/spanien/barcelona/forum/1873.aspx/spanien/barcelona/forum/1873.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Thierry Henry
2016-02-14 01:15


Jag tvekade att trycka på citera knappen ett par gånger innan jag sköt. Fick för mig att det tar för mycket plats. Sak samma :-).

Indeed, han är varken någon Iniesta, Busi eller Xavi. Att pogba är lik spelstilen hos Rakitic är närmare sanningen. Men varför värva honom närmaste 3 säsonger när han är så omogen i sitt spel? Jag håller med dig att han är nästan intill valpig i hans spelstil.

Vad gäller hans värde på en miljard ? Inte värt nånstans.

Skillnaden mellan Pogba och James R är att den senare faktiskt har den där extra så att jag går så långt och tar hellre honom före Pogba alla dagar i veckan.

Jag hoppas någon av de där oljeshejkerna köper honom stället. Eller varför inte R.Madrid med Perez i spetsen.

Låt oss säga nu för diskussionens skull. Vem ska han bänka om han värvas? Vems plats ska han ta över om han värvas? När du har spelare som Roberto (Som har tagit största klivet från Barca's akademi sen Thiago A, Pedro och Busi tiden), Rafinha och vår lilla kroat som är utlånad som är tillgänglig för Barca helt gratis.

Var ska han fylla nånstans? Tänk på att jag inte har ens gått in på Arda (som inte har kommit in i lagen än men som alla vet vilka spelare han är), Rakitic, Busi och Iniesta.

Bara min tanke och åsikter men jag vill gärna ha svar hur du tänker om han värvas. Kul att byta tankar då och då trots att min svenska får knapp ett D.[/QUOTE]


Om en spelare som Pogba skall värvas så kommer han( initialt iaf) gå rätt in i laget. Det säger ju sig självt. Värvar man en spelare för 1 miljard så kommer han spela. Rakitic är den spelaren som fyller den rollen i dagens barca som Pogba kan tänkas fylla isf. Pogba skulle även kunna skolas till att likt Yaya agera ett mer kraftfullt alternativ till Busquets på DM positionen då och då. Pogbas högsta nivå är klart högre än alla spelarna på barcas mittfält i dagsläget förutom Iniesta och Busquets. Men han kan som sagt va valpig emellanåt vilket gör honom ojämn. Dock är Pogbas talang odiskutabel. Förstår inte hur man skulle ta James framför Pogba. James är lite äldre och har lite bättre spelsinne pga det. thats it. Pogba är ett monster och kommer bara växa och bli bättre med åren dessutom. Bristerna i hans spel är vanliga hos unga tekniska mittfältare. Han kommer bli komplett när han börjat avväga rätt i visa situationer som han idag överarbetar. Det kommer.

Jag förespråkar dock som sagt inte en värvning av Pogba i dagsläget då jag anser att vårt mittfält är bra som det är just nu och 1 miljard är mycket pengar. Den enda spelaren som jag kan se förbättra det i dagsläget är Özil. Dock om det är så att Enrique vill ha Pogba så ska vi göra allt i vår makt för att värva honom. Jag ifrågasätter inte längre Luchos val av spelare. Allt han rör vid har visat sig bli till guld hitills. Vill han ha hit Pogba så är jag säker på att han har en tydlig vision för hur han vill att vi ska använda honom.och hur vi sa spela med honom i laget.
Flavia
2016-02-14 00:51
@Barcelonistas:


Isco har öppet erkänt att vara en antimadridista och t.o.m. döpt sin hund till Messi, därav är det onekligen ett väldigt märkligt uttalande från honom och lite av poängen med att posta citatet nedanför.

Med det sagt, så har du förstås rätt med att det är ändå titeln som räknas i slutändan.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-14 00:47
Flavia - för mig spelar det ingen roll vart finalen spelar. Huvudsaken är att vi tar hem titeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2016-02-14 00:36
Isco: "Copa final at the Bernabéu? As a Madridista I wouldn't like it"

Källa: AS
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-14 00:14
Barcelona will in the summer transfer window have a transfer budget of 60M, plus the money they get from selling players. [md]

Nu är det här ändå en tidning som skriver detta. Men fan, vad jag hatar när Barca går alltid ut och säger vem de vill och hur mycket de ska spendera.

Jag finner inte någon annan klubb som gör så varje år. Eller har jag dålig koll?
Gör de andra klubbarna så varje år ut i median?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-14 00:06
@Thierry Henry:
Jag tvekade att trycka på citera knappen ett par gånger innan jag sköt. Fick för mig att det tar för mycket plats. Sak samma :-). Indeed, han är varken någon Iniesta, Busi eller Xavi. Att pogba är lik spelstilen hos Rakitic är närmare sanningen. Men varför värva honom närmaste 3 säsonger när han är så omogen i sitt spel? Jag håller med dig att han är nästan intill valpig i hans spelstil. Vad gäller hans värde på en miljard ? Inte värt nånstans. Skillnaden mellan Pogba och James R är att den senare faktiskt har den där extra så att jag går så långt och tar hellre honom före Pogba alla dagar i veckan. Jag hoppas någon av de där oljeshejkerna köper honom stället. Eller varför inte R.Madrid med Perez i spetsen. Låt oss säga nu för diskussionens skull. Vem ska han bänka om han värvas? Vems plats ska han ta över om han värvas? När du har spelare som Roberto (Som har tagit största klivet från Barca's akademi sen Thiago A, Pedro och Busi tiden), Rafinha och vår lilla kroat som är utlånad som är tillgänglig för Barca helt gratis. Var ska han fylla nånstans? Tänk på att jag inte har ens gått in på Arda (som inte har kommit in i lagen än men som alla vet vilka spelare han är), Rakitic, Busi och Iniesta. Bara min tanke och åsikter men jag vill gärna ha svar hur du tänker om han värvas. Kul att byta tankar då och då trots att min svenska får knapp ett D.
Real Madrid BB-Barceloneta
2016-02-14 00:02
@Rakimode på Twitter allihopa, ta gärna en titt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-02-13 23:40
kollade igenom några bilder på Puyol började få tårar i ögonen, fan vad jag saknar honom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-02-13 23:29
Pogba känns som en typisk Perez-värvning där man förmodligen säljer Isco för att finansiera honom. Hoppas verkligen det händer. Ser inte alls storheten i honom. Summan det spekuleras i är så sjukt det bara kan bli.
Flavia
2016-02-13 23:25
@Thierry Henry:


Men det var nämligen inte särskilt vidare jämförelse från din sida, framförallt när Messi har bevisat otaliga gånger att han klarar sig alldeles utmärkt även när Xavi och Iniesta har varit borta. Samma sak kan egentligen sägas om Bale och James Rodriguez eftersom att bägge två och var långt mycket viktigare för sina tidigare klubbar jämfört med Pogba i Juventus.

För någon som sägs vara en av världens bäste fotbollsspelare, så ter sig onekligen väldigt märkligt när Pogba var oförmögen till att bära Juventus medan Marchisio var borta. Det fanns väldigt många som sågade fransmannen längs fotknölarna och det med all rätta. Man måste erkänna att Pogba är riktigt bra Youtube-lirare och faktiskt kan göra en och annan läckerhet, men är dessvärre inte riktigt så bra såsom du och andra vill få det till när man följer honom vecka ut och vecka in.
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-02-13 23:22
Pogba är överskattad och det har jag sagt hela tiden. Han varierar något oerhört i prestationsnivå, för mycket för att vara en av världens bästa mittfältare(vilket han inte är). Han brister i så många grundläggande moment. Ojämnt passningsspel, dåligt positionsspel, usel värderingsförmåga och mycket annat. När han fått upp farten är han ostoppbar pga sin styrka och maxfart men i tightare situationer finns det betydligt bättre tekniker. Pogba är helt enkelt inget för Barca och jag är säker på att folk med tiden kommer inse hans uppenbara tillkortakommanden och att han därefter inte längre kommer kunna leva på sitt namn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-02-13 23:18
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:Han är varken lik Iniesta eller Busquets som spelare. Om det är någon man kan jämföra honom med i dagens barca så vore det Rakitic isf. Dock så är Pogba (som vi kunde se idag) mycket omognare i sitt spel än kroaten. Han måste mogna i sitt spel innan han ska va aktuell för barca. Över arbetar ibland situationer etc. För mig passar han bäst in i Premier League. Vi borde gå för Özil i sommar om vi sa värva mittfältare.

På tal om Pogba är värd 1 miljard så vrf inte? Vad hade James Rodriguez visat innan flytten till real för drygt 900 miljoner? Ett bra vm? Pogba är både yngre och har presterat längre på en bra mycket högre nivå än både Bale och James t:ex.
Barcelona Thierry Henry
2016-02-13 23:18
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:Han är varken lik Iniesta eller Busquets som spelare. Om det är någon man kan jämföra honom med i dagens barca så vore det Rakitic isf. Dock så är Pogba (som vi kunde se idag) mycket omognare i sitt spel än kroaten. Han måste mogna i sitt spel innan han ska va aktuell för barca. Över arbetar ibland situationer etc. För mig passar han bäst in i Premier League. Vi borde gå för Özil i sommar om vi sa värva mittfältare.

På tal om Pogba är värd 1 miljard så vrf inte? Vad hade James Rodriguez visat innan flytten till real för drygt 900 miljoner? Ett bra vm? Pogba är både yngre och har presterat längre på en bra mycket högre nivå än både Bale och James t:ex.
Barcelona messiooooxavii
2016-02-13 23:16
Skulle nog offra årets liga till atletico om Espanyol åkte ur högsta ligan fan lika spännande se bottenstriden som toppstriden iår
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-02-13 23:09
@Flavia:


Att Pogba skulle ha svårt att prestera utan Marchisio har lika mycket tyngd som att säga att Messi bara skulle prestera när han spelar med Iniesta. Pogba blev även framröstad till vms bästa unga spelare 2014 och är en nyckelfigur för Frankrike. Där spelar ju inte Marchisio vad jag vet. Jag vet inte om Pogba är rätt man för barca pga den unika spelstil en vi har så krävs det vissa egenskaper. Att säga att han är överskattad och en massa annan nonsens är bara komedi dock. Om spelare som James Rodriguez och Bale kostade 1 miljard så gör Pogba även han det. Jag tror inte Conte, Allergi, Dechamps och en 100 tals fotbolls experter världen över ser fel och överskattar hans talang.
Barcelona the cameroonians
2016-02-13 23:08
[QUOTE=Liunil Masse]Holy shit, Nolito, Aspas, Bongonda, Orellana, Sergi Gomez och Fontas missar matchen mot oss imorn. [/QUOTE] Ja, det ser tunt ut för Celta som lär ställa upp med ett 4-4-2 i morgon, typ; Sergio Mallo, Cabral, Johny, Planas Radoja, Pablo, Wass, Draziz Guidetti, Beauveu Ser inte särskilt skräckinjagande ut och stor chans till en ordentlig revansch för Barça och för Messi att göra sitt 300:e ligamål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-02-13 23:07
Jag har tyvärr inte heller lyckats se Pogbas storhet. Mycket bra spelare men för summorna som det talas om borde han ha ett mycket mognare spel och bära laget. Rätt stort manfall hos Celta, känns som det ska mycket till för att Barça ska tappa poäng imorgon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-13 22:57
Holy shit, Nolito, Aspas, Bongonda, Orellana, Sergi Gomez och Fontas missar matchen mot oss imorn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-13 22:46
[QUOTE=Thierry Henry]Du menar spelaren som har blivit framröstad i säsongens lag i serie A 2 säsonger i rad och kom med i säsongens lag Både av Fifa/balon d or. Och uefa 2015. Tråkigt att du har missat honom. Men sen så är han ju bara 22 år så du har gått om tid att se honom spela framöver. [/QUOTE] Japp, tråkigt indeed.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-13 22:45
@Liunil Masse:
Har sett juve matcher ett antal gånger. Jag börjar alltid undra vad det är ni ser hos honom ? Killen är inte bättre än Fernandiho, Matic eller någon annan ni kommer på. Ja, ja. Han kan göra spekulera saker för en youtube- video. Men de gångerna jag har studerat honom har jag inte fått se några geniala passningar, avgörande situationer, taktiska markeringar och geniala brytningar. Jag kanske har varit orättvis när då jag har jämfört honom med vårt hjärta i mittfältet """The octopus from Badia""". Då bestämde jag att sluta jämföra honom med Busi och stället jämförde honom med Iniesta för att han brukar lik Iniesta gå på offensiva räder. Jag fattar fortfarande nada. Hoppas att han aldrig kommer till Barca. Är det någon jag är svag för i Juve så är det Bonucci. Vilken mittback alltså. Jag förstår fortfarande inte hur Ramos gick före honom i UEFA elvan. Han och Pique var givna. Vilken mittback han är. Det är såna mittbackar man betalar 5-600 miljoner för. Smaken är som baken men mig biter han inte på.
Flavia
2016-02-13 22:45
@Thierry Henry:


Kul för Pogba att han har blivit framröstad i säsongens lag i Serie A två säsonger i rad, men samtidigt så har Marchisios namn inte funnits med vid dessa tillfällen. Pogba har nämligen väldigt svårt att prestera utan italienaren vid sidan, fransmannen var oförmögen när Marchisio var borta. Att han blev framröstad i Fifa/Ballon d'Or säger egentligen inte mycket, framförallt när spelare som Sergio Ramos och David Luiz har funnits med...

Pogba är bra men är jävligt överskattad
Barcelona the cameroonians
2016-02-13 22:39
@Smogen:


Kan ligga en del sanning i det du skriver.

I transferkontrakten mellan Neymar och Barcelona står att klubben betalar N/N (som vid den tidpunkten ägde rättigheterna) en summa (€900.000) varje år som kontraktet löper + €1,5 miljoner för förflyttningen av dessa rättigheter.

Så möjligtvis är det så att klubben köpt en del av rättigheterna.
Om det sedan blir en plusaffär är svårt att säga utan mer information.

Barcelona neymar JR
2016-02-13 22:30
Galet viktigt och fint mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-02-13 22:18
@Liunil Masse:


Du menar spelaren som har blivit framröstad i säsongens lag i serie A 2 säsonger i rad och kom med i säsongens lag Både av Fifa/balon d or. Och uefa 2015. Tråkigt att du har missat honom. Men sen så är han ju bara 22 år så du har gått om tid att se honom spela framöver.
Barcelona Smogen
2016-02-13 22:15
[QUOTE=messiooooxavii]Har alltid haft enorm respekt för dig som skribent här på forumet då du är betydlig mer påläst än vad vi "vanliga" supporters är och här håller jag med dig. Men det jag tycker styrelsen gör fruktansvärt bra är att dom går där pengarna finns och struntar i det etiska lite så som dealen med Qatar. Vi måste utnyttja alla medel vi kan för att fortsätt vara Bäst i världen rent Sportsligt även om vissa idealister vill ha reklamfri tröja 2016 där fotbollen idag ser helt annorlunda ut. Får vi mest utav en deal med Qatar då kör vi på det helt enkelt hur oetiskt det än må vara. Emirates e inte mycket bättre om du frågar mig. [/QUOTE] Det där får vig att kräkas lite i munnen. En av de stora anledningarna till att jag börjae hålla på Barcelona som fotbolslag var att man nästaan alltid försökte ha någon form av moral. Att tycka att det är bra att Barcelona allierar sig med en diktatur som förtrycker både kvinnor, utländska arbetare och mänskliga rättigheter i största allmänhet är för mig helt absurt. Det står emot allt klubben står för pch allt vad den skapades att göra. Att tycka att det är bra akulle jag ttcka var fel, vilket lag man än håller på, men allra värst är det nog om man är cule. Den inställningen är dessutom farlig när det gäller världen i största allmänhet. Tyvärr är det väl därför som så otroligt många miljoner människor level i missär och fattigdom. Så många personer tänker som dig, (inklusive majoriteten av Barcas medlemmar ttvärr) Fuck moral, show me the money. Jag säljer min själ till högstbjudande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-02-13 22:01
the cameroonians Såg att ni diskuterade Neymars kontrakt tidigare idag. Vad jag läst så har han ett kontrakt där Barcelona får 50% av hans PRintäkter. Vad jag läst så vill man införa samma villkor för Messi, vilket är en av anledningarna till att han (enligt ryktet) snart kommer jöja sin lön med så otroligt mycket. Kommer tyvärr inte ihåg källan på det hela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-13 21:58
[QUOTE=Thierry Henry]Det är nog du som har haft otur. Pogba spelar på en kant idag. Helt felplacerad [/QUOTE] Väldigt tråkigt för jag vill också se den Pogba som är värd en miljard.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-13 21:56
[QUOTE=Katalano]Vilken bromance de 2 verkar ha. :) [/QUOTE] Ja, bådar gott för framtiden :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-02-13 21:53
@Liunil Masse:


Det är nog du som har haft otur. Pogba spelar på en kant idag. Helt felplacerad
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2016-02-13 21:50
Är det nån spelare vi borde gå all in på är Dybala, fy fan vilken bra spelare. Kollar på Juve - Napoli och jävlar vad dålig Pogba är.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: