/spanien/barcelona/forum/1892.aspx/spanien/barcelona/forum/1892.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-02-10 18:16
Är ni seriösa? Vi har 7-0 resultat och ni tycker att det är fel att rotera så mycket? Ödmjukhet i all ära men en gyllene chans att spela ungdomar och reserver Samper, kaptoum och Alena får spela semi-final mot Valencia. Hur stort som helst, speciellt för Alena
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-10 17:52
Vi kunde inte slå Valencias b lag i ligan borta så hoppas de kan inte slå våran b ikväll. .
Barcelona Blaugrana91
2016-02-10 17:44
[QUOTE=Rambla~]Jag tycker Lucho gör för många rotationer. En elva som aldrig tidigare spelat ihop och som dessutom består av enbart bänkspelare samt talanger kommer inte ha någon spelidé. Det var detta jag fruktade lite att Valencia mönstrar nästan ordinarie elva. Barca kommer sättas under stor press, det kommer inte bli vackert. [/QUOTE] Håller med, aningen arrogant kan jag tycka av LE. Visst vi leder stort och några spelare måste vila men så där mycket ändringar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-10 17:42
@Rambla~:

Vi gjorde ju nästan samma sak i sista gruppspelsmatchen mot Leverkusen och skötte det rätt bra känner jag. I deras fall så var det vinna eller försvinna också med en helt ordinarie elva som i mitt tycke slår dagens Valencia med hästlängder, så det blir en spännande värdemätare för våra talanger :).
Barcelona enkos
2016-02-10 17:22
Helt onödigt av Zidane att lyda order från Perez och hävda att Penaldo är bättre än Messi. .
Barcelona Rambla~
2016-02-10 17:07
Jag tycker Lucho gör för många rotationer. En elva som aldrig tidigare spelat ihop och som dessutom består av enbart bänkspelare samt talanger kommer inte ha någon spelidé. Det var detta jag fruktade lite att Valencia mönstrar nästan ordinarie elva. Barca kommer sättas under stor press, det kommer inte bli vackert.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 16:52
Kröjff du har PM!


the Cameroonians - trots att vi vann med 7-0 första mötet så kmr det bli en intressant match. Tror också på Hawaii fotboll tror på 2-2!
Barcelona the cameroonians
2016-02-10 16:48
Valencias trupp är trots allt hyfsat ordinarie med undantag för avstängde Mustafi, högerbacken Barragán samt Parejo, Feghouli och Alcácer.

En startelva för Neville skulle kunna se ut enligt följande;

Ryan
Vezo, Santos, Abdennour, Gayá
Andre Gomez, Bekkali, Danilo
Santi Mina, Negredo, Piatti

Blir ändå en bra värdemätare för våra bänkspelare och talanger.
Risken är väl ändå att det ser ut lite som mot Leverkusen i december, mycket spring och lite spelidé som faktiskt funkar. Luktar Hawaii-fotboll lång väg.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 16:12
Katalano - ta inte detta fel men jag finner det riktigt störande att du hela tiden ska rätta folk. Du rättar folk mer på forumet än vad du faktiskt är med i själva diskussionerna. Detta är inte första gången du tar fram polisbrickan och kör ditt race.

"Sen kommer säkert Mod att nämna det men glöm inte att ange källa när du citerar text."


Det är inte ditt jobb du är ingen Mod här.

Ange källa nästa gång (för inlägget innan)! Sluta skapa konflikter Barcelonistas! För nästa skribent som inte anger källa delas varningar. /Mod
Barcelona Katalano
2016-02-10 15:50
Barcelonistas

Vad Rambla började sitt inlägg med är att detta rykte kring Pepsi bara är en bluff (enligt Barcelonas styrelse, ett twitterinlägg som löd "Pepsi?"som fått merkraft i medierna. Läs andra inlägg längre ned för att hitta mer kring detta). Lägg inte så stort fokus på detta rykte.

Sen kommer säkert Mod att nämna det men glöm inte att ange källa när du citerar text.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 15:44
Should Barca strike a deal with the American company, it's understood they'd be in line to net a whopping €60 million (£46.7 million) per season. Barcelona representatives were reportedly present at Super Bowl 50 on Sunday in order to advance talks with Pepsi. That figure would see the Catalan titans rival Manchester United's lucrative agreement with American motor brand Chevrolet, which the Independent's Zachary Davies Boren reported last year to be worth £53 million per season. However, even that number supposedly wouldn't be enough to tempt Barcelona into an agreement, and it's added Luis Enrique's side could end up playing without a sponsor next term unless their demands are met. According to Davies Boren, Real Madrid's agreement with Emirates means they only rake in a reported £25 million (£19.5 million) per year, meaning Barcelona's new contract could dwarf that of their rivals in time for next season. Barcelona are currently level with foes Real in shirt sponsorship earnings, but they're looking to make a substantial jump next season. Club stars, such Lionel Messi, Luis Suarez, Andres Iniesta and Gerard Pique, are already part of the drinks company's advertising. Barca are already one of the biggest draws in football thanks to the goods they produce on the pitch, but a deal with Pepsi would give them the means to strengthen the squad considerably in the transfer market. Last season's treble winners are hoping to establish themselves as the dominant power in Europe once again, and one of the biggest contracts in shirt sponsorship history would be likely to help them do just that. bleacherreport.com hittar ni all info om texten ja la upp Som Rambla precis sa så diskuteras det en hel dem Pepsi. Vad mitt öga fastna för mest var att vi kmr då krossa Reals deal med Emirates.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 15:40
Picture: Former Barcelona player Edmilson becomes global ambassador of the club's schools #fcblive [fcb]
Barcelona Rambla~
2016-02-10 15:09
Kolla in de 7 kortfilmerna Neymar släppt på sin officiella websida om de 2 åren i Barcelona. Helt klart sevärda.
Barcelona Rambla~
2016-02-10 14:59
För att vara ett rykte som avfärdats som en bluff är det en hel del media som rapporterar om Pepsi som tröjsponsor för Barcelona.
Barcelona LennyRomario
2016-02-10 14:53
Borta en dag eller två och ser att vi är tillbaka på Lucho vs Pep. Härligt, då känner man igen sig! Sanningen är ju att Pep anpassar sig minutiöst efter motståndarna. Han var och är besatt av att titta på matcher av kommande motståndare och lägga upp taktik. Vilken av ytterbackarna ska Valdes rulla ut till och varför, hur djupt ned ska Xavi , ska Robben slicka linjen eller ska sticka inåt osv osv osv. Oerhört besatt av detaljer. Men det är väl just det som de handlar om - detaljer. Det är svårt för oss framför TV:n att märka dessa justeringar. Då är det ju betydligt lättare att se när ett lag som brukar pressa högt helt plötsligt tar hem elva man på egen planhalva, lag som spelar kort börjar slå den längre bollen över motståndarnas backlinje osv. Peps ändringar är aldrig med de stora penseldragen, han har en grundfilosofi som tror han tror på och aldrig kommer att överge. Det är upp till motståndarens tränaren att måla med den stora penseln. Men Pep gör definitivt ändringar utefter hur han tror motståndarna ska spela.
Barcelona Rambla~
2016-02-10 14:40
@neymar JR:


Sorry, inga argument som övertygar mig iaf. :)
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 14:34
Neymar JR - tror inte att Neymars Farsa påverkar honom så mycket som vi alla tror. Hade det handlat om stålar så hade man kunnat gå till andra klubbar som faktiskt erbjöd betydligt mer. I sådana fall skulle det bero kanske mer på hela den här situationen med obetalda skatter vilket jag ändå tror kmr lösa sig.


Oavsett den ekonomiska situationen så är Barcelona inte en säljande klubb. Den position som Barca befinner sig idag är annorlunda jämfört med eran under Gaspart osv. Så tror inte heller på det där om det nu skulle gå så illa så tror jag nog mer på att Suarez säljs. Ekonomin lär nog bli betydligt bättre med tanke på att vi har Barto som president ( som tyvärr lär våldta namnet Camp Nou). Sen har vi ju förnyat några deal redan nu med Nike och tröjsponsorer osv.Pep faktorn känns som den mest sannolika orsaken om nu Neymar vill gå till City.
Barcelona neymar JR
2016-02-10 14:24
Rambla Pep som tränare! Den frestelsen lockar, samt hans pappa vid sin högra axlar med horn som viskar i hans öra Ledningen och deras desperation att försöka rädda upp deras ekonomiska misslyckande
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 14:24
Rambla - själva City har la knappast något att locka med egentligen förutom Peso och Masari. Däremot så har ju Pep en dragningskraft tack vare hans helt brutala tid i Barcelona. Att bli tränad av Mr Pep kan vara en anledning.


Sen vill ju Neymar vinna guldbollen och frågan är om han kmr kunna göra det med Messi i laget? Jag tror att han kmr göra det men finns många som menar att Neymar så länge Messi levererar inte kmr vinna guldbollen på ett bra tag.

Det kanske är en anledning även om jag tycker det är lite BS.
Barcelona Rambla~
2016-02-10 14:15
@neymar JR:
Här håller jag inte med och förstår inte riktigt. Förklara varför chansen är så stor att Pep (som inte jagar spelare i Barca om de inte ändå är till salu) och City lyckas värva Neymar? Vad har de som de kan locka med och som inte Barca kan?
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 13:51
Katalano - handlar snarare på sättet man åkt ut på där Pep kommit med en taktik som varit helt befängt. Med tanke på vilka förväntningar som man hade på Pep så får det ses som ett misslyckande om man inte lyckas vinna Cl.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 13:50
Pep levde knappast upp till förväntningarna visst det finns flera olika faktorer som spelar in här. Framför allt så är det intressant hur Bayern under hösten faktiskt lyckats spela en väldigt bra fotboll där man kört över allt för att sen under våren kollapsa totalt. Kan bero på att man avgör ligan nästan för tidigt för deras eget bästa, där laget går ner i tempo och form när det sen ska vankas Cl. Jag tycker inte man kan ha skador som en ursäkt om vi kollar på uttågen i semifinalerna i Cl så har det mer berott på dålig taktik snarare än att skador påverkat laget.Riberys bäst före datum var för ett bra tag sen. Robben visst men laget är inte beroende av honom på samma sätt som man kanske var under Jupp. Jag tycker Pep har byggt ett Bayern som inte är beroende av någon individuell spelare. Bayerns semifinal mot Real tycker jag berodde på enormt dålig taktik och då syftar jag på Bayern hemma match mot Real. Om jag inte minns fel spelade man med en 3 -backslinje tom? Samma tre backslinje fick vi se mot Barcelona på Camp Nou där han sköt sig själv rejält i foten. Kunde stått 2,3-0 till Barca första halvtimmen. Vem är så naiv och arrogant att man kmr till Camp Nou för att ställa upp en 3-backslinje när du vet att din motståndare har Messi-Suarez-Neymar som anfallare? Jo finns bara en man Josep "Pep" Guardiola Sala.
Barcelona neymar JR
2016-02-10 13:46
Sen ska man tänka på att Pep verkligen ville ha neymar. Hade Pep fått bygga ett Bayern runt neymar det hade sett helt annorlunda ut (Anledningen till att vår ledning fick panik och värvade honom med hjälp av alla medel) Vem skulle han forma laget runt? Ribery? Robben? Muller? Nej slutade med att han fick utnyttja lahm så mycket som möjligt Chansen är stor att han lyckas värva neymar till man c, riktigt stor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-02-10 13:43
Barcelonistas

Du må tycka att Peps Sejour med Bayern är misslyckad, men du diskuterar som att det är ett faktum återigen fast det bara är din åsikt. Jag håller inte alls med. Det är inte dåliga krav att man på ett 3 års period ska vinna Champions League minst 1 gång oavsett vilken klubb du tränar. Det är så många tillfälligheter inblandade i CL-slutspelet. Att han vann ligan samtliga säsonger samtidigt som han åtminstone utmanade om CL, hade möjligtvis kunnat vinna den förra året också om han inte sprungit på oss, samma sak när de åkte ut mot Real efter vad Pep kallar hans största misstag som tränare någonsin.

Barcelona neymar JR
2016-02-10 13:39
Du kan inte misslyckas när du ändå vinner titlar Problemet är att man trodde att han skulle ta Bayern till Barcelona höjder där gick det fel Hade det varit upp till Pep hade han gjort stora ändringar på truppen Sen så måste man ha i åtanke alla skador som har drabbat honom Med det sagt så kunde han ha gjort det bättre, ibland så får man inte allt man vill. Skador drabbar alla lag, gäller att anpassa sig efter det men det viktigaste att lära sig utav sina misstag och inte upprepa dom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 13:35
Med facit i hand så blev Peps sejour i Bayern inte helt lyckad ändå. visst tre raka ligatitlar men sanningen är den att Gary Neville hade också vunnit tre raka ligatitlar med Bayern. Det finns ingen som kan konkurrera med Bayern överhuvudtaget. Pep värvades för att vinna Cl Bayerns ledning sa tom att man vill bli som Barcelona delvis vinna Cl betydligt oftare. När dessa ord sades så hade vi vunnit Cl 06.09,11. Alltså tre Cl titlar på 5 år. Bayern hade 1 på typ 10-12 år. Lägg där till att han blev rejält avklädd av både Lucho och Ancelotti något förvånande faktiskt trodde framför allt att Bayern skulle vinna Cl under Peps första år. Att Real slog ut Peps Bayern överraskade mig väldigt mycket. Men seriöst vad fan var det för taktik Pep kom med? Så Pep har failat i Bayern om vi ska vara ärliga. Återstår att se hur den här säsongen slutar dock.
Barcelona neymar JR
2016-02-10 13:26
Kröjff Sen ska det kanske nämnas att kärleken för Pep har börjat ruttna under hans tid i Bayern. Känner inte igen karln längre Personligheten är inte den samma längre Troligtvis faller det ihop för att det är en för svag liga för honom, och hans experiment har spårat ur pga att han har chansen att testa Hade han satsat fullt ut så hade han vunnit ligan redan i november I Manchester city kommer det vara bra mycket roligare att följa honom, där är hans stora test efter Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 13:22
Shanghai - mirakel sker väldigt sällan. En sån sak som hände mot Chelsea 2012 händer 1 gång på kanske 15-20 år.
Barcelona Katalano
2016-02-10 13:04
Shanghai

Det enda du skriver om här inne är hur farliga Arsenal kan vara. Jag har sedan tidigare en tydlig uppfattning att du inte är Culé också. Du säger att Pique och Masken inte blivit testade, har du glömt att det var de 2 som var försvarare förra säsongen när vi vann trippeln? Självklart ska man inte underskatta motståndare alltför mycket, men du drar det hela för långt och jag tror att du trollar.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 13:02
Kröjff - svårt och säga huruvida Lucho är bättre som tränare eller inte, men enligt mig så finns det en hel del som den store Enrique faktiskt gör bättre. Pep behövde aldrig anpassa sig efter motståndarna och det var la inte så konstigt när han hade hand om historiens bästa lag som spelade en väldigt dominant fotboll. Det fanns i princip aldrig några matcher som Peps Barca hade problem i men när han hade problem mot något lag så kunde han sällan ändra på matchbilden. Jag kan tycka att Inter 2010 på Camp Nou var en sådan match där vi hade fullständigt kontroll och ett högt bollinnehav men vi skapade i stort sett ingenting under hela matchen. Dålig rörelse inom laget, inga löpningar bakom Inters backlinje, det gick för långsamt och Pep lyckades inte ändra på det. Lucho däremot anpassar väldigt ofta laget också efter motståndarna och jag tycker han klarar av att förändra matchbilder betydligt bättre. Luchos spelide hjäper honom givetvis en hel del där man spelar på pianots alla strängar långbollar,omställningar,bollinnehav osv så han har mer att välja mellan om han nu vill ändra en matchbild. Pep kunde sällan ändra då han höll hårt om den fotbollen som laget spelade han lämnade aldrig den filosofin. Pep kunde hellre ta en förlust än att lämna Tiki Takan. För övrigt så bryter du mot forumets regler då du gör en skribent ( alltså mig) till ett diskussionsämne. Jag hoppas Mod delar ut en varning åtminstone på samma sätt som jag fick en varning när jag skrev ni vet vad istället för City. Rätt ska vara rätt! Att göra skribenter till ett diskussionsämne sänker nivån på forumet.
Annons: