/spanien/barcelona/forum/1924.aspx/spanien/barcelona/forum/1924.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-06 01:14
[QUOTE=Rambla~]Nej, fel igen, han straffade inte hela Atletico med den utvisningen, han straffade syndabocken Torres. Om någon straffade hela Atletico så var det Torres själv med sin handling. Bara för att de till dess gjort det bra, för att det var tidigt i matchen så ingen bestraffning ges? Ja det låter ju verkligen logiskt och rättvist. [/QUOTE] Håller med, Torres fel helt och hållet. Jag hade varit fly förbannad ifall en utav våra spelare hade agerat som Torres gjorde. De va ju inte ens någon farlig situation för Atletico, bollen var ungefär vid mitt mittcirkeln vid båda situationerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-04-06 01:03
Nej, fel igen, han straffade inte hela Atletico med den utvisningen, han straffade syndabocken Torres. Om någon straffade hela Atletico så var det Torres själv med sin handling. Bara för att de till dess gjort det bra, för att det var tidigt i matchen så ingen bestraffning ges? Ja det låter ju verkligen logiskt och rättvist.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-06 01:02
Carles Puyol 5 Handlar inte om att va enögd, jag tycker att Torres får skylla sig själv. Han hetsade domaren redan efter sitt första gula. Sen kan jag hålla med om att Suárez borde fått ett gult för efterslängen på godin, men de är inte säkert att han hade fått sitt andra gula pga det. Jag hoppas att våra spelare har vett nog att ta det lite lugnare om dem redan har ett gult kort och inte gör en Torres. Sen skulle inte Busquets varit utvisad, isf så skulle vi haft en straff till Messi när Atletico spelaren fällde ut benet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-04-06 00:59
Ter Stegen gjorde en jätteräddning på Griezmanns avslut vid ställningen 0-1. Väldigt avgörande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:58
Edit: Nej, ska inte låta det här koka över...
Barcelona Rambla~
2016-04-06 00:57
Problemet är att du tydligen ännu inte har fattat att Torres fick mer än en tillsägelse av domaren. Knappast vårt fel. 2st rätt så solklara gula kort innebär fortfarande rött kort och en tidig dusch. Så enkelt är det. Sen att domaren är kass och inte varnar Busquets nästan direkt efter är inte heller vårt fel. Tycker du börjar låta som idioten Felipe Luis, som inte kan annat än gnälla på domare, de favoriserar Barca och osv. så fort ett resultat inte går deras väg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-04-06 00:53
Jag väljer att se på annan vinkel och vill inte vara enögd så vi skiter i denna diskussionen. Suarez borde ha fått rött och busket med om man ska vara ärlig. Domaren tänkte nog inte igen för han straffade hela At.Madrid med de röda kortet. Hatar vinna på de här sättet. Vidrigt att vinna såhär.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:48
(Carles Puyol 5)

Men jisses...

Första tacklingen är för mig hundra procent solklart gult. Innan, och efter, den situationen är domaren framme och pratar med den övertände Torres för att lugna ner honom. Efter det springer han rakt in i Busquets bakifrån i en även det helt övertänd satsning, vilket mycket riktigt ger honom det andra gula.

Sen får, min vän, också komma ihåg att jag ENBART pratar om Torres två gula kort. Inte alls om Busquets eller Suarez som i min bok också ska ha varningar/röda kort.

Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-06 00:44
@Carles Puyol 5 Haha kan inte annat än skratta åt dig. Alla andra har fel men du har rätt!? Du tycker att busquets borde blivit utvisad pga 2 "äckliga tacklingar" som du fint beskriver det men inte ett ord om Atleticos maskning genom hela matchen, eller lucas "äckliga kapning på Neymar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-04-06 00:43
Vilket värld lever du i?? Bara för att vi håller på Barca då ska vi inte få fördel utan man ska vinna rättvist. Herre Gud hur i helvete kan man tycka att Röda kortet var korrekt. Jag har kollat överallt, repris efter repris och jag tycker verkligen att domaren förändrade matchbilden helt o hållet. Vi gjorde en "Real eller Perez" idag vilket innebär att vi köpte domaren om ni förstår min ironi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:39
(Carles Puyol 5)

Fast lilla gubben... två saker att tänka på:

1. Det är väl ändå subjektivt vad man tycker är en korrekt utvisning eller inte?
2. Jag tycker utvisningen är hundra procent korrekt. Men jag menar ju också att domaren borde hållt samma nivå när det kommer till Busquets tacklingar. Men det har ju ingenting med att Torres utvisning var korrekt eller inte.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2016-04-06 00:36
The actual playing time tonight was 57 minutes and 23 seconds #fcblive [via uefa @ignasinoguer]

HOLY SHIT om detta verkligen är sant!
Barcelona Kingeen88
2016-04-06 00:35
@Milanistas:Kan inte vara lätt att Heja på ett lag som Milan nuförtiden?
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-04-06 00:34
Vill bara att alla ska öppna ögonen vara ärliga för nästan alla här inne ljuger grovt när ni menar att Torres röda kort var korrekt vilket det inte var. Hade detta hänt oss så hade ni kokat men nu hände detta At.madrid då är det lugnt. Busket gjorde två äckliga tacklingar ju han får tillsägelse sedan situationen efter då får han gult. Torres för ingen tillsägelse alls utan 3 ynka misstag från honom då tar domaren fram de röda sedan vips vinner vi matchen. Jag skulle aldrig fira en sån här segern för jag vet att denna segern känns fel. Tycker verkligen att domarnivån var grovt låg åt bägge men mest At.Madrid med tanke på röda kort. Det är kvartsfinal och det är super viktig match. Domaren borde ha först sagt till Torres nästa gång åker du ut om du gör så igen. Rätt ska vara rätt, mår illa av segern men klart att man är glad att Barca vände.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-04-06 00:25
@Milanistas:


Hälsa Berlo från mig=)
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:25
Och ge gärna en längre utläggning om det här "mönstret" du pratar om. Med videoklipp osv.

På riktigt.
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:23
Milanistas,

Då vore det intressant att höra din analys kring utvisning. Hur tycker du att domaren skulle agerat i det läget? Vad anser du om Lucas tackling på Neymar?

Eller har du bara nedärvt troll i din medhavda påse?
Barcelona Milanistas
2016-04-06 00:19
@Liunil Masse:


Alla är haters på något sätt, vill mer att rättvisan ska segra mot UEFA och co.
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:16
@Milanistas:


När en Milansupporter anklagar en annan klubb för korruption borde väl vara synonymt med uttrycket "när grisar kan flyga".
Barcelona Liunil Masse
2016-04-06 00:14
[QUOTE=Milanistas]Grattis till vinsten, kan inte vara lätt för Atletico att möta 11 man plus ett domarteam samt UEFA... Får hoppas detta utreds, mönstret har pågått för länge nu och kan inte längre ignoreras... [/QUOTE] Framgång = haters. Sånt är positivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Milanistas
2016-04-06 00:12
Grattis till vinsten, kan inte vara lätt för Atletico att möta 11 man plus ett domarteam samt UEFA... Får hoppas detta utreds, mönstret har pågått för länge nu och kan inte längre ignoreras...
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:07
@Santiago Cazorla:


Ja, herregud ja. Som jag skrev så tappade domaren det totalt efter det röda kortet på Torres. Suarez eftersläng ska vara gult, helt klart, om inte rött, liksom Lucas tackling.

Anledningen till att de flesta domare som tar (helt korrekta i detta fall) svåra beslut tidigt i matchen är väl att det blir svårt att hålla samma nivå matchen genom. Hur många billiga frisparkar fick inte Atl. de sista 20 minutrarna, liksom? Enbart kompensation för att inte målas ut som en hemmadomare. Precis som Lucas icke-röda kort.

Rätt hade han gjort om Busi fått gult direkt efter utvisningen och att Suarez fick gult/rött samtidigt som han visar ut Lucas.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-04-05 23:59
Bosketts

Utvisningen var solklar och även Lucas borde ha blivit utvisad men samtidigt ska Suarez faktiskt vara rätt glad över det han kom undan med idag. Han har tyvärr fortfarande tendenser att göra fula saker när saker inte går hans väg.
Barcelona Ribohn Fan
2016-04-05 23:58
Strömberg säger i första att Vi är sårbara vid hög press på backlinjen. Men hela första halvlek är det tvärtom. Vi spelar igenom dem varje gång, men varje gång på offensiv planhalva tappar vi boll i bra lägen då vi har spelat förbi flera motståndare. Mest är det Neymar , Iniesta och Messi. Tyckte att dem vattnat plan för hårt. Bollen stack iväg ofta vid första touchen. Kan också har varit för att de kände av pressen. Dem såg lite spända ut i första, rädda för att förlora kanske. Märktes också när vi gör 1-1 och vid 2-1, då blev vi mer rädda för att släppa in ett än att våga gå för 3-1. Återstår att se nästa vecka om det var rätt.
Barcelona S.Eto'o
2016-04-05 23:58
Skulle Barcelona mot all odds vinna trippeln denna säsong skulle 60% av skribenterna här inne kräva trippel nästa säsong annars borde Lucho få sparken..... Tyvärr Lucho men vissa vill inte se dig vinna fler titlar än Pep... Vissa vill inte se dig gå förbi Pep angående klubb rekord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-04-05 23:56
Jag förstår inte vad folk pratar om egentligen? Hur kan det INTE vara rött kort på Torres i det läget? Två solklara gula kort för onödiga tacklingar + ett par andra småtacklingar inom loppet av 30 minuter.

Det som folk reagerar på är väl att det kommer så tidigt i matchens skede. Hade Torres fått sitt andra gula i 83:e hade inte en jävel pratat om att det var orättvist eller felaktigt.

Tycker tvärtom att det var ett mycket bra beslut att våga ta det tidigt i matchen. Att han efter det tappade kontrollen fullständigt (hur kan det exempelvis inte vara gult på Busquets i sekvensen efter, eller rött på Lucas i friläges-, liksom vansinnestacklingen på Neymar) är en annan femma.

Orutinerat av Torres som innan det röda fick många muntliga varningar av domaren.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-04-05 23:55
Även om Atletico lite väl ofta spelar över gränsen beundrar jag fortfarande det jobb Simeone gör och han har utan tvekan gjort La Liga mer intressant. Hoppas han stannar i många år till.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-05 23:40
[QUOTE=Barca4life98]Reymar Jaså Enrique beroende utav MSN? Ja alla topplag är väl beroende utav sina stjärnor eller? När Messi var dålig i enstaka matcher under Tito/Pep spelade vi bra då eller? Trött på att folk ska kritisera LE för allt. Mannen förtjänar respekt och glöm inte vem det är som har fått det bästa ur MSN från första början. [/QUOTE] Nog för att Lucho inte är den mest taktiska tränaren där ute (som jag skrivit innan) men hans jobb med Barca ska verkligen inte underskattas. CL för mig i år är en bonus. Vinner man ligan så är det ingen dålig säsong men brtskämda fans förväntar sig trippeln varje år precis som Bayerns, pinsamt. Rätt många som skrev att Lucho borde avgå i paus. Skäms ni inte helt seriöst?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-04-05 23:39
Torres röda kort var korrekt, fast jävligt hårt dömt. Han får skylla sig själv, han borde ha veta bättre och lugnat ner sig efter första gula kortet. Däremot borde Lucas fått en solklar rött kort när han, brutalt, kapade Neymar. Men den situationen vill ju inte hatarna ta upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-04-05 23:38
Att Pep är en mycket bättre taktiker än Lucho råder det väl ingen tvivel om men att Lucho ska tillbaka och spela Messi som central släpande anfallare / offensiv mittfältare förvånar mig verkligen.

Har han inte sett konsekvenserna av det under tidigare tränare? Speciellt mot stängda motståndare som Atletico Madrid och Chelsea.

Inte nog med att han experimenterade med taktiken mot Madrid och torskade, han lärde sig inte läxan utan spelade likadant ikväll.

Alltså Atletico spelar så tight att de nästan håller varandra i händerna och täcker skott och centrala ytor. Nej ta mig fan där sätter vi både Messi och Suarez ikväll.

Dra isär motståndarna med våra farligaste vapen och låt Suarez få hota centralt.
Låt yttrarna löpa in i ytan som skapas och ytterbackana överlappa? Som vi tidigare gjort.

Tog mig tiden att leka Rit-Ola och visa hur simpelt vi egentligen borde spela.
Notera vart Messi står.
Kryssen markerar vart MSN typ ska ha utångspunkt i anfall och Gula kryssen markerar ytterbackarna med offensiva överlappningen.

Ikväll tackar jag inte Lucho för att lägga fram Magi på gräset, jag tackar domaren för att våga ta fram det andra gula.
Annons: