/spanien/barcelona/forum/18768.aspx/spanien/barcelona/forum/18768.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona vresarN
6/10/2009 15:29
vill se felipe som första köp. Vi har fått juve som konkurrent men vi har talanger vi kan erbjuda dem så tror vi vinner på detta. Pedro och Jeffren för felipe + pengar skulle vara perfekt.

In med ribery. Han är ett måste enligt mig. Jag vill att etoo ska stanna men om han lämnar så är det inget fel på ibra men ser hellre villa där eftersom ibra är för stor och klumpig enligt mig. Men om det är någon target jag vill ha i barca är det ibra eller drogba så ibra skulle inte hellre sitta fel.

Centralmittfältare vill jag ha cesc.
Barcelona Sentuary
6/10/2009 15:24
Skön nyhet.

Länktips
FooTBaLL
6/10/2009 15:21
KOLLA ( LÄNKEN ) GRABBAR :P
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
6/10/2009 15:21
Måste säga att Luca Toni ryktet låter väldigt bra. Kanske inte som startspelare men definitivt en spelare som Barca skulle behöva i vissa matcher. Luca och Trezeguet är väldigt bra spelare som man kan ha i truppen som viss supersub.
Barcelona vresarN
6/10/2009 15:14
kom ihåg detta också. Pep vill ha en target som vi alla vet och hellre ibra än adebayor som vi ville ha förra säsongen för 400 mille. Etoo + 10m euro = 400 mille som är mycket mer värdare än adebayor.
Barcelona vresarN
6/10/2009 15:12
jag tror faktiskt att messi kommer bli bättre med zlatan framför honom. Eller vad tror ni??

Ribery måste vi köpa. Vill ha cesc men det kommer troligtvis inte hända. Vet faktiskt inte vem jag skulle ta först mellan villa eller ibra. Dem är 2 helt olika spelare.
Barcelona Jay-z
6/10/2009 15:09
Camparn på nou //

Menar du allvar??
Zlatan va VÄRLDSKLASS i Ajax, deras bästa spelar om man ska vara correckt. Jag anser att zlatan gick ner sig ett snäpp. Den som har sätt Zlatan i Ajax trodde att han skulle ta världen med storm. Men utvecklingen gick neråt i Italien. Jag tror de beror på att Zlatan är mer offensiv Juvetus och Inter är för deffensivt inriktade för Ibra. Men endå så har han gort kanon ifrån sig


Du pratar bara om de negativa. Räknas de inte att Zlatan i grund och botten är en bättre spelare än Eto'o?
Barcelona Messih!
6/10/2009 15:09
Även om Zlatan inte skulle göra 30mål i sin första säsong, tror ja han skulle göra dubbelt så många assist som eto, och det betyder fler mål för andra spelare. För mig kvittar det om det är backarna som gör målen, så länge det blir mål.

FooTBaLL
6/10/2009 15:05
Vad spelar det för roll ifall folk vill ha spelare för 50+ miljoner? alla drömmer väl om stora spelare. Och klart skulle vi vilja se kanske Ronaldo,Ribery,Aguero,Zlatan då dem kanske kostar över 50+. Folk har sina åsikter. och man är här för att diskutera om football club barcelona. Och om att köpa spelare eller att någon vill ha hit någon stor spelare som är över 50+ är inte värsta grejen. Som om vi eller våra föräldrar betalar/köper spelarna. och jag tycker inte man ska behöva tjaffsa om det här.
Barcelona Gud är störst! - Trippeln! Pep är magisk!
6/10/2009 15:03
Camparn på nou

Bra analys, kan möjligt bli så eller att Pep vet vad han gör.
Barcelona Medgångsfan
6/10/2009 15:01

Bruno Alves? Behövs det verkligen en till mittback?
Barcelona Camparn på nou
6/10/2009 15:01
Det verkar som om Pep vill höja utmaningen till nästa säsong
till att återupprepa den här säsongen triumfer med bytet Zlatan Eto'o.
Man byter bort en explosiv, målfarlig och komplett lagspelare. En mästare på att pressa motståndarna i uppspelsfasen. En kvick spelare som hugger och gör mål på allt.
Mot en långsammare och mindre rörlig Zlatan.En större fixstjärna visst. Men också en spelare som passar bättre i en 4-4-2 uppställning.
Ett större ego där Mycket handlar om Me me me. Utan Eto'o förmåga att pressa motståndarnas backlinje och utan samma förmåga att springa ifrån försvararna.
Oavsett från vissa få mindre igenomtänkta uttalande som Eto'o har kläckt i medierna har han ALLTID gett allt han har för laget på planen och alltid visat upp en bra attityd.
Zlatan gester på planen. Duster med motståndare, onödiga utvisningar och arrogant visade missnöje när en passning inte har kommit som han har önskat. Har han visat upp något annat.
Att jämföra Zlatan och Eto'os målfacit från de senaste 5 säsongerna är väl inte ens någon idé

Zlatan är som bäst i en 4-4-2 uppställning i tiden i Ajax fick han kritik för att han inte passade in i deras 4-3-3 samma system som Barcelona spelar.

Till råga på allt är de lika gamla. Båda födda 1981

Såvidare inte Eto'o själv vill flytta för att pröva på en ny utmaning ser jag den här eventuella affären med stor risk för sportsligt fiasko, uteblivet resultat. Det betyder inte att Barca inte kommer kunna återupprepa några av den här säsongens framgångar.
Men man kommer bli ett sämre lag med Zlatan istället för Eto'oBarcelona Gud är störst! - Trippeln! Pep är magisk!
6/10/2009 15:00
Låter riktigt bra! Laporta vet vad han gör.
Barcelona ElRaval
6/10/2009 14:55
Det är säkrare att byta ut eto'o nu än att han riskerar att lämna som bosman.
Barcelona haeger
6/10/2009 14:53
Sjölejonet

Läs petersays inlägg.
Barcelona J.Gamper
6/10/2009 14:50
Ämne: J.gamper
Kan du gar....
Etoo är osäkrare än de andra. Han har haft dålig form under våren och han är inte lika ung som Messi och Iniesta t.ex.. Om 2-3 år är han över 30 år och då är det inte lika säkert att han presterar på topp. Likadant är det med Henry.
Barcelona zsson
6/10/2009 14:50
För mig blir det lättare än för andra
Barca+Zlatan
Zlatan till real och han hade faktiskt hamnat på svarta listan
Barcelona ElRaval
6/10/2009 14:49
Jag hoppas fortfarande på David Villa.
Prioriteringen bör gå så här:

Katalaner,
Övriga spanjorer
Utlänningar
Barcelona petersays
6/10/2009 14:47
"Vad spelar de för roll hur andra supportrar är egentligen?"

Det som spelar en roll är att många kommer in med en allmänt usel attityd och leker Football Manager och ska kasta ut nyckelspelare för att köpa 50M+ - spelare.

Forumet strävar efter att hålla en hög nivå på diskussionen. Om du läser reglerna så finns det flera punkter som förbjuder saker som omotiverade startelvor, drömelvor och oseriösa inlägg. Självklart måste man få spekulera, men det måste motiveras och hållas på en rimlig nivå om inte detta forum ska förvandlas till en kopia av Puertan och ett hangaround för FM-kids.

No pun.
Barcelona Sjölejonet
6/10/2009 14:43
Lite kul vilka argument som dyker upp av vissa här inne. Pep ska alltså inte värva Zlatan för att aftonbladet kommer skriva om honom i Barcas matcher? Det skulle ju bara höja mediebevakningen av Barca och spansk fotboll vad är fel med det? Tror nog de flesta länders media skriver om sina stora stjärnor.

haeger//

Har väldigt svårt för pajasar som du. Ni finns tydligen överallt på SF. Ni är ju inte ett dugg intresserade av att skriva om Barca eller fotboll. Utan bidrar bara med nåt slags patetiskt skrytande om att ni är mer äkta supporter än alla andra. Vad spelar de för roll hur andra supportrar är egentligen? Fokusera på ditt eget alla kan inte tycka likadant som du.
idiot
Barcelona Cocco
6/10/2009 14:42
J.gamper
Kan du garantera att nån spelare kmr vara bra i höst??Ingen kan garantera sånna saker.
Barcelona Pep - El Míster
6/10/2009 14:37
Detta är kul! Min kompis lillebror spelar med Masoud i Mossens BK i Göteborg. Har själv sett han spela och visst är han duktig. Har gjort över 50 poäng på lite mer än 20 matcher. Anna Brolin har intervjuat bla..

Well well..!
Barcelona Messih!
6/10/2009 14:37
Desutom, sluta klaga på medgångsfans.
Det är väll lika okej att vara fans till spelare som att vara fans till lag, även om ja själv är barcelona fan till sjuklig nivå och har vart det i snart 10 år.
Jag har många vänner som är fan av spelare, t.ex. Zlatan, eller Zidane när han spelade, det är väll lika okej det?
Tänk possitivt, många av dessa Medgångsfans kan nog fastna för barcelona och följa oss, även när det går mindre bra, och ju fler supportrar desto bättre :)
Barcelona Barcelomannen
6/10/2009 14:36
Hoppas Zlatan kommer, inte bara för att jag tror vi behöver han utan också kommer ligan blir mer intressant både från andra länder men också från svensk synvinkel. På ett sätt tycker jag det var bra att kaka gick till Real. Ligan kommer bli mer attraktiv, nu har vi Kaka, Messi, kanske Zlatan och Real jagar även Ronaldo. Real kan bli farligare med Kaka och Ronaldo. Men tycker det är minst lika viktigt att även ligan blir farlig. Svensk media kommer ju uppvakta ligan, främst pga Zlatan, då kommer det bli roligare för oss och man kanske också kommer tycka att de är den bästa ligan. Ta ifrån titeln från pl som många(inte jag) tycker är världens bästa liga.
Barcelona pokke - CAMPEONES DE LIGA, COPA Y CL!
6/10/2009 14:36
Mattlo United

Nivån på forumet är redan lågt med alla dessa nya medgångssupportrar efter att vi vann trippeln.
Barcelona haeger
6/10/2009 14:32
Ja nivån på detta forum är inte högt.
Det är därför jag nästan aldrig skriver här längre.

Alla medgångsfans.. herregud.
Barcelona Messih!
6/10/2009 14:31
Jag verkar vara en av en väldigt liten skara som vill se Zlatan i barcelona :)
Vad aftonbladet skriver (Zlatanas Barza osv) skiter jag FULLSTÄNDIGT i, hur kan det ens vara ett argument mot att man inte vill ha honom i laget??
Jag har väldigt svårt att se hur han skulle floppa här.
Eto´s kontrakt går ut nästa år, och han verkar ju inte direkt vara villig att skriva ett nytt kontrakt, så länge det inte rör sig om orimliga summor.
Ingen kan ta bort vad eto har gjort för barcelona, men han är inte obytbar bara för det.
Nu är det inte säkert att vi får zlatan, och jag skulle inte direkt gråta blod om eto stannade, men då vill ja fan se han skriva på ett nytt kontrakt också, så han inte går som bossman nästa år. Kommer han inte överens med klubben om ett nytt kontrakt så ska han säljas, det är inget snack om saken i mina ögon. :)

Vad behöver vi egentligen då?

En vänsterback, eftersom sylvinho lämnat.

En högerback (Henrique tillbaka från lån, kan väll spela högerback också)

En offensiv mittfältare. (beroende på hur vad som händer med Hleb, och gudjohnsen, Inte Cesc kvalitet, men någon som kan halvt klara uppgiften om Xavi eller Iniesta skulle vara borta ett tag)

Ytter:
Henry har varit fantastisk och han ska självklart stanna kvar, dock så tror ja inte att han direkt klarar 70 matcher på en säsong, man kan att rotera med Iniesta, men då behövs det en kvalitetes mittfältare att kunna ersätta honom istället för en ren rotations spelare, och inte Hleb/gudjohnsen klass.)
Ribery har varit den stora drömmen i typ 2 år nu :)

Anfallare:
Beroende på om Etoo förnyar kontraktet eller inte.
Dessutom ska han till AM, och jag tror inte bojan kan axla hans roll i 2månader, så blir nog Henry som spelar centeralt då, och då är vi tillbaka till att vi behöver en mittfältare av klass till, om Iniesta flyttas upp. Eller en stark Ytter (Ribery?) köpes in.

Själv hade jag varit riktigt nöjd om vi fick Zlatan för etoo +10M euro.

Lite FM, över vad jag vill ha kanske?
Men HALVT realistiskt iaf.

Valdes
Alves Puyol Marquez(pique) Abidal
Xavi Yaya Iniesta
Messi Zlatan Ribery

Köp: Zlatan, Ribery, Offensiv Mittfältare, Vänsterback.

2stjärnor, och 2 Rotations spelare.

Går väll på en 70m Euro typ?
eto+10,35, 10, 15 typ?

Sedan beror det ju på vilka som lämnar också, då Pep ville ha en bredare trupp iår.
Barcelona J.Gamper
6/10/2009 14:21
Ämne: Förstå hur många nya....
Jo, det är ju synd. Forumet kommer att bli förstört. Redan nu har nivån sjunkit rejält.

Det skulle vara ännu roligare o se svensk medias bevakning av Zlatans Barza.
FooTBaLL
6/10/2009 14:19
Ämne: Ämne: Sjölejo....
Att förlänga hans kontrakt? Ifall dem hade viljat ha kvar killen hade dem redan gjort det för länge sedan. Och det är inte så svårt för Laprta och CO att komma överens med sina egna spelare att förlänga ett kontrakt. Men Laporta vet vad han håller på med. Och i det mesta så avgör Pep allting ifall han vill ha kvar Eto'o. För han säger vilka han vill ha In och vilka han ha UT från truppen. Laporta sa här om dagen att om det vore upp till honom hade han skrivit ett nytt kontrakt med Eto'o. Men vi får se vad som händer framöver. Jag själv tror inte att Eto'o stannar. Har bara den känslan.
Mattlo United
6/10/2009 14:18
Förstå hur många nya "fans" ni skulle få om Ibra gick till Barca hehe :) Halva Inters forum kommer byta tröjja och nick här på svenskafans och sitta här. Inge illa mot er, dom riktiga fansen, tycker bara synd om er att det kan bli så.
Annons: