjohnsen friad från kritik för att han gjorde mål, medan snacket går om Cáceres istället? Xavi på hans plats igår hade ju förändrat matchbilden totalt, alla Gudjohnsen´s felpassningar hade konverterats till minst 2 mål till. Om Gudjohnsen ska få vara kvar i laget så tycker jag att han ska flyttas ner till backlinjen som dom gjorde med Ronald Koeman när han inte kunde springa längre och fick tjonga upp alla bollar. Skulle vilja jämföra hans stats i Barca jämfört med Chelsea tiden.

Och Kviborg har 50% rätt, förra säsongen hade Barca looser mentalitet, men det var Rijkaard´s fel, han hade ingen lust att vara kvar i Barcelona och han pratade bara bra om Real Madrid.
Säsongen innan var det ju Spanska Fotbolls Förbundets fel, då man straffade Barcelona med att ta första platsen ifrån dom tack vare inbördes möten mot madrid, Barcelona hade gjort överlägset flest mål i ligan, och släppt in minst mål delat med Getafe, men förlorar på inbördesmöten mot madrid där i ena matchen berövas på en straff i slutskunderna när Ronaldinho blir ner dragen i straffområdet när det står 3-3, varför? Calderons klor når långt.
Barcelona Dizzy
2009-01-15 18:11
Jag tycker Robben är bäst!! Måste säga det. Säger man inte det så kommer Hela Madrid komma in hit och starta bråk:D
Barcelona PILMÀ (Blaugrana en mi corazón)
2009-01-15 18:07
Ämne: Grabbar, jag vill in....
Gärna andra diskussioner:D
Hahaha men i deras bästa stunder skulle jag föredra Vampyren:DD:D
Men Robben är en riktigt bra spelare med, inget snack om saken:D
Barcelona LaBarca
2009-01-15 18:05
Grabbar, jag vill inte starta en onödig, irriterad Diskussion men.

Vilka tycker ni är bäst Mellan Iniesta och Robben?
Barcelona Miiigee
2009-01-15 17:49
BlueRed.

Har jag skrivit att jag bestämmer vad ni ska läsa? Leta upp det, tack. Förresten läs mitt inlägg igen för du påstår saker som jag inte ens har skrivit om.

Sen undrar jag var Småland har med detta och göra?
Barcelona Tompa
2009-01-15 17:34
Andreas:
Jag vet att Messi inte väger mycket mer. Men för att undvika eventuella missförstånd menar jag att Bojan inte klarar sig tillnärmelsevis lika bra som Messi, Messi är fysiskt starkare helt enkelt.

Jag hoppas och tror ändå att Bojan kan bli en superstjärna men f.n går utvecklingen bakåt.
Barcelona BlueRed.
2009-01-15 17:30
Miiigee

Småland. För övrigt så är det inte du som bestämmer om vi vill läsa hans inlägg eller inte. Lika lite bestämmer du om han får vara här inne eller inte.
Barcelona Dizzy
2009-01-15 17:28
Cules vad tycker ni om min nya bild? Hahaha

Visca Barca!!
Barcelona Miiigee
2009-01-15 17:22
"Han vet nog betydligt mer än dig. Tycker förövrigt han är väldigt objektiv i det han säger i veckans FANTV och överhuvudtaget. Folk kan ju knappast påstå att han pratar negativt om dagens FC Barcelona."

Men käre(NOT) Valdbebas, trevligt att du känner mig och vet vad jag kan och inte kan, du kan väl passa på och säga till alla vart jag bor också?

Så aktiv du är på Les Rambles visar bara hur mycket du vill bli en cule, snälla lämna detta forum då ingen egentligen vill läsa dina skit inlägg.Andreas-
2009-01-15 17:21
Tompa

Håller helt och hållet med om att en utlåning är på sin plats. Låna ut killen till ett spanskt lag som ligger i högstaserien där han får bra med speltid trots att det inte går så bra varje match. Till slut så kanske det lossnar för grabben.

Håller med till viss del i att han väger för lätt men i sanningens namn väger inte Messí så mycket mer. Jämför Messí för två år sen mot Bojan idag. Tyckte Messí presterade bra mycket bättre, varje gång Rijkaard inte tog ut Messí så rasande man ju nästan inombords. Tyvärr, känner man inte samma sak när Bojan placeras på bänken. Men som sagt, grabben är fortfarande bara en pojke. Låna ut och plocka hem han efter ett år sen får man göra en ny bedömning.

Barca Barca

Anledningen till att Bojan "får ta lite skit" är för att man hade förväntat mig mer vid det här laget. Dos Santos och Bojan kom från ingestans och gjorde succé. Jag började genast pika vänner med att Dos Santos är nya Ronaldinho, något jag får äta upp idag. I Bojan såg jag vår nya Messí. Som du ser så är det inga lätta spelare att leva upp till för dessa pojkar och faktum är att jag tycker Bojan går neråt. Men som sagt, han är bara en pojkspoling än.

Sen är vi culés självklart bortskämda i år. Vårat B-lag spelar helt okej mot Atletico Madrid och vi klagar. Men om du var med under Gasparteran när vi inte tog en titel på sex år så förstår du också varför man helt plötsligt har så höga förvätningar på alla spelare i truppen. Det här är ju bland det roligaste jag varit med om som culé, det har aldrig gått så här bra och visst höjs förväntningarna på laget vilket är positivt i mina ögon och öron.
Barcelona Dizzy
2009-01-15 17:08
Här får ny underbara nyheter!
Barcelona Doce
2009-01-15 16:44
Cape: Okej Tack för hjälpen!(förlåt för att jag var tjatig)
Barcelona Cape
2009-01-15 16:42
Doce

Jaja, som jag sa så ska inga matcher bli störda, man ska anpassa byggandet efter matcherna :P
Annons: