/spanien/barcelona/forum/18745.aspx/spanien/barcelona/forum/18745.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid RealNiklas
6/11/2009 17:09
Ämne: RealNiklas

Såläng....
man tackar. tänk det finns några bland oss som kan diskutera och argumentera utan att skrika och säga den andra är dum i huvudet.
Vad tror du om barcas nyförvärv. Blir det någon Zlatan?
Barcelona Okkapokka - El Triplete!
6/11/2009 17:05
RealNiklas

Sålänge du inte beter dig som en skitstövel så behöver du absolut inte be om ursäkt för att du skriver här. Varsågod och skriv om du vill.
Delarocha
6/11/2009 17:04
Fredrik R.

Ge dig bara. Ingen läser dina inlägg, dem är bara fyllda med skit.
Real Madrid RealNiklas
6/11/2009 17:03
Jag hoppas inte Barca supportrarna blir sura för man skriver i ert forum. Som en trogen madridfan så är jag glad för värvningarna vi köpt och de vi kommer värva. Men måste även säga att jag avundas barca mest för deras ungdomsakademi. Där har barca fokuserat mycket och det har gett pris eller hur man ska förklara. Barca är just nu världens bästa fotbollslag, svider men man måste ju vara ärlig. Real är rika, dock förstår jag inte själv att man kan ge en miljard för en fotbollsspelare idag. Glad är jag för de värvningar vi gör. Perez är både dum och smart.

Stör mig mycket på både barca och real supportrar som bara är här inne och gnäller och håller på som femåringar. Som ett fan till real säger jag Barca är bäst just nu, real är bäst genom historien men det kan vi inte använda nu. Vi sumpar allt i CL och det är något barca inte gjort. Denna kommande säsong hoppas jag på ett krig, men hoppas oxå på att vi supportrar kan mogna till oss och visa vad sann rivalitet är.

Sorry att jag skrev så mycket i ert forum, hoppas ni ej tar illa upp
Barcelona Hetfield
6/11/2009 17:03
Fredrik

Är du 9 år eller? Vem är det som snackar om Barca 24/7, hur "beroende" barca är av Messi, hur barca fuskar, hur Pique och Busquet är dåliga osv osv

Väx upp, vill du diskutera then fine, det är alltid roligt att diskutera med vettiga Real fans, men snacka inte som om ni är änglarna och vi är små "hitlers"...
Real Madrid Fredrik R
6/11/2009 16:59
Im back

Läs om mitt senaste inlägg så förstår du att jag är medveten om att presidenten inte får gå in med egna pengar UTÖVER de pengarna som krävs ifrån dennes sida för att få ställa upp i valet. Det vill säga 15 % av klubbens budget.

Och som jag sa, ifall Rambla menar att dessa pengar inte får spenderas överhuvudtaget, vilket är emot min kännedom, så får han gärna ge en källa på detta så kommer jag acceptera mitt misstag. Jag ser ingen personlig prestige i att ha rätt i den frågan, i sådana fall är jag felinformerad.

Förövrigt så kan ni väl skita i att snacka skit om Real Madrid hela dagen, vilket i princip är det enda ni har gjort sedan i morse, ifall ni inte vill att madridistas ska försvara klubben. Inte hade vi suttit inne på puertan och diskuterat Barcelona direkt efter vi vunnit en trippel.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
6/11/2009 16:53
Helt seriöst så skiter jag i vem Real köper och inte köper. Barcelona kommer att behöva hålla jämna steg med Madrid i värvningar men vi har även en ungdomsakademi som står för våra bästa och viktigaste spelare i laget.

Barcelona stärks också av Madrids värvningar. Vi måste köpa/utveckla bättre spelare och våra stjärnor vill inte vara sämre än deras och det höjer deras motivation.

Visst, spanska ligan har nu lyckats att samla nästan alla världens bästa spelare och det kommer säkert flera, och det är roligt.
Real Madrid Fredrik R
6/11/2009 16:51
Hetfield

Perez försökte trots allt värva ett par backar som lösningen på problemet, även ifall han lite naivt drömde om att fylla de positionerna ifrån egna led, "Zidane y Pavones". Men Samuel floppade stort hos oss, Woodgate fick rött kort i debuten och var trasig mer än Robben varit, Sergio Ramos var dock en bra defensiv värvning ifrån Perez.
Barcelona Im back
6/11/2009 16:49
Fredrik R:
Precis som Rambla skriver FÅR INTE presidenten gå in med egna pengar. Hittade du bara på det? Förklara gärna det.

Om du inte är medveten är du oerhört tröttsam med dina inlägg. Du tillför absolut ingenting till det här forumet mer än att predika hur bra saker Real Madrid gör.

Har du inget bättre för dig på dagarna att sitta och skriva alldeles för långa inlägg på de olika Spanien-forumen? Tänkt på att skaffa dig ett jobb eller kanske en utbildning?
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
6/11/2009 16:46
Varför tror alla att det var Laporta som startade samarbetet med UNICEF? Laporta gick öppet ut och skulle skaffa en riktig sponsor från Kina. Det skulle stå Bejing 08 på tröjorna. Men det var medlemmarna som röstade Nej till den idén. Och det var medlemmarna som röstade Ja till UNICEF istället.
Real Madrid Fredrik R
6/11/2009 16:46
Rambla

Jag är mycket väl medveten om att Presidenten, bortsett ifrån de 15 % av klubbens budget (vilket råkar bli 55 miljoner Euro i Real Madrids fall) som han förväntas gå till godo för vid en accepterad kandidatur inte är tillåten att finansiera klubben ur egen ficka. Däremot så finns det ingenting som säger att de pengarna presidenten går in i valet med inte får användas så vitt jag vet, har jag fel får du gärna visa en källa på det.

Jag är även medveten om att det inte enbart behöver vara Perez som står för pengarna, utan det kan vara ett lån (som då inte tas i Real Madrids namn), eller enskilda finansiärer som står för de också. Även ifall Perez är rik nog att kunna skjuta in de pengarna ifrån egen ficka.
Real Madrid MADRID 1902
6/11/2009 16:45
Har alla Cules blivit revisorer plötsligt?
Barcelona Saman.
6/11/2009 16:44
Sporting vill låna Botia. Hmm vet inte vad jag ska tycka om det. Vi har ju full täckning på mittbacksplatserna samt att han är rätt ung och lite speltid i ligan med ett annat lag skulle inte vart fel.
Barcelona Messih!
6/11/2009 16:40
Det jag inte förstår är varför är alla realfans här och försöker förklara sig? :)

Vi vet OCH ni vet, att ni är klubben som mest blåsta på pengar när det gäller köp.
Vi säger att Barcelona vill ha Zlatan, Inter vill ha 80m Euro för honom, antingen kommer barca få loss honom genom spelar byten + en liten summa, eller ge max en 40m Euro för honom(tvivlar STARKT på att dom ens skulle ge så mycket). Vill inte inter, så hittar dom nån annan spelare.
Skulle Real däremot velat ha Zlatan, och inter hade satt ett pris på 80m Euro. Så hade det slutat med att real hade köpt honom för 110m Euro. :P

Vi VET att ni inte bryr er om reals ekonomi och att det inte är ERA pengar så ni behöver inte förklara det.
Sen kan ni ju alltid hoppas på att var 4de kines köper en tröja, och att troligtvis 3/4 av dom föredrar att inte äta på en månad och istället köpa en Cristina tröja då, och ni får in 250miljarder kr som ni hoppas på. :P
Barcelona Rambla
6/11/2009 16:39
Fredrik

Är jag rabiat nu också. Överdriver du inte lite nu? Du nämnde tidigare finanser som är helt felaktiga. Jag orkar inte gå in på hela skiten.

Var inte så naiv, klart att pengarna kommer från olika kreditinstitutioner och fastighetsspekulationer. Tror du att det är Florentino själv som har plockat upp plånboken? Jag undrar om du ens är medveten om att presidenten inte är tillåten skyffla in egna medel i verksamheten? De 600 mille du snackar om är en desposition som inte är till för att göra affärer med. De pengarna behöver inte ens vara hans egna utan kan var vilken banks eller riskkapital som helst.
Real Madrid MADRID 1902
6/11/2009 16:39
Tompa
Vi värvar för några år framåt också kommer inte spenderas varje år så här mycke.
Varför låta det som det är så negativt med våra värvningar?
Vi behöver inte 6 spelare som kostar runt 300 milj var,vi behöver precis dom två vi har köpt.
Sen kommer vi naturligtvis förstärka backlinjen.
Barcelona Hetfield
6/11/2009 16:38
Fredrik

Både du och jag, och resten av fotbollsälskare vet att idioten Perez kommer att lägga så mycket energi på köpa ett "joga bonito" lag, sen så kommer han att köpa en medioker mittback och ytterback...det har varit Reals visa i många år
Barcelona Mr Andrés-Iniesta.
6/11/2009 16:38
#Luiz Nazario de Lima#

Din skojare, När vann ni Champions leugue sist ? jag har inte sett er ens vara nära dom senaste åren. Åkt ut mot lag som Bayern munchen, Roma, juventus i åttondelen. Så kom inte hit och lek något. Vart har ni varit i Champions leugue dom senaste åren ?

Madrid Cabron , saluda campeon.
Barcelona Okkapokka - El Triplete!
6/11/2009 16:37
#Luiz Nazario de Lima#

Lägg ner, bidra med något konstruktivt istället om du ska skriva här. Grattis till era värvningar. På papperet ser det snyggt ut, gäller bara att det gör de på planen också.
Barcelona Vampíro - El Triplete 2008/2009!
6/11/2009 16:37
Ämne: Vad brukar man sä....
Haha, bland de dummaste jag har läst. Wow snälla skryt inte me supercopan vi har inget som kan slå det.

Sluta prata om det förflutna, lev i nutiden samma nutid där ni fick pisk med 2-6 på självaste Bernabeu. Samma nutid där Barça har vunnit CL efter en historisk säsong. Tillbaka till puertan och be för att ni inte ska åka ut i åttondelen nästa år igen.
Real Madrid Fredrik R
6/11/2009 16:36
Rambla

Som vanligt så beskyller du en för något utan att förklara varför. Vart var jag skrytsam? Vart var mina fakta totalt felaktiga?

Varför går det bra att diskutera med de flesta här inne utan att de går till attack som en rabiat hund förutom du?
Real Madrid - Club of the Century
6/11/2009 16:36
Läs länktips! Det var någon som posta den igår men en moderat tog genast bort den. Ni tål inte sanningen.

Laporta, vilken hy**lare.
Barcelona Islam_Bosna
6/11/2009 16:36
#Luiz Nazario de Lima#

Hellre köpa en 30 årig målvakt och sätta honom på bänken, än att köpa U-21 VMs bästa spelare och sen förstöra honom både spellmässigt och psykiskt.

Tänk på detta
Barcelona Saman.
6/11/2009 16:36
#Luiz Nazario de Lima#

Ja jag blev ett Barcelonafan under Ronaldinho eran, är det något fel med det? Varför ska jag knipa igen och vem bryr sig vad för titlar ni eller någon annan har? Gees give me a break, who is this guy?
Real Madrid VI GER OSS ALDRIG, REAL MADRID!!
6/11/2009 16:35
Rambla

du borde ha förstått att jag inte menade att det var den enda anledningen.. men det var 1 faktor varför han inte stannade i argentina
Barcelona Rambla
6/11/2009 16:34
Ämne: Hetfield

Valdano ....#Luiz Nazario de Lima#

Sluta snacka skit, du förlorar varenda gång ändå. Visst, om van Gaal kan man säga mycket. Det du dock inte har en susning om är att han gav väldigt många unga spelare chansen i a-laget. Puyol, Xavi, Iniesta och Valdés för att nämna några. Var det något mer du ville?

Var var ni i år?

EL TRIPLETE!
Real Madrid Mr_Oneil
6/11/2009 16:34
Jag kan förstå att många älskar att se Barcelona vinna. Men vore det inte kul att vinna mot ett lag som ger lite motstånd också? Tycker ni ändå har vunnit relativt enkelt.

Vad tycker ni ett lag som Barcelona behöver göra för att undvika "mättnad"?
Barcelona Islam_Bosna
6/11/2009 16:34
#Luiz Nazario de Lima#

Menar du generationen som vann 2 ligaguld slutet på 90 talet och där Rivaldo blev utsedd till världens bästa spelare?
Real Madrid HalaMadrid319^
6/11/2009 16:32
Hetfield

Det är ca 20 dagar kvar tills transferfönstret öppnar.
Real Madrid #Luiz Nazario de Lima#
6/11/2009 16:31
Vad brukar man säga? Flera smågrejer blir tillslut ett kort? Dina inlägg saknar grund och kan bara ses som provocerande. Tack och adjö. /Red
Annons: