/spanien/barcelona/forum/194.aspx/spanien/barcelona/forum/194.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 22:29
[QUOTE=Barca4life98]El Pistolero #9 Med den där logiken borde Pep få sparken från City? Det är inte så lätt som du påstår att det är. Våra spelare har vunnit för mycket och det är dags för en riktig generationsväxling nu. Det började redan 2013 och sedan dess har 2015 varit ett bra år men annars har många spelare underpresterat. Under tidsperioden 2013-2017 har vi haft 3 olika tränare. Den fotbollen vi spelade hösten 2013 var riktig bra men då började Xavi enligt uppgifter klaga på att spelet var för rakt (under Tata). Inget ont mot Xavi men det finns många omständigheter som vi inte riktigt förstår. [/QUOTE] Men jag förstår inte, Peps City spelar en bra fotboll och laget har en bra attityd varje match. Man ser en tydlig linje i deras spel. Deras problem är att dom har för många spelare som egentligen borde sluta spela fotboll på den nivån (Sagna, Zabaleta, Yaya exempelvis). Peps City kommer vara ett otroligt bra lag redan nästa säsong när alla föredettingar lämnar o blir ersatta. Vårt problem är mentaliteten och det taktiska. Ett helt annat problem. Känns inte som att tränare o spelarna går i ett längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-04-14 22:10
El Pistolero #9 Med den där logiken borde Pep få sparken från City? Det är inte så lätt som du påstår att det är. Våra spelare har vunnit för mycket och det är dags för en riktig generationsväxling nu. Det började redan 2013 och sedan dess har 2015 varit ett bra år men annars har många spelare underpresterat. Under tidsperioden 2013-2017 har vi haft 3 olika tränare. Den fotbollen vi spelade hösten 2013 var riktig bra men då började Xavi enligt uppgifter klaga på att spelet var för rakt (under Tata). Inget ont mot Xavi men det finns många omständigheter som vi inte riktigt förstår.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 21:40
*Camp Nou
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 21:39
Självklart är det tränarens uppgift att motivera sina spelare, men samtidigt ligger stort ansvar även på spelarna. Jag är glad att Enrique kommer lämna men jag blir fruktansvärt irriterad när man lägger all skuld på honom, spelarna ska kritiseras minst lika mycket och jag hoppas hela Camp Moi buar ut både spelare och tränare imorgon, det vi fått se är inte okej någonstans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-04-14 21:39
Lucho ansåg inte att det var något fel på hans taktik mot Juventus. Alltså måste det handla om spelarnas oförmåga eller olust att utföra densamma. Enriques gestikulerande och uppenbara missnöje under de första 20 minuterna visar på samma sak. I mina ögon tolkar jag detta som att spelarna saknar förtroende för Lucho och dennes taktikval. Detta eftersom tränaren under dagens presskonferens tyckte att den som hade problem med honom "kunde ta upp detta öga mot öga i omklädningsrummet". Det finns uppenbarligen sprickor mellan tränare och spelare, men eftersom Lucho är på väg att lämna läggs det på is och blir inte hanterat. Istället ser vi effekterna av det på planen. Lucho och hans team har tagit truppen så långt de kan och gjort det efter sin bästa förmåga. Men nu tror jag att spelarna saknar glädjen i spelet och det blir mer och mer än börda istället för en ära att lira boll a la Enrique.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 21:24
"Om inte spelarna kan motivera sig så är det deras fel" Men snälla, det är en del av tränarens uppgift att sätta en bra mentalitet i truppen, fighting spirit. Jag antar väl att Atletico hade samma mentalitet innan Simeone som dom har nu med Simeone, eller inte... Kolla på Hazard förra säsongen under Mourinho och kolla på Hazard nu under Conte. Vilken version visar upp en helt annan glöd och vilken version såg helt uddlös ut? Undrar vad den stora skillnaden var... Visar ett lag upp dålig fotboll, dålig attityd så vet jag iallafall vem boven är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-04-14 20:51
Los Andres Exakt, jag delar din uppfattning till 110%. Kan spelarna inte tagga igång inför en Champions League kvartsfinal mot Juventus så kvittar det vem tränaren är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Los Andres
2017-04-14 19:59
Det har är inget försvarstal till Lucho, jag längtar också tills han försvinner. Men, tycker ni på fullaste allvar att allt ligger i hans händer? Jag såg flera personer säga att man ska skrota 3-4-3 uppställningen mot Juventus och återgå till 4-3-3. Vi ställde upp med 4-3-3 som dom flesta härinne ville. Alla hade beräknat samma startelva förutom -Mathieu och +Alba. Men att ha Mathieu i startelvan på förhand var inte dåligt med tanke på Juventus huvudspel. Att skylla på Lucho är helt hel. Om inte spelare kan motivera sig till en match som den här så borde man rannsaka sig själv. Vissa kanske säger "men Lucho ska upp o vifta med händerna när ingen kämpar blablabla". Det där är massa nonsens, det spelar ingen roll hur mkt han skriker och gapar vid sidan, inget skulle hjälpa. När man som spelare kommer in i matchen halvhjärtat mot ett lag som Juve så är matchen redan förlorad, kanske hela matchserien..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-04-14 18:45
Det som gnager mig just nu är inte några köp och sälj basarer. Nää, själv har jag inte riktigt hamnat i det tänket än. Mitt problem för stunden är allt tjoande och stimmande man hör från Puertan ända hit. Fan, champagne korkar som ploppar, ligatitlar och CL guld som nästan firas redan nu. Det sticker mig i ögonen, det irriterar skiten ur mig. Hade Sevilla haft ett femton poängs försprång i ligan och Bayern vunnit med 5-0 i första kvarten så hade jag kunnat luta mig tillbaka och låtit säsongen och guldmedaljerna glida oss ur händerna och hamna fel men i allafall inte i marängernas händer. Just nu så andas jag revansch. Mest för att täppa till Puertans trutar. Tyvärr, jag är inte mognare än så här. Fan, hade jag varit Lucho så hade jag tapetserat omklädningsrummet med kronärkerivalen poserande med sin guldboll. Låtit PSG och Juve borta rulla på en storbildsskärm. Tuggar inte grabbarna fragda efter det så vette fan... Tyvärr är jag inte mer än en mellanstadie kille i mognaden när det kommer till att tappa den ädlaste av medaljer till ärkerivalerna. Nej, hoppas resten av vår säsong blir en endaste lång revanscherande fet Remontada som gör marängerna lottlösa. Jag vet, ett nonsens inlägg. Men var tvungen att gnälla av mig. Känner mig som Gollum när han blev av med ringen. Nää, dags att ringla tillbaka till Mordor och smida diaboliska planer för att rädda säsongen.....Glad Påsk!
Barcelona Meessii10
2017-04-14 18:32
Någon som har koll på tysk media och deras pålitlighet? Hur pålitlig anses der spiegel vara?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 16:56
Ang. Dybala så är han kanske inte en prioritet denna sommar, men samtidigt varken Messi och Suarez är speciellt unga längre och om man väntar för länge finns risken att exempelvis Real värvar honom. Precis som med Neymar är Dybala ingen spelare jag vill tappa till Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-04-14 15:59
Samtidigt kan inte Luis Enrique förvänta sig att han ska sätta nivån på vad som ska vara acceptabelt i en Champions League match mot Juventus i slutet av säsongen när han tillåtit samma passiva press spel och usla försvarsspel pågå under hela säsongen. Det är enbart han som satt nivån på vad som är acceptabelt av spelarna, is it no wonder att de underpresterar då? Nej, han har sig själv att skylla. Att spelarna underpresterar, inte pressar som de ska eller jobbar hem och hjälper försvaret ligget först och främst på tränarens ansvar då det är han som ser till att alla drar åt samma håll. Men han har tillåtit det passiva spelet fortsätta i 2 år nu och han roterar like a mad man utan varken tanke eller anledning. Han har sig själv att skylla först och främst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-04-14 15:50
Jag tycker att det är bra att vi har en tränare som ryter ifrån och skäller på spelarna. Sen att Lucho är stolt och inte vill erkänna sitt misstag är en annan sak. Jag förstår varför Mathieu startade mot Juve (huvudspelet). Spelarna måste fan börja ta ansvar, kriga och vilja jobba hemåt. Rio Ferdinand och Steven Gerrard var inne på detta också. Spelarna verkar inte vilja jobba hemåt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 15:35
När Van Gaal sa såna grejer så blev han halshuggen i media. Inget mot Lucho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 15:26
Luis Enrique: "If anyone has a problem, I'll give them time in the dressing room and they can tell me to my face" #fcblive Cunt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 15:24
Pretty fiery press conference with Luis Enrique at the moment. Says he "didn't make any tactical mistakes" in Turin Heheh
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-04-14 14:56
Thierry Henry Exakt, Dybala är inte nödvändig på några som helst sätt, är det något som vi inte har problem med så är det anfallet då vi redan har världens bästa anfall och de 3 bästa spelarna på den positionen. Dybala är riktigt duktig, men han är inte bättre än någon av Messi, Neymar eller Suarez. Problemet för MSN är att de spelar utan ett fungerande mittfält och en backlinje som håller kindergarden klass emellanåt till skillnad från Dybala som spelar i "ett lag", just det, ett lag! Att kasta ut 100M€ på en spelare som vi inte behöver är galenskaper när vi redan har så otroligt mycket som behöver korrigeras i våran trupp. Vi behöver egentligen minst 2 st världsklass mittfältare, en räcker inte. Vi behöver en till bra mittback, och helst en ny högerback och vänsterback. Ibland så känns det som att man ska köpa bara för att köpa, finns ingen plan eller något strategiskt tänkande bakom värvningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-14 14:45
L.a.m Själv tycker jag att dom skickar ut helt fel signaler, återigen handlar det om köp köp köp och i nuet och ingen planering för framtiden. Dock så är det rykten och ni kan glömma dessa värvningar för det har vi ej råd med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Caz
2017-04-14 14:38
@LennyRomario:


Är inte 'Soko' samma skribent som 'enkos'?
Barcelona Thierry Henry
2017-04-14 14:09
@Blaugrana91:Vad ska vi med Dybala till. Visst för att vi behöver kvalité att rotera med. Men isflak hade Mbappe vart bättre. Eller Lacazette. Spelare med uppenbar kvalité som av olika anledningar hade accepterat bänk. Dybala är en av världens 5 bästa anfallare. Han accepterar aldrig att inte va i startelvan vecka ut vecka in
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 14:09
Journalisten som kommit med alla dom här bra nyheterna om Oscar Garcia, flytta upp B-lagsspelare samt bra värvningar som ska ske i sommar heter Luis Miguelsanz och sägs vara trovärdig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-04-14 13:52
Jag måste säga att klubben just nu ger rätt signaler, de verkar ha insett att stora förändringar behövs och ledningen verkar vara beredda på att betala rätt så stora summor. Sen kanske det ändå bara är rykten men just nu känns det bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 13:49
För att tillägga, dem spelare klubben vill värva är Coutinho, Veratti, Bellerin och Dybala. Dock känns det ju inte som vi behöver exempelvis BÅDE Coutinho och Veratti, är ju främst Veratti som spelartyp som vi är i behov av. Sedan kan jag utöver dessa tycka att vi är behov av en mittback. Vad gäller Dybala så känns det som en extremt svår värvning, speciellt då han nyligen förlängt. Men samtidigt kan förlängningen vara ett sätt för Juventus att få ut mer pengar. Oavsett så är det bra att man siktar på kvalité, men vi kommer behöva sälja dels för att göra plats i truppen men också i plånboken. Jag förväntar mig dock att vi har råd med en revolution likt denna, sponsorpengarna från både Rakuten och Nike träder i kraft i sommar bland annat. I övrigt planerar klubben utöver kvalitévärvningar att köpa tillbaka Deulofeu, ev. hämta hem Samper och flytta upp Alena.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 12:54
Är uppenbarligen något fel... Kort sammanfattning, klubben ska revolutionera truppen. Man ska satsa på att värva kvalité samt flytta upp fler spelare från La Masisa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 12:49
Barça will try to sign Liverpool's Coutinho, PSG's Verratti, Arsenal's Bellerin
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 12:48
[3/4] Barça will try to sign Liverpool's Coutinho, PSG's Verratti, Arsenal's Bellerin
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 12:47
Och all text kom ej med...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 12:46
[1/4] Barcelona have taken the decision to revolutionise the squad for the next season due to the lack of consistency this season. [sport] [2/4] Barcelona will look to sign a couple of quality players, with more graduates from La Masia joining the senior team. [sport] [3/4] Barça will try to sign Liverpool's Coutinho, PSG's Verratti, Arsenal's Bellerin
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2017-04-14 09:56
@Soko:

Såg inte det här först. Soko, detta är tamejfan det sannaste du skrivit på detta forum! Jag utgår ifrån att du var ironisk, men jag är helt ärlig när jag säger att jag håller med dig till 100%!

Tamejfan så vackert att jag skulle vilja brodera det på min kudde:
"Hellre en förlust på Barcelonas vis än en seger på Reals". Amen!
Barcelona LennyRomario
2017-04-14 09:33
Soko, jag vet att du för någon/några veckor sedan kände dig mobbad. Det är inte vad jag vill uppnå med mitt inlägg, utan se det som ett gott råd.

Om vi rent teoretiskt utgår ifrån att du inte är ett troll så bör du byta lag.

"Vi måste lägga grunden på försvar spelet och målet kommer , inte tvärtom. Vi lyckas inte ens göra mål på två raka bortamatcher mot PSG och Juve samt Malaga. Vi måste spela snabbare och rakare. Det går inte att spela runt runt runt. Xavi och Iniesta finns inte kvar längre. Tiki-Taka är begraven . Vi måste lära sig att attackera, skjuta, slå inlägg. "

Det finns ju absolut ingen anledning till varför du ens gillar Barcelona från första början? I vilket scenario skulle du bli en Barca supporter? För att tröjorna är snygga? För att Xavi verkade ha en grym hårgele? En sak står i alla fall klar, det är inte på grund av fotbollen.

Om vi utgår ifrån det troligare scenariot att du är kille med lite för mycket fritid som gillar att trolla, ja då bör du också byta lag. Du har trollar runt här inne i snart fem månader och de flesta här tycks numera se dig som ett troll och det är ju såklart mycket roligare med en fresh start. Du kan regga dig i Man United forumet och peppra med inlägg om att Mou borde gå tillbaka till att parkera bussen.

Konklusionen blir att du tycks befinna dig i en återvändsgränd där det bara finns en lösning - byt lag. Allt annat leder bara till frustration eller att vara genomskådad.
Annons: