/spanien/barcelona/forum/19110.aspx/spanien/barcelona/forum/19110.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Visca Barca y Pep
2009-06-01 09:15
35 milj euro vill city köpa etoo för. Vill etoo lämna så kan han gå. Då köper vi in villa.
Delarocha
2009-06-01 07:29
tarrak.

Sant angående detta med hans sista silly season. Men om ett stort namn köps in kommer mer eller mindre även ett stort namn få petas/säljas. Silva eller Ribery är ju inte omöjligt att vi får se men frågan är hur det löses då. Visserligen är 70 matcher en jävla mängd vilket gör det möjligt för ganska frisk rotation men tror ändå att det kan bli svårt att rotera mellan så mycket världsstjärnor. Visserligen är Henry gammal och behöver mer tid på sig att vila mellan matcherna vilket gör det möjligt för rotation i större mån. Antar att det är just vänsterkanten i anfallet som är den positionen som ligger öppen för en värvning av ett stort namn.

Ska bli mycket intressant hur som helst. Och en Afrikansk spelare lär inte köpas in. Sen tror jag Pep kommer försöka göra sig av med så lite egna produkter som möjligt. Hleb, Gudjohnsen och möjligen Milito skulle jag tro är de spelarna som ligger löst. Har mycket svårt att se att han vill låna ut 4 egna produkter och därmed bli tvungen att köpa in minst 4 nya spelare för att täcka upp för dem. Går inte riktigt ihop sen när han ska plocka hem våra egna produkter sen. Då står vi med 8 spelare och 4 platser i truppen.


Perez blev idag vald till President på walk-over då ingen annan kandiderade mot honom mer eller mindre.
http://www.guardian.co.uk/football/feedarticle/8534495
Barcelona tarrak
2009-06-01 02:07
SaM__-

Jag håller med om att Emana skulle kunna vara en intressant truppspelare, men det stundande Afrikanska Mästerskapet ligger honom i fatet.

Utöver den eventulla frånvaron så skulle det vara intressant att höra hur vi ligger till med spelare som inte har EU-pass. Har för mig att de flesta afrikanska nationer numera går under ett fördrag som likställer dem med EU-medborgare, men har dålig koll. Någon som kan förtydliga?
Barcelona petersays
2009-06-01 02:01
Ämne: om du ser truppen so....
Du kan inte vara riktigt klok.

Menar du att vi ska göra oss av med SJU spelare när Pep vill ha fler spelare i truppen? Och göra vad? Köpa tio utifrån eller?

Det här är spelare som kan barcelonas spelsystem, vissa från barnsben, och Pep har tydligt sagt att han behöver erfarenhet
Barcelona SaM__-
2009-06-01 01:56
En spelare som jag tror skulle göra bra ifrån sig i Barca tröjan är Emana i Betis. En mycket intressant spelare som har gjort mycket bra ifrån sig i år. Skulle acceptera bänken också skulle jag tro. Fysisk och stark men samtidigt har han en god teknik.
Barcelona tarrak
2009-06-01 01:46
Delarocha

Du har rätt i att nästa säsongs ca 70 matcher kommer att spelas extra tätt med tanke på det stundande mästerskapet, vilket kommer göra behovet av en bred trupp extra stort. Men till skillnad från dig så skulle jag inte bli förvånad om Laporta vill avsluta sin sista Silly med ett stort namn. En spelare som Ribery skulle kanske inte abonera på en fast plats, men skulle säkert kunna rotera sig till tillräcklig tid för att anses som ordinarie.

Angående Milito så var det sagt att klubben siktade på att han skulle få spela de sista ligamatcherna om de visde sig betydelselösa. Nu har så inte skett, vilket med all sannolikhet visar på att Gabys skada inte läker som den ska. Pep har vid flera tillfällen signalerat att han räknar med honom, men jag skulle inte bli förvånad om vi sett det sista av argentinarens tjänser i den blåröda tröjan.
Delarocha
2009-06-01 00:38
Brukar inte ett VM göra att säsongerna ska avslutas ännu tidigare? I det fallet kommer säsongen bli ännu mer tajt och schemat kommer bli ännu tajtare än det var i år + att vi har klubblags-vm, och två supercuper att dessutom spela + Afrikanska mästerskapen. Så truppen kommer garanteras att breddas, tvivlar dock på att vi kommer få se några nya startspelare. Möjligen om Eto'o drar eller om Abidal ersätts. Men det känns inte speciellt rimligt då jag får en känsla av att Pep är rätt nöjd med både Abidal och Eto'o.
Sen är ju frågan vad som sker med Milito till nästa säsong. Någon som har koll på hur långt hans rehab har gått? Är han att räkna med till nästa försäsong?
Barcelona pokke - CAMPEONES DE LIGA, COPA Y CL!
2009-06-01 00:36
Nej tack till David Silva. Han är så otroligt ojämn och skadebenägen. Han har väl varit skadad i 3 månader denna säsong? Är det någon spelare som ska komma så är det Ribéry.
Barcelona Im back
2009-05-31 22:55
Om Pep. Han är verkligen stenhård.
Barcelona Visca Barca y Pep
2009-05-31 22:54
laporta är ett stort fabregas fan glöm inte det.
Barcelona Messi-Barca-10
2009-05-31 22:54
det hade varit så bra om ribery hade kommit till barca killen är sten skön. perfekt värvning eller? visca barca
Barcelona Okkapokka - El Triplete!
2009-05-31 22:53
Visca Barca y Pep

Fabregas kan du glömma direkt.
Barcelona Visca Barca y Pep
2009-05-31 22:52
jag tror på 3 stjärnköp. Fabregas,Silva,Forlan
Barcelona Im back
2009-05-31 22:50
Tänk på att detta är Laportas sista sommar med silly season. Antagligen vill han få in några spelare som är "hans". Brukar gå till så med presidenter i Spanien det sista året (om de inte tvingas avgå under säsongen som brukar hända i Real).
Barcelona Okkapokka - El Triplete!
2009-05-31 22:49
Sedan så kommer antalet matcher öka när vi spelar klubblags-VM, spanska supercupen och europeiska supercupen. Vilket kommer göra spelschemat aningen tuffare när ligamatcher kommer klämmas in titt som tätt mitt i veckorna.
Barcelona SaM__-
2009-05-31 22:42
Viktigt att notera är att nästa år utspelar sig Afrikanska mästerskapen över x antal veckor för vissa spelare. Eller rättare sagt ett par tongivande spelare. Därför är det viktigt med en bra bredd.
Barcelona Okkapokka - El Triplete!
2009-05-31 22:40
petersays

Pep vill ha en bredare trupp tills nästa säsong, så jag tror man gör mer än bara ersätter de spelare som lämnar.

Själv tror jag att en spelare med "stjärnglans" kommer värvas som det gör varje år, sen några mindre köp. En vänsterback känns som prio ett, även om jag helst skulle använda Cacerés på den positionen och skola in han på den platsen till senare i framtiden. Så att Muniesa och Piqué kan spela i mitten. Sedan tror jag att en eller två mittfältare värvas in beroende på hur det går med Hleb, och sist så tror jag Pep vill ha en klassisk nia som han misslyckades med att värva förra sommaren.
Barcelona BlueRed.
2009-05-31 22:27
Visca Barca y Pep

Aldrig. Jag kommer ihåg att dem flesta (inklusive mig) tyckte att vi hade alldeles för många backar. Det räckte med att Puyol blev skadad och världen höll på att gå under. Nu blir det bara värre med ännu fler matcher och då anser jag att Henrique behövs också, tillsammans med dem som redan finns med i truppen.

Lämnar Hleb så ska han ersättas med två spelare, inköpt eller från ungdomsled. Truppen måste och kommer förmodligen att bli bredare än vad den är nu, och det kommer att behövas.
Barcelona Visca Barca y Pep
2009-05-31 22:19
om du ser truppen som jag skrivit där nere så skulle den klara av 70 matcher eller vad tror ni??

Sälj guddy,hleb.

Låna ut bojan,pedro,jeffren,caceres,henrique
Barcelona petersays
2009-05-31 22:18
Jag tror inte vi behöver värva så mycket, bara ersätta de som lämnar med "likvärdiga" spelare, samt flytta upp spelare från b-laget.

Jag tror inte på silva i laget. Han är som en, just nu, sämre version av Iniesta och kommer säkert kosta kring 35mil/eur. Just don't see it när vi har bojan, jeffren, henry, iniesta som kämpar om vänsteranfallarplatsen. Silva på mittfältet tror jag inte riktigt på heller. Där har vi Keita/Guddy/Iniesta/Busquets som brukar spela på den positionen.

Dessutom ogillar jag Valencia som lag. Ett gäng gnällspikar.
Barcelona petersays
2009-05-31 22:12
Jag tror Jeffren har mer att komma med än Pedro. Men båda behöver mer erfarenhet. Tror absolut att dom kan nå den nivån att dom är startspelare, de mste bara få chansen att blomma ut - antingen här eller på lån.
Barcelona Visca Barca y Pep
2009-05-31 22:12
om 2-3 år ser jag thiago och gai i barca och kanske om 5 år ser jag rochina och deulofe (stavning) som aktuella spelare i barcas a-lag beroende på hur deras utveckling går.

Bojan borde vi låna ut. Han skulle utveckla sig till en storstjärna.

Nästa säsongs anfallstrupp.

Henry,Etoo,Messi,Silva,Forlan,(Iniesta)

Mittfälltstrupp

Yaya,Xavi,Iniesta,Keita,Busquet,Fabregas,(Silva)

Så vill jag se vår mittfälts/anfalls trupp nästa säsong. Pedro,Jeffren och dem andra får spela i atletic laget. Dem får spela ifall vi verkligen behöver dem om någon är skadad/avstängd.
Barcelona Visca Barca y Pep
2009-05-31 22:04
jag ser inte pedro,jeffren som framtida startspelare i barcas a-lag. Dem är helt enkelt inte så bra.
Deportivo Creus
2009-05-31 22:03
!Sergio_Busquets!

Skulle inte gråta blod om han kom. Gillar honom.
Barcelona Cristocea
2009-05-31 21:59
Skandal om vi värvar Zlatan. Hans statiska spelstil förstör Barcelonas koncept med passningsspelet. Är det nånting vi borde värva, så är det ifrån vårt eget bakgård: La Masia. Gai Assulin - juden är utan tvekan den nye Messi. Samt så finns det en annan talang: Ilie Sanchez, hälften rumän hälften katalan - grym som fan. Så vi behöver inte värva någon, framförallt inte Zlatan. Honom kan vi lämna åt Real Madrid.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2009-05-31 21:45
Vad tycker ni om att köpa tillbaka Sergio Garcia. Perfekt ersättare för Guddy eller Hleb. Och han lär nog acceptera bänken. Dessutom så är han Barca produkt.
Deportivo Creus
2009-05-31 21:28
Skandal att Betis åker ur. Riktigt surt för mig som hyser någorlunda starka sympatier för de grönvita.
Barcelona Barcadinho.
2009-05-31 21:27
Sporting har klarat sig, men ska de göra om det nästa säsong så måste de absolut byta hela backlinjen, nästan.

Att de har släppt in 79 mål, sämst av alla är klart icke godkänt. De behöver satsa lite.

Samma känsla har jag med Sevilla och Atletico M som ska representera Spanien i CL (jag räknar med att AM fixar kvalet).
AM behöver förstärka försvaret och så klart behålla spetsen uppe med Forlan, Kun osv.

Sevilla har tappat mycket under våren.
Det känns som att de behöver göra en rejäl satsning inför nästa säsong.
Det är mycket som inte riktigt fungerade för dem. De har kanske en del duktiga och hämta från sin framgångsrika b-lag, men det räcker säkert inte.

Frågan beror också på ekonomin.

Barcelona Ciao-V
2009-05-31 21:18
Hehe, är det någon som inte tror på att Nina får tillbaka sin favorit, Garcia?
Barcelona Rambla
2009-05-31 21:11
Ämne: Rambla

Ja det är ....
Betis är en så grymt misskött klubb. Jag hoppas att de sparkar ut Lopera nu.
Annons: