/spanien/barcelona/forum/190.aspx/spanien/barcelona/forum/190.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2017-07-29 14:52
@the cameroonians:


Dessa nyheter kommer från en outlet som inte existerar.

Stämmer ej!
Barcelona Gabriel
2017-07-29 14:51
Från Rafael Hernandez Twitter: "That or demand €222m plus Verratti. PSG will bend. I’d push it until the end of the window, Barça’s summer is a ruin anyway."

Precis mina vänner, precis!
Barcelona Barcelonistas
2017-07-29 14:38
Hristo -handlar om respekt. Hade PsG visat respekt till oss så hade vi sålt Ney utan att göra saker o ting svårt för den vidriga klubben PSG. Vill dom inte ge oss Veratti fine då gör vi det svårt för dom. Det är sådana som ni som är hycklare. Så mycket Barca gett fotbollen så borde ni uppskatta det era hycklare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-07-29 14:35
Från vi inte in Hazard, så hade det varit nice med en ny villa. Tror aguero hade kunnat axla den rollen, plus att han och Messi är bästisar. Hade smält in i gänget direkt. Aguero kan vi få för Max 50, verkar inte vara speciellt poppis hos pep.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-29 14:34
the Cameroonians - låter lite oroväckande. Kanske är det bäst för alla om den här sagan bara tar slut dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hristo var kungen
2017-07-29 14:32
Känns som många här inne är fruktansvärt enögda. Speciellt när det kommer till Veratti/PSG affären. Det är ju vad framförallt barca och real har satt i system, vilket inte ens är tillåtet, att förhandla kontrakt osv innan tillåtelse från klubben som infekterat det. Dessutom att försöka se till att spelaren man är intresserad av ska bråka sig bort har ju blivit mer regel än undantag. Om PSG inte vill sälja så vill de inte sälja. Så jag ser inte hur PSG har gjort något som helst fel i den situationen, snarare vi. Man kan ju inte räkna med att alla klubbar vill sälja sina bästa spelare bara för att vi knackar.

Om man ska gå efter vissa här innes logik så bara PSG slänger upp en miljard och Neymar vill gå så ska det säljas till det priset för att klubben ska vara slav till spelarens vilja?

Det finns många klubbar där ute som inte alls är intresserade av att sälja sina bästa spelare. Finns 0% chans att få loss Veratti, Coutinho, Dybala osv men medierna i ledband jobbar hårt för att rädda ledningen i barca nu. Som jag sa igår, den enda jag kan se barca få loss är nog thiago, om han är intresserad
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-07-29 14:32
In med Hazard, snälla!!!
Barcelona the cameroonians
2017-07-29 14:31
Davids3 Ja, då skulle ju inte PSG som klubb och dess ekonomi påverkars förutom när Neymar som free agent skriver på för dem. De €300 miljonerna skulle bara belasta QSI. De skulle då täcka klausulen plus skatt för själva utbetalningen som kommer ses som förtida lön.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-29 14:30
Barcelona could land Atletico's Griezmann (26) if Neymar does leave for PSG. Dybala and Coutinho are among the other options. [marca]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-29 14:27
Deulofeu och Barcelonistas Fifa kommer nog inte att säga då mycket, perfekt för dem med Neymar som dragplåster till ett VM som ifrågasätts av många olika skäl. UEFA kommer däremot säkerligen att granska kontrakten och personligen tror jag att kopplingen mellan klubb, ägare och spelare är för stark för att de ska kunna acceptera förhållandet. Det är på gränsen till oetiskt även om UEFA egentligen inte kan ifrågasätta ett personligt kontrakt. Vem vet, konstigare saker har ju hänt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-07-29 14:26
The Cameroonians

Menar du att PSG på så sätt aldrig kommer sitta vid förhandlingsbordet med Barca?
Hur gynnas PSG av detta, slipper de skatten?
Barcelona Barcelonistas
2017-07-29 14:25
Soko - men snälla delbetalning är ju en helt annan sak.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-29 14:20
Barcelonistas Att du inte redan lärt dig historia och hur saker fungerar. Att du fortfarande inte blivit klokare av Neymar bara . Liverpool vill ha 1 miljard . Coutinho ska få sign on. Sen bonus varje år innan 31 juli . Hans agent likaså. Coutinhos pappa och mamma måste också få lite då de är från Brasilien och måste leva .. Du vet att vår ledning är världens mest generösa ? Förstår du att det är ca 2 miljarder redan ?!
Barcelona Barcelonistas
2017-07-29 14:19
The Cameroonians - det där har det ryktats om en del. Är det lagligt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-29 14:16
Soko - låt mig förklara. Neymar var världens största talang när vi köpte han med ett enormt varumärke. Inte stort ENORMT killen var Brasilien och är det nu också. Stor skillnad om man jämför med Coutinho det är inte ens en bra jämförelse. Vrf skukle Coutinho kosta 2 miljarder? På tal om det så ryktas det att Rafinha kan ingå i en deal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-07-29 14:13
the cameroonians

Det är ju bara så sjukt att det inte är sant...

Vad säger fifa om detta undrar man...
Barcelona Deulofeu
2017-07-29 14:11
Tappar man världens tredje bästa spelare måste det värvas någon som vi kan tro och hoppas på i framtiden.

Mbappè är en sådan kosta vad det kosta vill...

Han är the real deal 6 mål i cl första säsongen.Tänk er vad han skulle kunna göra i Barcelona.

Barcelona Barcelonistas
2017-07-29 14:08
Soko - du jämför alltså Neymar med Coutinho? Hur går det ens ihop?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-29 14:04
Vi behöver inte någon Coutinho, kalla mig galen men jag rankar S.Roberto högre än honom pga att han vet hur vårt spel fungerar, och just nu behöver vi en spelfördelare ala Xavi och inte någon offensiv trequartista.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-29 14:04
Att använda ordet Gay som någon form av skällsord är inte okej här. Varning! /mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-29 14:02
Om de påstår att Coutinho ska kosta oss 2 miljarder så kan de ha rätt i . Se bara vad Neymsr kostar oss och alla kort är inte på bordet än. Han kostade i alla fall dubbelt mer än vad som har offentliggjorts. Därför skandaler och domstolar mm.
Vår ledning mörkar mycket men som sedan kommer fram några år senare. Så räkna inte att Coutinho "officiella " pris på 90 miljoner euro blir fast då mer än dubbelt till kommer att få åt olika bonusar sign on agent pappa mamma etc. Coutinho är trots allt från Brasilien.
Barcelona the cameroonians
2017-07-29 14:02
MD citerar brasiliansk media och skriver att Neymar kommer dra till Qatar på tisdag och skriva under ett kontrakt med Qatar Sports Investment (som äger PSG) värt €300 miljoner och bli en då kallad "bärldssponsor" år företaget. På så sätt kan han sen åka till Spanien och ligaförbundets kontor för att köpa ut sig från kontraktet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-29 13:58
Du fick en varning för inte ens en vecka sedan. Ändå höjer du inte nivån. Spärr! / MOD
Barcelona Barcelonistas
2017-07-29 13:57
Meneysuarez - spelar ingen roll om marängerna möjligtvis har rätt i den hör frågan om Ney. För mig kmr dom alltid att vara höns. Jag vet inte om dom trollar eller är dom så dumma i skallen. Men dom påstår att Coutinho kmr kosta 2 miljarder, eller den här grabbar "2,2 miljarder, dom kmr ändå inte kunna värva mycket för dom pengarna. Sommarens budget ring any bells? Vi har om vi säljer ney 3,3 miljarder att spendera för. Räcker gott för Mbappe och Coutinho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zamboza
2017-07-29 13:50
Lite ironisk med den här lojalitets bonusen. Far och son har ju varit allt annat än lojala gentemot klubben, men det får väl ledningen ta ansvar för att man ens skrev på. Hoppas verkligen att Neymar inte blir uttagen till el clasico matchen. Som vissa varit inne på här så har barca övertaget och man ska enbart envist hänvisa till klausulen eller att Verratti ingår i dealen. Är dem så desperata för Neymar så får dem se till och offra något själva också.

Personligen hade jag inte haft något emot att han fått ruttna på läktaren ett helt år. Har klubben råd att ha 10 mittfältare i truppen, så kan man väl betala Neymars lön också. Nästa år är dessutom vm, så mycket står på spel för Neymar och hans girige far.

Önskescenariot hade varit 200me plus Verratti, samt att barca krävde tillbaks lojalitets bonusen från farsan om en affärs med P$g ens ska bli av.
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-29 13:49
Med tanke på alla kontrakt, sign-ons, pappans pengar och deras jävla girighet så börjar det mer och mer se ut som en ren vinstaffär att bara riva snorungens kontrakt haha. Det ska vi såklart inte göra men jävlar vad dessa människor har kostat klubben. Inte bara i pengar utan även med presidentbyte och kriminalisering av klubben. Det ska bli riktigt skönt att slippa den här såpan en gång för alla. Ge oss cashen bara, gör en sista jävla utbetalning till Senioren och ryck Mbappe framför näsan på Real Madrid så kommer jag vara evigt tacksam att PSG inte tog lärdom av vårat misstag att ta in familjen Neymar i sin organisation.
Barcelona Soko
2017-07-29 13:44
Att klubben har inga pungor och är så lama mot Neymar visar bara på hur de inför EL clasico väljer just han på första sidan.
Neymar dansar med Barcelona .
Barcelona Meneysuarez91011
2017-07-29 13:43
Det har kommit till den nivån att jag håller med marängerna ang Neymar. Dem har alltid(antagligen av avundsjuka innan) tyckt Ney varit en snorvalp, bråkar med sina egna spelare, slängt sig lite lätt och betett sig som om han vore större än klubben. Nu börjar man inse att med andra ögon än de man haft på sig för Neymar att han verkligen är en douche. Kräver klubben han spelar för på pengar, låter sin egna pappa utnyttja barca på detta sätt igenom att fylla PAPPANS plånbok först och främst, sen försöker han få till det med Neymars pengar. Tar gult kort medvetet för att få åka iväg och ha "semester" och leka med sina fanboys. Skulle vilja se någon annan klubb låta sin spelare hålla på såhär, skulle aldrig hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-29 13:41
Sitter ff och funderar på det här med lojalitetsbonusen på €26 miljoner och bortsett från summan så förundras jag över själva datumet som anger när betalningen ska ske. Mitt i transferfönstret. Det är ju rena rama idiotin att sätta det datumet, nästan så att man kan tro att det satts utifrån att det skulle ske en övergång. Det normala hade väl varit att sätta datumet till 1 september efter att fönstret stängt. Äh, jag fattar inte hur denna klubb förhandlar längre, allt är höljt i dunkel och känns mer udda för varje dag som går.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-07-29 13:40
Gabriel

Det är tydligt vilken sida du står på och man kan kostatera att du står allra längst ut på den sidan. Om vi fortsätter spekulera och prata om 'fiction'; finns det absolut ingenting som Neymar kan göra för att han ska få vara kvar och bli uppskattad av Barçafansen?

Nu är detta mindre troligt än att Verratti kommer till Barça, men om Neymar skulle gå skilda vägar med sin farsa inom det professionella samt gå ut med en offentlig ursäkt, hade du fortfarande velat kasta ut honom? Är han HELT död för dig?
Annons: