/spanien/barcelona/forum/18777.aspx/spanien/barcelona/forum/18777.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona petersays
6/9/2009 19:24
Oha789
Jag tycker det är onödigt att diskutera en sådan här struntsak när vi verkar ha olika tolkningar av vad president Laporta har gått ut och sagt. Du verkar ha bestämt dig, och jag har bestämt mig. Let's agree to disagree, och så får det gå som det går med värvningarna.

Sportal, hur pålitlig den källan nu är, får mig inte att se annorlunda på saken. Självklart kommer vi inte värva i Kaka-klassen. Det tycker jag verkar idiotiskt. Men "top class players" tycker jag fortfarande känns som mer än att bredda bänken lite. Jag tror på ett hyfsat stort namn, 2-3 spelare i mellanskiktet och sedan spelare från det egna ledet. Och köper vi in "top class players" så måste andra "top class players" lämna för att lätta på lönetrycket. När Laporta dessutom gångå på gång upprepar att man måste göra förändringar i truppen för att behålla hungern - och att man lärt sig läxan sedan 2006 - så tycker jag det pekar på att en eller två spelare kommer få lämna. Det måste dom dessutom om vi ska få in några pengar att värva dessa 3-4 "top class players" för. Mina gissningar är högst personliga och slumpartade så det gör detsamma, men jag tror vi kommer få se en eller två spelare som ingår i den vanliga rotationen få lämna. Kanske Henry? Kanske Marquez? Vem vet.

Jag är dock övertygad om att Laporta under sin sista Silly Season inte går ut och säger att han ska värva 3-4 "top class players" (som exempel på "top class players" nämner han etoo) och sedan värvar några små skitnamn till bänken för 5M styck.

Men det är min take på det hela. Din är annorlunda, och det är ok. Nu släpper vi det här.
Real Madrid erik_barca!!
6/9/2009 19:18
Vore så sjyst med Zlatan! tänk så mycket större han e jämfört med många myggor ute på aplen hehe
Barcelona perdixbird
6/9/2009 19:18
Tror inte det blir någon Ribery till barca. Han kommer att kosta mer än Kaka och Laporta tycker att sånna priser förstör marknaden. se länk.
Barcelona Oha789
6/9/2009 19:14
petersays

Du kan ju diskutera som en människa ellerhur?

Varför en sånn hat?

Men då vet jag ska inte diskutera med dig mer.

Där har du länke.

Barcelona westinho
6/9/2009 19:13
Någon som har en bra länk till Spaniens match mot Azerbadzjan?
Barcelona petersays
6/9/2009 19:09
Oha789
Men människa, orka tjafsa.

Jag har aldrig vidhållit att jag vill ha in världsspelare. Jag har bara skrivit vad Laporta sagt, och han har sagt att han tänker värva 3-4 världsspelare. Det jag har sagt är att man måste lyssna på vad Laporta säger - och att om det är så att man köper in 3-4 världsspelare så kommer någon att lämna för vi har inte råd att avlöna så många topp-spelare. Jag har väl aldrig påstått att vi kommer köpa in spelare av Kakas kaliber, rent prismässigt alltså - för spelmässigt är han rätt urvattnad just nu. Vi kommer inte komma någonvart så snälla, lägg ned, och så tar vi det här när värvningarna är klara.
Om du tycker att "världsspelare" är något man sätter på bänken så visst. Jag tror heller inte att man kommer värva in 3-4 spelare direkt i startelvan, men pratar man om världsspelare så tänker jag absolut regelbunden rotation.

Jag har heller inte sett det uttalandet du pratar om, du får gärna länka till det. Det senaste jag läste som Laporta sade som publicerades på officiella idag nämner fortfarande att man kommer göra ändringar för att behålla hungern.

Stor Jäkla Punkt.
Barcelona Kim
6/9/2009 19:03
Marcus Birro är som vanligt Sveriges bästa bloggare, trots att hans privata nu har gått i graven. Se länktipset angående Kaká & Real Madrid.
Barcelona vresarN
6/9/2009 18:59
verkar inte bli någon villa till oss. Men en ribery och cesc vill jag minst ha. För dem kommer vi betala ca 65 miljoner euro eller 70. Bayern säljer hellre till oss en madrid för vi har bättre kontakt och att beckenbauer hatar real. Ribery är culé dessutom. Tror vi får honom.

Vi måste behålla hungern och spelare som kaka villa kommer vara hungriga mot oss.
Barcelona Oha789
6/9/2009 18:52
petersays

Jag sa till dig igår att Barcelona inte tänker ändra startelvan, dom behöver bara fixa till Bänken. Men du ville inte hålla med. Nu Går Laporta ut själv och säger att man inte vill köpa spelare av KAKA kalibern vilket tyder på att Barcleona vill bara fixa hyfsade spelare med bra potential och är villiga att vänta på sin plats.
Barcelona petersays
6/9/2009 18:35
T.o.m. Reals officiella sida har något unket över sig. Idag skriver man om Kaka som den åttonde madridistan som vunnit Ballon d'Or. Vad som inte framkommer lika tydligt är att endast tre av dom vunnit den under sin tid i Madrid. Känns lite visset på nåt sätt, skylta med titlar som om det vore deras egna.
Barcelona J.Gamper
6/9/2009 18:12
Ämne: Enligt el mundo depo....
Vore även trevligt att se Ronaldinho tillbaka på Camp Nou med Milan =).
Barcelona C.Andrés
6/9/2009 17:44
Ämne: Vi har världens bäst....
Det är STOR skillnad på Barcas akademi och Arsenals "akademi". Tycket det är jäkligt skoj att läsa att de är stolta över sina egna talanger när dessa i verkligheten är köpta och tagna från andras akademier. I sina egna akademier har de en filosofi men i arsenals blandas alla så inte undra på att Wenger får spö när han ska försöka presentera en 11 byggd på "egna" talanger.

Barcelona Messi_Number_One
6/9/2009 17:40
Ämne: Ämne: Egentli....
Ja det är ju det dem gör.
Barcelona Nesto
6/9/2009 17:40
Klint, "hatet" mot Laporta tror ja kommer från främst Barcelona.

De var inte nöjda med över hur Barça spelade under slutet av Rijkaards tid och tyckte att det bara var Laportas fel..
Där efter har väl många tagit efter det utan att till 100 hålla med eller ens veta anledningen varför hatet finns.

EN FRÅGA!

Hur många spelare tycker ni att Barça ska ha i A truppen till nästa säsong(inklusive eventuella övergångar)?
Barcelona Napao
6/9/2009 17:38
Ämne: Egentligen varför ta....
För dom skiter i sin cantera kolla hur bra det gick med deras "pavones y zidanes hela skiten var en bluff bara,mao dom är bra på köpa spelare men bygga ett lag det är dom inte såå bra på.
Länktips: www.sport.es
Barcelona Messi_Number_One
6/9/2009 17:37
Ämne: Vi har världens bäst....
Ja Några stjärnor ska vi köpa men inte som real köper kaka sen vill dem ha ronaldo, villa, ribery, zlatan.
Barcelona Gud är störst! - Trippeln! Pep är magisk!
6/9/2009 17:36
Enligt el mundo deportivo så möter vi antingen Arsenal eller Milan i Joan gamper trophy matchen. Vore trevligt med Arsenal!
Barcelona Messi_Number_One
6/9/2009 17:35
Egentligen varför tar inte real tillbaka A.Negredo till laget, han har ju varit bra i almeria. Men istället vill dem ha david villa när negredo är yngre och kan bli lika bra som david villa kanske till och med bättre.
Barcelona Nesto
6/9/2009 17:35
Vi har världens bästa Akademi men vi kan inte förlita oss på bra dom.
Dom är för oerfarna och saknar rutin..
kolla bara på hur de kan gå för Wenger och hans pojkar. Säger inte att de är dåliga men det är svårt att lyckas.

En blandning vore bra men vi måste köpa några klasspelare och då menar ja inte VÄRLDSSTJÄRNOR!
Barcelona Abbe - el triplete!
6/9/2009 17:28
Den 20 juli är spelarna "back on track" igen, förutom de som representerar respektive landslag i de evenemangen som går av stapeln i sommar :-).
Barcelona Messi_Number_One
6/9/2009 17:28
Själva behöver vi inte värva så mycket för vi har ju världens bästa ungdomsakademi. Vi använder ju våra talanger det gör ju inte real. Vi har ju Gai Asulin, Thiago mina barcabröder.
Barcelona Messi_Number_One
6/9/2009 17:25
Ämne: Skit i Köpelaget rea....
Det har du helt rätt i prata om vår trippel och vårt kära laga Barcelona som är historiska.
Atlético Deion (red)
6/9/2009 17:24
Angående Real så måste det väl finnas gränser till hur långt man egentligen får gå för att bokstavligt "köpa" titlar?

Skulle Real vinna ligan nästa säsong så har det väl kostat en sådär 250 milj Euro typ.

Hur många i startelvan hos Real nästa säsong kommer att känna av en titel i hjärtat ifall de vinner den med sin dollarpersonal? Real är affischbarnet för dollartitlar och själlöshet.

Jag förstår inte hur man som Maräng kan acceptera att ens klubb slänger ut den lilla heder man har kvar och sälja sin själ bara för att vinna.

Det finns viktigare saker än bara titlar.
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
6/9/2009 17:23
Måste bara fråga, var det för att jag skrev Laporta som det pratas om att han inte gjort fel och så vidare?? För i sådana fall så SKREV JAG FEL NAMN!!
Så. =)
Barcelona Lionel Messi n10
6/9/2009 17:23
Skit i Köpelaget real. Vi har bättre lag ändå och plus jag har svårt och tro att vi inte värvar nån stor stjärna detta året t.ex. Silva/ribery. Och real må ha köpt Kaka och kanske nu villa och kanske några fler men får se om de funkar tillsammans. Men nu skiter vi i real och snackar om vår trippel och vårt kära lag F.C Barcelona.
Barcelona Gud är störst! - Trippeln! Pep är magisk!
6/9/2009 17:21
J.Gamper

Tupac låt till videon också! Perfekt! ;)
Barcelona Napao
6/9/2009 17:19
Det är dom som inte vunnit något som måste köpa som galningar inte dom som vunnit Liga+Champions och CDR,så få inte panic för real köper sina galacticos.
Länktips: www.sport.es
Barcelona Messi_Number_One
6/9/2009 17:18
Låt den där perez köpa d.villa, barca vet vad dom gör. Antimadridista
Barcelona J.Gamper
6/9/2009 17:17
Etoo ... Vilken målgörare alltså. Så snabbt allting går. Se hur bra han var bara under hösten. Folk glömmer hans insatser i början på säsongen och fokuserar mer på hans formdipp på slutet.
Barcelona Klint
6/9/2009 17:09
Jag förstår inte alls kritiken mot Laporta. Han tog över ett sjunkande skepp 2003. Vände den negativa trenden och har som president sedan dessa vunnit ligan tre gånger, cupen en gång och Champions League två gånger.

För övrigt så spyr jag på alla dessa rykten.
Annons: