/spanien/barcelona/forum/192.aspx/spanien/barcelona/forum/192.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-28 15:35
[QUOTE=Blaugrana91]Fast vi vann CL 2011 och då styrde Rosell som president och nyligen 2015 och då styrde Bartomeu. [/QUOTE] Låt oss gå igenom varje säsong i CL sen Rosell/Bartomeu tog över. Jag räknar inte CL-vinsten 2011 för det var Laportas verk. Rosell/Bartomeu hann inte förstöra det. 11/12: Åker ut i semifinal mot Chelsea med 3-2. 12/13: Åker ut i semifinal mot Bayern med 7-0. 13/14: Åker ut i kvartsfinal mot Atletico med 2-1 14/15: Vinner CL. 15/16: Åker ut i kvartsfinal mot Atletico med 3-2 16/17 Åker ut i kvartsfinal mot Juventus med 3-0. Så med en gyllene generation till sitt förfogande har vi alltså vunnit CL en gång med Rosell/Bartomeu på 6 år, varav åkt ur i kvartsfinal 3 gånger senaste 4 åren, med historiens bästa fotbollspelare i laget. Detta är uselt. EN CL har Rosell/Bartomeu mäktat med. Och folk tycker det har varit en succé sportsligt. Vi hade historiens bästa lag, nu blir folk inte ens förvånade om vi förlorar med 4-0 mot PSG, eller 3-0 mot Juve. Alla förvänta sig att vi skulle få däng av RM, till o med några Culés här på Les Rambles var rädda för att se matchen, för man frukta en Manita. Tacka Messi för det, saving Rosell/Bartomeu since 2011. Kan egentligen skriva en bok om allt Rosell/Bartomeu gjort som är helt ofattbart, allt från nedmonteringen av La Masia till spelarvärvningar för skyhöga summor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-04-28 15:05
Här ligger en hund begraven. Som tyckte att "någon" behövde smaka på sin egen beska medicin, efter vad jag uppfattade som ett angrepp på en person som aldrig nämndes vid namn av en eller annan anledning. Kanske för att personen ifråga är rätt populär på forumet. Men den var uppenbarligen för besk att svälja, varför jag finner för bäst att stryka ett stort streck över hela händelsen. Ska försöka hålla mig i skinnet fortsättningsvis.
Barcelona Gabriel
2017-04-28 14:40
papillon False. Stommen innan Pep bestod av Ronaldinho, Deco och Eto'o. Pep gjorde sig av med 2 av dem första året, och den sista andra. Han byggde om stommen så att den bestod av Xavi, Iniesta och Messi. Gör om, gör rätt.
Barcelona Blaugrana91
2017-04-28 13:30
[QUOTE=Reymar]Nej vi har bara EN CL titel under deras styre och ett par ligatitlar vilket ändå måste anses som ett mislyckande rent sportsligt med tanke på vår gyllene generation. Du som Bartomeu supporter nämner att han globalisear klubben och på så sätt förbättrar klubbens ekonomi men på alla andra plan har han förstört klubben. [/QUOTE] Fast vi vann CL 2011 och då styrde Rosell som president och nyligen 2015 och då styrde Bartomeu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-04-28 13:21
@Blaugrana91:

Nej vi har bara EN CL titel under deras styre och ett par ligatitlar vilket ändå måste anses som ett mislyckande rent sportsligt med tanke på vår gyllene generation. Du som Bartomeu supporter nämner att han globalisear klubben och på så sätt förbättrar klubbens ekonomi men på alla andra plan har han förstört klubben.
Barcelona Lion24
2017-04-28 12:58
Jag måste ha en supporterskara. Även om det bara är en så har jag ändå en supporter, alla kan inte säga att dom har det. Den här supportern tänker på mig hela tiden, måste alltid benämna mig indirekt i sina inlägg, nu två hela dagar på raken. Vill du mig något eller menar du mig så skriv direkt till mig, tycker du att jag har fel och till och med är löjligt, skriv det. Jag kommer respektera dig, jag lovar men när du alltid ska indirekt skriva om/till mig så får du ingen respekt. Man kan slänga en peak ibland men jag verkar vara i dina tankar hela tiden när du är här inne, "kröjff".
Barcelona papillon
2017-04-28 12:50
Gabriel

Då var det inte så konstigt att Pep vann så många titlar med den stommen som Laporta la fram i ett silverfat åt honom...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Gabriel
2017-04-28 12:34
Rosell och Bartomeus junta lever fortfarande på Laportas bygge med Messi, Pique och Iniesta som stommen. Vem som helst hade vunnit titlar som president i Barcelona i en era där man har världens bästa spelare genom tiderna till sitt befogande. Man kommer att se det tydliga resultatet av det om den här nedmonteringen av klubbens värderingar, principer och hanterande av egna talanger får tillåtas att fortsätta dagen Messi slutar. Den här juntan banar en dålig väg för nästa junta som inte kommer att ha världens bästa spelare genom tiderna i samma långa utsträckning. Det gäller att man klarar av att sköta en generationsväxling snyggt och smidigt. Douglas värvas istället för Asensio. Thiago skeppas iväg och Isco tillåts värvas av den största rivalen. Talanger som Grimaldo, Halilovic och Adama skeppas iväg. Flera miljoner läggs på mediokra spelare som Mathieu, Vermaelen, Song, Vidal, Digne, Gomes och Arda - som man sen inte klarar av att få sålda för bra pengar. Vad tror ni resultatet kommer att bli om det här tillåts fortsätta? Neymar och Suarez, ja visst, men Messi är fortfarande skillnaden. Visst har man värvat in unga spelare till nästa generation som mycket väl kan bli the real deal i form av Ter Stegen och Umtiti men i det stora hela så har man misslyckats med generationsväxlingen. Klarar man av att värva Verratti den här sommaren så lugnar jag ner min kritik lite gällande det planet. Men då bortser jag från allt det andra ruttna ledningen stått för internt inom klubben, och pratar enbart om det sportsliga - och det sportsliga är absolut inte det enda som ska bedömas när man bedömer våran ledning, även om diskussionen nu då handlade om just det sportsliga.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2017-04-28 12:21
Haha grabbar ni måste se på detta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-04-28 11:57
Det här länktipset lär göra någon härinne själaglad, i all sin gränslösa självgodhet. Som en skänk från ovan i rättan tid, skulle det kunna beskrivas som. Och mycket viktigare än att Barcelona vinner ligan, är att som analytiker få ytterligare belägg för sina teorier.
Barcelona Caz
2017-04-28 11:53
@LennyRomario:
Vet att det var ironiskt men för att vara seriös nu, även om det var en svag pass tycker jag ändå det var imponerande av Leo att redan innan veta vem Osasuna-spelaren skulle passa till. Messi var redan ett par steg före där. Håller förövrigt med om det du skriver. Min tro är helt enkelt att domarna är för dåliga och förbundet är inte bättre. Samma grejer händer i PL med obegripliga beslut och olika tolkningar vid avstängningar osv. Edit: Sedan underskattar man nog hur svårt det måste vara att döma ibland, speciellt i händelserika toppmatcher och spelare och fans som kokar vid varje beslut.
Barcelona Katalano
2017-04-28 11:49
@Blaugrana91:


Håller motvilligt med jag också. Just det sportsliga resultatet är ju det enda vi inte kan klaga på med nuvarande ledning. Titlarna har rullat in och även i år är det trots allt möjligt med 2 titlar fortfarande.
Däremot är det allt runt resultaten som jag är fruktansvärt missnöjd med, hur klubben drivs dvs. Och därför vill jag se Bartomeu avgå av hela mitt hjärta.
Barcelona Blaugrana91
2017-04-28 11:19
CL har vi för övrigt vunnit två gånger under Rosell/Bartomeus styre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-28 11:18
[QUOTE=II Barça II]"På det sportsliga planet har Rosell/Bartomeu misslyckats fullständigt," Det har de absolut inte gjort, vi har vunnit i princip allt under deras tid. Ligan och Cupen flera gånger och Champions Leauge en gång. Hur kan det vara ett misslyckande? Jag gillar varken Rosell/ Bartomeu men vi kan inte säga att vi inte varit framgångsrika under deras tid, för att det är helt enkelt inte sant. [/QUOTE] Väl talat, håller med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-04-28 11:14
BREAKING! @Thiago6 has extended his contract at #FCBayern until 2021 ?? #MiaSanMia #Thiago2021 https://t.co/yD280RUGEu Då kan alla släppa Thiago som värvning de närmsta åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-04-28 11:01
Messi, vad gör du i Iran ?
Barcelona LennyRomario
2017-04-28 11:01
Jag stängde av Barcelona - Osasuna efter första målet, så uppenbart att Osasuna inte vill vinna. De GER Messi ett friläge från halva. Så genomskinligt. "Det finns massa exempel på skumma beteenden från motståndarna när dom möter Madrid i slutskedet av säsongen, som när Benzema en gång fick brösta ner en boll och sen skjuta in den, på en hörna (!)" Då kanske vi inte ska prata om Barcelonas 3-1 mål vs Osasuna? Där Pique bröstar ner en boll och sedan skjuter den i stolpen, på en hörna! Gomes slår in returen. Exakt så hade det kunna låta i Reals forum om någon där ville framföra att Barcelonas match emot Osasuna luktade unket. Och på sitt sätt är väl även de frihetskämpar då, de kämpar bara mot ett annat mål. I ett Barcaforum skulle jag nästan våga påstå att INTE tro att Real Madrid mutat allt och alla, att inte tro på bilden att allt är uppgjort - ja, det är att ifrågasätta och inte tro på allt man matas med.
Barcelona Cule4life
2017-04-28 08:43
Jag hade gett 5 spelare för veratti. Släng in Turan Gomes Mathieu Vermalen och legenden Douglas och 20 mille som grädde på moset, så får PSG ett lag för CL titeln. Tänk er Douglas på överlapp med Di Maria och Gomes posession spel med sina patenterade grnomskärare till Cavani.
Barcelona the cameroonians
2017-04-28 08:40
Bartomeu ska inte underskattas när det gäller det strategiska politiska spelet, där har han få övermän. Har förmågan att använda händelser och personer för att framhäva sig själv på ett positivt sätt.

Ta bara en sån sak som att han såg till att fira med Messi efter vinsten på Bernabeu och att foton på de båda kunde florera i media. Var var han efter förlusten mot PSG och Juve? Not to be seen,

Samma sak med förra presidentvalet - spela på att klubben behövde lugn och ro och mer eller mindre krävde att de andra kandidaterna inte fick kampanja förrän säsongen var över. Samtidigt såg han själv till att åka runt till merparten av alla penyas i Katalonien (tillsammans med Cardoner) för att fiska röster och lova guld o gröna skogar.

Han lät också kriminalisera klubben utan att förankra det med medlemmarna förrän vid generalförsamlingen. Och då låg fokus på helt andra saker.

Gav Zubi sparken för att Barto inte ville ha en situation där hans ansvar för FIFA-.banen åter skulle komma upp efter att mer eller mindre anklagat Zubi för densamma.

Så - den dag Barto the Snake väljer att avgå kommer det att basuneras ut följande:
"Det är svårt att i detta läge få till ett nyval då klubben befinner sig i ett bla bla läge"
"Klubben behöver lugn och ro, Cardoner är den bästa kandidaten"
"Denna junta har 65% av medlemmarnas förtroende efter den förra valsegern"
"Min avgång har inget med Neymar-affären att göra"

Den makt som en gång fanns hos medlemmarna finns nu i helt andra händer.
Bara att förstå (inte acceptera!) läget och aldrig aldrig sluta kritisera!
Barcelona II Barça II
2017-04-28 07:45
"På det sportsliga planet har Rosell/Bartomeu misslyckats fullständigt," Det har de absolut inte gjort, vi har vunnit i princip allt under deras tid. Ligan och Cupen flera gånger och Champions Leauge en gång. Hur kan det vara ett misslyckande? Jag gillar varken Rosell/ Bartomeu men vi kan inte säga att vi inte varit framgångsrika under deras tid, för att det är helt enkelt inte sant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-04-28 07:06
Arda plus pengar så får vi Verrati.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-04-28 03:08
Enda möjligheten för oss att få Verratti skulle vara om han själv pressar rejält för att komma, eller att vi byter Neymar mot Verratti.

Jag har svårt att se att Verratti som person skulle pressa PSG för en övergång, just därför kommer han inte att komma i sommar.
Barcelona Luján #8
2017-04-28 02:59
Det vore en bra affär, men Verratti har ett kontrakt till 2021, och PSG är har pengar rinnandes ur öronen.. De kommer aldrig sälja killen..
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-28 02:06
Marco Verratti's agent met with Barça directors to talk about Verratti. PSG however don't want to sell him at any price (@mundodeportivo)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-28 02:05
Från RafaelH på twitter; Barça haven't signed Theo Hernández yet, club still working on it as Real Madrid nearly sealed it to bring him as Marcelo's backup. Atletico Madrid wants Theo to end up anywhere but Real Madrid, and that helps Barça's attempt, but I assure you, it's not a done deal. No decision on the coach either, Robert does seem to be holding back. Allegri and Cocu the latest to be linked with the job.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2017-04-28 01:41
DizzLow

Enligt Marca kommer Barca inte försöka värva Theo utan fokus ligger på att förstärka högerbacksplatsen.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona DizzLow
2017-04-28 00:25
Barcelona DizzLow
2017-04-28 00:24
Barcelona DizzLow
2017-04-28 00:24
@El Pistolero #9:

Ryktena verkar stämma enligt flera medier..
Theo har tydligen en klausul i sitt kontrakt på 24 m €, som Barca är redo å aktivera, likaså Real..
Atletico ser nog hellre Theo spela för oss än ärkerivalen.
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-27 22:00
Dom där äldre socis verkar röka något jävligt starkt. På det sportsliga planet har Rosell/Bartomeu misslyckats fullständigt, Men inte bara det, Qatar, pissa på Cruijff, skumma affärer i Brasilien, Neymargate, ja listan kan göras lång. Cardoner? Vem fan är det? Hur vet man att han är Kapabel till att styra Kataloniens stolthet? Jävla idioter.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: