/spanien/barcelona/forum/18792.aspx/spanien/barcelona/forum/18792.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
CASILLAS = ★★★★★
2009-07-02 12:04
VARFÖR och åter igen VARFÖR fastnar ni på vem vi värvar och köper eller vad vi gör med våra pengar, vi får köpa precis vem vi vill och om perez vill köpa Benzema, Ronaldo och Kaka så får han göra det. Allt detta jävla klagande fram och tillbaka, vi har pengar! Vi kan köpa varför inte då löpa de bästa som finns ute på marknaden för fan om vi kan få det!

Låt oss vara och låt oss köpa vem vi vill sen kan ni hålla er till ert eget lag och sluta snacka skit och spotta på real och dess fans pga våra värvningar.

Real Madrid - Self made millionares

Enough said....
Barcelona Pep.G
2009-07-02 12:04
Rambla - K9

Vi har kanske inte kommit överens förut, men respekt till ditt senaste inlägg :)
Real Madrid inzajt
2009-07-02 12:04
Pep.G: Jag hejar på Real Madrid, att laget var uppbyggt på facism hör hemma på 50-60talet och inte 2009, har du besökt Spanien? Madrid eller andra orter? Kan berätta för dig att det ligger så mycket mer bakom rivaliteten mellan Madrid och Barcelona och det inkluderar till stor del Franco och hans framtåg i Spanien men det är så mycket mer politik, sportsligt och historia bakom. Det existerade långt innan Franco existera inom den Spanska eliten.
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
2009-07-02 12:04
inzajt
Okej men är det inte dags för dig att gå tillbaks till ditt Franco-forum nu eller?
För jag tror inte att någon vill ha dig här inne och jag orkar inte svara på dina korkade inlägg jag får bara huvudvärk...
Real Madrid inzajt
2009-07-02 12:02
VAMOS BARCAA!!!: Acceptera, vad ska jag acceptera? Jag måste säga att din förmåga att föra en diskussion är ruskigt låg. Vad är egentligen sant? Berätta för mig och återigen, jag relaterar INTE till Franco diskussionen för den hör inte till utan det andra. Varför jag håller på Madrid? Förmodligen av samma anledning som du håller på Barcelona, som någon annan håller på Manchester osv osv, korkad fråga faktiskt..
Real Madrid KaptenFantastisk
2009-07-02 12:02
Ge er nu. Visst, ni tycker inte om Real, klaga hellre enbart på värvningsstrategin eller laget i allmänhet.

Men kom inte dragandes med Franco-historien - och ja, ni har rätt, antagligen känner de flesta ungdomar på hela SvenskaFans-forumet inte till honom - men det är ett oerhört korkat påstående vissa kommer med.

Ingen av oss här inne, eller i Europa, håller på Real för att de skulle vara ett fascistiskt lag, vilket de givetvis inte är. Oerhört magstarkt påstående.

Mogna till lite.

Sedan är det många som har kommenterat "hoppas Real går i konkurs". Var finns fotbollsälskarna? Real och Barca är bittra rivaler, men inte fan skulle jag vilja att Barca försvann från klubbeliten, detsamma gäller Valencia, Sevilla och övriga lag även ute i Europa.

Det får inte gå till överstyr.
Barcelona Pep.G
2009-07-02 12:01
inzajt

Du hejar på ett lag som är byggt på fascism. Du vet och jag vet det.

Läste du mitt gamla inlägg ? Om inte så läs,

Namn: Pep.G » Svara inlägg » Redigera eget inlägg
Sänt: 2009-07-02 11:34
Real Madrid är ett smutsigt lag med en smutsig historia.

Vem supportade Real? Franko ("kollega" med hitler och jävligt högervriden). Vem förtryckte katalanerna ? Jo, samma diktator igen. Vad representerar den vita färgen ? FACISTERNA. Vad säger Real-fansen ? HALA ! En variant av Heil. Som sagt, smutsigt var ordet. Du kan säga att det är historia och det var då, men sånt suddas fan inte bort ! :)
Barcelona Rambla - K9
2009-07-02 12:00
Valdebebas:

Det hjälper inte att du kommer in hit med dina lögnaktiga påståenden. Den där artikeln är bara spekulationer från en journalist som inte kan presentera ett enda fakta eller bevis, som styrker dina påståenden. Det enda Bank gör är att han insinuerar saker som han inte har en susning om.

Ja, Barcelona har varit i Uzbekistan men knappast på inbjudan från dess regering utan från inbjudan av fotbollsklubben Bunjodkor. Där bla Eto'o, Cesc, Xavi och Puyol medverkade vid fotbollsskolor för barn.

Du ska inte komma här och lasta Barcelona för vilket styrelseskick det finns i landet Uzbekistan. Det är inte Barcelonas sak att lägga sig andra länders politik. Huruvida klubben Bunjodkor är en fascistklubb eller inte tror jag inte du har tillräckligt med kött på benen för att påstå. Barcelona åker dit för att meverka till att barn får det bättre genom fotbollen. Att det är cyniskt och att klubben Bunjodkor vill sola sig i glansen av klubben Barcelona och Unicef är något kanske Laporta borde ha tänkt på och avstått det hela men inte fan ska du med dina tonårsfinnar påstå att Barcelona stöder en fascistregim.
Real Madrid Chipp_Kungen_Raul
2009-07-02 12:00
Jakobsson//
OMG hahaha herregud har du några som helst bevis på att franco hjälpte oss till titlar...om inte sluta skriv massa skit läs långt ner innan vad jag skrev också innan du börjar babbla.
Din argument är ju mer provocerande när du förknippar real madrid med franco vissa här inne förknippar oss med hitler till och med och säger att Hala är en heil hälsning...så är inte det provocernade då eller det är ju fan du som borde hamna ner på jorden istället inte jag.
Jo jag svarade på din fråga?
Som jag tidigare också sa "so what" ifall det var 6 lag i tuneringen vi spelade en final mot t.ex milan och vann regler var regler på den tiden och vi var bäst så enkelt är det....Jag upprepar vad är din poäng.
En Deportivo supporter som du som stödjer en medioker lag är en av dem sista individerna på denna jord som skall kritisera en gigant klubb som Real madrid.
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
2009-07-02 12:00
inzajt
Kom inte hit och säg att vi snackar skit, vi skriver bara det som är sant om du inte kan acceptera det så undrar jag vrf du håller på madrid?
Real Madrid inzajt
2009-07-02 11:59
VAMOS BARCAA!!!: Det är ju det ni gör, sitter och skriver massa skit, hänvisar då inte till Franco utan generellt, ordförrådsnivån här inne sträcker sig inte längre än till en 12årings, säger väl det mesta.
Barcelona lameG^
2009-07-02 11:59
Hur orkar ni diskutera med marängerna. Fattar ni inte att vi aldrig kommer överens om saker och ting.
Real Madrid inzajt
2009-07-02 11:58
Pep.G: Sist jag kolla så var mitt lag Real Madrid och inte Franco, vad Franco gjorde hör inte till modern tid, att det sen finns småbarn som försöker leka experter här inne och ENBART använder sig av Franco gång på gång dom försöker "nedvärdera" Madrid visar ju på hur stor intelligens ni besitter.

Inte bättre du fokuserar på din egen klubb och slutar smutskasta andra, synnerhet då er organisation är långt ifrån fläckfri..
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
2009-07-02 11:58
inzajt
Det är väl det du menar ? Att vi sitter o snackar skit?

Men okej berätta för mig hur det var då..
Barcelona Pep.G
2009-07-02 11:57
Fredrik R

Det finns bra kommunister och så finns det mindre bra kommunister, men det finns inga bra fascister :)
Barcelona Barcakadabra
2009-07-02 11:56
Fyyyyyyyyyfan va härligt det ska bli att besegra Real! Hela laget kommer vara så taggade på att vinna nu när real har värvat som de gjort, detta är de bästa som egentligen kan hända ifall man trodde att Barca spelarna va mätta och inte kommer vara lika hungriga nästa säsong.
Tack real.
Vi har aldrig varit hungrigare och kommer ÄTA UPP maränger till efterrätt!
Barcelona Pep.G
2009-07-02 11:55
inzajt

Förklara skiten för mig då, för den skillnaden jag ser mellan dem två var antalet dem lyckades ta kål på. Att ni kan heja på ett fascistiskt lag, ajajaj :/

Real Madrid inzajt
2009-07-02 11:55
Skrev jag något om att ni hittar på eller? Kanske bäst för dig att hålla dig till svensklektionerna också.
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
2009-07-02 11:54
inzajt
Hittar på?
Alla känner till Franco och vad han gjorde så säg inte att vi hittar på..
Real Madrid Fredrik R
2009-07-02 11:54
Ämne: Ämne: Real Ma....
Jag menar det, det är verkligen ett slag under bältet att dra paralleller till Hitler bara för att någon håller på ett fotbollslag. Med den typen av retorik så är ju alla Barcelona-fans ansvariga för de otaliga miljoner människor som Sovjetunionen systematiskt utrotade i och med att Stalin stödde motståndsrörelsen i Spanien. Ifall man vill göra sådana kopplingar så ska man vara helt ärlig, jag räknar med att Pep.G stolt dunkar sig på bröstet när man snackar om hur många som dödades av Sovjet i och med att man uppenbarligen kan kopplas till alla som har stött en politisk sida som i sin tur långsiktigt kan kopplas till en fotbollsklubb...
Real Madrid inzajt
2009-07-02 11:53
15-18 åringar som sitter och skriver massa skit och försöker berätta historia, inte bättre ni håller er till historielektionerna först?..
Barcelona HugoBoss
2009-07-02 11:50
Chipp_Kungen_Raul'

Problemet var att Calderon inte lånade pengar från banken..Herregud...
Barcelona Pep.G
2009-07-02 11:49
Valdebebas

Franco, Mussolini. Saddam Hussein, Hitler et etc, alla dem tillhörde samma smuts. Hitler förtryckte judar och Franco förtryckte Katalaner. Jag ser ingen skillnad faktist.
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
2009-07-02 11:49
Chipp_Kungen(sajjjk)_Raul
Varför ska vi vara avundsjuka kan du bertätta för mig?

För det första så är det inte bara vi som snackar skit om er och kritiserar er, alla lagen gör det. Gå in på Juves sida på SF så kan du se att dom har skrivit en krönika och titeln är "Jag gillar inte Real Madrid".
ALLA kritiserar er och HATAR er.
Ni är den smutsigaste klubben som finns. ( Läs vad Pep.G har skrivit.

För det andra så har vi inget att vara avundsjuka för, vi vann trippeln vi vann båda El Clasico mötena ena med 6-2 på Bernabeu och vann allt som går att vinna så tänk på det innan du kommer in hit och snackar om avundsjuka.
Real Madrid Chipp_Kungen_Raul
2009-07-02 11:47
HugoBoss//
jaså du!
Då kunde vi lika gärna få dem under calderons tid hahaha då kunde man c och chelsea och man u lika gärna också kunna det ;)
Deportivo Jakobsson
2009-07-02 11:46
Chipp_Kungen_Raul//
Nu sitter du och försvarar dig på punkter jag inte ens tagit upp, vart i min text kan du se att spelare inte skulle vilja spela för Real Madrid? Det verkar som att du vill vara här inne och provocera och det är faktiskt jag som ska fråga dig, vad är du ute efter? Det enda jag är ute efter är att försöka få ner dig på jorden, säsongen har inte ens hunnit börja och du kommer in och säger att Real Madrid är världens största klubb genom tiderna. Visst, om man kollar på titlar så är dom väll det men då kan jag gå tillbaka till mitt gamla argument med att Real Madrid vann 5 raka Europa cup finaler när 6 lag ställde upp i turneringen. Jag vet inte hur högt det räknas och eftersom det egentligen endast skulle finnas ett lag i Spanien under Francos tid så vet jag inte hur nöjd man kan vara över ligatitlarna heller. Men visst, eran "policy" är jätte bra.

Och föresten, jag är absolut inte en avundsjuk Barcelona supporter som du skriver. Om du ser på tröjan som jag bär så är det blåvita ränder.
Barcelona HugoBoss
2009-07-02 11:45
Chipp_Kungen_Raul

Det är inte så svårt och få spelare till sin klubb om man har pengar. Hade Barca haft dom pengarna hade Barcelona fått in minst lika många spelare som Real, om inte mer.
Real Madrid Valdebebas
2009-07-02 11:44
Ämne: Real Madrid är ett s....
Pep.G:

En sak är att bli supportade av en diktator, en annan att supporta en fascistisk regering som mångfängslar och torterar sitt folk. Apropå nutida historia (länk).

Magstarkt att folk drar paralleller med Hitler.. Real Madrid står inte direkt till skuld för förintelsen.
Barcelona lameG^
2009-07-02 11:40
läste precis att emery inte ville ha K9 i valencia för att han inte är tillräckligt bra. Hoppas det stämmer för vill ha kvar honom.

Aguero skulle vara ett sjukt grymt köp men det kommer aldrig hända ändå. Han är för dyr. Dem kräver för mycket för honom.
Barcelona Pep.G
2009-07-02 11:34
Real Madrid är ett smutsigt lag med en smutsig historia.

Vem supportade Real? Franko ("kollega" med hitler och jävligt högervriden). Vem förtryckte katalanerna ? Jo, samma diktator igen. Vad representerar den vita färgen ? FACISTERNA. Vad säger Real-fansen ? HALA ! En variant av Heil. Som sagt, smutsigt var ordet. Du kan säga att det är historia och det var då, men sånt suddas fan inte bort ! :)
Annons: