/spanien/barcelona/forum/187.aspx/spanien/barcelona/forum/187.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Meessii10
2017-04-14 18:32
Någon som har koll på tysk media och deras pålitlighet? Hur pålitlig anses der spiegel vara?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 16:56
Ang. Dybala så är han kanske inte en prioritet denna sommar, men samtidigt varken Messi och Suarez är speciellt unga längre och om man väntar för länge finns risken att exempelvis Real värvar honom. Precis som med Neymar är Dybala ingen spelare jag vill tappa till Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-04-14 15:59
Samtidigt kan inte Luis Enrique förvänta sig att han ska sätta nivån på vad som ska vara acceptabelt i en Champions League match mot Juventus i slutet av säsongen när han tillåtit samma passiva press spel och usla försvarsspel pågå under hela säsongen. Det är enbart han som satt nivån på vad som är acceptabelt av spelarna, is it no wonder att de underpresterar då? Nej, han har sig själv att skylla. Att spelarna underpresterar, inte pressar som de ska eller jobbar hem och hjälper försvaret ligget först och främst på tränarens ansvar då det är han som ser till att alla drar åt samma håll. Men han har tillåtit det passiva spelet fortsätta i 2 år nu och han roterar like a mad man utan varken tanke eller anledning. Han har sig själv att skylla först och främst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-04-14 15:50
Jag tycker att det är bra att vi har en tränare som ryter ifrån och skäller på spelarna. Sen att Lucho är stolt och inte vill erkänna sitt misstag är en annan sak. Jag förstår varför Mathieu startade mot Juve (huvudspelet). Spelarna måste fan börja ta ansvar, kriga och vilja jobba hemåt. Rio Ferdinand och Steven Gerrard var inne på detta också. Spelarna verkar inte vilja jobba hemåt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 15:35
När Van Gaal sa såna grejer så blev han halshuggen i media. Inget mot Lucho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 15:26
Luis Enrique: "If anyone has a problem, I'll give them time in the dressing room and they can tell me to my face" #fcblive Cunt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 15:24
Pretty fiery press conference with Luis Enrique at the moment. Says he "didn't make any tactical mistakes" in Turin Heheh
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-04-14 14:56
Thierry Henry Exakt, Dybala är inte nödvändig på några som helst sätt, är det något som vi inte har problem med så är det anfallet då vi redan har världens bästa anfall och de 3 bästa spelarna på den positionen. Dybala är riktigt duktig, men han är inte bättre än någon av Messi, Neymar eller Suarez. Problemet för MSN är att de spelar utan ett fungerande mittfält och en backlinje som håller kindergarden klass emellanåt till skillnad från Dybala som spelar i "ett lag", just det, ett lag! Att kasta ut 100M€ på en spelare som vi inte behöver är galenskaper när vi redan har så otroligt mycket som behöver korrigeras i våran trupp. Vi behöver egentligen minst 2 st världsklass mittfältare, en räcker inte. Vi behöver en till bra mittback, och helst en ny högerback och vänsterback. Ibland så känns det som att man ska köpa bara för att köpa, finns ingen plan eller något strategiskt tänkande bakom värvningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-14 14:45
L.a.m Själv tycker jag att dom skickar ut helt fel signaler, återigen handlar det om köp köp köp och i nuet och ingen planering för framtiden. Dock så är det rykten och ni kan glömma dessa värvningar för det har vi ej råd med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Caz
2017-04-14 14:38
@LennyRomario:


Är inte 'Soko' samma skribent som 'enkos'?
Barcelona Thierry Henry
2017-04-14 14:09
@Blaugrana91:Vad ska vi med Dybala till. Visst för att vi behöver kvalité att rotera med. Men isflak hade Mbappe vart bättre. Eller Lacazette. Spelare med uppenbar kvalité som av olika anledningar hade accepterat bänk. Dybala är en av världens 5 bästa anfallare. Han accepterar aldrig att inte va i startelvan vecka ut vecka in
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 14:09
Journalisten som kommit med alla dom här bra nyheterna om Oscar Garcia, flytta upp B-lagsspelare samt bra värvningar som ska ske i sommar heter Luis Miguelsanz och sägs vara trovärdig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-04-14 13:52
Jag måste säga att klubben just nu ger rätt signaler, de verkar ha insett att stora förändringar behövs och ledningen verkar vara beredda på att betala rätt så stora summor. Sen kanske det ändå bara är rykten men just nu känns det bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 13:49
För att tillägga, dem spelare klubben vill värva är Coutinho, Veratti, Bellerin och Dybala. Dock känns det ju inte som vi behöver exempelvis BÅDE Coutinho och Veratti, är ju främst Veratti som spelartyp som vi är i behov av. Sedan kan jag utöver dessa tycka att vi är behov av en mittback. Vad gäller Dybala så känns det som en extremt svår värvning, speciellt då han nyligen förlängt. Men samtidigt kan förlängningen vara ett sätt för Juventus att få ut mer pengar. Oavsett så är det bra att man siktar på kvalité, men vi kommer behöva sälja dels för att göra plats i truppen men också i plånboken. Jag förväntar mig dock att vi har råd med en revolution likt denna, sponsorpengarna från både Rakuten och Nike träder i kraft i sommar bland annat. I övrigt planerar klubben utöver kvalitévärvningar att köpa tillbaka Deulofeu, ev. hämta hem Samper och flytta upp Alena.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 12:54
Är uppenbarligen något fel... Kort sammanfattning, klubben ska revolutionera truppen. Man ska satsa på att värva kvalité samt flytta upp fler spelare från La Masisa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 12:49
Barça will try to sign Liverpool's Coutinho, PSG's Verratti, Arsenal's Bellerin
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 12:48
[3/4] Barça will try to sign Liverpool's Coutinho, PSG's Verratti, Arsenal's Bellerin
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 12:47
Och all text kom ej med...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-14 12:46
[1/4] Barcelona have taken the decision to revolutionise the squad for the next season due to the lack of consistency this season. [sport] [2/4] Barcelona will look to sign a couple of quality players, with more graduates from La Masia joining the senior team. [sport] [3/4] Barça will try to sign Liverpool's Coutinho, PSG's Verratti, Arsenal's Bellerin
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2017-04-14 09:56
@Soko:

Såg inte det här först. Soko, detta är tamejfan det sannaste du skrivit på detta forum! Jag utgår ifrån att du var ironisk, men jag är helt ärlig när jag säger att jag håller med dig till 100%!

Tamejfan så vackert att jag skulle vilja brodera det på min kudde:
"Hellre en förlust på Barcelonas vis än en seger på Reals". Amen!
Barcelona LennyRomario
2017-04-14 09:33
Soko, jag vet att du för någon/några veckor sedan kände dig mobbad. Det är inte vad jag vill uppnå med mitt inlägg, utan se det som ett gott råd.

Om vi rent teoretiskt utgår ifrån att du inte är ett troll så bör du byta lag.

"Vi måste lägga grunden på försvar spelet och målet kommer , inte tvärtom. Vi lyckas inte ens göra mål på två raka bortamatcher mot PSG och Juve samt Malaga. Vi måste spela snabbare och rakare. Det går inte att spela runt runt runt. Xavi och Iniesta finns inte kvar längre. Tiki-Taka är begraven . Vi måste lära sig att attackera, skjuta, slå inlägg. "

Det finns ju absolut ingen anledning till varför du ens gillar Barcelona från första början? I vilket scenario skulle du bli en Barca supporter? För att tröjorna är snygga? För att Xavi verkade ha en grym hårgele? En sak står i alla fall klar, det är inte på grund av fotbollen.

Om vi utgår ifrån det troligare scenariot att du är kille med lite för mycket fritid som gillar att trolla, ja då bör du också byta lag. Du har trollar runt här inne i snart fem månader och de flesta här tycks numera se dig som ett troll och det är ju såklart mycket roligare med en fresh start. Du kan regga dig i Man United forumet och peppra med inlägg om att Mou borde gå tillbaka till att parkera bussen.

Konklusionen blir att du tycks befinna dig i en återvändsgränd där det bara finns en lösning - byt lag. Allt annat leder bara till frustration eller att vara genomskådad.
Barcelona Barcadinho.
2017-04-14 07:37
Ja det är mitt förslag kl 7:30.
Kan hända att jag kommer på nåt annat senare på dagen.
Ett tecken på att det finns jäkla mycket att göra om o rätta till i klubben.
Barcelona Barcadinho.
2017-04-14 07:30
Det kommer bli svårt att ändra så mycket på ett fönster. Spelarna sitter på ett kontrakt, sälja tar tid, köpa nya tar tid för det är ofta långa förhandlingar (om man siktar på riktigt bra spelare). Inte ens tränarposten är spikad.
Finns också ett budget som måste följas
Att stärka La Masia o hemma produkter kräver tid, planering, kompetent folk.

Man behöver prioritera vilka de viktigaste första stegen är.

Jag har inte en magisk lösning.

Jag försöker alltid tänka på laget från 2008-09. Där har vi en någorlunda referens. Det perfekta laget.
Jag skulle satsa på tre positioner. Ytterbackarna o kreativ mittfältare.
Alves o Abidal från 08-09. Vi är idag så långt ifrån ett sånt par.
Kanterna funkar inte. Samarbete off/def på kanterna är sisådär.
Och detta komplement som Alves o Abidal hade. En som är mer defensiv orienterad, stark, bra huvudspel. Det behövs en sån ytterback för att blalansera försvaret. Jordi o Vidal kan vara reserver. Digne behövs inte. Roberto ska inte spela där. Filipe Luis är lite för gammal att satsa på.

Kreativ mittfältare. Behövs inte ens argumentera. Vi har inte en enda kreativ mf längre. Vem trodde det. Verratti e dyl. Den bästa vi kan få.
Rafinha/Denis är överskott. De kommer inte spela mycket.

På sikt: (2018)
Bättre reserv mittback än Masch.
Bort med Mathieu redan nu istället för att vänta en säsong till på fri transfer.
Bättre defensiv mf än Gomez.

Sammanfattat till sommaren.
Två nya ytterbackar direkt till startelvan.
En kreativ mf

Sälj: Arda till Kina. Mathieu, Digne.
Sälj/lån: Denis och eller Rafinha.

Det är gott o väl för ett transferfönster. Inte ens säkert att man hinner med det.
Finns kanske inte peng täckning för det. Det beror på.

Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 02:29
[QUOTE=S.Eto'o]Ajax ställer upp med ett ungt lag i kvällens kvartsfinal!!! Den äldsta spelaren i startelvan är 27(!) år medan den yngsta är Justin kluivert 17 år. Ska bli intressant att följa Ajax speciellt sanchez (20 år), kluivert och Dolberg (19 år) som börjar på bänken. [/QUOTE] Lägg till talanger som Van de Beek, De Ligt, min favorit Nouri som har en potential som är helt enorm, får se om har mentaliteten dock. Fantastisk generation i Ajax just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 02:25
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]Första citatet; "Vissa håller inte Barca klass" Andra citatet; " vi har släppt vår identitet senaste 3 åren " Hur kan vi då bedöma spelare den här säsongen och komma fram med slutsatsen att dom inte håller Barca klass trots att vi inte spelar "Barca" fotboll? Nå vad säger att spelarna som inte passar in för lucho inte skulle kunna passa in för låt mig säga garcia? Missförstå mig inte spelare som matheiu, Arda, mascherano ja även rakitic kan jag släppa. Men inte spelare som gomes, rafinha, denis och Paco. Visst tvekar jag angående denis och rafinhas potential men det var inte alls längesen folk tvekade angående xavis potential heller. Dom är unga och fortfarande formbar, man kan gjuta in självförtroende och utveckla dom rätt. Dessa "talanger" förtjänar en chans till med en ny tränare. [/QUOTE] Rafinha tycker jag dock kan säljas. Han är knappt tillgänglig för spel under en säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 02:24
[QUOTE=Gabriel]Sokos senaste inlägg gav mig seriöst migrän, magknip och ångestattack allt på en och samma gång. Tiki takan är död, vi ska spelare rakare, vi ska hämta in Nzonzi och Kante, vi ska hämta Godin, Felipe Luis, Juanfran och Menuier. Om han inte var avslöjad som ett troll innan så... [/QUOTE] Soko och Luis Enrique hade klickat fint. Båda verkar se fotboll på samma sätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-14 02:02
[1/2] Prior to yesterday's session, Lucho had a heated meeting with squad and blasted on his players for having wrong attitude against Juve. [2/2] Never has Luis Enrique been so annoyed, not since taking over at Barcelona. He specially criticised Pique and Mascherano. [cat radio] HAHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-04-14 01:00
Koeman92 Ok, jag kan ta på mig att förklara termen fulwhiskey eftersom jag är en "missbrukare"av både själva ordet och drycken i sig, speciellt under pågående säsong. Det finns egentligen två förklaringar men jag kan nämna den allmänna uppfattningen om dess betydelse. Helt enkelt så används fulwhiskeyn efter en bedrövlig insats av allas vårt favoritlag FCB, för att stilla sinnet..för att dämpa smärtan och få nån form av harmoni efter nåt haveri. Och man vill ju helst inte plocka fram de dyra, fina flaskorna efter nåt fiasko, så då tar man fram den "billiga skiten" och dränker sorgen med. Därav termen "fulwhiskey". Sen finns det en förklaring till men den är Kröjjff bättre lämpad att förklara. Sen ska det tilläggas att jag inte sörplar det så ofta som det skrivs, för då hade jag definitivt varit inskriven eller hängt på nåt AA forum, speciellt under denna miserabla säsong:) Hoppas förklaringen gick fram:) Edit: ni grabbar och tjejer under tjugo får absolut inte springa o nalla av farsans whiskey gömma så fort grabbarna i Barca missat en passning. Ni får hålla till godo med att dränka era sorger med Trocadero o Gatorade:)
Barcelona wallmannen
2017-04-14 01:00
googla Lord Calvert
Barcelona koeman92
2017-04-14 00:38
Ok, nu får någon förklara för mig vad denna term 'fulwhyskey' betyder. Är det något slags inside-skämt jag har missat eller? :p
Annons: