/spanien/barcelona/forum/1902.aspx/spanien/barcelona/forum/1902.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Thierry Henry
2016-02-07 17:59
@Katalano:


Helt rätt. Vem bryr sig om ett sketet rekord. Det är titlarna som ett lag och en tränare bedöms efter. Inte rekord överlåta det till Penaldo och marängerna. Låt dom jaha rekord sol inte betyder ett smack och låt os fortsätta slå rekord där det betyder något (i titlar)
Barcelona Katalano
2016-02-07 17:55
Jag struntar i rekordet angående antal matcher utan förlust. Med vårt spelschema så är det viktigare att vila spelare i returmötet med Valencia. Det gör alltså inget för mig om vi förlorar denna match utan jag ser hellre en del avbytare och ungdomsspelare få chansen. Föreställ er en skada på en nyckelspelare i en match som inte betyder ett dugg i titelracet. Skulle vara så otroligt onödigt.
Barcelona enkos
2016-02-07 17:45
Jag tror inte ens Nevilles vän kan rädda honom ikväll då Valencia supportar kommer inte låta honom ens landa i stan .. Att Neville själv inte säger upp sig är bara pinsamt av honom då han vill bli sparkad istället och fortsätta inkassera Cash
Barcelona MessiyoyO 10
2016-02-07 17:37
Flavia Ja då lär det inte bli kul när han kör upp skon i röven på sin vän. Löjligt att man kan anställa någon så bara för att man är vänner. Någon form av meritlista måste väl finnas innan man ens tänker tanken på att ta ett sånt beslut. Att man varit en duktig spelare en gång i tiden innebär inte per automatik att man blir lika duktig som tränare. Så långt har Lim inte hunnit tänka och då förstår man varför det har gått så illa. Neville kan inte ens få ordning på defensiven, det ska då vara hans starka sida....7-0....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-07 17:31
Efter Valencia har vi Celta , Gijon och LAS palmas så vi kan så gå upp i 32 matcher utan förlust. .
Barcelona enkos
2016-02-07 17:28
Higuain på väg att ro hem guldskon, har nu gjort 24 mål, 4 fler än Suarez .. Hoppas vi ger Suarez straffar i fortsättningen. .
Barcelona B-Guden
2016-02-07 17:27
wow, synd att han är världens bästa defensiva mittfältare, hade gärna provat honom i en offensivare roll annars...
Barcelona DM1982
2016-02-07 17:26
[QUOTE=Flavia]Det är ett jättefiasko om Gary Neville faktiskt tar en seger mot oss och därmed ruinerar Luchos förlustfria svit på 28 matcher. [/QUOTE] Jag utgår från att Lucho ställer upp med ett b-betonat lag. En hel del spelare bör vilas och då finns risken att laget åker på en förlust. I valet mellan att slå ett rekord eller vila spelare är valet enkelt, det är vila som gäller. Om Valencia förlorar idag så lär Neville åka ut med huvudet före och då blir det jobbigt för Valencia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-07 17:25
@Flavia:

Då får vi ta matchen på onsdag på allvar trots ledningen med 8-0 och köra med ett bra lag. Gör vi inte det så kan vi torska för Valencia hemma ska man inte leka med.. Utan förlust där och vi är uppe i 29 matcher ..
Flavia
2016-02-07 17:22
@MessiyoyO 10:


Man ska komma ihåg att Peter Lim (ägaren av Valencia) är vän med Gary Neville och bägge två en viss procent av fotbollslaget Salford FC.
Flavia
2016-02-07 17:18
@enkos:


Det är ett jättefiasko om Gary Neville faktiskt tar en seger mot oss och därmed ruinerar Luchos förlustfria svit på 28 matcher.
Barcelona MessiyoyO 10
2016-02-07 17:18
Undrar hur man tänkte när man anställde en helt orutinerad tränare i Gary Neville i den situationen som man befann/befinner sig i. Jävligt korkat! Tyvärr så förstör det inte bara för Valenica utan för hela ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-07 17:09
Idag får Neville kicken.. Valencia ligger under med 0-1
Barcelona Barca4life98
2016-02-07 16:46
the cameroonians Jag håller med till 85% haha :) Det Pep gjorde var grymt och det kommer säkerligen aldrig att hända igen. Däremot ska man inte glömma att han hade Xavi och Iniesta i bästa möjliga form. Man kallar det inte "Xavi, Iniesta och Messis Barca". Sen har du rätt i att Enrique kom in för att vinna. Men man ska inte glömma bort att han har förändrat saker, fått igång Pique, Alves igen. Fått MSN att synka etc. Han är mannen bakom det, kanske inte till samma grad som Pep men han har ändå lyckats med sina planer. Dom bägge är grymt bra som sagt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-02-07 16:44
Angående Pep vs Lucho snacket så börjar det gå till överdrift. Båda är stöpta i samma fotbollsskola båda är gamla legender i den här klubben och båda utvecklade vårt sätt att spela fotboll på ett revolutionerande sätt med liknande framgångar efter att ha tagit över laget när det va på kraftig nergång efter gamla storhetsepoker. Enriques övertagande av barca förr förra sommaren har många likheter med Peps 08. Att säga att Pep är en bättre tränare än Lucho är skrattretande. Dom har haft precis likadana förutsättningar. Visst Enrique har MSN men Pep Hade HEM. Henry och Etoo va med lätthet i klass med Suarez och Neymar. Så att säga att pep revolutionerade barca medan man pekar alla luchos framgångar på MSN är inte lite dubbelmoral. Det är inte lätt att leda en klubb till titlar på den här nivån. Enrique har format detta laget. Det är han som har öron märkt h Suarez, Rakitic Mathieu och fått oss att köpa dom. Det va han som rotera oss i form till våren förra säsongen. Det va han som fick oss spela en mer direkt fotboll varvad med tiki taka och det är han som har flyttat ut Messi på kanten igen och åter fått denne att prestera som världens bästa spelare. Utan Enrique så hade vår storhetstid vart över idag. Vi har honom att tacka lika mycket som pep. Va glada att vi lyckats få fram 2 av fotbollsvärlden absolut bästa tränare istället. Ingen av dom har visat mer än den andra i mina ögon för att man kan peka på att han är bättre än den andra messiooooxavii// Du hann före. Bra skrivet!
Barcelona DM1982
2016-02-07 16:40
[QUOTE=Barca3# BIGPUN]Vilken match är vår hängmatch? [/QUOTE] Gijon borta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2016-02-07 16:40
Pallar seriöst inte med Bojan i en studio
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2016-02-07 16:38
Löjlgt att jämföra Peps barca med LEs Barca hela tiden. Pep hade enligt mig ett bättre lag än vad LE har medansa LE har en mycket starkare Anfallstrio. Pep gjorde det bästa han kunde av sitt lag medans LE gör exakt samma sak med sitt lag och det får då tycker jag anses som att båda två gör ett fantastiskt jobb men Det går inte att rakt av jämföra lagen då motståndarna spelade annorlunda mot oss , lage bestod av olika spelare, messsis hunger får också anses som en viktig aspekt etc. Kort sagt att jämföra pep och luchos barca är som att jämföra päron och äpplen. Båda har varit fantastiska
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-07 16:09
Barcelonistas Du är inne på en viktig detalj när du refererar till MSN. Vi och folk i allmänhet tenderar att prata om den förra eran som "Peps Barça" och om nutida eran som MSN snarare än Lucho. Enrique har inget behov eller självändamål med att nödvändigtvis skapa något eget eller unikt, snarare gör han det bästa av de möjligheter och förutsättningar som ges. Och han gör det väldigt bra. Inget snack om den saken. Det Pep gjorde hade flera dimensioner och påverkade hela klubben ifrån spelare, till identitet och supporters. Som jag skrev tidigare, det är inget emot Lucho eftersom han kom in under andra premisser och har sin egen mission.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-07 15:58
the Cameronians - det du säger stämmer. Bayerns lag på 70 talet vann cl 3 år i rad men anses inte idag som ett av historiens bästa lag. Man saknade de där magin omspelet förmodligen. För mig var 0-4 matchen borta mot Real Pep nivå vad gäller underhållning och kvalité. Finns fler sådana matcher. Lucho med anfallstrion tres amigos tror jag kmr bli väldigt stort rent historiskt. Sen spelar man ju rätt så underhållande ibland också. 0-4 borta mot Real är redan nu en klassiker. Messis mål mot Bayern osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-02-07 15:54
Stark seger idag. Lätt att tappa poäng sådana här matcher.

Man kan bara imponeras av spanska ligan.
Levante ligger sist med så många duktiga och snabba fotbollsspelare.
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-02-07 15:54
Vilken match är vår hängmatch?
Barcelona the cameroonians
2016-02-07 15:51
[QUOTE=Barcelonistas]Junta Dimision - ja ska man ta med spel då blir det Pep. Men om vi bara fokuserar på titlar så kmr Lucho ses som större om han nu skulle vinna trippeln i år elr försvara cl titleln. Om 50 år när nån bläddrar i historieböckerna kmr de kanske stå att den store Lucho vunnit trippeln två år i rad. [/QUOTE] Ja. Men de som är lite mer törstiga efter information och som gräver lite djupare i historieböckerna kommer att läsa om Pep som en av pelarna och ett fundament i klubbens historia och nutid. I annat fall bör ju du som hatar Real mer än någon annan ge tummen upp för de 5 titlarna de vann under 50-talet. Statistik säger en del, men det döljer också väldigt mycket. Med det sagt så har Lucho såklart också möjligheten att bli något mer än bara ett namn bredvid titlarna, problemet är bara att han inte är anställd för att göra det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-07 15:46
Junta Dimision - ja ska man ta med spel då blir det Pep. Men om vi bara fokuserar på titlar så kmr Lucho ses som större om han nu skulle vinna trippeln i år elr försvara cl titleln. Om 50 år när nån bläddrar i historieböckerna kmr de kanske stå att den store Lucho vunnit trippeln två år i rad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-07 15:42
Komiskt att dom personer som klagar på Lucho varenda sekund satt helt tysta när Tata spelade sin fotboll med laget. Lite märkligt måste jag ta och säga. Det klagas mer på spelet nu än vad det gjorde under Tata Martino. Vrf är det så? Jo för folk har svårt att acceptera nya saker. Tata Martino spelade ett spel med stort bollinnehav tanken var hela tiden att spela som Pep och det hade folk inte problem med. Det gick oändligt mycket sämre men det var fortfarande en inkarnation av Pep Guardiolas fotboll. Tata försökte ju faktiskt överge bollinnehavs spelet lite mot Rayo där vi vann med 0-4 borta. Vad handlade rubrikerna om i media dagen efter? Jo att vi förlorade bollinnehavet och det blev världens kaos efteråt där alla ville hänga Tata. Folk har svårt att acceptera förändringar så enkelt är det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-07 15:39
@Barcelonistas:

Nej det tycker jag inte iallafall, Pep revolutionerade fotbollen och även FC Barcelona med den prägeln han satte. Någon revolution tycker jag inte Luis Enrique har gjort, även om han har gjort ett helt otroligt jobb under sina snart två år i klubben.
Barcelona enkos
2016-02-07 15:33
Det var fullsatt idag i Levante men anglofiler på AB skriver att det var 13 000 åskådare
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-02-07 15:29
Kan folk sluta klaga på Lucho och spelarna. Vi kan inte vinna alla matcher med 4-0. Vi spelade dåligt idag, MEN vi vann matchen. 3 nya poäng innebär att Madrid är tvungen att vinna ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-07 15:28
Som tränare bara då? Som spelare är Pep en större legend i klubben givetvis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-07 15:26
@Barcelonistas:
Han kommer hittills ha bättre meriter ifall han hypotetiskt sätt vinner trippeln, men det gör honom inte till en större legend. Vi har inte spelat åttondelsfinal i Champions League än och har massor med matcher kvar i ligan, så att snacka om tripplar nu tycker jag onödigt.
Annons: