/spanien/barcelona/forum/193.aspx/spanien/barcelona/forum/193.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2017-07-26 22:40
Så varje gång Nasser eller någon annan rik klubbägare kommer viftandes med oljepengar ska Neymar SR kräva ett förbättrat kontrakt av Barca? Seriöst, det fattar ni väl inte funkar? Det skulle ju fan krävas förhandlingar i stort sett varje halvår. Han fick som sagt ett guldkantat kontrakt (för att vara Barca) så sent som i oktober. Då var han ju nöjd sa han ju själv efteråt. Vadå komma gnällande sommaren efter och nästan kräva ett nytt igen för annars blir nog tvungen att lämna. Det håller inte fattar ni väl? Spela boll, prestera på planen och sluta upp med hemliga möten med sliskiga shejker. Du har ett kontrakt, följ det, passar det inte så vet du villkoren som finns i kontraktet. Sätt in summan på klubbens bankkonto och sen är du fri att gå vart du vill. Vi tvingar inte kvar någon som inte vill vara kvar, det sysslar andra klubbar med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-07-26 22:35
Seri med en fin assist till Balotelli i CL-kvalet mot Ajax.
Barcelona Gabriel
2017-07-26 22:32
FCB_Messi

Härlig pounchline, lärde du dig den när du var 5 år eller?

Krävs ingen raketforskare för att inse att jag skrev det där half-kidding.

But hey, om du får en kick av att skriva kaxiga poucnlines och jaga "likes" then who the fuck am I to judge?

Peace.
Barcelona Andresito
2017-07-26 22:23
Messi och Alves, vilken jävla duo det var.
Barcelona FCB_Messi
2017-07-26 22:17
Gabriel Och sen vakna du....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2017-07-26 21:54
@God is a five letter word - Messi:
Tre världsstjärnor på topp är ett nytt fenomen och absolut ingen nödvändighet. Helt övertygad om att Suarez och Messi gör hans poäng med en bra komplementspelare. Skulle hellre lägga pengarna på någon som kan ge oss ett mittfält igen. Tyvärr är det inte många som passar in. Verratti, Kroos och Thiago skulle ju funka, men ingen av dem lär ju hamna i Barca. Ibland får man helt enkelt stå upp och visa vem som bestämmer. Det duger inte att vara ute och flörta med andra varenda sommar. Och ok, vi låtsas att vi inte blir en starkare elva, men vi kan definitivt bli ett starkare LAG. Och vadå, det blir ju i ärlighetens namn svårt att bli sämre (om vi ser till resultat). Om så Arda spelar istället för Neymar är jag helt säker på att vi kommer minst två i ligan och kvartsfinal i CL igen. Men med 2.2 miljarder att spendera för, och en jobbig pappa och son mindre.
Barcelona Gabriel
2017-07-26 21:54
Det finns bara en vettig anledning till att ge Neymar ett nytt kontrakt och det är sp vi kan höja hans utköpsklausul och sen sälja honom för mer än vad hans nuvarande klausul ligger på. Höj hans lön 30-40M€ eller till den summan han är nöjd med, öka hans utköpsklausul till 400-500M€ (pappan går aldrig med på mer än det) och så fort han skrivit på kontrakten så gör man världens jävla u-turn och säger till han och hans pappa att de inte längre är välkomna i Barcelona. Hade samma dag tagit bort Neymars tröjnummer, tagit bort hans skåp och låst honom från att träna mer med laget. Sen hade jag ringt till Nasser och sagt om du vill ha Neymar så kan du få honom, priset är 200M€ plus Verratti. Du har 24 timmar på dig exakt att bestämma dig annars lägger jag Neymar på transfermarknaden och han kommer vara tillgänglig för alla klubbar att köpa förutom dig. Den höga nya lönen till Neymar hade han aldrig ens fått smaka på eftersom man hade kastat ut honom ur klubben, det var bara en taktik för att höja hans klausul så man kunde sätta sig i förarsätet vid förhandlingar och kräva Verratti av PSG. Sen köper vi Dembélé och Coutinho för Neymar pengarna plus att man fick Verratti på köpet. Vilken underbar president vi hade om någon gjorde det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-07-26 21:29
Neymar har i min värld fortfarande en chans att bli en legend inom klubben. En tvåveckorsperiod ska inte förstöra eventuella framgångsrika år.

Kommer han upp i sin 2015-form och Valverde lyckas reparera vårt mittfält så tror jag att denna sommaren kommer vara en fis i rymden i jämförelse.
Barcelona God is a five letter word - Messi
2017-07-26 21:09
@LennyRomario:
Men då går jag tillbaka till det jag sa. Vem värvar Barca till vänsterytter positionen för att vara ens nära kvalitetsmässigt? Mbappe har gjort en bra säsong, Ousmane spelar helst till höger, Dybala har en position i Juve som Messi hade i Barca när Villa + Pedro spelade. Man ger han ett nytt kontrakt för att behålla han och ha det starka laget kvar. Är det ett fint beteende av Neymar? Absolut inte, men Barca och deras värdelösa ledning kommer aldrig värva en spelare som gör oss bättre i längden.
Barcelona LennyRomario
2017-07-26 21:04
@God is a five letter word - Messi:

Skriver Neymar ett nytt kontrakt så ska en del av mitt hat gå till Barto. Neymar skrev kontrakt i oktober och ska absolut inte ha ett nytt.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-07-26 20:55
Blaugrana83 Hahahaha du satte dem på plats :) Dem verkar tro att dem kan sno Neymar hur lätt som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana83
2017-07-26 20:48
1899 - Puyol jag va bara tvungen haha... Va så jävla trött på dom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2017-07-26 20:47
@Vampíro:


Det är just så jag tänker! Och att man kan hata på Neymar så mycket som inte sagt något själv. Går han själv ut och bekräftar att han vill lämna Barca för att bli #1, ja hata hur mycket ni vill! Men än så länge är det bara sillyseason
Barcelona Vampíro
2017-07-26 20:45
Spola fram till hösten när Neymar avgör el Clasico och alla älskar honom igen. Fotbollssupportrar har ett uselt minne. Levererar man på planen så är exakt allt glömt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-07-26 20:34
Om ledningen ger Ney ett nytt kontrakt yaaao vilka är på till Barca då för en demonstration ??? Seriöst detta cirkus har nått nya gränser då !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-26 20:34
@God is a five letter word - Messi:

Han kommer förstås att dementera när han inser att affären inte kan gå igenom. Det är det som är värst. Att hycklaren som en stor idiot håller tyst och njuter av alla skriverier dag in och dag ut. När han inte kan vara nr 1 och är i Messis skugga på plan så försöker han i alla fall vara nr 1 utanför plan.
När affären alltså inte går igenom kommer hycklaren att snacka om att hjärtat för Barca var större än Nassers pengar .
Barcelona Meneysuarez91011
2017-07-26 20:29
Förnya kontraktet, höj konsullen till 10 miljarder. Ha kvar han denna säsongen, baka in honom i en deal där vi går vinnande ur det hela nästa år. Punkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-07-26 20:29
Neymar har förstört hela vår försäsong, är övertygad om att vi hade värvat färdigt vid det här laget ifall det inte vore för Neymars cirkus. Dessutom tror jag att ledningen får tänka om helt, de måste nu leta ersättare för Neymar istället för att stärka mittfältet. Neymar kan aldrig bli förlåten för det här, han är en f***a! Vill du lämna, gör det som en man, säg det öppet och tidigt så att klubben kan bygga vidare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-26 20:23
Jag kommer avsky det ännu mer, lämnar han så lämnar han. Han ska dock inte ha ett öre mer från klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2017-07-26 20:19
Frågan är ju hur ni som hatar på Neymar kommer reagera om han dementerar allt och skriver nytt kontrakt? Vi kommer inte bli ett starkare lag av att sälja Neymar och köpa mediokra Dybala och en mittfältare.
Barcelona Gabriel
2017-07-26 19:56
Jag känner som de flesta andra här inne angående Neymar. Jag vill kunna glädjas som supporter när mitt lag gör mål och vinner matcher, även om det bara är träningsmatcher. Senast mot Juventus blev jag bara sur att det var Neymar som gjorde målen. Skiter i att det var sjukt snygga mål, det gjorde mig bara mer förbannad. Inte fan firade jag, snarare tvärtom. Tänk att behöva gå igenom en hel säsong sådär, att inte kunna fira mål bara för att det är Neymar som gör dem. Nej tack, för mig är han död och borde vara det dör varenda äkta Barcelona supporter. Ut med honom!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Port Olímpic.
2017-07-26 19:54
@Kröjjff:


Jag har aldrig påstått att de står utan pengar, tvärtom har de väldigt mycket pengar, men det betyder samtidigt inte att jakten på mer stannar av. Det känns som jag förklarat mig väl.
Barcelona FCB_Messi
2017-07-26 19:44
Soko Jag tror tvärtom. Att Neymar vill stanna men att det är allt för många i hans krets som vill att han lämnar. Allt för att dom ska tjäna en slant äckliga smutsen. Neymar borde stanna och sen göra sig av med alla parasiter runt omkring honom , vilket inte kommer hända men men . Sen så kan du inte smutskasta honom som du gör . Du har ingen aning om vad som försiggår bakom kulisserna så sitt ner och va tyst tills allt kommer fram. Vi alla här inne vill innerst inne att Neymar stannar så ljug inte för er själva .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-07-26 19:37
@LennyRomario:
Glöm inte att Zlatan gjorde Barcas mål när man förlorade med 1-3 i första mötet mot Sevilla i augusti 2010 och såg Guardiolas lag vinna returen på Camp Nou från bänken med 4-0, innan han drog till Milano med svansen mellan benen och ett horn i sidan till Pep. "It ain't over till the fat daddy sings Money, money, money" (ABBA).
Barcelona Rambla~
2017-07-26 19:26
Innebär hans sorti att vi dessutom slipper åsnan Paulinho blir valet ännu lättare för mig, lämna innan midnatt i så fall. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-07-26 19:23
Tror snarare att Neymar vill stanna men att hela hans entourage vill att han ska gå till PSG. Det som talar för att stanna är det sportsliga - att vinna titlar, att spela med Messi. Det är det hans giriga idiotfarsa inte kan förstå.

Jag håller fast vid att han stannar. Unibets odds var uppe i så mycket som 3.50 för någon vecka sedan, alldeles för bra för att inte betta.
Barcelona Neymars
2017-07-26 19:21
Ska man gå efter vad Bechler säger (som uppfattas vara trovärdig). Så stannar Neymar. Dock så skulle det vara skönt att få det bekräftat nu. Man får väl hoppas på någonting under eller efter dagens match. Har fått migrän av hela historien, haha.
Barcelona II Barça II
2017-07-26 19:21
Har väldigt svårt att förstå att det finns Barca supportar som vill ha kvar Neymar i klubben. Vi är FC Barcelona, inte vi står inte och faller med en spelare. Cruyff, Ronaldinho, Puyol, Xavi, Rivaldo, Ronaldo, Figo, Pep mm har lämnat tidigare, men vi är fortfarande världens största klubb. Vem fan är Neymar? Han är inte ens i närheten av legendarena som en gång i tiden spelat hos oss. Har Neymar svårt att ta beslut? Låt oss hjälpa han, han är inte längre önskvärd i Barcelona. Så enkelt är det. Tack och adjö!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2017-07-26 19:17
OM Neymar stannar hoppas jag på både näsdukar, burop och visselorkan varje gång han nuddar bollen mot Real i supercupen.
Barcelona Fcb88
2017-07-26 19:16
Förstår inte varför ledningen inte sätter press på Neymar?!? Antingen stannar eller så drar du.. ett ultimatum! Har man ingen stolthet eller.. Han visar noll respekt mot klubben och oss fans!
Annons: