/spanien/barcelona/forum/18682.aspx/spanien/barcelona/forum/18682.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Canaletes
2009-07-17 17:20
Kan inte fatta de.

Man vägrar betala 50 milj för Villa men för Zlatan betalar man 48 + 2 spelare!!
Barcelona Rambla - K9
2009-07-17 17:20
Ämne: Nu när jag tänker på....
Jag tror heller inte att det sista är sagt i den här såpan. Samu bollar man inte med hur som helst. ;)
Barcelona Hetfield
2009-07-17 17:18
Nu när jag tänker på det..är det bara jag som tycker att det är långt ifrån över?

Undrar hur de ska övertala Eto'o att gå till Inter...
Barcelona Rambla - K9
2009-07-17 17:16
Ämne: Hoppas vi slipper tj....
48 miljoner € + Eto'o

Är det bekräftade uppgifter från Inter och Barcelona?
Barcelona Gonzalez_Barca
2009-07-17 17:16
Hahaha jises, Vi har redan blivit Barzelona utav de svenska medierna..
Barcelona Shi
2009-07-17 17:12
Hoppas vi slipper tjatet om att Real Madrid förstör fotbollen nu.

48 miljoner € + Eto'o vars marknardsvärde man skall gå efter inte vad Barca "inte" förlorar.

Bra värvning men spelet tar en ny vändning då Zlatan är mer än target än en målskytt. Så det blir helt enkelt spännande och se hur ni kommer spela.

Dock kommer min irritation gentemot Barca att öka, speciellt här i Sverige då rövslickeriet nådde nya höjder när Henke värvades nu tror jag Barca kommer vara "svenskt" framöver vilket kommer få en att spy om man inte är Barca fan.
Barcelona Smogen
2009-07-17 17:09
Jag tror det finns en person som kommer stoppa affären Zlatan - Eto'o och det är Eto'o själv. Tror han kommer sitta ut sitt kontrakt och nästa år gå till Milan gratis, tyvärr...han är helt enkelt för envis.
Barcelona David - barca
2009-07-17 17:09
En möjligen ganska långsökt teori kan ju vara att man går även för Villa och spelar han i vänsterposititonen, sen kan man rotera och sätta Zlatan på bänk, in med Villa i mitten och Henry till vänster.

Även Henry i mitten med Iniesta till vänster.
plus att vi även kan ha Bojan och kanske Keirrison att använda.

Åsikter?
Barcelona Meessii10
2009-07-17 17:08
Har en känsla att man till slut kommer att behålla Eto'o som förra året. Men hoppas verkligen att denna gång Eto'o väljer att förnya kontraktet!!
Barcelona kluivert_nr9
2009-07-17 17:07
Rambla:

Varför förnyar dom inte kontraktet då och höjer lönen rejält, för isf skulle eto´s prislapp utan problem gått upp till ca 35-40milj €. Vilket betyder att om dom säljer honom för det så hade klubben tjänat en hel del även om man drar av för lönehöjningen.
Jag tycker det luktar väldigt illa runt hela Eto-circusen...
Barcelona Rambla - K9
2009-07-17 17:06
Trippeln

Samtidigt är inte detta någon optimal lösning för Barcelona men man har själva satt sig i den här situationen. Vad hade varit det bästa då? Självklart att förlänga kontraktet med Eto'o redan förra sommaren för då hade man kunnat begära mer pengar för honom i dag. Något säger mig dock att han inte var det minsta intresserad av att förlänga sitt kontrakt, ja om det inte var på hans egna villkor. Pep gick med på att köra med Eto'o förra sommaren och både han och Eto'o uppträdde proffsigt. Inget tjafs utan man jobbade mot samma mål. Fast i slutändan så vet vi ju inte vad som bestämdes. Kanske gick Pep med på att köra en säsong med Eto'o för att nästa sommar själv få välja hur han vill bygga anfallsspelet och välja spelare.
Barcelona Trippeln
2009-07-17 17:06
Och glömde säga att ABSOLUT ingenting är officielt och eto'os agent är upprörd.
Barcelona Trippeln
2009-07-17 17:05
Zlatan kan inte misslyckas,han har alla egenskaper för att lyckas vart som helst :)
Barcelona David - barca
2009-07-17 17:03
Det enda jag oroar mig för är det faktum att om Zlatan kommer så ser jag det som en ganska stor "chansning" att ersätta en spelartyp med en helt annan, när man har ett vinnande koncept.
Men jag tycker ändå det är en rolig chansning värd att ta då resultat kan bli fantastiskt, men floppar har ju hänt även de bästa..
Barcelona Trippeln
2009-07-17 16:56
Rambla - K9

Äntligen någon som fattar!
Barcelona Rambla - K9
2009-07-17 16:53
Joanilson

Är inte 40m mindre än 50-55m i rena pengar? Det är de pengar klubben får gräva fram.

City vill inte längre köpa Eto'o. Dessutom så vägrade ju Samu att gå dit. Hur ska man då få in pengar för honom? Nästa sommar lämnar han utan att klubben får en Cent för honom. Då kan vi bara spekulera i vad som kommer att ske med hans humör, hur gruppen kommer att fungera tillsammans under säsongen.
Real Madrid Zizou_spars
2009-07-17 16:53
Jag får nog vara beredd att säga att Zlatan är förmodligen ett mycket bättre köp för er än Villa. Kan bli skrämmande bra med en spelstil som sticker ut ganska mycket från era övriga spelare.
Dock så är det lustigt att priset är så högt, Etoo värderades ju ganska högt, med tanke på vad Laporta sagt om oss. Men visst, smakar det så kostar det.
Primera Division nästa år? Mama mia
Barcelona Trippeln
2009-07-17 16:50
Tompa

Jag förstår vad du menar men kan du säga någon klubb som betalar 25-30 miljoner för etoo.

Jag skulle blivit glad om vi fick 15-20 hellre det än att få 0kr nästa år.

Och vilken klubb vill köpa etoo just nu?
Barcelona kluivert_nr9
2009-07-17 16:49
Någon som vet vart Eto är nånstans just nu och om han har öppnat sin mun än?
Har Pep öppet gått ut o sagt att han inte vill ha Eto i truppen i år (igen!)?
Är det nån mer än jag som börjar bli trött på Laportars (och även andra i ledningen) kackerlacksspel/uttalanden... det känns som han/dom har tappat allt vad klubbkänsla är.
Real Madrid MrHo
2009-07-17 16:46
The Last Samuraj//

Gick Ronaldos karriär åt skogen när vi köpte honom från er? Han vann skytteligan dom första åren han var i klubben, kallar du det för åt skogen då måste du ha en skruvlös. Vi kan säga samma sak med er då Veira,Stankovic,Quaresma, Mancini karriär har gått åt skogen.

Sluta fjäska med Barcafansen med att säga skit om Real.

Själv hoppas jag på att Zlatan kommer till Barca och det gör ont i mitt Realhjärta när jag säger det. Men han passar så mycket bättre i Spanskaligan än Italienska och PL.
Barcelona Joanilson
2009-07-17 16:45
jag kan inte förstå vad Barca håller på med.
först vill man köpa Villa men vill inte ge mer än 42 miljoner euro sen nästa dag så kan man helt plötsligt ge 40 miljoner plus Etoó och Hleb för Zlatan som jag inte tror skulle passa lika bra som Villa i vårt spel. den affären är ju som att betala nånting mellan 60-70 miljoner euro till Inter istället för Etoó och Hleb. så jag har 2 förslag på hur JAG tycekr att vi kunde gjort istället.

alternativ 1: vi höjer budet på Villa till 50-55 miljoner euro beroende på vad Valencia kräver eftersom det blir ju ändå inte lika mycket som Zlatan affären ser ut. och sedan säljer vi Etoó till Man City eller nån klubb som betalar en hygglig summa.

alternativ 2: vi ger samma erbjudande till Valencia som vi gett till Inter. men då finns det en stor hake, vi kommer få möta Etoó 2 ggr per säsong och vi vill ju inte att han gör mål mot oss och det tror jag inte ledningen vill heller.

anledningen till att jag hellre ser Villa än Zlatan i Barca är att jag tror att spelet är lite för snabbt för Zlatan i Spanien än det han är van vid i italien. sedan har ju Etoó sprungit otroligt mycket under säsongen och stressat och pressat motståndarnas backlinje under hela säsongen något jag inte tror att Zlatan kommer göra. Villa däremot är lite mer lik Etoó i sin spelastil och lär jobba över större ytor och springa mycket mer och pressa backlinjerna.
Barcelona Tompa
2009-07-17 16:44
"Trippeln"
Det är sant att även om Zlatanköpet förverkligas så har Laporta totalt sett spenderat belopp som inte är i närheten av Perez pengarullning. Faktum är dock att han riktade kritik mot Perez redan när Kaká köpet var klart. Bara 5-6 veckor senare betalar han sedan själv (troligen) minst lika för Zlatan som Perez pröjsade för Kaká. Etóo, värderad till 25-30 miljoner euro utgör ju en del av betalningen. Kritiken blir inte trovärdig då.

Däremot tror jag att sannolikheten för att det blir succé för Zlatan är stor. Och El Clasicó matcherna blir hetare än någonsin.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-17 16:44
Snälla Fredrik, vi kan visst diskutera om hur Pep förväntas att vilja spela med Zlatan. Men du gör det ju inte precis lätt när du faktiskt klart och tydligt påstår att Pep har fått för sig att han vill omvandla Zlatan till samma slags slitvarg som Eto'o. Vill du att jag ska citera dig?

Kommer du ihåg när Rijkaard lät Ronaldinho spelade i en fri roll som utgick från vänsterkanten? Vi vet alla hur mycket Ronaldinho deltog i det gemensamma presspelet när Barcelona inte hade bollen, eller snarare inte deltog. Pep lär hitta en roll för Zlatan också där hans kreativa egenskaper kommer att utnyttjas till fullo. Sen så tycker jag att Zlatan nog visst deltar att sätta press på motståndarna men kanske inte i lika stor utsträckning som Eto'o.
J.Janerique
2009-07-17 16:40
Man vet inte om Zlatan kommer göra mindre mål eller mer mål.

Det enda man vet är att Seria A är världens bästa (notera) defensiva liga, då allt går ut på taktik och försvar, och att försvar är bästa anfall. I en sådan liga är det fakta; Att Zlatan vann skytteligan där i. Så den enda slutsatsen man kan egentligen dra är att; I en mer offensiv liga så gör Zlatan faktiskt, just fler mål än vad han gjorde i Inter...
Real Madrid Fredrik R
2009-07-17 16:38
Rambla - K9

Självklart väljer du att kritisera formuleringen av frågeställningen istället för att svara på frågan, jag blir så förvånad.

Du menar alltså att det absolut aldrig är lönt att diskutera hur ett lag kan tänkas spela?

Med den inställningen kan ju svenskfans stänga igen verksamheten på en gång, 95 % av vad som diskuteras på forumen är spekulationer.
Barcelona Trippeln
2009-07-17 16:33
Criff

Hur du än vrider och vänder på det så vet du inte om Zlatan gör mindre mål.

Etoos bästa säsong gjorde han -30 mål.
Zlatans bästa säsong med usel backning och mycket mer defensiva lag att möta -25 mål.

Och Zlatan tar mer vara på sina lägen än eto'o.

Det är sanningen och inget annat.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-17 16:33
Fredrik R

Om jag får fråga, vilka indikationer har du på att Pep har fått för sig att han ska äta kakan och behålla den? Har Pep ens uttalat sig? Då har jag missat detta. Han har inte ens tagit fram taktiktavlan och visat truppen hur man ska spela med tanke på att truppen inte ens har samlats ännu. Vi kanske ska vänta med innan vi bestämmer oss för flip eller flop? Ingen vet hur Pep ens har tänkt sig vilken roll Zlatan (om han värvas) ska ha i laget.
The Last Samuraj
2009-07-17 16:32
Vem vinner boys?
The Last Samuraj
2009-07-17 16:31
Lite nyheter!
Barcelona Barcafan
2009-07-17 16:30
Ämne: Zlatan är ju nästan ....
Jo precis, men ska vi lite på alla medier som skrivit att spelare snart är klar så skulle vi haft Villa, Kerrison mm nu i truppen.
Annons: