/spanien/barcelona/forum/1916.aspx/spanien/barcelona/forum/1916.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröjff
2016-01-25 15:29
Att Aftonbladets Patrik Sjögren förlitar sig på den än så länge obskyra sighten Football - Leaks som använder sig av ryska servrar när dess helt anonyma nyhetsagenter avslöjar topphemligheter på löpande band , må vara en sak. Men ska vi förlita oss på att det som står är sant? Det får nog framtiden utvisa.

Tills dess kan ju den som är lagd åt det hållet, fortsätta roa sig med att läsa vad samma nyhetssight har att avslöja om det finstilta i exempelvis Neymars JR:s olika kontrakt. Verkar vara väl mycket spel och dobbel som inbringar den djupt troende "pingstvännen" extra mångmiljoninkomster, för att skrivningarna ifråga ska falla frälsaren Jesus Kristus 100 procent i smaken.
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-25 14:15
Att real har mindrevärdekomplex är ingen hemlighet. Visste dock inte det gick såhär långt haha
Barcelona Katalano
2016-01-25 14:06
@Junta Dimision:


Tror du har helt rätt i det du skriver angående stötande mittbackar. Med dagens backuppsättning så har vi egentligen en fallande mittback i Pique och 3 stötande mittbackar i Masken, Vermaelen och Mathieu. Jag skulle väl påstå att bartra är den av backarna som kan täcka upp för Pique bäst och har lite svårt för att placera honom i de ovan nämnda kategorierna.

Liunil Masse

Håller med. Mathieu gjorde ett väldigt bra inhopp senast. Hoppas man slipper se honom på vänsterkanten i fortsättningen så kanske han förblir mer jämn.
Barcelona Liunil Masse
2016-01-25 13:59
[QUOTE=Katalano]Vermaelen var helt under isen i senaste matchen men när han spelat tillsammans med Pique tidigare så har han varit väldigt stabil där bak. Kan vara så att kemin mellan honom och Masken helt enkelt inte kickar ordentligt. Om Pique spelar på onsdag så skulle jag vilja se vermaelen starta så att han snabbt får igång självförtroendet igen och får bevisa för oss varför han spelar för vår klubb. För övrigt är jag nog en av dem här inne som inte kritiserat masken och Mathieu så mycket. Jag tycker att Masken for oförtjänt mycket kritik och så länge Mathieu spelar centralt och inte på Vänsterbacken så gör han också godkända insatser. I båda dessa fall så är dock den viktiga faktorn att Pique är deras partner. Pique är med dagens backuppsättning otroligt vital för vårt försvarsspel. [/QUOTE] Mathieu är så jävla bra komplement till Piqué när det kommer till det fysiska. Han e lång, snabb, stark, och vänsterfotad. Om han bara kunde sluta va så jävla ojämn. I vissa matcher som Real borta så gör han en bra match för att matchen efter se fullständigt ointresserad ut. Hans inhopp mot Malaga var riktigt bra, vårt försvar gick från skakigt till säkert när han ersatte Vermaelen haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-01-25 13:55
@Katalano:
Tror det har och göra med att både han och Masken är stötande mittbackar och när man spelar med två stötande mittbackar så har de svårt att komplettera varandra. Pique är mer av en avvaktande mittback som kompletterar stötande mittbackar bättre. Det förklarar varför både Mascherano och Vermaelen hade det jobbigt, speciellt när Malaga pressade så högt också. Vermaelen hade även dessa problem när han spelade tillsammans med Koscielny och vi ser även hur vilsna Pepe och Ramos kan vara när de spelar tillsammans mot bättre motstånd.
Barcelona Katalano
2016-01-25 13:46
Vermaelen var helt under isen i senaste matchen men när han spelat tillsammans med Pique tidigare så har han varit väldigt stabil där bak. Kan vara så att kemin mellan honom och Masken helt enkelt inte kickar ordentligt. Om Pique spelar på onsdag så skulle jag vilja se vermaelen starta så att han snabbt får igång självförtroendet igen och får bevisa för oss varför han spelar för vår klubb.

För övrigt är jag nog en av dem här inne som inte kritiserat masken och Mathieu så mycket. Jag tycker att Masken for oförtjänt mycket kritik och så länge Mathieu spelar centralt och inte på Vänsterbacken så gör han också godkända insatser. I båda dessa fall så är dock den viktiga faktorn att Pique är deras partner. Pique är med dagens backuppsättning otroligt vital för vårt försvarsspel.
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-25 13:44
@Liunil Masse:


Tur det. Fullt lag mot Atletico extremt viktigt
Barcelona Liunil Masse
2016-01-25 13:37
[QUOTE=Barca3# BIGPUN]när är Alba tillbaka från skada? [/QUOTE] Förmodligen spelklar mot Atletico på lördag. Missar dock matchen på onsdag mot Bilbao.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-25 13:36
råka tippa fel*
Barcelona Liunil Masse
2016-01-25 13:35
[QUOTE=Katalano]Är det någon som har någon uppdatering om Neymars tillstånd? Är han tillgänglig redan nu på onsdag eller när förväntas han vara tillbaka? [/QUOTE] Han träna med laget idag och förväntas starta på onsdag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-25 13:35
när är Alba tillbaka från skada?
Barcelona Katalano
2016-01-25 13:34
Är det någon som har någon uppdatering om Neymars tillstånd? Är han tillgänglig redan nu på onsdag eller när förväntas han vara tillbaka?
Mod.
2016-01-25 13:16
Nu blir det inga mer varningar utan de som väljer att tjafsa åker på en spärr Har raderat lite inlägg.// Mod.
Barcelona Liunil Masse
2016-01-25 12:56
Barcelona ask more than 10M for forward Sandro (20) and they want to include a buy-back option in the deal. [ara] kort o gott: Lyckas vi sälja Sandro så värvas Nolito, annars no Nolito. Vilken klubb skulle vara intresserade av Sandro? Har bara hört att Spurs är intresserade men det var ett tag sen.
Postat via SvenskaFans-appen
Mod.
2016-01-25 12:43
Lägg ner tjafset nu allihopa.// Mod.
Barcelona Liunil Masse
2016-01-25 12:42
[QUOTE=DM1982]Busquets and Arda, who don't train today due to fever, won't be available for Wednesday's game against Athletic #fcblive [@mundodeportivo] [/QUOTE] Samper från start som CDM? Man kan ju hoppas...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-25 12:35
Oacceptabelt språkbruk mot en annan skribent, det blir varning på det. Nästa gång åker spärren fram.Mod.
Barcelona Junta Dimision
2016-01-25 12:28
Ursäktar för OT, men detta var Cristianos andra halvlek mot Betis igår (länktips).
Barcelona DM1982
2016-01-25 12:18
Busquets and Arda, who don't train today due to fever, won't be available for Wednesday's game against Athletic #fcblive [@mundodeportivo]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-25 11:53
Enkos Vi har inget försprång Barcelona 48 (20 matcher) Atletico 48 (21 matcher) Jisses
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-25 11:48
@Barcelonistas:

precis.. och av de 17 omgångar kvar är det mer än hälften som blir bara promenasegrar. det blir med andra ord 7-8 matcher som det kommer att handla om och ungefär lika tufft för Barca som Real och med el clasico på hemma plan samt 7 poäng försprång.. Ja det är bara fegisar och de hycklare som försöker spela ödmjuka som inte tror att allt är klart.. . Jag mins inte när vi har haft ett sådant läge tidigare med denna försprång och förutsättningar. . Nej vi släpper aldrig detta.. ligan är vår
I.Rakitic [FC Barcelona]
2016-01-25 11:15
När man kollar på Aymen Abdennours skrattretande rensningsförsök, så är man sjukt jävla glad att vi ej köpte honom.


Denne har varit fantastiskt dålig för Valencia och är inte alls värd €30M som Monaco fick för honom.


Föreställ mardrömmen ifall om både Abdennour och Danilo faktiskt kom till oss.....
Barcelona Katalano
2016-01-25 10:44
@Deulofeu:Väljer att gå in i diskussionen utan att lägga fokus på just Nolito och istället prata om att värva in en anfallare generellt. Detta då jag ser behovet av att stödja upp vår anfallstrio där framme med en spelare som håller en hög nivå, kan hota i offensiven och avlasta våra gringos vid behov. Munir har varit helt OK senaste matcherna men jag tycker helt enkelt inte att han håller som en inhoppare i längden. I alla fall så är inte Munir en spelare man kan räkna med under en längre period då han inte håller tillräckligt hög nivå.

Med detta sagt så vet jag inte om Nolito är rätt spelare att fylla denna funktion. Jag följde inte B-laget när Nolito spelade I Barca men som jag förstått det så kan han i stort sett bara spela bra på vänsterkanten. Jag skulle vilja ha in någon som kan spela på samtliga positioner i anfallet, eller åtminstone på båda kanterna då MSN kan spela på en central position alla 3.

Barcelona Mido
2016-01-25 10:40
al Madrid offrade sin bäste framspelare när Mesut Özil såldes till Arsenal 2013. Men de gjorde det inte utan att säkerställa att tysken inte skulle riskera att senare hamna i ärkerivalen Barcelonas händer. Det framgår av kontraktet som nu läckt ut via Football Leaks.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-01-25 10:40
Bartra är bättre än Stones och Laporta. Vi har bara 3 spelare som kan hota en backlinje, Neymar, Messi och Iniesta. Iniesta är nu mer bara mittfältare och Messi kommer allt mer ner i banan. En anfallare med snabbhet, löpstark, bra med boll och spelsinne behöver vi.
Barcelona Deulofeu
2016-01-25 10:13
Är vi verkligen så desperata över värvningen av Nolito just nu?

Munir har börjat komma igång lite får man väl lov att säga vi leder ligan och allt ser bra ut.

Jag vill inte bränna 200 miljoner på en 29 åring bättre att vi sparar pengarna till i sommar då vi verkligen kan se vad vi behöver.

En mittback är det ju vi skriker efter.

Ska en anfallare värvas ska han inte vara specialist på att spela på Neymars position för han ska vilas minimalt antal matcher.Jag förstår verkligen inte Barcas logik.Munir är ju tex en spelar som kanske är bäst centralt men hanterar alla positioner dessutom har vi Ada,Vidal samt S.Roberto som alla behöver få speltid.

Nolito nej tack Stones eller Laporte ja tack!
Barcelona Katalano
2016-01-25 08:32
@Davids3:


Du ställde frågan och svaret till dig själv där med andra inlägget. Brist på läsförståelse är svaret i kombination på brist att kunna förmedla sina tankar på rätt sätt. Ditt inlägg är t o m övertydligt om att du är nyfiken kring en viss regel.

Vad jag ser på denna video är en strategisk löpning som korsar Ronaldos väg vilket tvingar Ronaldo att stanna upp ett litet moment vilket är inom regelboken. Dock så stannar ju inte Ronaldo upp utan han märker för sent motståndaren och slänger fram en liten spark i stället.
Barcelona Barcelonistas
2016-01-25 08:23
Nu ligger vi bara 4 poäng före Real men vinner vi våran match som vi inte spelat så har jag svårt att se hur vi ska tappa det här. Jag tycker 7 poäng inhyst den här ligan är sjukt mycket det är nästan helt omöjligt och ta in med tanke på hur bra Barca är. Inte bara de att Real måste hoppas på att vi ska tappa i tre matcher så måste ju dom själva gå helt rent i princip. Atletico har en bra chans men tror dom kmr tappa mängder med poäng framöver när schemat drar ihop sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2016-01-25 08:09
@ Xaviesta:


"Forumets evolutionära bromsklossar" kan vara en av de bästa formuleringar jag läst inne på det här forumet. Briljant skrivet!
Barcelona DM1982
2016-01-25 08:04
[QUOTE=I.Rakitic [FC Barcelona]]Off-topic: Vet någon vad rensning i fotbollssammanhang betyder på engelska? [/QUOTE] Clearance har jag hört kommentatorer säga.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: