/spanien/barcelona/forum/1935.aspx/spanien/barcelona/forum/1935.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bosketts
2016-01-21 10:27
Enormt imponerad av de flesta igår. Det är sannerligen inte lätt att åka till Baskien och hämta hem tre poäng. Bilbao gör en rätt bra match också, med enormt bra press (med undantag för Munirs mål).

Sergi Roberto - vilken spelare han har blivit. Så enormt nyttig att ha i laget. Har kommit att bli lite av en Keita.
Busquets - har länge påpekat att Sergi bör vara med på en Ballon D'or-pall. Enligt mig den bästa mittfältaren i världen just nu.
Arda - visst, han orkade inte så länge, men i första halvlek var han enormt nyttig.
Munir - håller verkligen inte med vem det nu var som påstod att han har ett "killer avslut", men igår visade han upp sig från en bra sida. Han springer på allt och hjälper till i defensiven. Verkar som att han vuxit rejält sedan måltorkan släppte.
Ter Stegen - Inte så mycket han kan göra åt målet. Men han räddar oss kvar efter två fantomräddningar.

Jag tycker verkligen att vi behöver en till mittback. Mascherano är kanon, men i dessa typer av matcher, där intensiteten är sjukt hög, känns det alltid som att han kokar över. Vi skulle behöva en lugn och trygg mittback i dessa lägen.
Barcelona Liunil Masse
2016-01-21 09:06
Busquets 'absurd' defensive performance vs Athletic Club: 10 successful tackles 11 recovered balls 3 clearances 4 interceptions 2 blocks En vanlig dag på jobbet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2016-01-21 08:12
Jag har börjat älskat Dani Alves mer på sista tiden. Förr störde jag ihjäl mig på om han, som igår, slår en felpass som leder till mål. Men det är liksom hans spelstil, sett över en säsong så ligger han alltid på plus. Tänker på Messis första mål mot Bayern Munchen i semifinalen av CL förra året, Alves stötbryter högt upp i banan vilket, om det misslyckas, kan öppna upp väldigt stor yta bakom honom. Han tar lite risker men är väldigt skicklig så han klarar det oftast.

Sen står ju han alltid upp för laget, han är ju den spelare som får andra laget ur balans då han ibland ligger på gränsen, typ drar i tröjan, fäller nån som håller på att ta sig förbi..
Barcelona neymar JR
2016-01-21 07:37
Junta Ja, dom 2 verkar ha en bra kontakt den här säsongen med. Men äntligen så fungerar vårt mittfält som det ska -------------- Vem kunde ana att ardas och vidals igång kunde ledda till att munir presterar. För det är verkligen så jag ser det, nu kan lucho spela honom som 9:a och då levererar han. Munir kommer aldrig bli den kreativa världsstjärnan, men han kan bli en fantastisk striker. Rörelsemönstret har han, killerinstinkten har han, klass avslut har han. Han har världens bästa 9:a att lära sig från
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-01-21 07:31
neymar JR y cameroonians

Kan bara instämma på hyllningskören av Don Andres, tror att förlusten av Xavi helt enkelt ledde till att Andres fick embrace rollen som kapten och maestro. Här tror jag även att Lucho har haft en stor roll i Iniestas transition till en äkta capita!
Barcelona neymar JR
2016-01-21 07:24
The camerooninas Han har verkligen anammat både kaptens rollen och maestro rollen den här säsongen. Han har en helt annan attityd på plan och för första gången känns han som en ledare Busken, iniesta och neymar har varit våra bästa spelare den här säsongen (sorry suarez) men vette fan om jag inte håller iniesta/busken som dom viktigaste
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-21 07:24
Jag skulle vilja ha Roberto som vänster back då han är mer fokuserad på den positionen än Alba som är oftast fram framför Neymar men ändå kan aldrig göra mål.. och när motståndarna tar bollen är det stora ytor på hans kant.. Nu med Roberto alltså kan vi känna oss tryggare ..
Barcelona enkos
2016-01-21 07:21
Messi kan missa början av Copa i sommar då han måste infinna sig i domstol i början av juni. ..
Barcelona Den vise mannen
2016-01-21 07:19
Junta Jag har lite problem med bilen nu i kylan. Har du Sergi Robertos mobilnr? Jag tror han kan fixa det med!! Sergi Roberto, fotbollens svar på the Swiss armyknife.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-01-21 07:14
[QUOTE=neymar JR]Vi kommer inte ha några spelare kvar utan alla i sjukstugan. Nu är det verkligen ingen slump att detta upprepas Domare som tillåter vårdslöshet, och vi sitter med hjärtat i halsgropen varje gång någon av spelarna har bollen. Med det sagt Iniesta, neymar, arda, Messi och suarez trots detta ställer sig upp tar emot nästa smäll, och nästa och nästa. Vi har riktiga krigare, riktiga män Iniesta satan vad har hänt med honom?! Han är stenhård nu, han tar och ger smällar nu. Han är en av våra bästa spelare den här säsongen [/QUOTE] Iniesta - el Capità! Där har du anledningen, särskilt i sådana här matcher som igår.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-01-21 07:09
"The way things are going for Sergi Roberto, he’ll be club’s president before December."

Signerat Rafael Hernandez igår, helt otroligt vilken nyttig truppspelare vi har i Roberto! En dröm att ha en såpass flexibel spelare i truppen som gör lika bra ifrån sig oavsett vart han spelar. Lär även göra ett bättre jobb än Bartomeu om det här hypotetiskt sätt skulle ske :).
Barcelona neymar JR
2016-01-21 07:08
Vi kommer inte ha några spelare kvar utan alla i sjukstugan. Nu är det verkligen ingen slump att detta upprepas Domare som tillåter vårdslöshet, och vi sitter med hjärtat i halsgropen varje gång någon av spelarna har bollen. Med det sagt Iniesta, neymar, arda, Messi och suarez trots detta ställer sig upp tar emot nästa smäll, och nästa och nästa. Vi har riktiga krigare, riktiga män Iniesta satan vad har hänt med honom?! Han är stenhård nu, han tar och ger smällar nu. Han är en av våra bästa spelare den här säsongen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Busquets
2016-01-21 01:12
Ter stegens räddningar världsklass. Hur Anda drog till sig fyra försvårande och släppte bollen till Rakitic världsklass. Rakitic pass till Munir är vad han är bäst på.

Vad jag gillar med dagens Barca ör självförtroendet. Vi vinner Bilbao utan Messi och Suarez. VI vinner Madrid utan Messi. Det är så härligt att inte vara beroende av en spelare längre. Vi behöver inte forma bästa möjliga elva för att vinna.
Flavía
2016-01-21 01:04
Aduriz (Athletic): "Kicking Neymar when on ground? Can happen, I apologize. He's world class although sometimes I don't like his attitude."
Flavía
2016-01-21 01:03
I länktipset hittar ni Aduriz foul mot Neymar.
Barcelona Barcelonistas
2016-01-21 00:50
Det är så här ett riktigt mästarlag ser ut. Att vi åker till San Mames utan, Suarez,Messi, osv visar vilken maskin vi är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-01-21 00:49
Det är väl det alla visste skulle hända om Pep tvingade anfallarna springa i djupled så fort vissa spelare har bollen och specifika situationer dyker upp. Systemet, rättare sagt, Peps system med Luchos touch känns nästintill omöjlig att besegra utan slumpartade händelser. Du kan vinna mot laget i enstaka matcher men i längden förlorar du mot systemet. Det är mycket säkert som Lucho fått gratis och även lärt sig av Pep men Pep borde också ta till sig Luchos utveckling. Det går liksom inte att läsa, allt finns där framför dig. Du utvecklar och köper teknisk färdiga spelare och låter dom slå fantastiska bollar mot 3,4 spelare som springer i djupled hela tiden. bollinnehav, teknik, passningsspel har vi haft, djupledsspelet var fan i mig på tiden!

Dessutom är han en in i helvetes bra på motivera och ställa krav. Det gjorde han som kapten också.
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 00:46
Tw Pique: "Welcome! For me, breaking Reiziger's record of most FCB games without scoring once means you're a legend" https://t.co/pBvGj7Gv1s hahaahhaahhaha Pique asså
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 00:43
Tw Pique: "Weirdest question a player ever asked me during a game? Which colour the card had - he was colour blind." [@3gerardpique]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 00:42
Tw Pique: "Could Roberto play in goal one day? Of course! Give him a pair of gloves and you'll see.." [@3gerardpique] hahahaa haha skulle inte våga satsa emot det där
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 00:41
Tw Pique: "Mascherano will score a goal for Barça one day? I'm convinced he will, sooner or later. He's a legend!" [@3gerardpique] Tw Mascherano: "Thanks, Geri. 'Legend' is really exaggerated ????. But thanks anyway. ??" [@mascherano] https://t.co/NioB8D5w6H hoppas MSN bjuder han på ett straff nån match om matchen e avgjort
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 00:36
[QUOTE=Barcelonistas]Såg inte matchen men en sak måste jag ja ta fram. Lucho har byggt ett lag, en maskin, alla spelarna i truppen är delaktiga känns det som. Herregud kolla Munir killen gör mål rätt ofta nu. [/QUOTE] exakt känns som vem man än byter så rullar maskinen på, till och med Messi borta spelar det inte nån roll,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-21 00:27
Såg inte matchen men en sak måste jag ja ta fram. Lucho har byggt ett lag, en maskin, alla spelarna i truppen är delaktiga känns det som. Herregud kolla Munir killen gör mål rätt ofta nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-01-21 00:17
Kan acceptera att någon tycker Mascherano gör en dålig match, även om jag inte håller med om det. Men att ge honom skulden för att bollen helt plötsligt hamnar hos anfallaren som gör mål är bara för mycket. Han gjorde en bra match, det tyckte de spanska och engelska experterna, Goal osv.

Alves gjorde ett misstag, skönt att det inte var avgörande. Nu är han koncentrerad i viktigare lägen. Men han såg riktigt förbannad ut efter slutsignalen, på sig själv naturligtvis. Det måste kännas jobbigt att det kom just nu när Vidal fått spela ett par matcher på hans position. Och ja, det är Alves position, Vidal borde vara betydligt bättre än Alves för att bli startspelare om det ska kompensera kärleken till Dani. Dessutom spelar hela laget hellre med Alves tror jag haha.
Barcelona Ribohn Fan
2016-01-20 23:50
Olika positioner, Ardan ut, Vidal in om jag inte såg fel.
Barcelona LegendenN10
2016-01-20 23:42
[QUOTE=Ribohn Fan]En sak till: Barca borde klona Arda och Vidal. Arda spelsinne och grym teknik. Vidal löpstark och snabb. Det hade varit billigare och bättre för laget att köpa en spelare som har båda delarna. [/QUOTE] Men de spelar på olika positioner. Arda behöver inte vara snabb då han är en mittfältare medan Vidal behöver snabbheten för att vi går till anfall även med ytterbackarna när lagen parkerar bussen. Godnatt! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2016-01-20 23:38
The Boss. Luis Enrique: "First half was great, second half we couldn't cause them trouble. Happy with the result, return leg will be exciting."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-01-20 23:38
En sak till: Barca borde klona Arda och Vidal.
Arda spelsinne och grym teknik.
Vidal löpstark och snabb.
Det hade varit billigare och bättre för laget att köpa en spelare som har båda delarna.
Barcelona Ribohn Fan
2016-01-20 23:31
Busques, Iniesta, Masha och Pique kanon idag.
Fel byte att ta ut Sergi, skulle ha tagit ut Rakitic och Adriano tagit hans plats.
Rakitic blir trött och tappar i tempo, helt bedrövlig i andra.
Barcelona Vampíro
2016-01-20 23:28
Atléti har redan Oblak som är en riktigt grym målvakt så det finns inte på kartan att de skulle låna in Mats och låta honom ta speltid från deras egna unga keeper.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: