/spanien/barcelona/forum/18816.aspx/spanien/barcelona/forum/18816.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Xavi O Iniesta=bäst
2009-07-01 20:32
Real har grym press på sig nu;)
Realfansen förväntar sig att Real ska vinna allt.
Tror själv att de inte vinner nåt nästa år.
Tror att Barca bara blir mer taggade av att Real köper alla spelare i världen:)
KOM IGEN BARCA NU TAR VI REAL!!!!!!!!!!!
FORZA BARCA
Barcelona Rambla - K9
2009-07-01 20:30
Jakobsson:

Nej, jag förstår verkligen inte ditt tankesätt. Dani Alves kostade 29m fast det kan stiga till 35m ja.

Efter förra säsongen så lämnade vad som varit de senaste säsongernas två väldigt viktiga kuggar i Barcelonas offensiv, ja kanske de viktigaste, nämligen Ronaldinho och Deco. Tror du på fullaste allvar att man då bara lugnt sitter ner i båten och inte gör någonting åt saken?

Därför värvades Dani Alves. Trots det så består stommen i laget så gott som alltid av spelare från de egna leden. Xavi, Valdés, Puyol, Iniesta och Messi. Dessutom så fyller man på med yngre förmågor så som Bojan, Busquets och Pedro. Sen så har du mage att kalla vår filosofi identiskt med Madrids? Skäms på dig.

Nej, men det är okej att Depor lägger upp fjuttiga 100,000 euro eller vad han nu kostade, för någon ny ung vänsterback från Sydamerika som kan visa sig vara ett dunderköp. Filipe vill till Barcelona, då lägger man ett bud för att sondera terrängen. €8m + lån av spelare är då fan inte något fjuttpris för så etablerad är faktiskt inte Filipe ännu. Jag antar att det smakade bra för Depor när de fick hämta spelare från Barcelona, Verdú och Cristian, utan att ens betala för sig? Ja men det är klart, det är ju en annan sak när fina Deportivo värvar gratis.
Barcelona basaric
2009-07-01 20:27
Krojjf
Du är ett skämt.
Barcelona J_Krojff
2009-07-01 20:26
Satt även med en av a-algets scoutern från klubben för inte så länge sen, vi satt och kollade på U21 matcherna Sverige- vitryssland och Serbien- Italien.. han fick snabbt upp ett öga för Elm, Bjärsmyr, tiovonen och Berg (men ingen inför nästa säsong).. han bekräftade även att vi ej vill behålla Valdes, pga höga lönekrav, så han lär oxo ryka om han inte lugnar ner sig =)..
Barcelona basaric
2009-07-01 20:25
J_Krojjf
Låt mig gissa, det var Messi som sa det?
Det kan fan stämma eftersom Xavi sa samma sak till mig igår när jag var på stan med Henry och Puyol när vi skulle träffa Iniesta och Valdes.
Barcelona SaM__-
2009-07-01 20:24
Jakobsson:

Precis som du själv skriver. Dani Alves var ligans och en av världens absolut bästa ytterbackar. Det hade han bevisat redan innan han kom till Barcelona. Däremot Flipe, precis som du skriver, är fortfarande ingen världsback som Alves var vilket gör det svårt att jämföra dessa två. Sedan förstår jag fortfarande inte ditt resonemang om att Barcelona och Real Madrid har samma köpfilosofi. Att Barca vill få ner priset på filipie bevisar väl snarare att man inte kommer ge fantasisummor som exempelvis Madrid gör. Och Ja, i mina ögon är 20 miljoner Euro, för en oprövad back som dock har potenial, ett fantasipris.
Barcelona Vampíro - El Triplete 2008/2009!
2009-07-01 20:24
Jakobsson:

Visst blir det tråkigare för ligan om det bara handlar om två lag som slåss om titeln men sammtidigt så har Sevilla, Atlético, Villarreal och Valencia underpresterat under säsongen. De har visserligen inte lika bra trupper som Barça och Madrid men de har varit alldeles för ojämna.

Innan säsongen så trodde många att det skulle bli den mest spännande säsongen på mycket länge och att lag som Atlético, Villarreal och kanske även Valencia skulle kunna utmana om ligatiteln. Men de kunnde inte hålla samma nivå under längre perioder, deras högstanivå kunde stå emot Barça och Madrid men de var som sagt för ojämna. Inget Barcelona eller Madrid ska klandras för då de inte heller kunde utmana innan miljardköpen.
Deportivo Jakobsson
2009-07-01 20:23
Shi//
Jaså? Så det där snacket om att La Liga skulle bli världens bästa liga var bara skit snack? För jag ser just nu bara två världslag och sen ett gäng av 4 som är strax bakom och sedan ett antal dussin gäng, som tyvärr Deportivo räknas in i. Fast i och för sig, i Premier League finns det väll egentligen inte heller fler än tre lag som kan vinna ligan? Och i Italien är det bara Inter. Det är bara frustrerande ibland att vara ett av dom lagen som alltid ska ta bi-effekterna på stor lagens framgång.
Barcelona Smogen
2009-07-01 20:22
Vad Llorente i Valencia säger spelar nog ingen större roll, se bara på Lyon och Benzema. Han var inte heller till salu utan skulle garanterat stanna ett år till, sen gick Benzema till presidenten och sa att han ville lämna så, vips var det klart. Såld för en sportstyver, i alla fall sett till vad jag tror hans potential är. Så vad folk säger under Silly Season spelar ingen roll.
och grattis till real för ännu en bra värvning, för en gångs skull till vettigt pris också.
Deportivo Jakobsson
2009-07-01 20:21
Rambla - K9//
Det beror på hur du ser det! Ni köpte Dani Alves för en summa av 35 miljoner Euro och då räknades han som La Ligas och kanske världens bästa högerback, jag säger inte att Filipe är världens bästa vänsterback MEN jag tror att han har potential att bli det. Det jag menade med att Barcelona och Real Madrid har liknande transfer filosofi är att man tror att alla spelare som är ute på marknaden suktar och vill verkligen spela för dessa två klubbar och man tror automatiskt att spelarna ska komma. Det känns på det viset när nu Laporta går och kommer med ett fjutt pris på 8 miljoner Euro, ett pris som jag hade fnyst åt likt Lendoiro gör. Ni har nyss vunnit trippel och räknas som världens bästa lag, men ska då spelarna komma för en fjant summa för det? Nja, det köper jag inte.

Att sedan Real Madrid köper spelare för en miljard medan Barcelona max köper spelare för 35 miljoner ska vi inte gå in på, men du förstår mitt tanke sätt.
Barcelona J_Krojff
2009-07-01 20:20
Har fått det bäkräftat innifrån barcas hjärta (folk från organisationen.. vill ej nämna namn) att Etoo är 99,5% klar att lämna för MAN City.. jag citerar "har blir kvar bara om det sker ett under, ett jävligt stort sådant".. Ta det som ni vill, men ni hörde det här först !!
Barcelona Moe-_-
2009-07-01 20:18
Ämne: Madridista de Corazó....
jag tycker att det är lite för tidigt att säga hur ligan kommer att sluta. Man vet aldrig vad som kan hända under den långa säsongen. Både Barcelona och Real kan floppa totalt samtidigt som Valencia, Sevilla, Atletico, villareal även ditt lag gör en kanon säsong.

Allt jag vill säga är att du ska inte dra slutsatsen innan säsongen har börjat.
Barcelona Shi
2009-07-01 20:16
Jakobsson

Det är en Dog-eat-Dog world, only the strong survives.
Barcelona Moe-_-
2009-07-01 20:16
Barcelona Rambla - K9
2009-07-01 20:13
Jakobsson:

På några punkter håller jag med dig. Det är trist att de andra lagen i ligan halkar efter, absolut. Men hur kan du påstå att Barcelona kör med samma transferfilolsofi som Madrid? Förklara gärna det för oss som ej är insatta i detta. Barcelona tror inte alls att de kan få vem som helst. Du säger ju samtidigt emot dig själv när Barça i samma veva säger blankt nej till att betala €20m för en spelare trots att de verkligen vill ha honom.

Filipe är en jäkligt bra spelare men han är inte värd €20m oavsett hur mycket du lobbar för det.
Barcelona Vampíro - El Triplete 2008/2009!
2009-07-01 20:11
Ämne: Anledning? Tja, du t....
Men sammtidigt så måste ju inte Valencia sälja honom som det ryktades om under säsongen. Llorente har tom sagt att han inte är till salu och att han ingår i klubbens planer men man vet aldrig om det är 100% sanning. Sen så är jag inte säker på att han vill lämna, han har haft flera tillfällen tidigare att gå till andra klubbar och då valt att stanna och satsa vidare på Valencia.

Men men, hoppas du har rätt. Man hade ju inte tackat nej precis även om jag är "Eto'oist" och fortfarande hoppas att Samu reder ut allt och stannar.
Barcelona Barça! (MQUC3)
2009-07-01 20:10
Lokmaniinhoo:

Bästa svenskan jag sett på år och dar ! :)
Deportivo Jakobsson
2009-07-01 20:08
Madridista de Corazón!//
Visst är det kul att den spanska ligan går framåt och får fler stor spelare, men tänk på oss mittenlag då? Just nu börjar ligan bli som den var förut med bara två lag som kan vinna ligan och det är synd, för nu tvingas nästan dom mindre klubbarna att sälja spelare till antingen er eller Real Madrid känns det som... annars är föreningen/presidenten en snål jävel, som t.ex. i Filipe fallet där jag sett flera av er gnällt på den ynka prislappen av 10-20 miljoner på La Ligas kanske bästa vänsterback.

Hade Filipe tillhört t.ex. Man Utd eller Milan och haft samma spel kvaliteér så hade det förmodligen varit ännu högre än dom 20 miljonerna som en övergång kanske kan ligga på. För både Real Madrid och Barcelona så är det säkert jätte kul med alla dessa miljard värvningar, men gapet mellan Atletico Madrid, Villareal, Valencia och Sevilla blir större och större nu när Real Madrid köper in en helt ny startelva. Barcelona har jag däremot mer respekt för i och med deras alla egna talanger i truppen men dom kör endå på med samma transfer filosofi som Real Madrid. Alltså att man tror att man kan få vem som helst.

Det jag vill få sagt är att jag själv inte tror att den spanska ligan blir nå bättre av dessa världstjärnor, för nu är det 18 lag i ligan och 2 världslag.
Barcelona BarcaFan!
2009-07-01 20:08
Hur står det till med Kerrieson
Barcelona Sentuary
2009-07-01 20:04
Lokmaniinhoo

Om du ska skriva skriv då allt du vill säga i ett inlägg, inte 10 inlägg per minut, forumsnivån har sjunkit sen Barca vann trippeln, översvämmat med småbarn, Lokmaniinhoo eller vad du nu heter är ett exempel.
Barcelona Moe-_-
2009-07-01 20:03
Fan nu ska Real rensa bort alla holländare. Jag tror att Pellegrini vill att spanska ska vara det primära språket inom truppen?
Valencia Papperskorgen
2009-07-01 20:03
Ämne: För varje timme som ....hur menar du nu? Som om vi måste sälja han?

EDIT: Det var visst baserat på att du _tror_ han vill lämna Valencia. OK.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-01 20:03
Anledning? Tja, du tror väl inte att Madrid har något att hämta där nu? Förutsatt att Villa verkligen vill lämna Valencia, vilket jag faktiskt tror att han vill. Han vill absolut inte lämna Spanien och då finns det bara ett alternativ kvar. Det blir ingen auktion så som Valencia hade hoppats på, alltså blir han billigare för Barcelona.
Barcelona Vampíro - El Triplete 2008/2009!
2009-07-01 20:01
Ämne: För varje timme som ....
Haha, anledning?
Barcelona Rambla - K9
2009-07-01 19:59
För varje timme som går så sjunker priset för David Villa. Tick tack, tick tack....
Barcelona Los GalacticASS (Barcanist)
2009-07-01 19:44
Fyfan vad bra det känns att Real Madrid värvar nästan alla stjärnspelare som finns, och resten spelar i Barca..
Tänk er bara hur mäktigt El Classico kommer att bli, ska fan åka och se den på Camp Nou.. Någon som kan skicka en hemsida där man kan beställa biljetter till El Classico (På Camp Nou) och flyg tur och retur inklusive hotel till ett bra pris?


btw; hittar ni en hemsida så vore jag hemskt tacksam ifall ni mailade den till mig på jackm@live.se

TACK PÅ FÖRHAND! :)
Real Madrid Zlatan!!
2009-07-01 19:39
Sjuk domino effekt real har nu...
Real Madrid Madridista de Corazón!
2009-07-01 19:38
Tjena samtliga Cúles!

Jag har för en stund sen fått reda på att vi har värvat Karim Benzema och detta gör att jag flyger av glädje, inte bara för han värvas till mitt lag, utan han kommer utvecklas till den världsspelare han har potentialen att bli i vår liga, Liga BBVA.

Va tycker ni? Nu glänser Spanska Ligan ännu mer med stjärnor som; Cristiano Ronaldo, Leo Messi, Daniel Alves, Kaká, Xavi, Iniesta, Casillas, Benzema, Villa..aa listan kan bli hur lång som helst!

Jag längtar till säsongen drar igång och för att se vår liga dominera, är så trött på den Engelska dominansen och alla hyllningar Engelska lag har fått de senaste åren, inte minst här i Sverige!


Ha det bra och lycka till under Silly Season!

Barcelona Vampíro - El Triplete 2008/2009!
2009-07-01 19:36
Sjukt hur vissa är så bortskämda så att man kritiserar en spelare som gjorde 36 mål på en säsong.

Visst missar Eto'o lägen men tror ni Villa är någon robbot? Tro det eller ej även David Villa missar frilägen och det är komiskt hur vissa försöker få det till att han spelar bredvid konor i Valencia. Han har Mata, Silva och Joaquin bakom sig, visserligen inte i samma klass som Xavi, Iniesta och Messi men lita på att de också ger honom bra passningar.
Barcelona Lokmaniinhoo
2009-07-01 19:35
men asså .
I spanska lanslaget har villa (inista och xavi på mittfäldet) hur måånga mål har han gjort?
Annons: