/spanien/barcelona/forum/1890.aspx/spanien/barcelona/forum/1890.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2015-12-12 01:05
Fuerza - Ronaldo i Barca? Finns inte han har gjort sig omöjlig här. Set är lite som Mourinho som gjort sig helt omöjlig. Man glömmer inte sin gammal fiende.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-12 00:59
Fotbollens utveckling senaste åren har knappast varit spännande för en neutral åskådare. Då syftar jag givetvis på Cl där det känns rätt uppenbart vilka det är som kmr vinna titeln. Barca,Bayern,Real är steget före alla andra även om Real just nu suger. För 10 år sen så fanns det många bra lag du hade inga monster lag som egentligen dominerade. Spanien - Barcelona England - Liverpool,Chelsea,Man United Italien - Milan,Juventus, Detta var favoriterna till cl guldet för ungefär 10 år sen. Vad som är väldigt intressant är ju hur lagen förändrats 10 år senare. Liverpool från att vara en utmanare till Cl är ju ett lag som inte ens tar sig till cl längre, Man United har gått liknande öde där dom åker ut i gruppen, Chelsea är på kraftig nedgång , Milan har inte varit sig själv sedan 03-07. Juventus har varit borta länge gjorde set bra föra säsongen men dom är inte de Juve som dom va innan calciopoli. Vad som är väldigt makalöst är ju hur Barcelona hållit en så jämn nivå under dessa 9-10 åren. Det är otroligt ovanligt att vi ser en klubb dominera och hålla en så hög och jämn nivå under 10 år. Många klubbar för 10 år sen ( då var jag 12,13 år gammal) var ju toppklubbar då, idag är dom inte ens med i Cl längre. Vad vi gör otroligt bra är hur vi hela tiden kmr tillbaka när eran går mot sitt slut. Dom andra klubbarna kollapsar ju totalt. (Inter,Liverpool,United,Milan,Chelsea, osv) efter framgångar går dom ner och dom lyckas inte komma tillbaka. Barcelona o andra sidan Cl guld och 2 liga titlar med Frank sen går det 2 år där laget e påväg ner, man tar in Pep och vips man är bäst i världen igen, under Peps sista år ( fortfarande bäst i världen men inte som dom 3 första åren). Sen går se åt helvete under Martino och jag trodde ärligt att det var slutet på eran men nej det tog bara 1 säsong innan man kom tillbaka med storm och blev bäst i världen igen. Och bu pågår de en ny framgångsrik era med Lucho. Ja menar även under dom säsonger där vi inte har vunnit titlar så anser jag att vi fortfarande har varit bäst i världen. Vi har haft den högsta nivån av alla klubbar. Under Franks två sista år ( även om laget var påväg ner) så var set ingen som kunde spela fotboll på den nivån när laget spelade som bäst även under dom säsongerna där vi inte vann något. Samma sak under Tata Martino. Detta mina damer och herrar är ju tecken på att klubben har varit i goda händer senaste 10 åren. Det känns som det inte spelar någon roll vem det är spm kmr in klubben och laget prioriteras först. Säga vad man vill om Barto o Rosell men dom har ju faktiskt lyckats vända på en katastrof säsong som vi hade under Martino till en succé säsong där vi kan gå mot nått stort. Värvningarna Neymar och Suarez är något man måste ge dom cred för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2015-12-12 00:33
@Gabriel:


Källa: Gabriel

Tråkig inställning. Det är inget fel med att tänka progressivt.

Personligen tror jag inte att personen Ronaldo är helt förlorad. Om det är någon klubb som kan fila ned en vass diamant till ett harmoniskt diamantklot så är det FC Barcelona. Tanken eggar mig fortfarande. Som sagt: attitydförändring hos Ronaldo är nyckeln. Allt annat finns där. Jag känner inget agg mot personen.
Barcelona Neymar N11
2015-12-12 00:27
Real Madrid accepted the CAS decision and was officially eliminated from the Copa del Rey bit.ly/1OY3HPt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonismo
2015-12-12 00:26
Att Cristiano Ronaldo ens kan tänka sig att flytta till Katalonien och representera för Barca är något som gjort vissa marängerna upprörda och det har jag full förståelse för.


Om Suárez, Messi, eller någon av våra nyckelspelare hade sagt likadant fast om Real Madrid, så skulle även vi vara förbannade.
Barcelona El Tridente
2015-12-12 00:12
@FCB_Messi:


Både Neymar och Suarez har under sin korta tid i jämförelse med Benzema gjort det 10 gånger bättre. Och det på alla möjliga sätt.

Barcelona Gabriel
2015-12-12 00:11
Cristiano Ronaldo i Barcelona. Uew, får spya i munnen.

Tur att det ALDRIG kommer att hända. Även om han själv inte utesluter det så är det något som majoriteten av culés runt om i världen absolut inte vill se.
Barcelona Fuerza
2015-12-12 00:07
Ronaldo behöver en attitydförändring för att ens vara aktuell för Barcelona. Hans fysik räcker gott och väl till 37-38 års ålder. Jag menar ... Ryan Giggs spelade till 40-strecket. Däremot tror jag att Ronaldo behöver hamna i en klubb emellan för att det inte ska bli en Figo-smörja av det hela. Dessutom måste hans värde falla och Messi måste också falla ned till en mittfältsposition för att Ronaldo skall kunna husera framme med Neymar och Suarez. Man får drömma. Döm mig inte. Men som sagt: största hindret är Ronaldo's attityd och det är en spännande tanke om han kan tämjas till en riktig lagspelare i FC Barcelona. Där han inte är i fokus men där han får vinna titlar och känna genuin glädje.
Barcelona oocbgb
2015-12-11 23:59
[QUOTE=MrKnowledge]jävligt fett konstigt dock att de är i Buenos Aires och inte Rosario [/QUOTE] Buenos Aires är Argentinas huvudstad med 12miljoner invånare, medan Rosario är en mindre stad med 1m. Makes sense, Messi är en nationell stolthet.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-12-11 21:05
Ali G


Precis, skulle heller inte ha emot om Cristiano sköter straffarna när han är på planen. Jag menar, han blir inte kallad för "Penaldo" för ingenting liksom.


Men oavsett, så hade han varit ett grymt alternativ som bänkspelare, något som man inte kan sägas detsamma om Munir och Sandro :)
Barcelona Barcelonistas
2015-12-11 21:01
Nej den är inte viktigare än ligatitel elr cl. Men jag håller den helt klart efter Cdr. 4de största titeln.!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2015-12-11 20:59
Zlatan tar ut din drömmfemma: Ronaldo ( den riktiga) Ronaldinho, Messi, Zidane och sig själv. Penaldo finns inte med och det med all rätt. Hans filmningar t,ex passar inte bland dessa namn till och börja med och med. Tummen upp för Ibra där!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-12-11 20:58
Flavia

Han får gärna komma och lira sista tio i de tuffa matcherna.. Men han ska självklart starta mot bottenlagen då är han som bäst!
Flavía
2015-12-11 20:42
Ronaldo (Real Madrid): "To play for Barça or another English club would be almost impossible. But there are no certainties in football" [ap]


Cristiano får gärna vara back-up till MSN - om han är redo att göra en REJÄL lönesänkning ;)
Barcelona Katalano
2015-12-11 20:32
@Liunil Masse:
Jag instämmer med dig till 100%. Edit: Jag såg reprisen idag på matchen mellan Sanfrecce Hiroshima vs Auckland City och båda målen som Hiroshima gjorde var målvaktstabbar. De verkar ha en högerytter som gillar att utmana och är rätt duktig, men jag tror att Barca kommer att kunna spela ut dem ganska lätt även med en del reserver.
Barcelona Katalano
2015-12-11 20:31
@Andresito:


Jag förstår dig men tycker ändå att det är viktigare att rotera lite för att undvika skador. Spelarna måste få löängre vila än 5 dagar för att kunna gå all in under våren. Klubblags-VM är förädiskt just för att spelarna inte får så mycket vila under julen och risken dinns för att spelarna kan vara trötta under våren.
Barcelona Junta Dimision
2015-12-11 20:29
Barcelonistas

Visst är det en titel, men i mitt tycke är inte det något som ska prioriteras före ligaspelet.
Barcelona Barcelonistas
2015-12-11 20:27
Klubblags Vm är en rätt så ny turnering. Vi är den klubb som vunnit den flest gånger samt varit i final flest gånger. 2006 så förlorade vi finalen slarvigt mot Internatcional. Vinner vi denna så går vi upp i ensam ledning före brasilianska coro. Jag tycker den tuneringen är viktig.
Barcelona Barcelonistas
2015-12-11 20:16
vem tog bort mitt inlägg? två av mina inlägg saknas. strunt samma lika bra gick över gränsen där. Fattar inte hur folk inte kan se VM titeln för klubblag som en viktig titel? Den är jätteviktig i ett historiskt perspektiv. Vinner vi denna så kmr vi va den klubb som vunnit flest VM för klubblags titlar.
Barcelona Andresito
2015-12-11 19:36
[QUOTE=Katalano]Match imorn mot Deportivo. Med tanke på det oavgjorda resultatet mot Valencia senast så vill jag se bästa möjliga laguppställning i denna match. Jag vet att vi har Klubblags-VM framöver också, men jag prioriterar det mycket lägre än ligan och ser hellre att vi roterar spelare under detta. Hur tänker ni andra? [/QUOTE] Hade det inte varit för det där märket vinnaren får bära på bröstet så hade man kunnat rotera friskt i CWC. Tycker det sitter så fint bredvid Barca-loggan. Nu känner jag bara att man spelar med bästa möjliga lag ända in i kaklet och sen får spelarna vila i 5 dagar under julen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-12-11 19:30
[QUOTE=MrKnowledge]jävligt fett konstigt dock att de är i Buenos Aires och inte Rosario [/QUOTE] Varför då? Messi är en hyllad ikon landet över. Det är som att man inte hade kunnat ha Zlatan-tema på en av tunnelbanorna i Stockholm. Sen kan det ju även vara så att det inte går några tunnelbanor under Rosario. Den som har koll får gärna rätta mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-12-11 19:01
Barcelonismos och de andra har försökt konvertera folk till Hata Rakitic-tåget.

Men det funkar ju inte. Ge upp. Det kvittar hur många inlägg ni skriver varje dag om Rakitic. Ni kommer att vara samma i antalen. Bara Ge er.
Ni har skrivit om Rakitic samma sak i hela den här säsongen. Varje vecka.

Snälla vi har fattat. Alla har fattat att ni inte har varma tankar om honom.

Peace....

P.s ni behöver inte lägga någon energi på att svara min inlägg. Bara läs och tänk lite. Allt jag önskar..
Barcelona neymar JR
2015-12-11 18:55
Denis suarez månadens spelare för villareal, börjar ta sig där med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-12-11 17:36
Ali G Rambla behöver väl visserligen knappast mitt försvar men, du fattar vad den här: :) betyder va???
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel12
2015-12-11 17:29
Tröttsamt att läsa barcelonismos sågningar på rakitic. Verkar som att killen kollar resultat och målgörare efter varje match o inte ser matchen i sig. För rakitic och ordet lord skall ej skrivas i samma mening och inte heller i samma forum. Skrattretande
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-12-11 17:21
Real Madrid lär sina ungdomar att spela fotboll som Barcelona !
Barcelona MrKnowledge
2015-12-11 17:10
[QUOTE=Nemesis 10]I Buenos Aires har man gjort om en hel tunnelbanestation och dedikerat den till Messi. Riktigt mäktigt måste jag säga, vill gärna åka dit och se den live. Se länktips! [/QUOTE] jävligt fett konstigt dock att de är i Buenos Aires och inte Rosario
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-12-11 17:03
@Rambla~:

Ja för Rakitic får sitt stöd från ett forum i lilla Sverige..
Barcelona Nemesis 10
2015-12-11 16:53
I Buenos Aires har man gjort om en hel tunnelbanestation och dedikerat den till Messi. Riktigt mäktigt måste jag säga, vill gärna åka dit och se den live.

Se länktips!
Barcelona FCB_Messi
2015-12-11 16:42
Kungen el pasillo är igång igen . Enligt honom så är Ronaldo och benzema världens bästa duo hahaha.. Jag undrar verkligen på vad ? Att skämma ut sig ?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: